PDA

View Full Version : Nasza klasa

Eiyael
31-01-2010, 20:45
http://www.joemonster.org/filmy/18525/Dlaczego_usuwam_konto_na_naszej_klasie_

Koleś ma 100% racji. Ja też już z pół roku nie mam konta, bo po prostu to nie ma sensu. Teraz NK nie dość, że jest debilna, to jeszcze coraz bardziej zaczyna śmierdzieć komerchą.

Daaron
31-01-2010, 20:48
Nie rozumiem ludzi którzy w ogóle się tam rejestrowali co oni tam widzą omg. Takie portale są dla mnie szczytem ukrytego w człowieku idiotyzmu : p.

POKEMON!

KOmentarze NK:

Piękne <3

słodkie

super

skomentuj <link>

hehe kiedy pojdziemy na piwo?

oo ale ładne

Kreatywne :>

xxXTibiomanxxX
31-01-2010, 20:51
SłłłłłIItąśśssnnyyy Filmiiikkk ;****** ....

No niestety nk zeszła na psy .

Krulowiec
31-01-2010, 21:17
Wiele osob, ktore skrytykuja ten filmik maja konta na naszej-klasie.
Ja sam mam tam konto, wchodze gdy poprostu najdzie Mnie na to ochota.
Nie interesuje sie jakie sa komentarze czy jakie ktos wstawił zdjecie, jego sprawa.
Mysle, ze poprostu chłopak chciał sie "pokazać" tyle z mojej strony.

Pozdro.

Wolly
31-01-2010, 21:25
Mam tam konto, które założyłem kiedyś z ciekawości jakoś tak zostało i jest. Nie zbieram znajmoych, nie robie 'sesyjek'. Przeważnie ktoś piszę do mnie tam, jak ma jakoś sprawę, a nie ma mojego gadu.

Emo
31-01-2010, 21:39
Nigdy nie miałem konta na NK i mieć nie zamierzam. Nie mam 70 lat, żebym chciał odnaleźć starych znajomych, a jak ktoś coś ode mnie chce to przecież może napisać na jakimś głupim gg, czy zadzwonić, ewentualnie pofatygować się osobiście. Te wszystkie śledziki, nk talki, oceny, albumy, prezenty, to jest po prostu żałosne. Z drugiej strony gdybym to ja był pomysłodawcą całego NK, to też wprowadziłbym takie pierdoły, żeby nabić sobie kasy na szarej masie. Tylu ludzi krytykuje NK, a nadal ma tam konta i jeszcze biernie się loguje itp... Koleś ma dużo racji w tym co mówi.

Curly
31-01-2010, 21:55
Bardzo mądry filmik, podziwiam kogoś kto odważył się to zrobić.
Osobiście nie mam konta na naszej-klasie, i nie mam zamiaru robić, nie jest to mi do niczego potrzebne. ;)

Senshi
31-01-2010, 21:57
ja mam konto na nk, ale rzadko go uzywam...
nie robie debilnych fotek Face jak 95% na NK to jest zalosne
Schodzi na psy jak fotka.pl ...

Ridz_Forester
31-01-2010, 21:59
Heh dobry filmik
Też nie mam konta, bo ze znajomymi wole sie spotkac i pogadać, a nie pisać, że ma słitaśne focie

Arcano
31-01-2010, 22:01
Dziwny koles. ale naprawde mądrze gada. Szczególnie podoba mi się zdanie:
Nasza-klasa ściągnęła cały plebs z fotki i czateri.

Ancarius
31-01-2010, 22:27
Ciekawe. Sam posiadam konto na naszej klasie i często denerwują mnie łańcuszki na jakże potrzebnym śledziku, nie potrzebne komentarze i 200+ fotek z czego 150 to Ankiety typu:

1. Lubisz mnie!
2. Bardzo lubisz
3. kochasz mnie!
4. Mam cię w dupie!

itp.

a kolejne 50 to Foto-Shop Gallery :)

Takich ludzi nazywa się "paszczakami internetowymi" lub pokemonami.

Sam posiadam ok. 50 znajomych, którym może raz widziałem o0.
Straszne również są konta fikcyjne zakładane przez 12-16 latki zafascynowane Hanna Monthana*, bądź innym popowym shitem.

Nazwy profili typu : "Wielkie piersi", "ślicznotki." bądź 1000 profili Tomasz Adamek również są niczego sobie.

