View Full Version : Informacje cd.
8.42 & ROX
Postanowiliśmy, że wszelkie zmiany na serwerach będą robione małymi krokami, dlatego też na początek polepszyliśmy czar leczący Wound Cleasing. Od tej pory Knight będzie mógł odnowić więcej życia za pomocą tego czaru spontanicznego.
Odnośnie itemu soft boots, który jest dostępny z niedawno dodanego questu informujemy iż odnawia on 4mp i 4hp na sekundę.
Spotkaliśmy się jednak z niezadowoleniem graczy, dlatego też postanowiliśmy, iż dodamy do tego questu możliwość zdobycia nowych addonów. Osoby które już wykonały quest mogą odebrać addony u npc Midi znajdującego się w mieście Expgard.
8.42
Zwiększyliśmy loot-rate o 10%.
Teraz szanse na wypadnięcie danego itemu są o 10% większe z każdego potwora.
APO-CS
Poprawiona została jakość rozmów.
No fajnie ze cos robicie na tym 8.42 dobrze ze loot jest lepszy
edit
JEST JESTEM PIERWSZY JEST!!!!!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAZDY WIDZI MEGO POSTA!!!!!!!!
Chce pozdrowic mame wujka i ciocie i babcie
Moon Red
31-01-2010, 15:21
no Narescie treraz tylko expowiska na Facc (d lair) bo najwiecej graczy odchodzi poniewaz nie ma gdzie expic na FACCU!!
A ja jestem drugi
i chce pozdrowic WaszkeG, oraz cale apo 8.42
.Gonzalo.
31-01-2010, 15:22
No naresszcie coś siędzieje na tym 8.42 :) Dzięki za loot :):):)
Old Vienio
31-01-2010, 15:23
bardzo dobrze ze cos robicie czekamy na wiecej ;d
Noo za loot dziekujemy ; )
Teraz mozecie dodac pare addonow i bedzie git;d
Zrobli coś co można zrobić w kilka minut, a Wy dziękujecie im... n/c
Sempacz__
31-01-2010, 15:33
gz zaczal bym nawet grac
Nom , ale fajnie , że się już coś ruszyło na Apo 8.42 , oby tak dalej ;)
I bardzo dobrze ;)
Teraz zróbcie coś żeby eq miało znaczenie :D
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
31-01-2010, 16:51
8.42 & ROX
Postanowiliśmy, że wszelkie zmiany na serwerze będą robione małymi krokami, dlatego też na początek polepszyliśmy czar leczący Wound Cleasing. Od tej pory Knight będzie mógł odnowić więcej życia za pomocą tego czaru spontanicznego.
I o to chodzi.
#topic
Dobrze, że zajeliscie sie naprawą 8.42, ale zwiększenie loota, dodanie softów i delikatna poprawa balansu nie ściągnie odrazu 100 osób
Harvester
31-01-2010, 17:06
Bardzo ładnie. Tylko rada z mojej strony: Weźcie pod uwage ile hp ma hlev ek a ile rp. Nastepnie sprawdźcie ile hp leczą ek i rp na tym samym poziomie z combo exana mort + najlepszy leczący potion i exura san + spirit potion. Logiczne jest, że ek mający więcej hp nie powinien leczyć sie mocniej od rp. Taka drobna sugestia, żebyście przypadkiem nie "przekręcili" licznika ...
Ale ogólnie miło, że zauwżayliście nierówości w balansie na 8.4. Teraz czas wyregulować rp, ustawić oddzielny exhausted na broń i czary, poprawić leczenie.
@Edit Ernii
To słabo zrobionego masz tego pala. Mój Doom Harvester 180lev leczył się 800+. A jak już patrzysz z tej strony to powiedz, ile leczy się ek z exany mort na rl ? Malutko :) Tak czy inaczej, jak Mortiis mówił, APO to nie rl. Tutaj chodzi o to, żeby balans był wyśrodkowany i nie ma sensu porównywac tego do rl bo zasady są tutaj inne. Tyle, że zawsze znajdzie sie jakiś Ernii co będzie płakać, że APO to nie rl ...
Bardzo ładnie. Tylko rada z mojej strony: Weźcie pod uwage ile hp ma hlev ek a ile rp. Nastepnie sprawdźcie ile hp leczą ek i rp na tym samym poziomie z combo exana mort + najlepszy leczący potion i exura san + spirit potion. Logiczne jest, że ek mający więcej hp nie powinien leczyć sie mocniej od rp. Taka drobna sugestia, żebyście przypadkiem nie "przekręcili" licznika ...
Ale ogólnie miło, że zauwżayliście nierówości w balansie na 8.4. Teraz czas wyregulować rp, ustawić oddzielny exhausted na broń i czary, poprawić leczenie.
i tak tutaj wiecej rp sie leczy niz na rl mam 150 rp na rl i sie leczy sanka 300-500 hp przy czym ma 1.2k+ ; O a ty jeszcze placzesz fakt w pvp teraz pojechane ale w expie nie przeszkadza zbytnio no te softy zalosne sa :d zrobcie respy arch demonow zeby expilo sie tak jak na demach cyc czy exp gdzie ja 300 rp z zielona staminka miekkim wackiem mialem 6mil exp /h
@@@
zacznijcie rozdawac adminy na cs ;s
Takanori~
31-01-2010, 18:49
Nono ! Super ! Wkoncu sie ruszylo, news codziennie, nawet z malych zmian ! Super ! Oby tak dalej ! : )
No No wreszcie coś...
Może niedługo powrócę
Pozdro...
Jutro sprawdzę jak z tą jakością rozmów. Co do reszty, to może zmiany którę są i którę będą wprowadzone, przyciągną gracz.
Po pierwsze :) Gdyby nie reakcja jednego z graczy nic byście nie dodali, to nasz pomysł, żeby dodać addon sami byście na to nie wpadli.
Po 2 ludzie was chwalą ale oni nie robili tego questa i nie wiedząc co za bzdurę żeście zrobili. A z tą bzdurę jeszcze taka nic nieznacząca nagroda.
Swoją drogą po co zwiększyliście Loota z moobów skoro i tak na Tym APO jest tyle kasy, że nie wiadomo co z nią robić.....
Pozdro...
Fajnie, że cos ruszyło oby tak dalej :)
@Bashiok
Jeżeli masz tyle kasy to wyślij na mój nick na 8.42 bo ja nadmiaru cc nie odczuwam :)
BauwaneK
01-02-2010, 08:00
Jakość rozmów jest dalej taka sama... Słychać tylko jakieś "pierdzenie".
Fajnie, że cos ruszyło oby tak dalej :)
@Bashiok
Jeżeli masz tyle kasy to wyślij na mój nick na 8.42 bo ja nadmiaru cc nie odczuwam :)
To ciekawe ;]
Jeśli grałeś od początku APO palkiem i wbiłeś chociaż ten 300 lvl
To masz około 4kcc więc to jest cholerny nadmiar.....
Osoby które już wykonały quest mogą odebrać addony u npc Midi znajdującego się w mieście Expgard.
JESTEM ZASZCZYCONY : )
Rook.Men.Mariusz.
01-02-2010, 18:19
Npc Midi wczoraj był nad dp Exp,ale dziś niestety go nie widze.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.