View Full Version : [Gracz] Wolly by Kosa Sorcerer.
Pewnie bedziecie gadac ze nie dosrastam mu do piet wywiadami, ale dopiero sie ucze.
Wolly - Niebieski
Kosa - Czarny
02.02.2010
I Zycie
No to zaczynajmy, jak masz na imie, ile masz lat i skad jestes?
Mam na imię Arkadiusz, lat mam 16 i pochodzę z Krakowa.
Do jakiej szloy chodzisz, jaka klasa?
Chodzę do niepublicznego Gimnazjum, klasa 3
Masz jakies plany na przyszlosc?
Po gimnazjum chciałbym wybrać się do Technikum Ekonomicznego. Kierunek rachunkowość/bankowość
Czym sie interesujesz?
Przede wszystkim moim 'hobby' jest piłka nożna. Po za tym interesuję się komputerami i ogólnymi rzeczami z tą dziedziną
To jaki jest Twoj ulubiony polski klub?
Z racji tego, że mieszkam w Krakowie - Wisła Kraków
Masz dziewczyne?
Aktualnie tak.
Czy tibia nie wplywa na twoich znajomych/dziewczyne?
Nie wpływa w żadnym stopniu. Znajduję czas na wszystkie spotkania i nie tylko
To moze przejdziemy do dalszej czesci wywiadu, Apo jako gra
Dobrze.
II Gra
Jak trafiles na Apo?
Jak większość ludzi na tym serwerze, APO znalazłem na jakieś liście serwerów.
Grasz na ktoryms z 3 serverow?
Aktualnie mam postać na 7.6.
Opiszesz nam swoje postacie(lvl, nick , skile)?
Postać która gram to: 'Showtek' (1804 lvl, skille: 122/134), druga taka konkretna postać to: 'Coox' (120 lvl) rook
Co sadzisz o serverze CS stworzonym przez ekipe apo?
Jeżeli chodzi o serwer 7.6, to praca jest średnia. Zawsze można robić więcej i działać w grze. O pewnych rzeczy nie wiemy, ale osobiście sądzę, że administracja wykonuje dużo takiej pracy, której my, użytkownicy na zauważamy. Podsumowując, przydałaby się taka osoba, która zajęła by się kanałami w grze, jak i odpisywaniem na raporty
Grasz na tym serverze wspomnianym wyzej?
Byłem kilka razy na nim. Na razie mam problem z komputerem i mam utrudnioną grę
Co sadzisz o pracy GM'ow na Apo?
Jeżeli chodzi o serwer 7.6, to praca jest średnia. Zawsze można robić więcej i działać w grze. O pewnych rzeczy nie wiemy, ale osobiście sądzę, że administracja wykonuje dużo takiej pracy, której my, użytkownicy na zauważamy. Podsumowując, przydałaby się taka osoba, która zajęła by się kanałami w grze, jak i odpisywaniem na raporty.
Co bys zmienil gdybys mogl(chodzi o Apo)?
Na początku postarałbym się zmniejszyć ilość oszustów, bo to odstrasza. W drugiej kolejności wykonałbym program typu: 'Apo Connect' - funkcje jego chyba większość zna.
No dobrze teraz przejdziemy do forum
Tak.
III Forum
Jak sie stalo ze zarejestrowales sie na forum?
O ile się nie mylę, to szukałem jakiegoś poradnika.
Od kiedy na nim jestes?
Na forum jestem od 2007 roku, ale obecne konto założyłem pod jakoś w 2009.
Chcialbys zostac tutorem na forum?
To jest trudna decyzja, biorąc pod uwagę to, ile pracy musisz w to włożyć. Gdybym dostał taką propozycję, to musiałbym to głęboko przemyśleć.
Co bys zmienil gdybys mogl(chodzi o forum)?
Jeżeli chodzi o forum, to moim zdaniem nie jest źle. Dodałbym działy związane z serwerem CS - to zostanie najprawdopodobniej dodane. Po za tym, forum jest w dobrym stanie.
Co Cie najbardziej denerwuje na forum?
Najbardziej? Osoby które nie czytają regulaminu forum, jak i poszczególnych działów.
Co sadzisz o pracy moderatorow?
Co do moderatorów, to wykonują swoją pracę dobrze, a co najważniejsze systematycznie, nie mam zastrzeżeń.
Bedziemy konczyc wywiad, chcesz kogos pozdrowic?
Oczywiście. Pozdrawiam: Curly , Empty, Seba, Mc Maciek, Techniks, KaZeK, KubiQ, Kapitan Akohol, Pampalini i reszte!
Ciebie oczywiście.
To wielkie dzieki za wszystko. :D
Okej.
Bardzo fajny wywiad, przyjemnie się czyta.
