View Full Version : Automatyczne wylogowywanie u?ytkownika.
Witam.
Tak jak w tytule mam problem z komputerem. Gdy włączę go, załaduję się system (Windows XP), po kilku sekundach sam się wylogowywuje i muszę na nowo wybierać użytkownika. Jedynie szybkie kliknięcie CTRL + ALT + Delete działa. Miał ktoś już taki problem ? Jak tak, to proszę o pomoc.
PS. Ostatnio instalowałem CS 1.6 Digital Zone (-,-) i jakoś się tak zaczęło.
Pozdro,
Simi.
Dark Devorious
02-02-2010, 17:15
Sproboj usunac tego csa i zobacz.Lub zrob klienta jakiegos i loguj sie zawsze. Innych pomyslow nie mam.
Nie jestem pewien czy to zadziała, ale można spróbować: przygotuj na innym kompie płytkę z BartPE, zabootuj z niej swojego kompa, podłącz się do istniejącej instalacji systemu, wejdź do edytora rejestru i sprawdź, czy w galezi HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon w danych wartości Userinit jest wpisane C:\WINDOWS\system32\userinit.exe, (lub podobnie). Jeśli jest dopisany na końcu inny plik exe, usuń ta część wpisu.
No chyba że nie lubisz się bawić tyle to najlepsze rozwiązanie do niewiadomych powodów to format pcta :)
Do założyciela . I jak pomógł któryś z pod punktów które napisałem ?? . Bo bardzo mnie zaciekawił ten przypadek :D.
CS'a odinstalowałem, nic nie dało.
Gdy włączam kompa, wybieram mojego użyszkodnika, klikam fastem ctrl+alt+delete. Potem wyłączam procesa CT~. I to pomaga. A to co proponuję pan up, to nie mam możliwości teraz tego zrobienia. Dam pełną nazwę owego procesu jutro rano.
Pozdrawiam,
Simi.
#down.
n/c.
Moim zdaniem to wszystko przez CS, gdybys go usunol powinno Ci dzialac normalnie.
Może przywróc system do wcześniejszego stanu, przed tym jak to się stało.
#up.
nie pomaga. :S
Rifresz. ;d
@top
ej mam tak samo tylko musze klikac ctrl alt f4 ;D
To jest od skórek, np. win 7, vista takich do win xp
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.