PDA

View Full Version : Apo cs 1.6

Mortiis
03-02-2010, 02:07
Serwer CS został wyłączony z powodu przenoszenia go na inną maszynę, niebawem ponownie będzie można się logować.

Marik
03-02-2010, 03:24
a tak mniej więcej kiedy będą już wybrani Admini do Csa ?

Splaxor
03-02-2010, 05:27
Jakie zmiany spowoduje przeniesienie serwera na nową jednostkę centralną?

Kristo.
03-02-2010, 06:48
@UP
Na pewno mniejsze lagi.
Nowy komp - mam nadzieję mocniejszy komp ( może lepsze łącze )

@Marik
Też jestem tego ciekaw ;/
Koleś z nickiem "śmietana" ( jakieś dziecko ) wczoraj z 2 godziny z wh latał i nic mu nie zrobili admini ;/

Scoop
03-02-2010, 07:56
a tak mniej więcej kiedy będą już wybrani Admini do Csa ?

Admini zostaną ogłoszeni na dniach.

.Storm.
03-02-2010, 08:35
Wszystko okej, ale dlaczego na apo 7.6 sa lagi ?! Czyzby to przez tego Cs?

Mortiis
03-02-2010, 09:39
Powinno spowodowac mniejsze lagi w cs'ie.

Kristo.
03-02-2010, 10:50
Kiedy możemy spodziewać się, że serwer ruszy?

@Down
No czity rzeczywiście to największy problem tego serwera.
Mam nadzieję, że wybiorą odpowiedzialnych i znających się na rzeczy admniów bo chyba mi się nie zdarzyło, aby na serwie podczas mojej gry nie było oszusta

Zezikan
03-02-2010, 10:56
Go GO :D MI tam all pasowało tylko czity nie a tak to lajt :)

Joogi
03-02-2010, 11:02
Ta, było spoko jakiś tam klimacik ;D
Włączajcie jak najszybciej. ;)

Janas 103
03-02-2010, 11:24
gytes się gra tylko fakt duzo botkow jest ;/ i ostatnio lagi tez byly ale jak beda admini wybrani i nowy komp to bedzie gyts :D

Wolly
03-02-2010, 14:14
Na pewno polepszy to działanie serwera, tylko takie pytanie: Czy będzie miało to wpływ na serwery Tibii?

Scoop
03-02-2010, 14:32
Na pewno polepszy to działanie serwera, tylko takie pytanie: Czy będzie miało to wpływ na serwery Tibii?

Nie, nie będzie to miało żadnego wpływu na serwery Tibii.

#down
Nie wiadomo.

Kristo.
03-02-2010, 15:16
Scoop/Mortis
wiadomo kiedy serw bedzie ON?

czardan61
04-02-2010, 11:37
Zróbcie zawody na admina np. jakiś esl czy coś. i nie bierzcie dzieci na adminów.

Kristo.
04-02-2010, 14:17
Serwer off więc chyba coś działają ;)

@czardan
Admini sami zadecydują kogo wybiorą ( moim zdaniem esl to głupi pomysł ) bo nie liczy się skill a ogarnięcie danej osoby... No raczej nie wybiorą jakiegoś 11 latka do pełnienia takiej funkcji :O Powinni zrobić jakąś naradę bo np. teraz z sql wróciłem wszedlem na serwa i na 8 osób juz 1 z cheatami latał ;/

@Down
A dlaczego ja mam wrażenie, że w domu cie nie wychowali i udajesz idiotę? :O
Wyraziłem swoją opinię.... Chyba mam do tego prawo....
Ty naprawdę uważasz, że jesteś taki śmieszny fajny itp? Moim zdaniem to trzeba leczyć....
I tak, chciałbym zostać adminem ponieważ w cs'a lubię grać na apo też grałem a ten serw nie pociągnie bez nowych adminów więc chciałbym mu pomóc... Moim zdaniem to złe nie jest

Azbest ja nie mówię tylko o tym poście...
Moim zdaniem robisz z siebie pośmiewisko... Często starasz się być śmieszny na siłę, a ja po prostu tego nie trawię ;/
Jeżeli uznałeś, że nazwałem Ciebie idiotą to sorry ( napisałem "udajesz idiotę" a to w moim odczuciu nie znaczy, że ktoś jest idiotą )

Kiedy serw będzie on?

A ja mówie o wszystkich twoich postach
@2Posty Up - rzeczywiście liże dupę jak zawodowy lizodup ;O

Może i tak... poprostu mam taki styl...styl egzystowania (o ***** ale dlugi wyraz) na tym zacnym forum
Ja np. nie trawie tłuszczów. Tzn raz na miesiąc jakieś tam frytki moge zjeść...
Widzę, bo w ostatnim zdaniu znowu starasz się być smieszny na siłę :O wybierasz wyrazy wydarte z kontekstu i myślisz, że jak coś napiszesz to będzie to śmieszne?

Uznałem, że chcesz mi dopiec ale tak, żeby żaden mod, czy nie daj boże Morciu tego nie zauważył
O tym jak to widzisz zadecyduj sam..

