Zaloguj się

View Full Version : Rekrutacja na adminów CS.

Scoop
29-01-2010, 21:43
Jest to temat, w którym możecie zgłaszać swoje kandydatury na stanowisko administratora naszego serwera Counter Strike. Jakie wiadomości o was nam są potrzebne?

Proszę odpowiedzieć na pytania:

Ile grasz w Counter Strike?
Posiadasz Steam?
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike?
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego?
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer?
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie?

Osoby na stanowisko admina na serwerze counter strike będzie wybierała ekipa.

Santano
30-01-2010, 09:20
Jeśli ktoś nie chce ujawniać tutaj jakichkolwiek swoich danych, może też napisać do mnie prywatną wiadomość z podaniem. Podania na PW będą rozpatrzone później.
Adminów, jak napisał Scoop, wybierze ekipa.
Kandydatura osób, które już posłały do mnie podanie niezależnie od tego tematu, zostanie uwzględniona.

Quki18
30-01-2010, 09:50
Więc ja chcę zostać administratorem

Ile grasz w Counter Strike? - Staż gry ok.4 lata
Posiadasz Steam? - Tak posiadam
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? - Nie nie miałem
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? - JailBreak na sieci serwerów HardPlay , Deathrun na sieci Browar
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 - 5/10 ale jeszcze się nauczę
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? - myśle ,że 2-5h nawet
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? - Jestem odpowiedzialny , mam steam i myślę ,że moglibyście mi dać funkcję administratora na okres próbny i zobaczylibyście jak się sprawuje ;)

Czekam na odpowiedź ze strony Ekipy

Brain
30-01-2010, 10:00
o 3 lata
o Tak, posiadam. (brain_blizniak)
o Nie miałem, lecz podaje często adminom jakieś pomocne pluginy.
o Tak, 3 razy. Teraz jestem na Deathrun, lecz był jeszcze Zombiemod i Aim/AWP (CS-Elita)
o Zawsze się posługiwałem amxmodmenu znam go 10/10. Komendy to 7/10
o W weekedndy więcej ok. 5h, a tak w dzień roboczy 4h w nocy mogę grać. W dzień też gram oczywiście.
o Ogarniam, mam steama, ogólnie lubie adminować jest to dla mnei przyjemność. Nie jestem jakimś spinaczem. Mam nadzieję, że rozważycie moje podanie : ).

Bastek10
30-01-2010, 10:23
* Ile grasz w Counter Strike? 2 miesiace
* Posiadasz Steam? nie
* Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? nie
* Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? nie
* Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 3
* Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? 3h?
* Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? Nie wiem?

Dark Devorious
30-01-2010, 10:27
* Ile grasz w Counter Strike?: W sierpniu beda 4 lata.
* Posiadasz Steam? : Tak.
* Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? : Tak mialem kiedys serwer , niestety braklo funduszy na jego utrzymanie a serwer liczyl duza popularnoscia - Kaliny Team. Posiadal 16 slotow i byl to serwer team play.
* Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? : Tak - cs-puchatek.pl, bermud.pl [4fun]
* Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 : 8 - Znam sie na pluginach itd , wszystkie komendy admina znam na pamiec.
* Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? Od 5 do 8 godzin.
* Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? Poniewaz jestem uprzejmy i chetny do pomocy , gram w cs'a dosc dlugo i jestem ogarniety. Oferuja takze swoja pomoc w amx.

Precision
30-01-2010, 11:06
o Ile grasz w Counter Strike?- Gram już 2 lata w Contera.
o Posiadasz Steam?- Tak steam oczywiście posiadam.
o Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? - Tak miałem serwer, był to dopracowany rl mod, niestety później serwer przestał istnieć z braku funduszy na utrzymanie.
o Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? Tak, byłem administratorem serwera "Inferno", był to serwer FFA, moderowałem również forum.
o Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 - Myśle że 7-8 mogę dać.
o Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? Myśle że 4h spokojnie, gdyż posiadam bardzo dużo czasu wolnego. W weekendy nawet do 8h nie przesadzając że tyle przesiedze na serwerze.
o Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? - Jestem wyrozumiały dla graczy, umiem opanować i ogarnąć serwer. Jak banuje to mam podstawy do tego. AMX nie sprawia mi wcale problemu, komendy mi są znane i wiem że sobie poradze.

