PDA

View Full Version : O czym rozmawia? z dziewczyn? ?

Kosik Czarny 2v0
02-02-2010, 16:44
Tak jak w temacie o czym rozmawiacie przeważnie z dziewczynami :D
Chodzi tutaj o poważne tematy do rozmowy a nie o jakieś debilskie.
No to pisać

ASS
02-02-2010, 16:49
ja z dziwczynami rozmawiam o wszystkim i na ich rak nie nazekam, najczęściej nie z niech podsmiewam ;p jesli masz problemy z laskami to napisz na priv dam ci link do zajebistej ksiazki ktora sam kiedys przeczytalem, ona odmienila moje zycie i wspolzycie ;p

Wolly
02-02-2010, 16:51
Jakie pytanie ... to zależy. Składa się na to wiele czyników, z reguły zawsze temat przychodzi sam.

Gadam o wszystkim.

Kornas Pall.
02-02-2010, 16:53
O tym samym co z kumplami tylko nie o Tibii xdd

Alvaros
02-02-2010, 18:37
@Up.
Przeżycia z Tibii bardzo emocjonujący temat do rozmowy, nawet z laska ... <ironia>

@Topic
Musisz z laską znaleść wspólny język. Tematu tabu, bardziej po bliższej znajomości, o pogodzie, przeżyciach szkolne, życiowe, miłosne, jakiś sport, lecz rzeczami gorszymi od tematów tabu, są tematy o grach komputerowych, twoich przeżyciach związanych z tą grą, ją to po 1 nie interesuje, po 2 nie wie o czym do niej mówisz...

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
02-02-2010, 18:38
Muzyka/obgadywanie ludzi których nie znosi/muzyka/obgadywanie/muzyka/obgadywanie

Osecik
02-02-2010, 18:46
Ja gadam o muzyce i głównie o szkole, a ponieważ do niej dojeżdżam rozmawiam dosyć rzadko.

Teos
02-02-2010, 18:47
Hmm o czym na to nie ma odpowiedzi tak jak kolega wyżej napisał zależy od sytuacji . Zależy jaki masz stosunek do tej dziewczyny jeżeli jest to ktoś kogo darzysz dużym zaufaniem lub miłością to o wszystkim :) .

Cytexx
02-02-2010, 19:00
Ehmm.. Nie da się na to raczej odpowiedziec.. z reguły sie rozmawia o wszystkim.. temat sam "przyjdzie".

Ja rozmawiam o wszystkim ;p.

!!sQaua!!
02-02-2010, 19:17
o seksie a o czym mozna z dziewczyna loooool

Che che Che che.

@Topic.
To zależy od sytuacji, nie będziesz z dziewczyną gadał o czymś wesołym gdy np. zdechł jej pies, albo cuś... Ostatnio na WOSie miałem o przyjaźni, dowiedziałem się, że ludzie lubią ludzi, którzy zasypują ich komplementami itp. Warto o tym pamiętać.

Fifek
02-02-2010, 19:44
No rozmawiaj o wszystkim ; ) ja to nie wiem nigdy nie miałem problemu z rozmawianiem z dziewczynami. Zagadaj a temat sam się nasunie.

Merol
02-02-2010, 19:46
No Fifek jak gadasz z 13nasto larkami :>

A tak ogólnie to o wszystkim co się da (w granicach rozsądku).

.vimpex.
02-02-2010, 20:21

Yeah ^^

@Topic
O?
O wszystkim, co się nawinie na język :p

Piko
02-02-2010, 20:32
o wszystkim <lol>. Nie ma jednego tematu na który możesz gadać. Jak pasujecie do siebie, to w kazdym temacie będziecie się dogadywac

Memphisss
02-02-2010, 20:33
o Tibi
o Matematyce / Fizyce
o Wojsku
o Zydach
o pedalach

100% ze wyrwiesz jakas xD

Ero Senin
02-02-2010, 20:48
Wyrwij jakąś galerianke : / z taką to nawet gadać nie musisz

Chodzi tutaj o poważne tematy do rozmowy a nie o jakieś debilskie.
No to pisać

Już sam twój temat jest debilny ; /

.!Z@rk!.
02-02-2010, 21:03
Heh, no niewiem. Nie zawsze wypada ;> Rep, wyrwij galeriankę :D
#topic
To zależy na jakim etapie z nią jesteś :D Ile ją znasz itp.

Senshi
02-02-2010, 21:14
najpierw ja poznac
nastepnie o jej zainteresowaniach:D:D:D jak zaczna nawijac to nie skoncza:)
pozniej komplementy xDD

Jezeli ci chodzi o podryw:)

Carlos
02-02-2010, 21:39
O expieniu, aktualnym loocie z archdemonow i czy to dobrze, ze polepszyli exana mort.

