PDA

View Full Version : Informacje cd.

Mc Maciek
29-01-2010, 14:52
Zgodnie z obietnicą, dostarczam świeże informacje na temat postępów w pracy Ekipy APO:

Serwer 7.6:

Poprawiona została świątynia w City
Nieznacznie polepszony został loot z potworów dla początkujących graczy (rat, cave rat, spider, troll, orc's, amazon, cyclops, dragon, serpent spawn itp.)
Polepszony został loot z OTS King, Monster Skeleton, Orshabaal
Na ukończeniu jest nowy quest, postanowiliśmy jednak, że dodamy jeszcze kilka rzeczy, więc update będzie miał miejsce w przyszłym tygodniu

Serwer 8.42

Prowadzone są testy odnośnie balansu profesji

Serwer ROX

Udostępniony został niedawno dodany quest z 8.42

Aktualizacja Kalkulatora Obrażeń 7.6 (http://www.armia.toproste.pl/calc.php):

Dodano Perfect/Bunny Amulet
Dodano opcję dla Rookstayerów

Dexter Rook Sorcerer
29-01-2010, 14:56
Dobrze, że powiadamiacie nas o takich rzeczach. Bardzo się cieszę z tego powodu, że został poprawiony loot z potworów takich jak ots king itp.

...::Sido::...
29-01-2010, 15:00
Ale lipa dopiero w następnym tygodniu update ale przynajmniej powiększyliście loota dla mniejszych lvli. Ciekawe co nowego bedzie na 7.6 z potworków :D

Kapitan Alkohol.
29-01-2010, 15:01
# Na ukończeniu jest nowy quest, postanowiliśmy jednak, że dodamy jeszcze kilka rzeczy, więc update będzie miał miejsce w przyszłym tygodniu
Czyli za miesiąc :D

#top
No dobrze że coś się dzieje. Czekamy na update : )

Wolly
29-01-2010, 15:01
Wreszcie nie będzie płaczu o loot z Ots King, Orshabaal, Monster Skeleton. Ja na razie czekam na taki 'konkretny' uptade, z nowymi terenami, questem. Tak, czy inaczej, bardzo dobrze, że informujecie o zmianach.

Neku$
29-01-2010, 15:09
No bardzo dobrze :)
Trzeba chyba iść sprawdzić tego loota :) :D

Royal Shi
29-01-2010, 15:20
Jesteście dla mnie skończonymi kretynami, debilami, pojebami nie wiem jak was innaczej nazywać.
Quest który zrobiliście sam w sobie jest dobry ale nagroda to parodia.
Jak można zrobić softy które dają 4mp na takim otsie? Tu softy są gorsze niż na rl ,więc Mortiis pierdolnij sie w ten swój pusty łeb i zmądrzej wkońcu.

[Tygrys] Coś Ci nie pasuje? A nie można było grzeczniej? Wyrazić swoją opinię na ten temat, zasugerować coś, a nie od razu jechać po nas? Nie pasuje Ci to WYP*J!

Tyle razy idioci wam mówiliśmy zróbcie taki balans jak na Rl to nie.
Na tym żałosnym serwerze obrażenia zależą od lvl a nie od magicznego ( kretynizm )
Najbardziej podoba mi się tu pvp - napierdalanie z ue aż padnie (naprawde fajne ,ale dla dzieci)
Zrobiliście quest ,daliście potwory typu massacre, super beast i jakieś gówna tylko szkoda ,że tu nie ma czegoś takiego ,ze jest bloker i pizga się sd. Oczywiście 300 ed all solo rozpierdoli.
Piszecie tu o balansie postaci (parodia) takie rzeczy robi się zanim się odpala ots'a gamonie
Tak *****! nie pasuje mi ,chociaż mam w to wyjebane ,więcej na takim gównie nie zagram, każdy ots z rl mapa jest lepszy niż to gówno.