Berol
30-01-2010, 11:13
Ile grasz w Counter Strike? około 5 lat
Posiadasz Steam? tak
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? tak
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? Swojego.Ponad rok.

Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10-10 amx to pestka dla mnie
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? 4-6H.
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie?Bo mam bardzo duzo czasu do adminowania.Wiec nie bedzie cziterow.

Rasta
30-01-2010, 11:45
Ile grasz w Counter Strike? 6 lat z roczna przerwą czyli 5 lat :)
Posiadasz Steam? Oczywiście, że tak.
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? Miałem server klanowy, który stał przez 3 miechy.
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? 4fraggers.com[DR] 2 dni temu zrzekłem się pozycjii admina.
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 7,8/10
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? 3-4h
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? Jestem miłym, kulturalnym człowiekiem, który nie ma litości dla dzieci drących japę przez micro, czy cheaterów. Gdybym dostał pozycję Admina na tym serverze spadłaby ilość cheatów o 90%, ponieważ 10% zostawię innym adminom :P

Mortalix
30-01-2010, 12:52
* Ile grasz w Counter Strike? - około 1,5-2 lat
* Posiadasz Steam? - Tak.
* Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? Nie.
* Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? - Tak. PeG[DM],[TP].
* Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 - ~5.
* Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? - 2-4h.
* Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? - Mam czas i chcę pomóc przede wszystkim w banowaniu cheatrów. :0

Wolly
30-01-2010, 13:11
Pytania:

1. Ile grasz w Counter Strike?
2. Posiadasz Steam?
3. Miałeś/masz swój serwer Counter Strike?
4. Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego?
5. Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10
6. Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer?
7. Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie?

Odpowiedzi:

1. W Counter Strike gram około 3 lata.
2. Aktualnie nie posiadam Steam, ale jeśli trzeba mogę zakupić.
3. Tak, kiedyś posiadałem serwer CS - założony z samej ciekawości.
4. Byłem administratorem jednego serwera, był to mało znaczący serwer, którego już niestety nie ma.
5. Doświadczenie AMX MOD X: 7.5/10.
6. Jestem w stanie przeznaczyć około 3-4 godzin dziennie.
7. Myślę, że przede wszystkim dlatego, iż chcę pomóc w rozwijaniu się serwera. Miałbym na celu, uporządkowanie serwera i zmniejszenie ilości "cheaterów". Po za tym, chciałbym pomóc w reklamowaniu, jak i również od strony technicznej.

Xelix
30-01-2010, 13:14
Aktualnie gram 3 lata
Posiadam steam
Miałem ale nie spisał się :<
Byłem administratorem własnego serwera i jeszcze jednego ale nie pamiętam nazwy bo to było rok temu (Pamiętam że był FFA)
Doświadczenie: 7/10
Myślę że na weekend po 5-6h a w powszedni dzień po 3-4h bo nauka :(
Umiem wykrywać ''cziterów' i chciałbym pomóc w oczyszczaniu serwera oraz pomocy przy nowych pluginach.

czubass 1349
30-01-2010, 13:19
Pytania:

2. Posiadasz Steam?
4. Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego?

Odpowiedzi:

1. W Counter Strike gram od czerwca 2006
2. Nie posiadam Steam, lecz moge kupic.
3. Mialem kilka tygodni wlasny serwer postawiony na PC.
4. Mialem admina na kilku mniejszych serwerach niestety juz nie istnieja.
5. Doświadczenie: 6.5/10 lecz szybko sie ucze.
6. Jestem w stanie przeznaczyć około 5-7godzin dziennie.
7.Chce usunac wszystkich cziterow by grali porzadni gracze.

Miasekk
30-01-2010, 13:23
Pytania:
2. Posiadasz Steam?

Odpowiedzi:

1. W counter strike gram około 3 lata.
2. Tak, posiadam Steam.
3. Jestem współwłaścicielem serwera z kolegą.
4. Tak, jeden raz. Cs-Bircza [FFA]
5. Około 6-7, ale AMX da się ogarnąć dobrze w parę dni.
6. Czasami nawet 4 godziny.
7. Sądzę, że dzięki mnie na serwerze byłoby mniej Cheaterów(o ile w ogóle jakiś by się znalazł). Na pewno nie dawałbym banów za free. No i oczywiście świetnie dogaduje się z graczami.

