View Full Version : Nudy...
Witam, z racji tego, że od dzisiaj praktycznie rozpoczynamy ferie w
zachodniopomorskim, postanowiliśmy z chłopakami zażegnać ostatni dzień
szkoły w nieprzyzwoity sposób (spowodowany nudą w szkole).
Kliknij Tutaj (http://www.youtube.com/watch?v=pOcph-mER7E)
Skakaliście kiedyś na bańkę w śnieg ;D ?! polecam, zachęcam.
Fajna rozrywka w te pochmurne, szare dni :P.
Mi się ferie kończą. Patent niezły, muszę to z ziomkami wypróbować. :)
Żeby bańką w sniegu zaparkowac to trzeba byc toba XD
Pro jestes ;D A ja dopiero bede mial ferie :)))
My nie raz robimy grupowy skok - w 20 osób na raz ;x, bardzo fajne przyjemne, jak byś zjadł Winterfresh. Lecz teraz na WFie preferujemy w samych spodenkach wybiegać ze szkoły. Polecam, coś odmiennego od codzienności musi być.
Dareluss
29-01-2010, 17:43
Uuu zimno mi już xDD
Fajnie się skakało ? :D
Mi fajnie się oglądało xD
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
29-01-2010, 17:44
Następnym razem usypcie metrową~ górę śniegu i skaczcie z pierwszego piętra. Pomysł fajny, tylko możesz mieć ferie z głowy z powodu zapalenia tchawicy
Mi sie ferie koncza ;x
Ale szczerze?Szacunek dla was ze podjeliscie walke.
Dzięki wszystkim za komentarze ;D zahartowany człowiek jestem i już chyba nic nie jest mi straszne co związane ze śniegiem.
http://i46.tinypic.com/23jpn5x.jpg
Takie dziecinne zabawy są do bani.
Nasrane masz w bani.
Tyle ci powiem
#Up
Dziecinne? Po prostu chłopakom się nudziło, to znaleźli sobie jakieś zajęcie XDD
#Topic
Dobre XD Po feriach, jak będzie jeszcze śnieg też spróbuję, tylko że nie będzie chyba innych hardcorów, którzy by się odważyli ;c
PS: fajne efekty dodałeś w filmiku ;d
#Down
To źle widziałeś. ;[ On tam na początku filmiku wyszedł i pierwszy skakał po prawej stronie ;f
Krulowiec
29-01-2010, 18:31
HAHA, zabawa przednia ;p
A Ty tam skakałes? Bo na filmiku wydawało Mi się , ze nie
mi sie juz koncza;/
ale zabawe fajna mieliscie xDD
Oglądając ten filmik jadłem kanapkę z serem, szynką, pomidorem i cebulą a na tym majonez... pomidor zsunął mi się na spodnie przyleciał pies i zaczął wylizywać, tak uderzyłem go, czemu to napisałem? Bo myślałem, że to możliwe tylko w filmach xD.
Ale koniec offtopu, ja kiedyś gdy byłem u babci skoczyłem na góre śniegu zrzuconą z garażu z górnego wejścia stodoły około 1 piętro. Okazało się, że śnieg leżał tam prawie całą zimę skutkiem czego był twardy jak podłoże, poślizgnąłem się zsunąłem z górki i uderzyłem tyłem głowy o podłoże - bolało.
Ancarius
29-01-2010, 21:33
Ehh... mi również ferie się kończą.
Ale główką w śnieg to niezła zabawa, lecz najlepiej jest zasypać w 15 osób, aby było szybciej samochód nauczyciela ^^
@up
Bolalo hahaha;d
@top..
No ladnie chlopaki xdd
Ten na samym koncu jebany jak sie wbil ;d
Tez skakalem na banke, ale mnie kark zaczal bolec i zrezygnowalem ;d na podworku mam zaspe taka usypana na 2m+, sie w nia rozpedze i jak wczoraj utchnalem, to wyjsc nie moglem ;d
A filmik fajny, tylko, ze ja w ta zaspe co mam na podworku na 2m sie wbijalem :D Jeszcze mi sniegu za bluzke nalecialo, to uuu ;d podziekowal :D
Heh dobre wariaty ;s tak to skakałem ale nigdy nie głową ale wypróbuje ;s
Ten ostatni koleś dobry ;ss
West Side Ryder
30-01-2010, 11:25
Taaaaa, bardzo wam sie nudziło
Próbowałem - nic specjalnego.
Jak już tak chcesz cos zajebistego zrobić Drah, załatw te same osoby, bierzcie łopaty i napierdolcie kupe sniegu XD I skaczcie z dachu to jest bania....
Ja skakałem z pierwszego piętra tak XDDD
Dzisiaj tez bym poskakał tylko 2 stopnie na plusie... Wszystko sie rozpuszcza ......... ; \
Trikol <3
30-01-2010, 14:47
Ja z dwupietrowego domu walilem na 2,5m kupe sniegu...
...najebany.
Szkoda, że w tej zabawie nie mieliście zdrowego rozsądku :/
Ja dopiero co ferie zaczynam. Chyba gdzieś do lasu pójdę i na nartach sobie pozjeżdżam.
Pozdrawiam
Kurde, skzoda że nie jebłeś się głową w ściane, może to chociaż trochę by ci pomogło.
Tak w ogóle, to jesteście kretyni. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.