Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Zmiany na forum!

Brain
31-01-2010, 13:32
Otóż proponuje do forum dodać dział CS APO 1.6, włączyć tam tagi. Dodać do serwera komendę amx_ss "Nick" "ilosc". Gdy admin nie jest pewny czy dany gracz ma wh robi mu ss'y. Te screenshoty znajdują się później w pliku cstrike. Każdy admin miał by obowiązek zrobić ss'y. Aim to nie dotyczy. Później na forum dana osoba pisała by posta z ss'ami. Wyglądał by on tak.

Nick w grze:
Ip:
Steam (wrazie braku nic nie piszemy):
SS'y (muszą być 4 inaczej unban nie zostanie przyznany):

Dział by wyglądał następująco:

Sprawy dotyczacę serwera
Propozycje
Skargi / Bany (tu wklejało by się ss)
Mapy (mapy wrzucane do wgrania na serwer)

Crayon
31-01-2010, 13:41
Oczywiscie, ale...czy Wy macie ich za idiotów i myślicie, że są laikami, i nie wiedzą, że taki dział jest potrzebny? Pisałem ostatnio do Santano, jak będzie wyglądać organizacja servera na Forum i oznajmił, że takie coś musi powstać. Więc to raczej tylko kwestia czasu. Dopracowywane są pluginy, dzisiaj rano admini bawili się w poprawianie jakości dźwięku(gadanie przez mica).
Tu trzeba być raczej cierpliwym ;)

Dark Devorious
31-01-2010, 13:42
Otóż proponuje do forum dodać dział CS APO 1.6, włączyć tam tagi.

Ten pomysl juz byl , a mianowicie moj :D Jestem na tak , ale gdybys nie wiedzial niektore programy wspomagajace gre unikaja ssow tzw. - nie widac na nich nic przy wlaczonym np. wall hacku.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
31-01-2010, 13:46
Otóż proponuje do forum dodać dział CS APO 1.6, włączyć tam tagi.
Racja racja. Teraz to jest ciagle tylko w opinie i krytyka o banach i adminach. Burdel większy niż w moim pokoju!

handlarz_narkotykow
31-01-2010, 13:51
zaznaczyłem opcję "nie wiem" ale chciałbym zwrócić uwagę że popełniłeś błąd ort. w wyrazie
Dopracował bym powinno być dopracowałbym:D

@ topic
Należy stworzyć kolejny dział zajmujący się sprawami CS-a.

Wolly
31-01-2010, 18:45
Oczywiście musi to powstać i powstanie. :) Dodatkowo mogą być jeszcze jakieś poddziały, typu: Odwołania.

Administracja na pewno coś takiego zrobi.