@Gok
czy jak Ty sie dziecko nazywasz nie nazywaj mnie bez mózgiem skoro mnie nie znasz.

Joogi
29-01-2010, 15:22
O, dobrze, z monster skeletonów nic nie leciało prawie ;c
Quest pewnie będzie na magic axe, ultimate weapon i może jakieś inne itemy :D
Dobrze, że wprowadzacie jakieś zmiany, pjona xd

Saylor
29-01-2010, 15:31
Wkońcu;)

Szkoda, że w update (7.6) nie będzie nowych terenów, czarów, albo potworów(chyba)

CO do reszty to bardzo fajnie się zapowiada.

Duży +

Gok
29-01-2010, 15:32
Jesteście dla mnie skończonymi kretynami, debilami, pojebami nie wiem jak was innaczej nazywać.
Jak można zrobić softy które dają 4mp na takim otsie? Tu softy są gorsze niż na rl ,więc Mortiis pierdolnij sie w ten swój pusty łeb i zmądrzej wkońcu.

[Tygrys] Coś Ci nie pasuje? A nie można było grzeczniej? Wyrazić swoją opinię na ten temat, zasugerować coś, a nie od razu jechać po nas? Nie pasuje Ci to WYP*J!

Tygrys, nie wiem dlaczego ale takiemu bezmozgowi nie daliscie bana na 4um ;/. Powiedzcie mi jak mozna zostac publicznie zbesztanym na wlasnym forum i tylko grzecznie tego delikwenta upomniec? Potem sie mozna tylko dziwic, ze kazdy moze was od debili wyzywac a wy im nic nie zrobicie ;/. Troche mi szkoda, macie miekkie serce do tych bezmozgow ;p.

@Topic

Bardzo sie ciesze, odnosnie tej poprawy lootu, mysle, ze bedzie znaczna ;). Mam zamiar takze zagrac na ROX wiec inne niusy odnosnie tamtych serwerow takze mnie ciesza. Szkoda, ze nie umieja z nalezytym szacunkiem podziwiac wasza prace, szkoda.

Old Vienio
29-01-2010, 15:32
Bardzo fajnie że coś się dzieje ;) Ale waśnie dlaczego softy na APO 8.42 daja tylko 4 many jedzenie juz daje 10 nierozumiem tego bardzo prosze o odp. kogos z administratorow.

.Storm.
29-01-2010, 15:35
Bardzo fajnie ze cos robia, fajny ten kalkulator dla rookslayera.
Oby tak dalej :D

.:Edzio:.
29-01-2010, 15:40
Siemka . info fajne ale powiem szczerze wolal bym poczekac np 3 miechy i taki konkretny update dostac

Palldino
29-01-2010, 16:06
jesteście dla mnie skończonymi kretynami, debilami, pojebami nie wiem jak was innaczej nazywać.
Jak można zrobić softy które dają 4mp na takim otsie? Tu softy są gorsze niż na rl ,więc mortiis pierdolnij sie w ten swój pusty łeb i zmądrzej wkońcu.

[tygrys] coś ci nie pasuje? A nie można było grzeczniej? Wyrazić swoją opinię na ten temat, zasugerować coś, a nie od razu jechać po nas? Nie pasuje ci to wyp*j!

wez troche pomysl jak by dawalo dajmy od 10-100 to by nikt z manasami nie chodzil ;p a poco apo ma byc podobne do innych otsow ze softy maja dawac 200mp/s wazne ze cos zrobili xd

@topic

a dokiedy sa te testy balansu???

.Serafin
29-01-2010, 16:06
Albo jestem dziecko pecha albo gówno zrobiliscie.

Na 100 kingow mam 3 aole, 2 mpa, dsl, g axe, dsm , naginata. Łał, wczesniej to chociaz 1 g helmet wpadal.

