handlarz_narkotykow
02-02-2010, 19:41
Pomyliły Ci się działy. Zapraszam do 'Humor'.
Co do 'piosenki' to odbierając ją humorystycznie, jest okej. [2]
i tak ode mnie, nie wypowiadaj sie w dziale muzyka, bo nie masz pojęcia o muzyce oprócz Techno.
^
hehe plejboju hehe
Wiesz w ogóle skąd jest król sedesów? Czy nie dorosłeś do oglądania 'Chłopaki nie płaczą'? lol666
Ej nie wyzywaj już mnie, masz takie pancze, że aż wszystko płonie. Jej, ale mi dowaliłeś, co ja teraz pocznę, chyba samobójstwo :( WYLUZUJ WIEM ZE CHCESZ BYĆ AMBASADOREM, LECZ NIGDY NIE BEDZIESZ
@up
Mam napewno większe pojęcie niż ty plejboju.
"Mikiel Król Sedesów, ej!" - nick mówi sam za siebie.
pozdro gangsterze lol45
@"edit mikiel król sedesów, ej"
A na penisa taki sobie nick dałeś?
-jesteś pewnie tak inteligentny jak laska. Twoj tata/mama sprzedają sedesy?
@edit
-nie musisz się zabjiać,wystarczy że klikniesz na "wyloguj" i się więcej nie zalogujesz.
No ale cóż tak pewnie nie zrobisz zwłaszcza że na tym forum masz swoich odbiorców[czyt.przygłupów,"kolegów']
Dobranoc.
P.S Sory nie mogłem się powstrzymać.
Do moderatorów :
Mam nadzieję że to wystarczy aby "nadawało się na ten dział"
chcecie to kontynuujcie napinke w tym temacie bo dobrze wam to idzie można pośmiać
Co do 'piosenki' to odbierając ją humorystycznie, jest okej. [2]
i tak ode mnie, nie wypowiadaj sie w dziale muzyka, bo nie masz pojęcia o muzyce oprócz Techno.
^
hehe plejboju hehe
Wiesz w ogóle skąd jest król sedesów? Czy nie dorosłeś do oglądania 'Chłopaki nie płaczą'? lol666
Ej nie wyzywaj już mnie, masz takie pancze, że aż wszystko płonie. Jej, ale mi dowaliłeś, co ja teraz pocznę, chyba samobójstwo :( WYLUZUJ WIEM ZE CHCESZ BYĆ AMBASADOREM, LECZ NIGDY NIE BEDZIESZ
@up
Mam napewno większe pojęcie niż ty plejboju.
"Mikiel Król Sedesów, ej!" - nick mówi sam za siebie.
pozdro gangsterze lol45
@"edit mikiel król sedesów, ej"
A na penisa taki sobie nick dałeś?
-jesteś pewnie tak inteligentny jak laska. Twoj tata/mama sprzedają sedesy?
@edit
-nie musisz się zabjiać,wystarczy że klikniesz na "wyloguj" i się więcej nie zalogujesz.
No ale cóż tak pewnie nie zrobisz zwłaszcza że na tym forum masz swoich odbiorców[czyt.przygłupów,"kolegów']
Dobranoc.
P.S Sory nie mogłem się powstrzymać.
Do moderatorów :
Mam nadzieję że to wystarczy aby "nadawało się na ten dział"
chcecie to kontynuujcie napinke w tym temacie bo dobrze wam to idzie można pośmiać