Dowiedziałem się co nie co o Tobie. :)
Dziękuje za pozdrowienia, lecą tak samo w drugą strone.
KaZeK
Dzienky.
Nom, dużo się dowiedziałem o Wollym w tym wywiadziku i to najważniejszych rzeczy ;).
Widzę Kosa że wywiady idą Ci coraz lepiej ! Oby tak dalej ;)
Τettmeier
02-02-2010, 19:28
Kosa nie rób już wywiadów bo już zaczynam cokolwiek wiedzieć o danej osobie i nagle następny temat już rzucasz od tamtego odbiegasz, za krótkie to wszystko. Nie jesteś fajny tak jak Wolly który robi długie i dobre wywiady i nigdy taki nie będziesz. usuń ten podpis który od niego odgapiłeś i przestań się napinać przy takich marnych wywiadzikach, pisząc na Cb 'przeciesz'. No, to tyle.
Wolly to spoko osóbka aczkolwiek nigdy bym nie udzielił tego... jak on to nazwał wywiadu takiemu człekowi. BB
down
Ok rób dłuższe te wywiady ziomie OK Jakoś Bondi jak robił wywiad to jak odwalił na pół przeglądary - dla takich ludzi szacun! Ty możesz ze swoimi marnymi popisami iść na forum epulsa nk hh.pl albo w ogóle schowaj sie
@ Tet~
Wiesz ile mnie obchodzi Twoja opinia? Mam to w dupie... Napisalem ze dopiero sie uczye, a Wolly pozwolil mi zebym sobie zrobil taki podpis ... Wiec sie odp....
Mimo iż jesteś dwulicowy wywiady jak na początek piszesz dobre.
W niektórych odpowiedziach Wolly'ego nie dałeś pogrubienia jak w reszcie.
Poza tym chyba dobrze.
Jest kilka błedów estetycznych które powineneś poprawić m.in.
[color="Blue"] Skasuj to....
Jeżeli chodzi o serwer 7.6, to praca jest średnia. Zawsze można robić więcej i działać w grze. O pewnych rzeczy nie wiemy, ale osobiście sądzę, że administracja wykonuje dużo takiej pracy, której my, użytkownicy na zauważamy. Podsumowując, przydałaby się taka osoba, która zajęła by się kanałami w grze, jak i odpisywaniem na raporty.[/b] To nie jest pogrubione...
Co Cie najbardziej wkurza na forum? Nie wkurza tylko denerwuje :)
To jest trudna decyzja, biorąc pod uwagę to, ile pracy musisz w to włożyć. Gdybym dostał taką propozycję, to musiałbym to głęboko przemyśleć.
Co bys zmienil gdybys mogl(chodzi o forum)? To powinno być oddzielone tak jak reszta....
I gdzieś widzaiłem jeszcze 1 błąd ale uciekł mi.. Za te błędy estetyczne daje Ci 8/10 :) A tak to spoko wywiad :)
wywiad ciekawy:) ze znana osoba:O
Rób wiecej wywiadów;)
[color="Blue"]
Jeżeli chodzi o serwer 7.6, to praca jest średnia. Zawsze można robić więcej i działać w grze. O pewnych rzeczy nie wiemy, ale osobiście sądzę, że administracja wykonuje dużo takiej pracy, której my, użytkownicy na zauważamy. Podsumowując, przydałaby się taka osoba, która zajęła by się kanałami w grze, jak i odpisywaniem na raporty.[/b]
Co Cie najbardziej wkurza na forum?
Co bys zmienil gdybys mogl(chodzi o forum)?
Przperaszam za bledy, ale to zrobil Empty nie ja :D
Wszystko juz poprawilem.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
03-02-2010, 09:29
To jest trudna decyzja, biorąc pod uwagę to, ile pracy musisz w to włożyć. Gdybym dostał taką propozycję, to musiałbym to głęboko przemyśleć.[/COLOR]
Najbardziej? Osoby które nie czytają regulaminu forum, jak i poszczególnych działów.
Co do moderatorów, to wykonują swoją pracę dobrze, a co najważniejsze systematycznie, nie mam zastrzeżeń.[/COLOR]
Czyli jednak lecisz na modka :s
#topic
Faktycznie mu nie dorastasz do pięt pod względem wywiadów. Mogłeś sciągnąć od niego układ graficzny. Jest całkiem całkiem, tylko troche krótko
#edit
A przy okazji w przytoczonym fragmencie jest błąd w kolorach
Jeżeli chodzi o serwer 7.6, to praca jest średnia. Zawsze można robić więcej i działać w grze. O pewnych rzeczy nie wiemy, ale osobiście sądzę, że administracja wykonuje dużo takiej pracy, której my, użytkownicy na zauważamy. Podsumowując, przydałaby się taka osoba, która zajęła by się kanałami w grze, jak i odpisywaniem na raporty
Jeżeli chodzi o serwer 7.6, to praca jest średnia. Zawsze można robić więcej i działać w grze. O pewnych rzeczy nie wiemy, ale osobiście sądzę, że administracja wykonuje dużo takiej pracy, której my, użytkownicy na zauważamy. Podsumowując, przydałaby się taka osoba, która zajęła by się kanałami w grze, jak i odpisywaniem na raporty.