~Mari
29-01-2010, 16:18
Na prawde ten loot z kingow to dalej porazka.. Zrobcie ten nowy quest a nie -.-
Ciekawe co to bedzie, UW czy magic axe [?]
No nic czekamy;p

Mc Maciek
29-01-2010, 16:23
Albo jestem dziecko pecha albo gówno zrobiliscie.

Na 100 kingow mam 3 aole, 2 mpa, dsl, g axe, dsm , naginata. Łał, wczesniej to chociaz 1 g helmet wpadal.

Więc próbujesz mi wmówić, że dsl i g axe to słabszy loot niż jeden g helmet? Brawo.

@down
Aż się skończą :P Nie wiem :P

Palldino
29-01-2010, 16:25
Mc Maciek wiesz ile beda trwaly testy balansu??? odpisz xd

Derbi
29-01-2010, 16:46
thx za loota, będzie trzeba go sprawdzić i mam nadzieje, że jest dużo lepiej.

Marik
29-01-2010, 16:47
dobrze ze powstał w końcu ten kalkulator dla rookslayerów

ale jak by się dało to można by było dodać siła obrażeń z Burst Arrow

.Serafin
29-01-2010, 16:49
Więc próbujesz mi wmówić, że dsl i g axe to słabszy loot niż jeden g helmet? Brawo.

@down
Aż się skończą :P Nie wiem :P

Próboje Ci wmówić ze nic sie nie zmieniło w loocie. Akurat 100 kingow to dla mnie 5 minutek bo to kwestia zrespienia sie ale low level watpie ze wyrówna a co dopiero wyniesie zysk z kingow licząc ile manasow wyładuje na pare lvli...

Może dla mnie to mało bo od 400 lvli nie zbieram loota... No ale i tak cos mi tu nie pasuje.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
29-01-2010, 16:56
Coś Ci nie pasuje? (...) Nie pasuje Ci to WYP*J!

HOHOHOHO... daliśmy się sprowokować i nerwy puściły :< Kto by pomyślał...

Czyli za miesiąc :D

Conajmniej 2
#topic
Nie no dobra taktyka - mówić o wszystkim, nawet o drobnostkach. Martwi mnie tylko jedno...tradycyjnie juz znikoma ilość zmian na 8.42/rox

Vojska
29-01-2010, 17:12
Kalkulator do dupy... xd
Akurat takich run jak gfb, uh i hmm sie nie używa. Wzór na ih rune dawno znałem. A gdzie obrażenia z burstów i broni? :s

Mc Maciek
29-01-2010, 17:30
Kalkulator do dupy... xd
Akurat takich run jak gfb, uh i hmm sie nie używa. Wzór na ih rune dawno znałem. A gdzie obrażenia z burstów i broni? :s

Robić kalkulator na obrażenia z broni jest chyba troszke bez sensowne :P A jeśli chodzi o bursty... Można dodać :P Ale to później.

Vojska
29-01-2010, 17:51
Robić kalkulator na obrażenia z broni jest chyba troszke bez sensowne :P A jeśli chodzi o bursty... Można dodać :P Ale to później.

Czemu bez sensu robienie dla broni ? Przecież na rooku tylko z tego się bije ;o

Elite Pitek
29-01-2010, 18:01
nie ma co dzisiaj nocka na kingach xD ;)

Ekzterso
29-01-2010, 18:42
Aha loot jest powiekszony tak ? Ciekawe, ze expilem na kingach jakies 30+ minut i spadly mi 2x golden legs. Super powiekszony loot gratulacje juz wczesniej byl lepszy. -.-

Morfeuxsz
29-01-2010, 19:27
Dobrze że ten loot został poprawiony.Bo żal było patrzeć na niego ;/
Po 1h expa na kingach miałem g helmet,g legs i Mpa więc przyznacie ze to trochę mało ?

Zmiany na plus :)

Karpek
29-01-2010, 20:07
Bardzo dobrze, że piszecie o takich rzeczach :D
Teraz czekamy na uptade x dd

Yangvie
29-01-2010, 21:40
Lot dalej zalowy
Mam nadzieje ze on zostanie poprawiony za tydzien z tym update!

