PDA

View Full Version : Problem z CS 1.6

Rzes
03-02-2010, 01:13
Witam :) . mam 1 pytanie... czy SP3(Service pack 3) moze byc powodem nie dzialajacego SCa ? (1,6 non steam) bo nie chce mi sie odpalic i niewiem dlaczego : (( . kiedys mi dzialal xdd

Kristo.
03-02-2010, 06:59
Opisz dokładniej problem - co się dzieje? Jaki błąd wyskakuje z jakiej instalki instalowales itp

BauwaneK
03-02-2010, 09:50
Nie,raczej nie. Może to być spowodowane przestarzałymi sterownikami karty graficznej.

Ja też mam flow, Maatini
03-02-2010, 13:27
Może masz za stare sterowniki do karty jak to powiedział mój przedmówca albo nie masz DirectX.

Rzes
04-02-2010, 00:23
Dzieki . sprawdze wszystko... ale sterowniki sciagalem i nie moze byc wiina sterownikow .

Kristo.
05-02-2010, 08:07
Do cs'a stare sterowniki? Nie wydaje mi się xD
Rzes mógł byś opisać dokładniej ten problem? Już cię o to prosiłem, ale nic nie napisałeś ;/

@Down
Napisałeś to samo co ja ;O

DonieX <3
05-02-2010, 08:50
Kristo, nie staraj się pomagać na siłę.

@A skąd ściągałeś csa ? Hym, te non steamy już powoli znikają z różnych stron, może dlatego. Steam kosztuje 10zł. Sterowniki ? Wątpie,aby to był problem, bo cs 1.6 nie ma dużych wymagań. Nawet jak byś miał chu*owe sterowniki to Cs powinien Ci wejść,ale by zacinał czy coś, a skoro Ci nie chce odpalić to musi być wina instalki?

Takanori~
05-02-2010, 10:01
Jezeli dzialal Ci na SP3 (kiedys), to teraz tez musi... Zainstaluj Go ponownie i powinno byc dobrze... Jak ktos up napisal, cs ma male wymagania... Bez sterownikow tez by Ci pewnie poszedl... ;f

Ja też mam flow, Maatini
05-02-2010, 15:03
Kristo, nie staraj się pomagać na siłę.

@A skąd ściągałeś csa ? Hym, te non steamy już powoli znikają z różnych stron, może dlatego. Steam kosztuje 10zł. Sterowniki ? Wątpie,aby to był problem, bo cs 1.6 nie ma dużych wymagań. Nawet jak byś miał chu*owe sterowniki to Cs powinien Ci wejść,ale by zacinał czy coś, a skoro Ci nie chce odpalić to musi być wina instalki?

Koleszko mylisz się. Miałem stare sterowniki i cs mi się wyłączał po 5 sekundach, gdy zainstalowałem nowe sterowniki cs śmiga do tej pory :)