View Full Version : Destroyer Field.
G_R_U_L_I_X
30-01-2010, 15:28
Witajcie.
Moją propozycją jest, aby runki "Destroyer Field" można by było kupować u npc (Dark Rodo). W runce by było po 250 użytku tak jak gfb, sd itd. Można by było dodać jeszcze jedną funkcję tej runy, aby usuwała nie tylko fire fieldy, ale tak że poison fieldy.
Tak, ale drogo :)
Np. 1x = 1cc :)
Myślę, że to dobry pomysł. Oczywiście trzeba było by podwyższyć cenę tej runy i może miejsce kupna gdzieś indziej. To znaczy byłby osobny npc.
Morfeuxsz
30-01-2010, 15:36
Jestem na Tak :) Denerwujące jest czekać aż poison zniknie z fluba;p
sqlterpa
30-01-2010, 15:38
Tak. Dobrze by było dla knightów aby można było kupować u NPC. Może to być u Dark Roda ale nie musi. Tak samo cena. No i to, że usuwało by poison to też dobre. Sam jak expie na flubberach jest to uciążliwe pod tym względem, że trzeba czekać a nie od razu zniszczyć .
Jestem na tak. To bardzo dobra propozycja.
G_R_U_L_I_X
30-01-2010, 15:49
Tak, ale drogo :)
Np. 1x = 1cc :)
Loot jest zbyt słaby, bym musiał wydać 2.5 sc na jedną runkę, jak czasem przez 1 lv na msc wyloce tylko pare g bots i g helmet.
jestem na tak:) cena ok. 1cc jak ktos UP mowil:)
Myślę, że to dobry pomysł. Oczywiście trzeba było by podwyszyć cene tej runy i może miejsce kupna gdzieś indziej. To znaczy byłby osobny npc.
I jeszcze żeby był na tego npc quest np tak jak jest na rooku z ihami... ;]
^up
Mysle ze zwykly npc wystarczy..
#top
No jest to dobra propozycja bo na prawde wkurza mnie to nieraz jak jestem na flubkach i musze czekac az to cos zniknie ;)
Tak.
^Akynaoo
30-01-2010, 16:44
Ja bardziej bym wolal, zeby zamiast takiego npc z destroy fieldem zwyczajnie dodali ta rune do loota monsterow, ktore uzywaja fire bomb. Podczas huntu na takich monsterach mozna sobie spokojnie zbierac z nich runy i uzywac w razie potrzeby. Mogloby to leciec co jakis czas, nie zawsze i oczywiscie w ilosci nie wiekszej niz 3 uzycia.
Ja bardziej bym wolal, zeby zamiast takiego npc z destroy fieldem zwyczajnie dodali ta rune do loota monsterow, ktore uzywaja fire bomb. Podczas huntu na takich monsterach mozna sobie spokojnie zbierac z nich runy i uzywac w razie potrzeby. Mogloby to leciec co jakis czas, nie zawsze i oczywiscie w ilosci nie wiekszej niz 3 uzycia.
Gut adija.
Jestem za.
Dark Devorious
30-01-2010, 18:45
Dobry pomysl - jestem na tak. Powinno juz to dawno byc wprowadzone.
Patryk1441
30-01-2010, 18:59
Jestem jak najbardziej na tak. Ostatnio czesto expie na flub i to naprawde denerwuje jak jest poison i np chce poczekac bo mi zalezy na locie. W wiekszosci z takich dedow i tak nic nie leci ale zdarza sie ze poleci jakis dsl, sl,g axe a serce boli jak sie tego nie podniesie XD (bynajmniej mnie)
JeStEm Na NiEEEEEEEE!!!!! <toskafke?>:p
Joke jestem jak najbardziej na TAK :D przyśieszyło by to w jakims sensie zdobywanie poziomu <expienie>
G_R_U_L_I_X
30-01-2010, 22:46
Nie opłaca się robić nowego npc, lub quest, bo to by było bez sensu.. I tak i tak administracja ma dużooo roboty. Pisząc tak nie doceniacie ich pracy. Myślę, że propozycja jest godna uwagi i zostanie dodana :)
Dobra propozycja - jestem na tak.
Cena tej runki mogłaby wynosić ok. 1cc za np. 10 użyć.
Marcelllo
31-01-2010, 09:32
Zaznaczyłem jestem na nie.
1. Niech usuwają tylko ogień. Na poison i inne powinny być inne runy.
2. Kupno u NPC - niech będzie ale nie 250 tylko max 100 użyć... Za dużo byś nie chciał czasem? -.^
Arcuś <3
31-01-2010, 10:55
No spoko pomysł, jestem na Tak.
Oczywiscie jestem na tak, powninno byc cos takiego. Zeby mozna zbierac loot z balle, msc itd.
G_R_U_L_I_X
31-01-2010, 11:44
Co do użytku tej runy ważne, aby było więcej niż 4, bo to wkur*ia. Co do ceny to 5 cc za runkę starczy.
Bardzo dobra propozycja. Ofc jestem na tak :)
jestem za, ale bez przesady za 1ładunek 1cc? Troche za duzo kasy by sie na to tracilo xD.
Alberto Gru
31-01-2010, 22:20
Jestem na tak nawet gdyby kosztowała ona 1cc na użycie. I tak zawsze się zwróci a i lvl szybciej się wbije nie czekając na loota.^^
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.