Balans postaci moze czas wracac na mojego palka na 8.42??:):(

Marcelllo
29-01-2010, 22:09
Mam już kupować pacca na nowego questa (czy uda wam się dotrzymać terminu) czy mam się jeszcze miesiąc wstrzymać? ;p

Dobrze, że informacje jakieś są, chociaż mało tego jak na miesiąc roboty :/

Royal Shi
29-01-2010, 23:32
wez troche pomysl jak by dawalo dajmy od 10-100 to by nikt z manasami nie chodzil ;p a poco apo ma byc podobne do innych otsow ze softy maja dawac 200mp/s wazne ze cos zrobili xd

@topic

a dokiedy sa te testy balansu???

Jesteś kretynem. Czy ktoś tu mówił ,żeby softy dawały 1000000000000000 mp/sek? Nie . Nie moja wina ,że jesteś 0 i grasz na ROXIE - sewerze dla dzieci ,które niczego nie potrafią osiągnąć.

Chodzi mi o to ,że ten quest jest w chuj czasochłonny i nawet trudny ,żeby dostać tak żałosną nagrodę. i jak to Luki powiedział trzeba być idiota ,żeby wymyślić quest gdzie bawimy się w kucharza a od razu po tym składamy jakąś lalkę - 0 logiki.

ksywa
30-01-2010, 09:05
wszystko ok
ale czy nie lepiej by było jak by rycerz miał lepszy czar

Babus
30-01-2010, 11:05
Albo ja mam wyjątkowego pecha albo ten loot jest takie sam. Mam nadzieję, że to są zapowiedzi i zostanie rzeczywiście zwiększony.

PS. Usuńcie tą choinkę w city. Luty wita, koniec świąt.

Coller
30-01-2010, 13:52
Wczoraj wbiłem na kingach 7levli i ten loot został porawiony:) , ale jedank nieznacznie:( , Ale dobre i to:D
Czekam na UPDATE:rolleyes:

Mc Maciek
30-01-2010, 14:05
Wczoraj wbiłem na kingach 7levli i ten loot został porawiony:) , ale jedank nieznacznie:( , Ale dobre i to:D
Czekam na UPDATE:rolleyes:

Przecież napisałem, że nieznacznie :P

Niedługo dodam do kalkulatora obrażenia z Burst Arrow dla Rookstayerów. Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje co do niego, to proszę pisać (oprócz obrażeń fizycznych) :P

Coller
30-01-2010, 14:18
UP^
AA, sry , niezauważyłem :):)
to spoko, że chociaż nieznacznie .

Senshi
30-01-2010, 16:29
Troche wiecej moglibyscie dodac do update, skoro tak dlugo na niego czekamy:O:O:O ale zawsze cos:)
Mam nadzieje ze nie bedzie placzu o lot dla l lvl:)

Mc Maciek
31-01-2010, 00:13
OK, Burst Arrow dodane :) Jeszcze jakieś propozycje? :P

Zezikan
31-01-2010, 00:19
Przecież napisałem, że nieznacznie :P

Nieznacznie to loot poprawiony z

Nieznacznie polepszony został loot z potworów dla początkujących graczy (rat, cave rat, spider, troll, orc's, amazon, cyclops, dragon, serpent spawn itp.)

a o kingach jest że polepszony loot xD :)

nie no zmiany ok ale ten loot daje jest banalny

Gok
31-01-2010, 00:32
Jedyne co zaobserwowalem to to, iz leca czesciej itemy typu MPA,G legsy itp. Bo z g axe/mls/g helm to powiem wam jak w totka xD.

Bashiok
31-01-2010, 04:39
Zgadzam się w 100% z Shy.
Robiłem Questa miesiąc po to żeby dostać BEZUŻYTECZNY item, którego nie ma po co nosić bo BoHy dają więcej korzyści niż te Jeb^^e Softy.