Ale co poradzić?!? Nasza klasa ma również dobre strony np:
yyy....
* Cieszy, gdy pozytywny komentarz pod fotka umieści fajna dziewczyna ;p
* Można powyzywać paszczaki internetowe i robić sobie nadzieję, że usuną śledzika :D

Lecz:
K♥O♥C♥H♥A♥M♥ ♥C♥I♥Ę♥ skopiuj to jeśli kogoś kochasz .;*

http://www.youtube.com/watch?v=VutMLnjXTY4 Uwaga!!!!!!!! Jeśli odsłuchasz tego 100 razy to Ci się znudzi! Sprawdza się!

Witajcie, jak sobie radzicie z mrozem? Ja dzisiaj wykorzystam śnieg i pojadę z najmłodszym synem na sanki. Zaprzęgnę się do kuligu i pośmigamy trochę po lesie. A potem ulepimy w ogrodzie wielkiego bałwana! Tylko nie mogę zapomnieć kupić marchewki. -> By Krzysztof Ibisz

10 zł na doładowanie DO TELEFONU KOMÓRKOWEGO !! Wklej TO NA SWOJEGO ŚLEDŹIKA A DOSTANIESZ WIADOMOŚĆ OD N-K z Numerem Doładowującym na Twój Telefon ! To naprawdę Działa Skomentuj Skomentuj

JEST TRAGICZNE!!!

Pozdrawiam wszystkich nasza-klasa fun i czekam kiedy powstanie następny taki oto portal, który przyciągnie kolejną masę EMO i Neo-kidów

Dziękuję i Dobranoc

Puntek
01-02-2010, 00:57
Mam konto na tej nk..
Wchodze tam codziennie zeby nie zklamac..
Lecz nie wchodze po to zeby lancuszki wysylac lub sie bawic w pokemona..
Wchodze na ta nasza klase zeby popatrzec co pisza na 4um mojej klasy.. Poogladac zdjecia z wycieczki jakiejs..
Ew. Popatrzec na foty jakis kolezanek xdd
Zdjec zaczesto nie komentuje.. Nie pisze tak jak " słiiiiit<333" Jak juz mam napisac to normalny komentarz..

@top
Gosciu dobrze gada;d

GladeQ
01-02-2010, 08:00
Sami na psy schodzicie, dziwne że użytkowników przybywa nie? Po co koleś idiotów do znajomych dodawał. Jak mu sie komentarze i fotki nie podobaja to po co oglada? Nikt przecież go do tego nie zmusza. Fajnie popatrzec na kolezanki XD Owszem mam nk. Ze zjawiskiem pokemonów nie miałem ani razu do czynienia na tym portalu. Gówniary, które kiedyś probowaly wysylac mi łancuszki, juz dawno nie maja mnie w friendach XDDD NK dobra rzecz, jest czasem z czego sie w szkole pośmiać ;D Czasami pisza do mnie też osoby, z którymi nie widziałem sie pare lat. Nie mam nic przeciwko co do nk :D Jestem nawet za :P Chociaż jest pare rzeczy które mi sie nie podobaja ale zostawie to dla siebie :)

Τettmeier
01-02-2010, 08:16
Sami na psy schodzicie, dziwne że użytkowników przybywa nie? Po co koleś idiotów do znajomych dodawał. Jak mu sie komentarze i fotki nie podobaja to po co oglada? Nikt przecież go do tego nie zmusza. Fajnie popatrzec na kolezanki XD Owszem mam nk. Ze zjawiskiem pokemonów nie miałem ani razu do czynienia na tym portalu. Gówniary, które kiedyś probowaly wysylac mi łancuszki, juz dawno nie maja mnie w friendach XDDD NK dobra rzecz, jest czasem z czego sie w szkole pośmiać ;D Czasami pisza do mnie też osoby, z którymi nie widziałem sie pare lat. Nie mam nic przeciwko co do nk :D Jestem nawet za :P Chociaż jest pare rzeczy które mi sie nie podobaja ale zostawie to dla siebie :)

popieram zdanie tego człowieka (niemądregoxD) w 100%!
Nk dobra rzecz, nie chcesz mieć do czynienia z pokemonami to sam nim nie bądź xd Mogę popisać z ludźmi z podstawówki, co się porozchodzili do innych szkół a nie mam telefonu czy gg, to taki przykład. Chociaż ostatnio rzadziej wchodzę, to mi tam pasuje. :P

