View Full Version : Gdzie na pierwsza randka?
Virgin of Lifee
01-02-2010, 18:49
Jak z tytule ;d Gdzie zabierzesz na pierwsza randke swoja niewiaste? Gdzie Chcialabyś pojsc na pierwsza randke? pytanie skierowane do mężczyzn jak i do kobiet ;DD
Po prostu do jakiegoś parku na spacer, usiąść na ławce, porozmawiać. Później może do jakiejś jadłodajni, żeby postawić żarcie za ostatnie pieniądze... Ewentualnie może do jakiegoś kina. Żadnego wydziwiania nie preferuje.
Pierwszą randkę? Ostatnia pierwsza ranka odbyła się w kinie. Może mało romantycznie, ale było idealnie.
A osobiście to uważam, że nie liczy się miejsce, tylko atmosfera i uczucia. Wiesz, nawet gdybyś zabrał dziewczynę na Karaiby, a ona po prostu nic do Ciebie nie czuje, to nic nie zdziałasz.
Hmm Wolly ma rację :) . Ale jak już to gdzieś daleko na łące o zachodzie słońca . :D
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
01-02-2010, 19:33
Nie żadne kina, czy kawiarnie. Zwykły spacer. Trza rozmawiać
#edit
Życie (63 Przeglądających)
FAIL *****!
!!sQaua!!
01-02-2010, 20:37
Do wyra, WIADOMO. :confused::confused::confused::confused:
Hehe.
@Topic.
Chyba najważniejsze jest, aby była dobra atmosfera i żeby nie było tej 'ciszy'. Jeżeli już pytasz o miejsce, to najlepiej na jakiś spacer. U mnie w mieście to najlepiej byłoby w Aleje przed Jasną Górą, może jakiś park albo cuś. Ewentualnie nawiązując do stereotypów można iść do kina.
Kornas Pall.
01-02-2010, 20:40
Ja poszedłem na molo ( takie z kamienii) nad Wisłę . Czopiliśmy tam z 3h ,aż mi się znudziło i odwiozłem ją do domu , a sam pojechałem do domu ciesząć michę całą drogę xdd
diamondback
01-02-2010, 21:07
Stawy ..Zdecydowanie Stawy! Podziałało ,bo aktualnie 9 miesiąc nam leci..;-)
Drako o.o
01-02-2010, 21:10
swoja 1 mialem hmm najpierw spacer a potem mila pogawedka przy kawie... :P
Master Sio
01-02-2010, 21:26
Na bally.. albo WArdy to juz wasz wybór ...
@topic
Na łyzwy a potem gdzies w ciepłe miejsce ;P odpoczac :P
Nie wazne gdzie, tylko, zeby jak to Wolly napisal byla atmosfera. Co z tego, ze ja tam niewiadomo gdzie zabierzesz, jak sie np. bedzie z toba nudzila, czy cos? Gadaj cos sensownego, a nie stale glupoty, co ja nie beda interesowaly i bd. dobrze xd
Na bally.. albo WArdy to juz wasz wybór ...
Own3d!
#Temat
Najlepiej na spacer, żeby było miło.
Kino odradzam, bo o czym tam pogadasz?
Zarexoholik?
01-02-2010, 23:39
Na piwo, po słonecznik i usiąść na przystanku. Jak czytam jakie z was romansiarze są to idzie pierdolnąć rotfla. ;o
Wujaszek
02-02-2010, 15:06
Myślę, ze wspólny exp na wardach był by niezapomnianym przeżyciem.
Spacer
Spacer do parku, albo jak wyzej pisza na stawy, no i wiadomo do łóżka : //
Wiesz, nawet gdybyś zabrał dziewczynę na Karaiby, a ona po prostu nic do Ciebie nie czuje, to nic nie zdziałasz.
Wiekszosc kobiet to materialistki, ktore leca na kase ^^.
#top.
Pierwsza randka? Hmm... mozna to tak nazwac :P Bylo to blizsze spotkanie u mnie w domu.
Jezeli chodzi Ci o kolejne 'pierwsze randki' z kolejnymi dziewczynami, no to preferuje swoj wlasny pokoj.
Kino lub restauracja albo poprostu do parku.
Xienus Paladin
21-02-2010, 08:33
ja bylem na wycieczce w Bieszczadach...
bukowe berdo Krzemieniec,Halicz,Rozsypaniec,Tarnica, i te okolice :>
Na restaruracje wiekszosc pewnie nie ma hajsu i troche go zabulicie jak sie na to zdecydujecie, najlepiej do parku bo to przecież nic pewnego. ;d
Zabrał bym na mecz- niech się przyzwyczaja.
Ja zabrałem do kina , a po kinie poszliszmy do mnie i tak jakos sie ulozylo ze bylo zajebiscie :D
Jak to gdzie?=.= Do Mac Donaldu xDD
napewno bedzie zadowolona
Precision
26-02-2010, 10:40
Na spacer poprostu. :)
First Pineda
26-02-2010, 11:09
Pierwsza randka,Kino,spacer i chuj albo zostan w domu :)))
Na klatke zapalić fajeczkę, poklepać po dupeczce jak to ziomki.
Memphisss
26-02-2010, 16:08
na koncert Marilyn Mansona
psychodela~`
26-02-2010, 16:39
Spacer po parku, wypad do jakiegoś lokalu. ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.