Zaloguj się

View Full Version : [CS] Melman

Quki18
31-01-2010, 09:49
Melman to jest nie ogarnięty admin gdyż 1 czitera zbanował na 10 minut , 2 mówiłem z typem ,że ma wh i aim(bo miał) pisałem kilka razy na czacie i napisałem 3 razy na admin czacie i on nie zareagował i go nie zbanował. Typa który nie ma czitów dostał perma a mnie i typa zbanował za to ,że gadaliśmy ,że nic nie robi i nie zbanuje czitera ..

@mc maciek

macku ja rozumiem ale jak mówię ci 5 czy 7 rund mówie że on coś ma a ty banujesz mnie , no dobra rozumiem przeklinalem dostalem bana ale tamten typ za czity nie dostal

edit2
czy ja mowilem kurwujac i pierdolac? powiedzialem raz "i chuj" wiecej nic nie mowilem ale jak brain napisal ze wypadalo by go sprawdzic jak mowilem ci od poczatku

Arcuś <3
31-01-2010, 09:53
Wiesz co, ciekawe jakby Ci dali gm'a na apo to też byś był taki ogarnięty?....

Mc Maciek
31-01-2010, 09:56
Melman to jest nie ogarnięty admin gdyż 1 czitera zbanował na 10 minut , 2 mówiłem z typem ,że ma wh i aim(bo miał) pisałem kilka razy na czacie i napisałem 3 razy na admin czacie i on nie zareagował i go nie zbanował. Typa który nie ma czitów dostał perma a mnie i typa zbanował za to ,że gadaliśmy ,że nic nie robi i nie zbanuje czitera ..

Może byś się tak zastanowił chociaż przez moment? Czy CS i Tibia zjadły Ci zawartość czaszki? Jak mam kogoś zbanować nie widząc, czy ma wh czy nie? Skoro gram, to chyba normalne, że nie mogę równoczeście kogoś sprawdzić... A dlaczego Ciebie banowałem? To jest już pytanie retoryczne, zastanów się w jaki sposób odzywałeś się do mnie i do innych. Co jak co, ale takich odzywek tolerował nie będę.

@down
Jakby pisał Ci "kurwując" i "pierdolując" to też byś go olał... Nie rozmawiam z osobami, które nie potrafią się normalnie zachować.

Brain
31-01-2010, 09:58
@Up
Ja Maciek nie mam nic do Ceibei tylko wiesz. Jak goście ci piszą na admin chatcie, że cheat to wypada wejść na specta i to sprawdzić. Jeśli nie jesteś pewny zrób mu ss'y komendą amx_ss Nick Ilosc (jeśli server takowy posiada).

Laluś
31-01-2010, 10:25
Skoro gram, to chyba normalne, że nie mogę równoczeście kogoś sprawdzić...
To chyba admin musi liczyć się z tym, że jak jest hax na serwie to musi przestać grać i wejść na spec'a...

Xienus Paladin
31-01-2010, 10:55
Mc Maciek=Melman???
spoko ogarnij się trochę... byleś razem z nixonem i pisałem od 6 map ze typek ma czita a wy mi daliście za spamowanie -.-

Wolly
31-01-2010, 11:33
Jeśli grasz miał 'czita' to niezwłocznie powinien być zbanowany. Nie można tolerować takiego zachowania, na każde zgłoszenie trzeba odopowiedzieć, tylko oczywiście niech zgłoszenie bedzie prawidłowe i kulturalne.

G_R_U_L_I_X
31-01-2010, 11:42
Nie dziwne, że nie banują, bo admini nie umieją grać, jedynie co dexoti sobie jakoś radzi. Nie wiedzą co i jak. Daj im trochę czasu, a ogarną i będą banować.