View Full Version : [Forum] Wy??czanie opcji reuptacji.
handlarz_narkotykow
31-01-2010, 12:46
Witam chciałbym zaproponować żeby była możliwość u "normalnych użytkowników" wyłączenia opcji reputacji, ponieważ jak wiemy nie każdy kto korzysta z forum zbiera kwadraciki a jest pewna grupa osób która wręcz się wprasza do kogoś i daje mu reputa w zamian oczekując tego samego, a nie każdy chce się w to bawić dlatego też proponuję aby każdy mógł sobie tą opcję wyłączyć a nie tylko administratorzy forum..
Dołączam sondę.
@ down
ok gorzej jak ktoś ci spamuje na priv "oddaj reput plz"
Niestety wiem że większość użytkowników zbiera reputy i zagłosuje na "nie" ale mam nadzieje że moja propozycja zostanie pozytywnie rozpatrzona przez administratorów.
P.S Żyjemy w wolnym kraju i każdy powinien mieć możliwość dokonania własnego wyboru w tej sprawie
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
31-01-2010, 12:48
A jaki to ma sens :O Jest dobrze tak jak jest. Jak nie chcesz, to nie oddajesz - proste
ok gorzej jak ktoś ci spamuje na priv "oddaj reput plz"
No to go wtedy ignorujesz jednocześnie śmiejąc się z niego pod nosem
#topic
Ja to zbieram, bo chce sie dowartościować
Pawelek Rookerek
31-01-2010, 12:58
Niech bedzie jak jest. Ja nie zbieram :D
Ancarius
31-01-2010, 13:26
W sumie nikomu to nie przeszkadza, lecz czasami reputacja jest perfidnie nabijana :D
Sa ludzie ktorzy chca zostac jakos docenieni za jakas pozytywna rzecz np poradnik. A mozna ich tylko decenic pozytywnym komentarzem i pkt reputacji. Wiec mysle zeby zostalo tak jak jest :)
Osobiście nie zbieram kwadracików.
Jeśli ktoś mi daje reputa i pisze "oddaj" to jego strata, bo mu nie oddam.
Wybrałem, opcję czwartą.
Nie przeszkadzają mi ludzie, którzy proszą o reputy.
Z drugiej strony, jak inaczej docenić ludzi, którzy zrobią jakiś dobry poradnik lub
coś mądrego napiszą, jak wspomniał Duff? Więc nie ma potrzeby wyłączania reputacji.
#edit:
@ handlarz_narkotykow \/
Wiem, o co Ci chodzi.
^Duff
Dokladnie.
#top
Lepiej niech zostanie tak jak jest, mysle ze to by sie przydalo ale niech juz tak zostanie jak jest :)
Nie.
handlarz_narkotykow
31-01-2010, 13:37
Z drugiej strony, jak inaczej docenić ludzi, którzy zrobią jakiś dobry poradnik lub
coś mądrego napiszą, jak wspomniał Duff? Więc nie ma potrzeby wyłączania reputacji.
No przecież dalej będziesz mógł docenić kogoś kto pisze poradnik, chyba że sobie wyłączy tą opcję.
p.s nie wiem czy mnie każdy dobrze zrozumiał
Dark Devorious
31-01-2010, 13:44
Jestem na tak. Nie wiem po co jest reputacja , jezeli ktos ja zbiera ... Nie macie co robic , tylko dawac komus zielonego kwadrata i oczekujac od tej osoby tego samego?
Jestem na tak. Nie wiem po co jest reputacja , jezeli ktos ja zbiera ... Nie macie co robic , tylko dawac komus zielonego kwadrata i oczekujac od tej osoby tego samego?
Bo tu som dzieci, kture hcom być fajne :<
@top: zbieranie reputacji to dziecinada. Reput powinien być za coś, a nie dla kogoś. Pisanie "oddaj reputa" tak w panelu jak i na pw, pokazuje tylko idiotyzm, godny dziecka.
Są ludzie, co zbierają dla zabawy, a są ludzie, którzy zbierają tylko po to, by mieć więcej od innych i z tego powodu się cieszyć.
Zaznaczyłem opcję 4.
W sumie mogli by wyłaczyć tą reputacje, bo wiele osób nabija sobie kwadraty, ale jest mi to obojętne bo i tak tego nie zbieram. xd
Mikiel Król Sedesów, ej!
31-01-2010, 15:54
Ja piernicze ale palicie jana. Dawno temu były reputy był płacz, to wyłączyli. Było przez jakiś czas OKEJ, potem znów płacz by włączyli, no to po burzliwych dyskusjach i płaczu dzieciaków po raz kolejny włączyli, to następny wjeżdża by wyłączyli, niech zostanie jak jest, co to za różnica, ej!
Mysle ze to dobra propozycja, moze ktos czegos takiego nie potrzebuje wiec niech bedzie opcja wylaczenia czegos takiego. Jestem na tak.
Wg mnie powinna byc taka opcja, ze kazdy moze wylaczyc reputacje:)
Jestem na tak
.!Z@rk!.
31-01-2010, 16:06
Niech zostanie tak jak było. Jedynie mogliby wyłączyć licznik postów, bo podobno jest 'wolność słowa' a banują często za 'nabijanie postów'.
Mi to wszystko jedno. Czasami wchodzę w ustawienia patrze kto mi dał reputa. Jak chcę to oddaję, a to co myślą inni mam w dupi*.
Więc jest to mi obojętne.
To tyle.
Mnie to jest wszystko jedno... Nigdy nie oddaję reputów. Nie chcę nikogo urazić, ale większość forum nie wie do czego służą 'kwadraciki'. Tutaj Panuje zasada 'kto będzie fajniejszy i będzie miał ich więcej'. Osobiście punkty reputacji przyznaje bardzo rzadko. Post/temat musi być naprawdę interesujący.
http://i49.tinypic.com/25arbyu.jpg
...
Bastek10
31-01-2010, 18:25
Mi to tam jest obojętnie.Ale takie coś powinno być wprowadzone bo nie wszyscy chcą reputy.
Bardzo dobry pomysł.
Jestem na tak
Mi to nie przeszkadza, ale co chwile dostaje reputy "oddaj"
Myślę, że jak ktoś nie chce być oceniany ma do tego prawo.
No dobra dam ci reputa za ten temat :D
@.storm.
Największy koszmar? 25-01-2010 16:02 Oddaj .Storm.
Takanori~
31-01-2010, 18:37
Jest dobrze... Reputy sa koks... : ))
Kiedyś pamiętam, jak pisałeś do Scoop'a żeby Ci wyłączył reputacje. Dla mnie to obojętne, ale jak mają wyłączyć to każdemu, a nie jednostkowym użytkownikom.
Aż mi cie zal chłopie.
Po co pierdo**sz takie gówna jak sam bawisz się w taką zabawe?
oddaj//handlarz narkotykow
K\/!N$T0R
31-01-2010, 20:58
Jestem na tak, albo reputacja jest dla wszystkich nawet administracji albo niema wogole albo tak jak w propozycji mozna wybrac a nie administracja ma wylaczona i kozaczy :)
diamondback
31-01-2010, 22:16
Osobiście ja tam nie mam nic do punktów reputacji ,ale po dłuższym przemyśleniu stwierdzam ,że twój pomysł jest jak najbardziej na miejscu,gdyż wyłączyły by go sobie tylko osoby te które chcą i by było nadal ok :)
@*Mlody*
To ja się baweiłem, ciekawy byłem czy ktoś na to zareaguje :D
Powinno pisać od kogo się dostaje reput, bo można w ten sposób zrobić z kogoś nooba :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.