Swoją drogą ciekawe, że na samym końcu questa dowiadujemy się, że nagle 5 kolejnych osób jest potrzebny.
Nie dość, że potrzeba 5 osób to jeszcze muszą mieć one zrobione 1/4 questa.(dziękuje bogu, że ten z Horrnami się w to nie wlicza.....)

Jestem ciekaw co teraz za Quest będzie skoro wszystkie najsilniejsze potwory do zabicia już zabiliśmy....

Pozdrawiam.

AAAAaaaaa i ciekawe jak długo na jakiś quest będziemy czekać.... ;]

handlarz_narkotykow
31-01-2010, 10:01
Zgadzam się w 100% z Shy.
Robiłem Questa miesiąc po to żeby dostać BEZUŻYTECZNY item, którego nie ma po co nosić bo BoHy dają więcej korzyści niż te Jeb^^e Softy.

Swoją drogą ciekawe, że na samym końcu questa dowiadujemy się, że nagle 5 kolejnych osób jest potrzebny.
Nie dość, że potrzeba 5 osób to jeszcze muszą mieć one zrobione 1/4 questa.(dziękuje bogu, że ten z Horrnami się w to nie wlicza.....)

Jestem ciekaw co teraz za Quest będzie skoro wszystkie najsilniejsze potwory do zabicia już zabiliśmy....

Pozdrawiam.

AAAAaaaaa i ciekawe jak długo na jakiś quest będziemy czekać.... ;]

Twoja wypowiedź teraz wszystko psuje :/
Zrobili wreszcie softy tak jak chciałem i nalegałem przez sporo czasu żeby było to jeszcze ktoś narzeka!..

Dobrze zrobiliśćie.. teraz czekamy na następne questy czyt. INQ i żeby mapa questów była taka jak na rl :( a nie.. jak ten z softami...

Legend Shooter
31-01-2010, 12:59
Nie wiem po co takie teksty że loot taki sam jest ...
Loot jest troche poprawiony ale nie piszcie ze znowu jest taki beznadziejny np. mi przed up date na 3lvle na kingach polecialo 2 gh i 1 g axe a wczoraj wbilem 2 lvle i mam 4 g axe 3g butki i 4 gh + mms i mpa więc nie piszcie że jest taki sam ...

Takanori~
31-01-2010, 18:52
O Maććiek. hehs

Super, ale na 7.6 na quescie maja byc zagadki, i w jakims solo romie czy co wy tam robicie nie moze byc Minos, bo nikt Go nie bloknie procz Barta... -.^

SaSa?
01-02-2010, 21:11
Zgodnie z obietnicą, dostarczam świeże informacje na temat postępów w pracy Ekipy APO:

Serwer 7.6:

Poprawiona została świątynia w City
Polepszony został loot z OTS King, Monster Skeleton, Orshabaal
Na ukończeniu jest nowy quest, postanowiliśmy jednak, że dodamy jeszcze kilka rzeczy, więc update będzie miał miejsce w przyszłym tygodniu

Serwer 8.42

Prowadzone są testy odnośnie balansu profesji

Serwer ROX

Udostępniony został niedawno dodany quest z 8.42

Aktualizacja Kalkulatora Obrażeń 7.6 (http://www.armia.toproste.pl/calc.php):

Dodano Perfect/Bunny Amulet
Dodano opcję dla Rookstayerów

Z kingów nie widać żadnej róznicy a tak ogólnie to spoko :)

Merol
01-02-2010, 22:48
#Góra
Ja tam widze i to znaczną.
#Temat
No, teraz tylko quest, jakieś nowe tereny i update gotowe ^^

Marik
02-02-2010, 12:02
a na rook 8.42 dodacie coś kiedyś ?;d

Zrazik
02-02-2010, 12:28
a na rook 8.42 dodacie coś kiedyś ?;d