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
01-02-2010, 08:53
Znajomych to ja kolekcjonuje na forum, a nie na nk. Ooo właśnie wbijam i wysłał mi zapro koleś którego nie znam. Hie hie...ale fajnie...nowy frjend!
#topic
Mam konto i tyle. :s

tajemniczy
01-02-2010, 09:36
nk fajna rzecz :)

Quki18
01-02-2010, 09:42
Bardzo dobrze mówił ale nie zgadzam się co do zdjęć z dekoldami bo lubie popatrzeć ;p ale no przyznam ,że en-ka schodzi na psy

Karpek
01-02-2010, 11:07
Ja też nigdy nie miałem konta na tym idiotycznym portalu i nie zamierzam mieć.

@topic
Gość ma w 100% racje ;).

Old Vienio
01-02-2010, 14:11
Gościu bardzo dobrze mowi nk zeszla na psy ;<

Eiyael
01-02-2010, 14:29

popieram zdanie tego człowieka (niemądregoxD) w 100%!
Nk dobra rzecz, nie chcesz mieć do czynienia z pokemonami to sam nim nie bądź xd Mogę popisać z ludźmi z podstawówki, co się porozchodzili do innych szkół a nie mam telefonu czy gg, to taki przykład. Chociaż ostatnio rzadziej wchodzę, to mi tam pasuje. :P

On nie dodawał idiotów do znajomych. Mówi tylko, że są ludzie (jak ta dziewczyna w wieku 14 lat), którzy mają po 600+ znajomych, z czego połowy nigdy nie widzieli. Co do fotek to też nie zrozumieliście tego co mówił ten koleś. On nie mówił, że mu się fotki nie podobają, tylko o tym, że jest co raz większa mania dodawania debilnych fotek-ankiet "lubisz mnie", czy bezsensownego dodawania fotek samochodów (lub innych rzeczy). Jeśli to byłby jego samochód to zrozumiałe, że chce się pochwalić. Owszem, fajnie popatrzeć na koleżanki. Tylko, że 3/4 tych koleżanek to pustaki photoshopa lub pustaki robiące sobie fotki w łazienkach takie, na które normalnie by się nie odważyły.

Zwyczajnie nie zrozumieliście tego co ten człowiek mówi. Wsłuchajcie się w jego wypowiedzi dokładniej.

Vivek
01-02-2010, 14:33
Miałem konto, 15min temu usunąłem XD

_woto_
01-02-2010, 14:46
Tez wlasnie od kilku juz dni zastanawialem sie nad usunieciem konta na NK i ten filmik mnie jeszcze bardziej przekonal :cool:

handlarz_narkotykow
01-02-2010, 15:06
Ja nigdy nie miałem konta na NK i nie zamierzam mieć, takie portale są bez sensu :) Jeśli mam konkretną sprawę do załatwienia jest od tego telefon.

Ktoś II
01-02-2010, 15:38
No i co, że nk staje się komercyjna? Gdybym był właścicielem tego portalu zapewne robiłbym to samo, żeby mieć jak największy zysk. Koleś, który to stworzył miał dobry pomysł i teraz chce na tym zarobić.
Co tego kolesia obchodzi jakie, kto pisze komentarze? To nie jego sprawa.
Ja posiadam konto na nk i mam głęboko w dupie to, w jaki sposób ludzie piszą... Niektóre moje koleżanki co prawda piszą komentarze typu: 'Kocham Cie ;* Super fotka', ale każdy kto je zna, wie, że są normalne i można z nimi pogadać na różnego rodzaju tematy.

Co on sobie myślał? Że ludzie pójdą w jego ślady? Wiele osób napisze 'koleś ma rację', ale konta i tak nie usuną. Takie filmiki niczego nie zmienią.

GladeQ
01-02-2010, 15:54
On nie dodawał idiotów do znajomych. Mówi tylko, że są ludzie (jak ta dziewczyna w wieku 14 lat), którzy mają po 600+ znajomych, z czego połowy nigdy nie widzieli. Co do fotek to też nie zrozumieliście tego co mówił ten koleś. On nie mówił, że mu się fotki nie podobają, tylko o tym, że jest co raz większa mania dodawania debilnych fotek-ankiet "lubisz mnie", czy bezsensownego dodawania fotek samochodów (lub innych rzeczy). Jeśli to byłby jego samochód to zrozumiałe, że chce się pochwalić. Owszem, fajnie popatrzeć na koleżanki. Tylko, że 3/4 tych koleżanek to pustaki photoshopa lub pustaki robiące sobie fotki w łazienkach takie, na które normalnie by się nie odważyły.