Krulowiec
30-01-2010, 13:24
1. 3 lata
2. tak, posiadam
3. Nie
4. CS-Freestyle [4fun] , CS-Freestyle [TP]
5. 6/10
6. Pn - Pt [ 3 h ] Weekend [ 4 , 5 h ]
7. Poprostu chciałbym pomagac w rozwijaniu serwera, oraz nadzorowac czy nie ma czitow , błedów serwera.

Vojska
30-01-2010, 13:26
Posiadasz Steam?
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego?

Tydzień
Tak
Nie
Nie
0
1h
Nie wiem

Veto
30-01-2010, 13:28
1. Ile grasz w Counter Strike? 5 lat z przerwami.
2. Posiadasz Steam? Owszem.
3. Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? Never
4. Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? ---
5. Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 1, może 2. Parę razy widziałem na oczy.
6. Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? W dni wolne jestem do 8-10h na kompie.
7. Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? Sądzę, że niezależnie od tego co tu napiszę i tak się nie dostanę, ponieważ nie znam się na amx'ie. Tak czy inaczej, uważam że AMX'a nie jest ciężko się nauczyć i szybko nadrobie braki.

Arcuś <3
30-01-2010, 13:39
Pytania:
2. Posiadasz Steam?

Odpowiedzi:

1. W cs'a gram już ponad 3 lata.
2. Owszem. arcus93
3. Z kumplem mielismy taki serwer osiedlowy non steamowy.
4. Byłem dwa razy adminem na serwerach Condition Zero cs4u i raz na cs 1.6.
5. 5.
6. Róznie czasem 4,5 godzin.
7. Chcę pomóc w rozwijaniu się serwera i ogarnięciu tych cziterów.

Μejger
30-01-2010, 14:09
Ile grasz w Counter Strike? Będzie ok. 4 lata.
Posiadasz Steam? Tak, oczywiście.
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? Swoich miałem kilka, 2 klanowe, jeden 'klasowy', kilka na modach typu HnS i War3FT
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? Wielokrotnie, m.in. Cs-Center, uDiabełka, Mordownia, DziałdowoFFA, NightClub
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 9, nie umiem pisać pluginów (programować w PAWN'ie, jednak umiem modyfikować.) AmxModMenu znam na pamięć.
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? To zależy od dnia, jeżeli będę miał dużo nauki, to ok. godzinę, jeśli będę miał więcej czasu, to proporcjonalnie dłużej
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie Mam niemały staż, jestem obiektywny, nie sugeruję się niczym. Banuje za to co widzę, jeżeli podejmuję jakąś decyzję, potrafię ją uargumentować. Upewniam się 3 razy, zanim wlepie bana. Nie mylę się prawie wcale ;)

deeL `
30-01-2010, 14:26
Ile grasz w Counter Strike? ok 4 lat.
Posiadasz Steam? w obecnej chwili nie
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? to co miałem nie można było nazwać serwerem ;f
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? Tak byłem administratorem na 2 klanowych, jednym szkolnym, i na serwerze Euforia, którego niestety już nie ma >;
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 hmm jakieś 6-7 będzie
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? 3-4 h ?
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? Ponieważ wiem jak ogarnąć serwer, aby gracze byli zadowoleni z gry. Myślę, że odpowiedzialnie objąłbym ową funkcję :o

.Zaxer.
30-01-2010, 15:00
* Ile grasz w Counter Strike?
* Posiadasz Steam?
* Miałeś/masz swój serwer Counter Strike?
* Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego?
* Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10
* Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer?
* Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie?

----

* 3 dni
* nie
* nie
* nie
* 0/10
* 1h
* nie wiem

^Deduś.
30-01-2010, 15:23
* Ile grasz w Counter Strike? 3 lata
* Posiadasz Steam? Tak (Zeleq)
* Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? Jakieś tam takie 4fun.
* Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? były jakieś tam 4fun'y, FFA... najdłużej na Mordowni.
* Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 Hmm... myślę, że 7.
* Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? zależy, ale dużo
* Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? bo jestem ogar Janek :D nie będę kopiował tekstu Mejgera, ale coś w ten deseń.