wolly, ass lickerze. Chyba na hotkey to ustawiłeś, bo dwa razy to samo napisałeś. Żałosne jest to, że bardzo chcesz być tutore/moderatorem, a może jeszcze kimś innym. Mała rada - osiągnij coś w rl. życiu, później próbuj być pro/elo pałer gejmerem.
Topic@
Fajny wywiad, tylko osobą, z która go przeprowadzałeś jest marginesem społecznym.
#do tych co kochają napinki. :)
Jak macie ze sobą jakieś problemy, to terapii tutaj nie znajdziecie. Kompeksy leczyć w domu, lub też w szkolę. A inne problemy, zgłaszać mi na PW!
#top
Dobrze dobrane pytania! :)
Wujaszek
03-02-2010, 15:32
Chociaż Cię nie lubię to wywiad jak na początek dość dobry, kilka małych blędow ale nic pozatym.
Wywiad taki sobie...
Daje 6/10 jeżeli to Twój pierwszy wywiad.
pozdro.
Wywiad jest OK , zgadzam się z tym co powiedział Wolly, że oszuści na APO są wkur******y :p i psują opinie o APO~> szkoda że tak się dzieje /;
Z wywiadu na wywiad coraz lepiej się go czyta :D
^up
Fajnie nabijasz posty ;)
#top
Nawet fajny wywiad, kolorki moga byc, znana dosyc postac, duzo sie dowiedzialem o nim :)
7/10 ;>
Pako Kimg
04-02-2010, 19:36
Wspaniały wywiad ! ; - )
Pisz więcej wywiadów PLX !!!!!! :D
Pozdro!
G_R_U_L_I_X
04-02-2010, 20:29
Chcialbys zostac tutorem na forum?
Nie wiedziałem, że można zostać tutorem na forum ;/.
Wywiad ciulowy, mogłeś się postarać 2/10.
Przeprowadzić wywiad z osobą, która zrobiła już tyle świetnych wywiadów to nie lada wyzwanie. Na szczęście stanąłeś na wysokości zadania.
Wywiad poprawny, w harmonii, ogólnie OK.
@Wolly
Ty na serio masz 16 lat? Widocznie szybciej wchodzisz w dorosłość ;d
Pawelek Rookerek
05-02-2010, 19:00
Brawo Kosa ! 9/10.
@ all up
Nie piszcie mu że do Wollyego i Bondiego mu daleko bo on to wie i sie uczy robic te wywiady a raczej Wolly sam ze sobą nie zrobi ;<. Jeszcze raz GZ i rób nastepne.
Chujowa Postać .
Ale o co Ci z tym chodzi koles?
Nie zabardzo Cie rozumiem...
Bardzo ładny, dobrze zbudowany(gramatycznie) i na wysokim poziomie.
10/10
Pampalini
06-02-2010, 12:02
Witam, wywiad jest w miarę dobry, lecz na mój gust troszkę za krótki. O Wollym dowiedziałem się tyle co musiałem i to jest + w tym wywiadzie, Kosa mimo że nie przepadam za Tobą, staraj się robić nowe wywiady tym razem dłuższe.
ps.
dziękuje za pozdrowienia. :)
Dobry wywiad, duzo się o Wollym dowiedziałem :)
Powodzenia w kolejnych.
Good wywiad :P
10/10 ;d
Szkoda, ze taki krótki:))
Pozdro i rób więcej ;)
Skryper.!
14-02-2010, 15:24
widze kosa lize dupke komu popadnie;]
Co do wollego to Cie nie znam ale do szkoly ekonomicznej nie radze isc;] Chodze tam trzeci rok i egzamin zawodowy jest w chuj trudny wiec ciezko zdac go bedzie;]
Elite Pitek
20-02-2010, 10:27
Ładny wywiad ;)
Przyjemnie się go czyta :p
Gdybym miał oceniać to oczywiście dałbym 10/10 :)
[QUOTE=Wassup;587237]Pewnie ma czas tylko w szkole na przerwie i to akurat nie wpływa na jego relacje ja/ona, bo ciągłe nabijanie postów zajmuje trochę czasu.
Nie zastanawiał byś się ani sekundy. W każdym poście tylko liżesz dupę, płacą ci za to czy matka stoi nad tobą z szmatą?