Zwyczajnie nie zrozumieliście tego co ten człowiek mówi. Wsłuchajcie się w jego wypowiedzi dokładniej.

Oj kłajet kłajet... zrozumiałem tego kolesia bardzo dobrze, co do [niemądrego] tettmeiera, że go zrozumiał tez nie mam wątpliwości. To ty mnie raczej nie zrozumiałeś mój drogi...

Dla mnie to ten koleś jest jakis popier[tiiiiiiiit]. Po co komentuje sposób istnienia w sieci innych uzytkowników? W dodatku jak napisałeś nie zna ich (bo nie ma idiotow w znajomych). Jak mu sie nie podoba to niech nie wchodzi na ich profile i niech zadba o swój (chociaz go juz nie ma :( cry ). Nie wiesz jakie mam koleżanki i nie widziałes jakie maja fotki to dlaczego z góry zakładasz, że to pustaki fotoszopa (pierwszy raz takie okreslenie usłyszałem XDD).

Nikt mu pewnie nie wysłał eurogąbek i sie załmał biedulek : /

btw. na fotki w łazience też lubię popatrzeć ;)

.Storm.
01-02-2010, 15:56
Po co wam nasza-klasa? Przeciesz wy jeszcze szkol nie pokonczyliscie, a o ile wiadomo to nasza klasa jest dla osob ktore pokonczyly szkoly i szukaja znajomych z podstawowki, gimnazjum albo jakiegos liceum, technikum.
Ja osobiscie nie skonczylem jeszcze szkoly , a jak skoncze nie mam zamiaru robic na tym konta bo to jest bzdura.

Rodowity ^^
01-02-2010, 16:19
Zgadzam sie z typkiem : ]
NK Lami ze ....

TakiSobieMetal
01-02-2010, 17:50
Mam nk i jest fajnie. Koledzy sie troche śmieją bo mam brzydkie fotki. Ale jakoś to przeżyje.

!!sQaua!!
01-02-2010, 18:26
Zgadzam się z tym gościem w 100%. Sam mam 125 znajomych na NK... Po co komu więcej? Mam koleżanke, która ma 800... wątpie, żeby chociaż z 150 znała...

K\/!N$T0R
01-02-2010, 21:04
Niemialem konta na nk i nierozumiem lasek z naszej klasy ktore zobacza jakies zdjecie na nk i juz sie podniecaja. TO JEST CHORE!!!

Hjubert
01-02-2010, 21:46
Mam konto na NK juz od ponad roku i nie zamierzam go usuwac. Mam te konto glownie po to, by ogladac i pisac na forum klasowym, no przewaznie mowia tam, jak sa jakies kartkowki/spr itp. Nie cierpie fotek pustych lasek, co naloza sobie 10kg tapety na twarz i mysla, ze sa fajne.............. Bozeee, az mnie mdli, jak na takie patrze ;\

Merol
01-02-2010, 22:38
Nigdy nie miałem tam konta i pewnie się nie zarejestruje.
Moim zdaniem ten portal kiedyś był dobry, 2 lata temu, kiedy jeszcze 10-cio latkinie zakładali tyle kont.

Piko
01-02-2010, 23:45
Mam konto na nk. Głównie kożystam tylko z forum klasowego i nie "kolekcjonuje" znajomych.

Carlos
02-02-2010, 10:49
http://i49.tinypic.com/1z5lspg.png
Czesc

Qluska
02-02-2010, 19:11
nie mialem,nie mam i nie bd miec konta, nie placze, najbardziej mnie wkur*** jak u mnie na informatyce nie ogranieci 18 latkowie tylko wchodza na nk jak by nie mieli internetu w domu.

^Deduś.
02-02-2010, 19:46
Mam konto i jest git ;d po części też dlatego, że jak laski wstydzą się zagadać, to na nk piszą : > ostatnio dostałem wiadomość "Cześć, widziałam cię na przystanku, fajne włosy masz : )" ja tam haha pizda z niej, ale nawet git laska XDDDDDD a gościu pierdoli od rzeczy, jak mu się nie podoba to niech usuwa i eloszak.