Marik
30-01-2010, 15:29
Ile grasz w Counter Strike? - 4 lata
Posiadasz Steam? - tak mam
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? - nie
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? - tak bylem Adminem paru serverów z firmy GamesNet.pl
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 - 6
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? - tyle na ile będę zdolny myślę ze 4h+ dziennie
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? - Chciałbym stworzyć mila atmosferę na serwerze Counter Strike bo lubię pograć Fair Play

Zrazik
30-01-2010, 15:35
Ile grasz w Counter Strike? - 5 lat w 1.6 2 lata w Source
Posiadasz Steam? -
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? - nie
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? - Byłem i jestem adminem serwerów na www.csadyba.pl
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 - 5
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? - tyle na ile będę zdolny 3h+ dziennie
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? - Chciałbym aby gracze nie odchodzili z severa z powodu botów itp. Chce by panowała miła atmosfera

Crayon
30-01-2010, 16:06
Posiadasz Steam?

W Counter-Strike gram od kiedy pamiętam. A pamiętam, jak nóż był defaultowo w lewej ręce, czyli to chyba było 4 lata temu, za czasów CSa 1.3
Steam posiadam i jestem z tegoż powodu bardzo rad.
Przez miesiąc miałem swój własny server CS
Byłem przez chwilę administratorem paru serverów(nieistniejących już) Counter-Strike'a, w tym Skrzyszowskiego FFA(pamięta ktoś? Polecany przez Nixona. Fajnie się tam grało z Forumową ekipą. Maatini, Mikiel, Kodex i te sprawy ; d)
Doświadczenie w AMX MOD X? Znam komendy admina i potrafię z nich korzystać. Trudno mi określić w jakiej skali jestem w tym zaawansowany. Ale dajmy 7/10
Mam zamiar poświęcać tyle czasu ile będę mógł. To zależy od wielu czynników i bardzo trudno jest określić 'dniówkę'.
Dlaczego akurat mnie? Bo jestem osobą bezstronną, regulaminową(Sic!) i uczciwą. Mam też doświadczenie w wykrywaniu cheaterów. No i jestem(chyba) powszechnie lubianą i szanowaną osobą na Forum, jak i w grze.

Sobi
30-01-2010, 16:14
Ile grasz w Counter Strike?: Ogólnie 3 lata.
Posiadasz Steam?: Tak, oczywiście.
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike?: Tak miałem, ale to na chwile odpaliłem serwer (z nudów).
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego?: Tak, miałem na PGC-CS.EU (Serwer 4FUN) i na kilku innych serwerach. Nie będę robił reklam...
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10: 8
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer?: Minimalnie 4 godziny.
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie?: Będę, dobrym adminem, znam się na grze. Umiem wykryc botów. Będę dobrym wzorem, dla innych graczy.

Ja też mam flow, Maatini
30-01-2010, 16:37
Posiadasz Steam?

1) 4lata
2) Mam Steama (Maatini)
3) Miałem
3) Byłem nazywał się Marines był to server klanowy dobrze
5) Około 7 (znam podstawowe komendy)
6) Z 3 godzinki czasami dłużej jak będę miał czas. Lubie spędzać czas przy cs !
7) Był bym dobrym adminem. Posiadam mikrofon i nie mam piszczącego głosu. Znam zasady servera i na pewno nie będę jedno stronym adminem. Jestem chętny do pomocy. Nie jestem kłótliwy i załatwiam sprawy spokojnie bez napinki. Staram się wykonywać swoja prace rzetelnie i dokładnie.

Saylor
30-01-2010, 16:46
Sobi Sobi:))

@topic

Ile grasz w Counter Strike?-1dzień
Posiadasz Steam?-Nie
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike?-Nie
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego?-Nie
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10- 0
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer?-10minut około
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie?- Dla zabawy;d

NAPEWNO MNIE PRZTJMĄ.

BauwaneK
30-01-2010, 18:00
* Ile grasz w Counter Strike? 5 Lat
* Posiadasz Steam? Tak
* Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? Miałem 2[4FUN i RLMOD]
* Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6? Wiejska chata [War3]
* Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? Nie umiem siebie ocenić, myślę, że 8-9.
* Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? Od 2 do 5 Godzin+
* Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? Lubię utrzymywać atmosferę na serwerze i zamierzam pilnować przestrzegania regulaminu.

