View Full Version : [serial] Pitbull
Pewnie na tym forum są osoby które oglądały serial Pitbull. Chciałbym poznać wasze opinie na temat tego serialu. Czy żałujecie, że owy serial nie ma swojej kontynuacji?
Oglądałem sporadycznie, ale zdarzało się. Osobiście serial mi się podobał, nie było farmazonów o miłości, tylko konkretne, mocne akcje.
Mikiel Król Sedesów, ej!
03-02-2010, 00:14
Serial bardzo dobry, opisuje bardzo realistycznie prace polskiej policji. Nie jak te śmieszne W11 czy coś, nie ma zbędnej cenzury. Mogę śmiało użyć że serial jak dla mnie genialny. Ciągle oglądam powtórki odcinków na TVP Polonia!
Zapomniałem dodać że odcinki były na faktach robione.
^down
Taa, Piotr Pręgowski wspaniale do tej roli pasował xd
Jedyny Polski serial, ktory ogladalem od poczatku do konca. Zajebisty serial w wykonaniu Patryka Vegi no i kozacka obsada ; d najlepszy byl 'Detektyw Ostrowski nie mylic z Rutkowskim ' XD
Serial bardzo dobry, opisuje bardzo realistycznie prace polskiej policji. Nie jak te śmieszne W11 czy coś, nie ma zbędnej cenzury. Mogę śmiało użyć że serial jak dla mnie genialny. Ciągle oglądam powtórki odcinków na TVP Polonia!
Zapomniałem dodać że odcinki były na faktach robione.
^down
Taa, Piotr Pręgowski wspaniale do tej roli pasował xd
To co moge do tego dodać to świetnie dobrani aktorzy. :)
Fakt trafnie dobrali aktorów. Szkoda mi tylko Metyla :p
Serial wg mnie na całkiem przyzwoitym poziomie. Niestety jak to w naszej TV dobre seriale mają najwyżej 3 sezony i koniec. A jeżeli mają więcej to następne śa do kitu :(
Pitt Bull to jeden z najlepszych Polskich serialów , podobał mi się bardziej niż fala zbrodni i ten z małaszyńskim co na tvn leciał (nie pamiętam tytułu)
Pitt Bull jest Pr0 w 100% i szkoda, że nie ma kontunuacji...
Zdarzyło mi sie pare razy obejżeć pitbulla i naprawde uznaje ten serial za dobry.
Jednak denerwowało mnie to że leciał tak późno. (22:45 w dni nauki szkolnej to późno , zwłaszcza gdy trzeba wstać o 5 rano).
Jednak denerwował mnie w nim jeden wątek miłosny chodzi mi o Królikowskiego z tą babką, nie pasowało wg mnie to do serialu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.