~Mari
03-02-2010, 18:58
Wiekszego syfu niz nk to nie widzialem, madrze gosc mowi :)

Koka_xD
03-02-2010, 19:05
mam konto na nk ....
wiecie po co?
żeby lookać na fotki, oceniać je pisać komentarze i nabijać się z dzieci na śledziku :D
nk schodzi na psy bo połowa kont tam to właśnie pieski ; ]
albo inne zwierzaczki xD
fun cluby itd..

Wujaszek
03-02-2010, 20:12
Miałem tam konto jak założyli tą stronę wszystko było za darmo, teraz trzeba płacić za to żebyś wiedział kto cie podgląda.. żałosne. Jakiś śledzik czy coś.. dno. Osunąłem i nie zamierzam zakładać. Niby to strona dla "dawnych" znajomych a polowa ludzi to dzieci 10 lat ;p

Kubala
21-02-2010, 08:24
Mam konto ale nie wchodzę.

jacek3332
22-02-2010, 21:50
Dla mnie nk to jeden wielki syf. Miałem konto ale jak zobaczyłem co się tam dzieje to mnie normalnie zemdliło. Tu macie jedno z zdjęć na nk. (zapożyczone z demotów)
http://demotywatory.pl/1017601/Jesli-Tak

Keshuter
23-02-2010, 14:54
SłłłłłIItąśśssnnyyy Filmiiikkk ;****** ....

No niestety nk zeszła na psy .

nom nom. od kiedy nk nie stalo sie polskie , nie ma sensu robic konta !:<

Miodzik
24-02-2010, 15:03
Ja mam tam konto i mi tak nie przeszkadza ;) Ale dla niektorych nk to cale zycie ;o
Aktulalnie mi nie przeszkadza

First Pineda
27-02-2010, 11:51
Nk dla mnie to gowno nie polecam zakladac konta ; <
:)))))))))))

Adasik
27-02-2010, 16:14
Chciałem zamieścić taki bonus dotyczący naszej klasy umieszczony w tym oto linku:D :
http://www.youtube.com/watch?v=aTXAqN881IM

Precision
27-02-2010, 17:08
Mam konto na nk, czasem gdy chce z kimś się skontaktować to się przydaje.

Surio__:D
27-02-2010, 17:51
Tak Samo mam konto na Nk , nie wiem co w tym jest złego ? mam bo nie każdy ma gg czy skypa więc z moimi znajomymi w ten sposób się kontaktuje.

Zarexoholik?
27-02-2010, 17:58
Wiekszego syfu niz nk to nie widzialem, madrze gosc mowi :)

Jedni nie założyli, bo się siebie wstydzą. : /

#Topic

Mam konto i co? Nie piszę jak pokemon, nie robię zdjęć biustu ? : ( !

Nie każdy siedzi na nk 24/7 i czeka na komenty do fotek. Ja mam wyjebkę, wchodzę i śmieję się z moich znajomych, którzy widzą tylko fotkę.pl lub/i nk.pl. :O !

A co do ziomka to spoko. Pewnie dostał pocisk pod zdjęciem i bulwers na twarzy. Wszystko jest dla ludzi, ale nie dla wszystkich. : /

Ryśku xD
27-02-2010, 18:07
Tak koleś mówi prawdę , Nasza - klasa to teraz druga fotka.pl:(

Stoner
27-02-2010, 19:00
Od początku nie podobał mi się ten portal.
Założyłem konto tylko dlatego , ze kumple chcieli mnie miec w znajomych -.-
Po jakimś czasie skasowałem konto i nie żałuje.
Bo to NK nic mi nie pomagało, a tylko zaśmiecało maila.

'Oxidosis'
27-02-2010, 19:24
Może i mówi prawde, ale ja i tak konta nie usune. Pozatym po co robi takie halo, nie podoba mu się to usuwa konto i tyle, przecież każdy widzi co się dzieje i jednym się to podoba a innym nie.

Skeptikz
17-03-2010, 14:46
Fajnie jest popatrzeć na znajomych lub poszukać kogoś kogo się długo nie widziało..

Wszystko jest dla ludzi ale z umiarem xD

N-series
18-03-2010, 08:51
Nie każdy siedzi na nk 24/7 i czeka na komenty do fotek. Ja mam wyjebkę, wchodzę i śmieję się z moich znajomych, którzy widzą tylko fotkę.pl lub/i nk.pl. :O !

Racja do tego grono,fbl, ahah
mam nk ale mało korzystam ; czasem sę przyda