Ciap
30-01-2010, 18:16
5 Lat.
* Posiadasz Steam?
Tak, posiadam.
Tak, raz z kolegami.
* Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego?
Byłem administratorem serwera, HashJama.

7
4-6 H
Ponieważ jestem ogarniętym graczem, który napewno nie gra na różnych hakach/czitach. I zna się na serwerach.

spenser
30-01-2010, 18:17
* Ile grasz w Counter Strike? 2 latka
* Posiadasz Steam? Tak
* Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? Mam nadal, serwer klanowy. Reklamowac nie bede
* Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6? Serwery klanowe oraz Sieciowe
* Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? Spokojnie 10
* Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? Od 3 do 5 godzin dziennie
* Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? Mam za zadanie na serwerze utrzymywac porzadek, by było jak najmniej osób grających na wspomagaczach itp. Mam nadzieje ze zostanę przyjęty do grona adminów.
Nick w grze REVENTO Veron!

Elite Filutek
30-01-2010, 18:24
* Posiadasz Steam?

1- 3-4 lata
2- Tak
3- Siec serwerów.
4-ESCN . Diablo Mod. WieczorniWymiatacze.net Zombie Mod
5- Hmm o amx chyba wiem wszystko
6- 3-7h
7- Lubie utrzymywac porządek na serwerah. Wydaje mi się , że byłbym dobrym adminem który przestrzega zasad.

.Spajki.
30-01-2010, 18:35
Ile grasz w Counter Strike? Ok. 4 lata, z 0,5 roczną przerwą.
Posiadasz Steam? Oczywiście.
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? Tak był to serwer ffa z amx. 20 slotów.
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? Swojego serwera oraz mniej znaczącego serwera na którym grałem mixy.
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 Jak wcześniej wspomniałem używałem amx mod x bardzo długo. Moja znajomość AMX MOD X to 9. Oraz bardzo dobrze obsługuje serwer ftp w wgranym AMX-em.
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? Ok. 2 godz.
1.Bedę sumiennie i odpowiedzialnie używał swoich flag.
2.Gdyż mam długi ztaż jako administrator.
3.Bardzo dobrze obsługuję AMX. Mam doświadczenie.
3.Steam gwarantuje, że gram uczciwie.
4.Mam wiele czasu dla serwera.
5.Posiadam mikrofon.
6.W razie utworzenia serwera vt mógłbym tam pomagać.
pozdrawiam

adirox
30-01-2010, 18:40
* Ile grasz w Counter Strike? 5lat
* Posiadasz Steam?TAK
* Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? Tak
* Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? TAk fpscs.net,torunserver i duzo innych
* Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 10/10
* Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? 3/4h
Jestem dobrym graczem mam duzo pomyslow :) z serverem posiadam bardzo dobra wiedze amx :)

Bizonol
30-01-2010, 22:55
* z 4 lata
* tak ck_bizon
* nie
* nie
* 0
* z 3-4 h lub wiecej
* 8 choc z bind'ami mialem kkiedyś problemy... xd
* zalezy od czasu wolnego z 3-4 h do 7
* nie chcce mi sie rospisywac więc napisze że to co inni....

Sobi
30-01-2010, 23:19
* z 4 lata
* tak ck_bizon
* nie
* nie
* 0
* z 3-4 h lub wiecej
* 8 choc z bind'ami mialem kkiedyś problemy... xd
* zalezy od czasu wolnego z 3-4 h do 7
* nie chcce mi sie rospisywac więc napisze że to co inni....

Nie żebym chciał Cie zmartwić, ale wątpie żebyś dostał admina. Powód ?

Data rejestracji mówi za siebie.

Kichu
30-01-2010, 23:26
Jest to temat, w którym możecie zgłaszać swoje kandydatury na stanowisko administratora naszego serwera Counter Strike. Jakie wiadomości o was nam są potrzebne?
Proszę odpowiedzieć na pytania:

Posiadasz Steam?

