Zaloguj się

View Full Version : CS - Runda Startowa

Kristo.
02-02-2010, 17:27
Witam!
Zauważyłem, że w rundzie startowej nie da się zmienić broni co bardzo utrudnia grę mi oraz osobą, które mają ustawione komendę
_cl_autowepswitch 0*
Mamy nóż i nie da się zmienić broni.
Proszę administrację o zmienienie tego.

* Komenda ta robi coś takiego, że gdy podnosimy broń automatycznie się na nią nie zmienia jak to jest standardowo. Więc gdy na początku rundy jestem z nożem i dostaje glocka/usp/dgl dalej mam nóż i nie mogę zmienić na broń

@Down
nie chodzi mi o to, że to jest mój problem ( odkąd mam steama gram z tą opcją jest ona bardzo użyteczna lecz tutaj w rundzie startowej jest lipa ) chodzi o serwer... Nie tylko ja gram z tą komendą na off

@Azbest
Ty to sie zawsze musisz udzielić :I

Ernii
02-02-2010, 17:34
Witam!
Zauważyłem, że w rundzie startowej nie da się zmienić broni co bardzo utrudnia grę mi oraz osobą, które mają ustawione komendę
_cl_autowepswitch 0*
Proszę administrację o zmienienie tego.

* Komenda ta robi coś takiego, że gdy podnosimy broń automatycznie się na nią nie zmienia jak to jest standardowo. Więc gdy na początku rundy jestem z nożem i dostaje glocka/usp/dgl dalej mam nóż i nie mogę zmienić na broń

to wylacz to sobie w opcji csa ;s

Μejger
02-02-2010, 17:52
Gadałem już z Nixonem, prawdopodobnie od jutra zostanie zmieniony plugin warm-up więc problem ten zniknie.

BauwaneK
02-02-2010, 18:14
Zamiast tej rundy na pojawianie się dgl mogłaby być runda na noże albo bez pojawiania się tych dgl...

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
02-02-2010, 18:51

A może o to im chodziło, żeby początek był jak na jakiś ustawkach stadionowych? Klimat itp. Mówie poważnie

Zoltan
02-02-2010, 19:32
O ile dobrze rozumiem to pierwsza runda (startowa) jest tylko i wylacznie na noze tak?? Jesli tak to uwazam to za bardzo dobre. Daje to czas dla niektorych graczy do zmiany mapy zalogowania sie i wybrania ubranka itp wiec taka rundka jest ok tylko musi byc bo niej reset (nie wiem jak jestes to nie mialem okazji tam gra za dlugo ;d)

Kristo.
02-02-2010, 19:38
@UP
Nie za bardzo zrozumiałeś o co chodzi.
Na początku jest runda na DGL [ i nie można zmienić na inną broń ]
Osoby, które mają wpisane _cl_autoweaponswitch 0 nie mogą zmienić z noża na inną broń...
Chodzi o to, że na początku rundy jesteśmy jakby bez broni i po ~sekundzie dostaje sie digla... Osoby z cl...1 automatycznie mają zmienione na dgl'a cała reszta ma nóż i nie może na nic zmienić...

Zoltan
02-02-2010, 21:35
ok rozumiem (czulem ze chodzi o cos wiecej;p)