View Full Version : Blad z deadem.
http://img689.imageshack.us/img689/8186/foto0003o.jpg (http://img689.imageshack.us/i/foto0003o.jpg/)
Prosze spojrzec na default. Najpierw downgrade, pozniej hit i you are dead. Cos tu sie troche kolejnosc powalila. :D
Zawsze tak jest .
To nie znaczy, że tak być powinno, bo jest to jakiś błąd. Może mało szkodliwy, ale warto to poprawić.
To nie znaczy, że tak być powinno, bo jest to jakiś błąd. Może mało szkodliwy, ale warto to poprawić.
Na real tibii też tak jest .
No mogli by to naprawic, choc nie szodzi ze jest taki blad.
Ale im mniej bledow tym lepsze Apo.
Wujaszek
31-01-2010, 01:33
Jakiś to wielki błąd niejest ale mogli by to naprawic ;p
2up
Lepsze APO by było jak bys nie opierdalał...
Marcelllo
31-01-2010, 09:23
Pewnie kolejność w silniku jest taka, że przy ostatnim hicie wyświetla się You are dead i dopiero ostatni hit :D
Pamiętam u Skocia lepszy numer :) 2x You are dead się wyświetliło :D
Było coś takiego:
Straciłeś...
You are dead
Straciłeś...
Straciłeś...
You are dead
Straciłeś...
Pawelek Rookerek
31-01-2010, 18:02
Tak jak Vojska powiedział, na rl też tak jest :>
Przeszkadza to komus :D??
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
31-01-2010, 19:06
Przeszkadza to komus :D??
Mnie. Co to ma być? Przeznaczenie już cię osądziło i odrazu padasz przed hitem? Omg jak to wygląda :OO
#topic
Ja bym się martwił gdyby było 'zostałeś zdegrdowany z poziomu 203 na poziom 204'
a moze na rl jest tez taki blad? <lol2>
gracze apo sa tacy madrzy , ze go odkryli GZ!
wg. mnie ten temat to rozpacz na temat Twojego deda i prosba o oddanie lvla , powinni to naprawic , zeby nie byly robione takie glupie i niepotrzebne tematy .
kthxb
Nie jest to jakiś duży bug, ale jak już jest to powinni go naprawić :)
K\/!N$T0R
31-01-2010, 21:05
Troche dziwne, mi tak sie nigdy niezdazalo ;s.
Mi się tak parę razy zdarzyło na mniejszym lvlu :> Niespecjalnie to przeszkadza, gz za uchwycenie błędu. :D
a moze na rl jest tez taki blad? <lol2>
gracze apo sa tacy madrzy , ze go odkryli GZ!
wg. mnie ten temat to rozpacz na temat Twojego deda i prosba o oddanie lvla , powinni to naprawic , zeby nie byly robione takie glupie i niepotrzebne tematy .
kthxb
Naprawde jestes taki glupi czy tylko udajesz? Mam 1600 eka i mam martwic sie zdegradowaniem 200 sorca? W tym temacie chodzi mi o pokazanie ze jest drobny blad ktory powinien byc naprawiony tylko dla estetyku :)
czubass 1349
01-02-2010, 21:02
Pewnie kolejność w silniku jest taka, że przy ostatnim hicie wyświetla się You are dead i dopiero ostatni hit :D
Pamiętam u Skocia lepszy numer :) 2x You are dead się wyświetliło :D
Było coś takiego:
Straciłeś...
You are dead
Straciłeś...
Straciłeś...
You are dead
Straciłeś...
kumpel mial napis you are ded i expil dalej;d
Mnie. Co to ma być? Przeznaczenie już cię osądziło i odrazu padasz przed hitem? Omg jak to wygląda :OO
#topic
Ja bym się martwił gdyby było 'zostałeś zdegrdowany z poziomu 203 na poziom 204'
nonono azbest fajnie by bylo jakbyś padł i lvl up.
Tyle osób codziennie pada i tylko ty to zauważyłeś ;p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.