================================================== ================

Mam steam od 2-3 lat, mialem kilkanascie serverow, znam sie na amx-ach, moge wam pomoc ogarnac to bo narazie to macie lekki syf, nie umiecie banowac, zmieniac map, po prostu lol2 : >
Dlaczego mnie? Bo znam sie na tym i to dosc dobrze i mam doswiadczenie : >
Ile czasu dziennie bede poswiecal na server? Ile bede w stanie.
Pozdro : )

Banan11
30-01-2010, 23:34
Ile grasz w Counter Strike? 4 Lata
Posiadasz Steam? Tak posiadam
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? Nie
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? Bylem operatorem servera Pcl.pl Deathrun
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 8
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? Do 4h
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? Czyszczenie serwera z towarzystwa łamiącego rega ,pomoc nowym.

Pozdrawiam Joee !

Ancarius
31-01-2010, 00:57
* Posiadasz Steam?

* ok 40 miesięcy.
* Oczywiście TAK
* NIE, lecz z przyjacielem mamy w planach.
* NIE
* 8.2 ~ 8
* Zależy od czasu nauki. Średnio 3-6 h
* Ponieważ jestem rozsądny, będę oczyszczał serwer z osób o nagannym zachowaniu, dążę do celu i jak się za coś zabieram nie odpuszczam.(Posiadam słuchawki, mikrofon, wyraźny głos)

Będzie na tyle. Nie lubię sobie pochlebiać .

.Storm.
31-01-2010, 01:22
Posiadasz Steam?

[/list]

.

- w cs gram okolo 5 lat od malego .
- nie nie posiadam
- nie nie mialem
- nie nie bylem
- 3
- 5 godzin , albo wiecej
- bo jestem fajny

Mikiel Król Sedesów, ej!
31-01-2010, 09:15
Ile grasz w Counter Strike? 4.5 roku
Posiadasz Steam? No pewnie
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? Tak, 2!!!!
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? Kilkunastu, większość serwery klanowe (marines, rps etc.)
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 Nie wiem co przez to rozumiecie, jeśli chodzi o komendy to 9.5/10
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? 2-3h
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? Ponieważ mam doświadczenie i będę banował czitów a nie dobrych graczy WIADOMO

Morwes
31-01-2010, 10:49
* Ile grasz w Counter Strike? - 4 lata.
* Posiadasz Steam? - tak! nick: pit_0007
* Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? - Nie miałem.
* Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? - Tak i dalej jestem, HeadShot PROjekt.
* Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 - 10
* Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? To tylko zależy od tego ile czasu będę miał. Czasami siedze na cs 1.6 ponad 12h dziennie a czasem 4-5h bo więcej nie mogę.
* Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? Hmm, no myślę że po samym steamie i ile tam mam na nim nagranych godzinek + moje doświadczenie w grze jak i w adminowaniu może być bardzo skuteczne w wyłapywaniu czitów.

Ps. Często siedze po nocach.

Simi
31-01-2010, 14:07
Ile grasz w Counter Strike? - Około 5 lat.
Posiadasz Steam? - Niestety nie, ale jak powrócę do 'formy' po mojej przerwie, zakupie go.
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? - Posiadałem razem z kolegą.
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? - FFA, oraz DeathRun, ZombieMod.
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 - 7/8.
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? - Jak będę miał czas, to nawet 6 godzin dziennie.
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? - Ponieważ poradzę sobie z osobami, które używają nie dozwolone programy. 0.o

.!Z@rk!.
31-01-2010, 14:40
W Counter Strike gram 2 lata, z małymi przerwami :)
* Posiadasz Steam?
Nie, ale mam w planach kupić go.
Tak, miałem i mam nadal, lecz nie na profesjonalnym hostingu.
Tylko swojego - FFA/TP. I paru na serwerach kolegów typowo 4Fun.
Hmm...6-7.
4-5 godzin. W weekendy o wiele dłużej.
Ponieważ jestem odpowiedzialny, nie daję 'free' banów itp. Potrafię rozróżnić, czy osoba ma cheaty czy nie.

Wojasso
31-01-2010, 15:06
Ile grasz w Counter Strike? - 4 lata (z przerwami wiecej w COD gralem :<)
Posiadasz Steam? - Tak!
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? Nie!
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? Tak(Satellite FFA)
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10- 6 ---- 4
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? 3
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? - Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie. :<

Rzulf
31-01-2010, 16:35
Ile grasz w Counter Strike? - W cs`a gram około 6-7 lat, oczywiście z przerwami. Zaczynałem jeszcze na wersjach beta cs`a, potem 1.5 i zostałem na 1.6

Posiadasz Steam? - Tak. nazwa ; zimnareka

Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? - Miałem, ale tylko do clan warów, mixów, w którym przydała się znajomość posługiwania rconem.

Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? - Byłem, wielu. Na pewno swojego, ale także serwera www.fragmania.pl - który kiedyś jakieś 4 lata temu był najlepszym serwerem w sieci, obecnie wraca. Admina miałem tam prawie od poczatku, aż do końca.
Potem adminowałem serwer Mordownia, który stał na steam`ie i w swoich latach, był bardzo popularny, serwer pełny był od godziny 10 rano do 3 w nocy. Podobnie było z fragmania.

Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 - Hmmm... Znam się w miarę dobrze i oceniam to na mocne 8+, ale wiadomo... Coraz więcej rzeczy i coraz więcej człowiek się uczy. Dlatego nie wydaje mi się, że znam go perfekcyjnie

Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? - Nie chce obiecywać, że będzie do 3-6 godzin dziennie, bo nie zawsze moge. Ale jeśli tylko znajde czas to będę na serwie... W weekendy mogę poświęcić naprawdę sporo czasu, gdyż nie mam innych zajęć na głowie...Myśle, że 2-3 godzinki, ale będzie to odrabiane w weekendy.

Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? - Myślę, że nadaje się na to stanowisko z wielu powodów, jednym z nich z pewnością jest znajomość obsługiwania AMX`a czy posługiwanie sie i konfiguracja serwera za pomocą rcona. Do tego doświadczenie w grze, przez te 6 lat, przewineło się tyle cziterów, tyle widziałem, że zazwyczaj bany są słuszne (nie chce mówić, że zawsze, bo jak każdemu zdażają mi się jakieś błędy). Co by tu jeszcze dodać... ? Mam 18 lat, więc potrafie już racjonalnie myśleć i przyjmować jakieś konsekwencje za swoje błędy... Często gram w nocy.

Mam nadzieję, że podanie zostanie rozpatrzone pomyślnie. Dziękuję.

Zodika Rook
31-01-2010, 17:31
Ile grasz w Counter Strike? - Miej więcej 3 lata z małymi przerwami
Posiadasz Steam? - Tak Bart_Coach i Furror ;)
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? Miałem kiedyś server w chowanego
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? Pcl.pl serv Dethrun
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10- Myślę że gdzieś między 6 a 7 znam się w miarę dobrze gdyż na servie gdzie miałem adma był Amx mode
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? Myślę że gdzieś w granicah 4 -5 godzin max
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? - Myślę że byłbym odpowiednią osobą na to stanowisko mógłbym także dać e-mail do osób z administracji Pcl.pl żeby potwierdziły że byłem tam adminem;)

Arcano
31-01-2010, 19:25
Ile grasz w Counter Strike? - 0
Posiadasz Steam? - Nie
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? - Nie
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? - Nie
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 - 0
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? - ok. 5 godzin
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? - Nie, napisałem podanie, może mnie przyjmiecie (raczej nie :p)

Ernii
01-02-2010, 10:40
* Ile grasz w Counter Strike? na boty z rok + 7 lat na necie oczywiscie z przerwami
* Posiadasz Steam? tak
* Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? nie
* Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? tak bylem jakis miesiac na inferno ;s po czym wyrzucili mnie bo amdin gral na haxach i go zbanowalem ;s <powinno byc tez czy byles na jakiejs innej platformie mialem amdina przez rok na v1.5 mordownia FFA >
* Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 nie bawilem sie ustawieniami servera nie moja dzialka ale podstawy w banowaniu itp znam +6
* Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? w zaleznosci od codzienny zajec od 1h do paru ; ]
* Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? nadaje sie . NIe bede farmazonil tylko chce sie wziasc do pracy. ; [
Pzdr Ernest ;s

lubiedobre
01-02-2010, 12:20

5 lat

Posiadasz Steam?

Tak

Nie

Nie

5

około 3 godzin

Widzę, że na serverze atmosfera nie jest zbyt przyjemna ,ponieważ gra tam dosyć dużo osób z wspomagaczami, chcę to zmienić.

