Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Odchodzi co raz wiecej ludzi???

Xaveq
29-01-2010, 16:36
Witam Dziś posunęła mi się taka myśl dla czego ludzie z APO odchodzą nie to ze nie mają czasu tylko ze upada .. technika idzie do przodu wiadomo . keyloggery są bardziej mniej wykrywalne .. : ( lecz głównym powodem jest chamstwo i Obraza innych graczy nie mowie o wszystkich osobach ... Tez byłem chamski ... ale walczyłem o swoje prawa expie sobie z 2 h na respie a tu nagle taki .. 1600 wpada i mówi resp zajęty ... hmmm. trzeba napisać raport dobrze. Lecz co ?? to da gm nie da bana ... a jak do ostrzenie to co zaraz i tak przyjdzie to po co to hmmm... Jednym słowem ten ots jest dla dzieci bo którzy ukończyli te minimum 15 lat wiedza po co sobie atmosferę psuć Dla mnie to już wszystko ... Ja odszedłem mówi się trudno ... Ale nie chce żeby apo upadło .. Bo przez takie thiefy tylko niszczą apo .... A co wy o tym sadzicie ? Proszę się wypowiadać i nie patrzeć na dzieci neo !

Wolly
29-01-2010, 16:38
Tak już jest i musisz się do tego przyzywczaić. Co do 'keyloggerów' to sam jesteś odpowiedzialny za swoje konto i uwierz, że jeśli będziesz ostrożny to nic Ci nie grozi.

Xaveq
29-01-2010, 16:41
Tak już jest i musisz się do tego przyzywczaić. Co do 'keyloggerów' to sam jesteś odpowiedzialny za swoje konto i uwierz, że jeśli będziesz ostrożny to nic Ci nie grozi.

No tak ale co Teraz ??? myślisz że każdy będzie taki ostrożny ?? Raczej nie ... Lecz nie lubię takich co kupują z allegro .. I tracą kasę na taką zjebana gre...Lecz ona wciąga ale to jest do pewnego momentu .. :/ :mad:

~Mari
29-01-2010, 16:45
Po 1. naucz sie edytowac posty.
Po 2. padles na rs, i placzesz.

Cos ode mnie; nie rob takich bezsensownych tematow bo ten placz i tak ci nic nie da..

Marcelllo
29-01-2010, 16:47
Mnie też to denerwuje ale próbuję jakoś to olewać lub czasem z tym walczyć :)

PS. Powinni przynajmniej na boss'y jakieś ochrony dać, żeby nie można było komuś na respa wbić... Bo tak to nie da się siedzieć nigdzie... Taki Sci'e'x na przykład wbija i nic nie da się zrobić... padł 4 czy 5x i stanął i blokował dalej respa...

Dark Devorious
29-01-2010, 16:47
Jestem ciekaw ile ty masz lat :) Co do tematu to nie wiem po co go zalozyles ;f Poprostu chciales sie wyzalic ze ten serwer schodzi na psy ?

Xaveq
29-01-2010, 19:58
Jestem ciekaw ile ty masz lat :) Co do tematu to nie wiem po co go zalozyles ;f Poprostu chciales sie wyzalic ze ten serwer schodzi na psy ?

hmm... Wyżalić nie ?? bo te items miałem za free :> ale spoko ... A ci każdy powie że server Pada ??