Oczywiście wszyscy co Ci załażą za skórę, od razu warna byś dał bo napinać to się nie umiesz.
Wyjąłeś mi to z ust. ; )
@TOpic
Zwykły wywiad, nie ma czym się podniecać. ; >
Emiluwa .
23-02-2010, 15:01
Wywiadzik fajny tylko szkoda, że z taką lamą. : (
_/
Keshuter
23-02-2010, 16:05
Wolly :< cos ci sie nie udalo na ten kapturr ! wywiad fajny . szkoda ze z lama
Lord Morgan.
23-02-2010, 17:16
Wywiad ladny szkoda ze z takim Noobem..
mada faka Wolly ma brudnego ptaka yoł
ej , jak mozna zostac tutorem na forum ? XD
_topiC
wywiad fajny , podzielony na glowne czesci
9/10 = ]
No ładnie, podoba mi się twój wywiad 10/10.
Bardzo dobry wywiad [!]
10/10
Dwaj złodzieje się dobrali O,o
0/10 za autora wywiadu, oraz osobę, która go udzielała. : )
Co do poradnika to spoko
Storm
Nie nabijaj postów w dziale poradniki
W 6-7 pierwszych poradnikach ostatnie posty były od ciebie :P
Pozdrawiam :)
http://img443.imageshack.us/img443/695/stormnabijaposty2.png
wywiad dobry , ale nawet gdyby była możliwość dania reputa i tak bym nie dal bo thief z cb ;)
MorgiBack
06-03-2010, 19:20
Co do odpowiadającego 'Wolly' to jest dziecko, które nabija posty i liże dupe administracji.
Co ty sobie myślisz ?!? Grasz na APO z 3 lata i myślisz, że wszystkie rozumy zjadłeś, lizodup. Po liż dalej a na pewno coś dostaniesz za to 'kopa w dziecińca dupe'
Masz dziewczyne?
Aktualnie tak.
Czy tibia nie wplywa na twoich znajomych/dziewczyne?
Nie wpływa w żadnym stopniu. Znajduję czas na wszystkie spotkania i nie tylko
Ha ha ha ?! :D:D
Ty masz dziewczynę?!? Jak ty po za 4um i lizania nie widzisz, życia tylko czeka na przerwę w szkole leci do biblioteki i wali posty jak debil haha
A dziewczyna to pewnie 'incognito'
'cześc'
'co tam słychać'
'nic'
'aha'
'to pa'
haha dziecko wyjdz na dwór bo lizac to każdy umie.
Keshuter
06-03-2010, 20:19
Co do odpowiadającego 'Wolly' to jest dziecko, które nabija posty i liże dupe administracji.
Co ty sobie myślisz ?!? Grasz na APO z 3 lata i myślisz, że wszystkie rozumy zjadłeś, lizodup. Po liż dalej a na pewno coś dostaniesz za to 'kopa w dziecińca dupe'
Ha ha ha ?! :D:D
Ty masz dziewczynę?!? Jak ty po za 4um i lizania nie widzisz, życia tylko czeka na przerwę w szkole leci do biblioteki i wali posty jak debil haha
A dziewczyna to pewnie 'incognito'
'cześc'
'co tam słychać'
'nic'
'aha'
'to pa'
haha dziecko wyjdz na dwór bo lizac to każdy umie.
ty tak w ogole to masz jakies kompleksy z tym lizaniem?
jeszcze raz gz wywiadu:]
Zbigniew Wodecki
07-03-2010, 00:45
Wywiad fajny, tylko się trochę pogubiłeś ;d
Co sadzisz o pracy GM'ow na Apo?
1st R. Boonek
07-03-2010, 08:07
No, nareszcie kosa zbanowany : d
#wywiad do dupy, bo pies pisal ;d
~Cu
Nie ma to jak mała pogawędka złodzieja, ze złodziejem.
Jeden lepszy od drugiego. Teraz niech kosa straci postać i będzie git. Skończy się opierdalanie. No i ja bym mu jeszcze bana na ip dał, bo za mocno pajacuje. :)
@Topic
Wywiad do dupy ponieważ ? Ponieważ dwóch nabijaczy postów i thiefów się dobrało. :P
@Do Kosy.
Lizanie dupy Ci dobrze wychodzi. ;D
Co sobie ukradliście po wywiadzie ? :o
Dobrały się 2 psy i przeprowadziły wywiad, 1/10
Fajnie to zrobiłeś ;] 8/10
./././././././././././.././././
Bardzo Ładny Wywiad Bardzo Przyjemnie sie czyta
o.O Lathus O.o
12-03-2010, 06:26
Wspaniały wywiad,oby takich więcej!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.