Sempacz__
01-02-2010, 13:26
wszyscy pieprzycie smuty XD

Ile grasz w Counter Strike? z 1.5 roku moze Xd
Posiadasz Steam? ta
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? mialem ( DEDYK ROX)
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? dedyk no i jeszcze z rlami rozkminilismy serva w cs cos aka mixownia
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? z 7/10
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? nie wiem ale siedze dlugo na kompie i w wiekszosci czasu sie nudze od 6-10h
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? nie jestem stronniczy

Puntek
01-02-2010, 17:07
Ile grasz w Counter Strike? Bedzie pol roku
Posiadasz Steam? Tak posiadam
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? Tak jakby ..
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? Nie, nie bylem poniewaz nie chcialem..Byly to servery noobskie na ktorych grali sami ludzie z cheatami.
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 Hmm. 3 :D
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? Hmm Lacznie gdzies 6 h (w dzien 2h) Pod wieczor moze troche wiecej.
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? Poniewaz wiem jak postepowac z ludzmi.. Znam sie na cheatach wiem jak ktos ma Aima,Wh itp.

master kallhi
01-02-2010, 18:43
Ile grasz w Counter Strike? 4 Lata ( z przerwami )
Posiadasz Steam? Tak
Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? Tak, miałem 2x
Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? Tak , wielu serwerów m.in sieci serwerów Neverloose i serwerów klanowych
Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? 10/10 niektóre rzeczy musiałbym sobie przypomnieć , ale w zasadzie znam go w 100%
Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? 2-3h
Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? Mam już trochę doświadczenia z serwerami, nie podejmuję nie przemyślanych decyzji.

kicaii :o
01-02-2010, 20:02
-2,5 Roku +,-
-Aktulanie nie posiadam
-Nie miałem servera Wyłącznie swojego
-Bylem .server zakladany z kolegami malo znany zapewne
-5/10
-Na tygodniu praktycznie cale dnie jestem na kompie jakies 4-5 Napewno ,a nie chce mi sie expic
Uważam ze powinniscie wybrac mnie ponieważ:
Mam 21 lat i nie jestem jakims dzieckiem jak 3/4 apo 15-17 lat
Po 2 mam duzo czasu i moge pomoc
Po 3 Zarzadzanie i utrzymywania porzadku na serverze jest przyjemnym zajeciem dla mnie

ASS
01-02-2010, 21:47
* Ile grasz w Counter Strike? -4lata z przerwami
* Posiadasz Steam? nie
* Miałeś/masz swój serwer Counter Strike? tak
* Byłeś kiedyś administratorem jakiegoś serwera counter strike 1.6?, jeśli tak, napisz jakiego? - bylem 4 nazw nie pamietam
* Jakie masz doświadczenie w AMX MOD X? w skali od 0 do 10 / 8-9
* Ile czasu zamierzasz poświęcać dziennie na nasz serwer? 4-6h dziennie
* Dlaczego mamy przyjąć akurat Ciebie? ponieważ jestem sumienny i wytrwaly w tym co robie, bardzo chciałbym zostac adminem tego servera po za tym mam 18lat wiec wiek jest dosyc odpowiedni.

Kristo.
02-02-2010, 15:38
Witam
Może na początek coś o sobie.
Jestem Krzysiek (Kristo) mam 17 lat* w Counter Strike gram od ładnych paru lat. Nie trawię oszukiwania oraz wyklinania na serwie. Chciałbym zostać adminem, aby na serwie grało się przyjemniej oraz wyeliminować jak największy procent "oszustów".

* w następny wtorek ;P

Ponad 4,5 roku.

Posiadasz Steam?
Tak

Nie, lecz na wielu miałem admina.

Tak, głównie serwery klanowe - oraz 4 publiczne.

Uważam, że 9/9,5. Znam wiele komend potrzebnych do "adminowania" jak i poprawiania serwera w razie potrzeby.

Około 4/6 H. Jeżeli będzie potrzeba to więcej.

Mam duży staż oraz doświadczenie w byciu adminem od tkz. porządku.
Jestem odpowiedzialny. Lubię grać w tą grę więc często przebywam na serwie. W razie problemów wystarczy napisać na gg/steam w miarę możliwości zawsze staram się pomóc. Łatwo wyłapuje oszustów i sam gram uczciwie ( konto steam od 2006 roku VAC nie zbanowany )