Wujaszek
02-02-2010, 21:53
Ja pierdole, wpierw gdzie zabrać na randkę teraz o czym rozmawiac...
Rozmawiaj o wszystkim co tylko na język wpadnie ;p najpierw zainteresowania a jeśli ją poznacz przejdz do bardziej "konkretnych" spraw.
P.S Najlepiej weź ją najeb odrazu bedzie sie dobrze gadalo xd

Puntek
02-02-2010, 23:55
Porozmawiaj z nia oo jakims przezyciu;d
Powiesz tam ze kiedys.. cos .. I ona tez zacznie ci opowiadac itd,itd...
I bedzie git
Ja jak ide z moja dziewczyna dwor. To ona zawsze cos mi opowiada ;d Mi sie cos przypomni i ja opowiem zawsze mamy o czym gadac.. Posmiejemy sie razem itp..

Pogromca Tarina
03-02-2010, 17:57
Do kolegów z forum, proponowanie tematu dla kolegi to naprawdę zły pomysł ...
Wydaje mi się, że chcesz spotkać się z dziewczyną, ale nie wiesz o czym z nią rozmawiać. Spoko, każdy pewnie kiedyś tak miał, po prostu spotkaj się z nią, uwierz że temat sam się narzuci i pewnie przez cały wieczór wygadasz się jak nigdy. Jak naprawdę dusisz to w sobie i ciężko Ci z tym żyć Oo, to strzel sobie 3 piwa i idź ; DD Tak zagadasz laskę, że o sexie zaczniecie rozmawiać ; )

powodzenia.

ah, nie odpowiedziałem na jakie tematy ja rozmawiam ; )

Zależy z jakimi dziewczynami się rozmawia, z niektórymi to tylko o szkole da się pogadać ...
Jeśli chodzi o spoko dziewczyny, to wiadomo że gadka kręci się wokół sexu, zabawy, problemach, marzeniach, obgadywaniu innych dziewczyn xd (to akurat przeważnie dziewczyna zarzuca ; d ) i te sprawy

Marcelllo
03-02-2010, 18:12
Hmmm... o ostatnich ciekawych wydarzeniach w naszym życiu no i co ciekawego się nasunie :P

Ogólnie zawsze się jakiś temat znajdzie :)

Hjubert
04-02-2010, 11:54
Do kolegów z forum, proponowanie tematu dla kolegi to naprawdę zły pomysł ...
Wydaje mi się, że chcesz spotkać się z dziewczyną, ale nie wiesz o czym z nią rozmawiać. Spoko, każdy pewnie kiedyś tak miał, po prostu spotkaj się z nią, uwierz że temat sam się narzuci i pewnie przez cały wieczór wygadasz się jak nigdy. Jak naprawdę dusisz to w sobie i ciężko Ci z tym żyć Oo, to strzel sobie 3 piwa i idź ; DD Tak zagadasz laskę, że o sexie zaczniecie rozmawiać ; )

powodzenia.

ah, nie odpowiedziałem na jakie tematy ja rozmawiam ; )

Zależy z jakimi dziewczynami się rozmawia, z niektórymi to tylko o szkole da się pogadać ...
Jeśli chodzi o spoko dziewczyny, to wiadomo że gadka kręci się wokół sexu, zabawy, problemach, marzeniach, obgadywaniu innych dziewczyn xd (to akurat przeważnie dziewczyna zarzuca ; d ) i te sprawy

Tak, tylko, ze jak sobie strzelisz te 3 piwa, to moze byc Twoje pierwsze i ostatnie spotkanie z ta laska ;] Nie polecam pic przed spotkaniem z dziewczyna ;d Co innego, gdyby to byla dyskoteka, czy cos, to wtedy na odwage mozna sobie cos walnac ;d

@topic
Gadaj o wszystkim takim, zeby tylko sie jej nie nudzilo :P Sprobuj znalezc jakis wspolny temat, bo jak zaczniesz o czyms nawijac i ja to nie bedzie interesowalo, to da sie to od razu zauwazyc ;x Musisz miec poczucie humoru ;D

Aaa i nie pytaj dziewczyny o ich bylych, bo one tego tematu nie lubia

Pogromca Tarina
04-02-2010, 17:07
#up

tak, masz rację

imprezka to idealna sprawa, a najlepiej domówka, wiadomo że koleś nie pójdzie po 3 piwach do porządnej laski, powtarzam porządnej. A jak szukasz okazji do ruchanka tylko, to przejdź się w sobotę ok 21 po mieście, na bank spotkasz pijane lasencje, które poproszą Cię o rękawiczki, bo będzie im pizgało ; DD

nie no, to nie zawsze pewny pomysł ; (

po prostu, bądź sobą i koniec.

Red Rubblaz
05-02-2010, 14:46
Kolejny temat z serii 'jak wyrwać laskę'.

@topic
O twoich mięśniach, penisie, kasie, samochodzie, wyglądzie, charakterze, rodzinie, kolegach, jaką nosi bielizne, o jej cipce, cyckach, w jakim środowisku się otacza, czy to już robiła, ile ma lat, kiedy ma urodziny, jaki ma znak zodiaku, ile ma centymetrów wzrostu, czy kiedykolwiek chciałaby założyć rodzinę, wolałaby chłopca czy dziewczynkę, czy woli wyższych lub niższych, zamulonych i poważnych albo zakręconych i 'dzikich'...

JEST WIELE TEMATÓW.