@Dedus
Wypowiadam się bo rzeczywiście chce pomóc [ zresztą już o tym pisałem ], a że na cs'ie się znam i już trochę w niego gram to dlaczego nie mogę wypowiadać się w tematach jego dotyczących....
Zauważ, że w tibię gram mniej [ na ots'ie już w ogóle ] i jedyne co mnie tu przyciągnęło to właśnie serwer CS.
Jeżeli uważacie to jako lizanie dupy to jest wasza sprawa. Nie mnie jest to oceniać....
Jak ktoś już to powiedział "taki mam styl egzystowania"....
Przekonamy się po wyborze. Mi na adminie o tyle nie zależy co pomóc w rozkręceniu ( a raczej w usunięciu cziterów )
Już nie na jednym serwerze nie miałem admina grałem/udzielałem się na forum i często kręciłem dema na oszustów ( na tym serwie już 2 nakręciłem bo )

@Azbest
Widzę, że założyłeś nową ciekawą grupę...
Dla mnie jest to tylko potwierdzenie tego, że jesteś jakiś "inny".
Zabolało cię to, że ktoś napisał prawdę i od razu starasz się mi pojechać lecz mnie to nie rusza.
Stwórz jeszcze 100 takich grup....
ps. Mogę dołączyć?

http://forum.toproste.pl/group.php?groupid=306 TU SIE LANSUJCIE, JAK NIE LUBICIE KRISTO I JEGO RZONDZY WŁADZY
Chęć pomocy - "rzondza władzy" jeżeli dla Ciebie znaczy to to samo to dziękuje bardzo

@dedus v2
Mnie to nie rusza... Możecie dalej po mnie jeździć - to wasza sprawa - wasze hmm "sumienie".
Pośmiewiskiem się nie czuje bo ktoś stał się nim przedtem, niektórzy po prostu uważają, że jeżeli ktoś się śmieje z tego co napisali to znaczy, że są fajni. Moim zdaniem w większości to śmiech z ludzkiej głupoty

Dostrzegam różnicę pomiędzy znaczeniami tych słów.
Jeżeli uważacie, że jeżeli napisałem "ekipa sama wybierze odpowiednich ludzi" to lizanie dupy to moim zdaniem waszym zdaniem "ekipa" to nieogarnięci ludzie, którzy wybiorą kolegów z podwórka, którzy nigdy nie mieli styczności z cs'em

@DELL

A co ma data mojej rejestracji do tego ile gram w tibie/cs'a?
Nie czaje twojego rozumowania ;O
Pierwsze konto mialem pod koniec 2008 roku lecz zostałem zbanowany.
Teraz założyłem nowe jak znowu zaczynałem grać na apo lecz po 2 tygodniach mi się znudziło ;O
Kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi. - Mógł byś wytłumaczyć?

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
04-02-2010, 15:08
Admini sami zadecydują kogo wybiorą ( moim zdaniem esl to głupi pomysł ) bo nie liczy się skill a ogarnięcie danej osoby... No raczej nie wybiorą jakiegoś 11 latka do pełnienia takiej funkcji :O Powinni zrobić jakąś naradę bo np. teraz z sql wróciłem wszedlem na serwa i na 8 osób juz 1 z cheatami latał ;/
Czemu mam wrażenie, że ty BARDZO chcesz zostać tym adminem i poprostu liżesz?
#topic
A przenoście, wynoście, zanoście, odnoście, przełączajcie, odłączajcie. I tak nie zagram :f No ale ok, dobra strategia, mówcie o wszystkim co robicie.

#Jeszcze raz nasz zbawiciel świata up
Czemu mnie wyzywasz od idiotów? Przyszły admin nie powinien dać się tak łatwo prowokować...

#Speszyl edit od krajona
[04-02, 15:28] ^Crayon I to już nie jest okej
[04-02, 15:27] ^Crayon ale sposób w jaki to robi
[04-02, 15:27] ^Crayon Że złe nie jest ubieganie się o admina
[04-02, 15:27] Ja też mam flow, Maatini Chłopak sie stara
[04-02, 15:27] ^Crayon Azbest napisz mu tam

#No to jeszcze jeden edit, Azbest nie zostawia takich spraw!

Azbest ja nie mówię tylko o tym poście...

A ja mówie o wszystkich twoich postach

Moim zdaniem robisz z siebie pośmiewisko... Często starasz się być śmieszny na siłę,
Może i tak... poprostu mam taki styl...styl egzystowania (o ***** ale dlugi wyraz) na tym zacnym forum
a ja po prostu tego nie trawię ;/
Ja np. nie trawie tłuszczów. Tzn raz na miesiąc jakieś tam frytki moge zjeść...

Jeżeli uznałeś, że nazwałem Ciebie idiotą to sorry ( napisałem "udajesz idiotę" a to w moim odczuciu nie znaczy, że ktoś jest idiotą )

Uznałem, że chcesz mi dopiec ale tak, żeby żaden mod, czy nie daj boże Morciu tego nie zauważył

Mikiel Król Sedesów, ej!
04-02-2010, 15:42
Kiedy serw będzie off?

^Deduś.
04-02-2010, 15:46
@top
Z tego co widziałem to serwer wczoraj był online? chyba nawet widziałem naszego forumowego dupliza Kristo.
@Azbest
Masz całkowicie racje, zgadzam się z Tobą w 100%.
@Kristo
Słuchaj no, synek! nie ma takiego lizania, co Ty tu ku rwa robisz, co?
Napisałeś podanie, ok... ale wypowiadasz się w każdym temacie dot. cs;a odkąd zaczął się nabór, hm.
Rozumiemy, że bardzo chciałbyś jakoś pomóc, ale nie tędy droga- lizaniem dupy daleko nie zajedziesz, musisz coś myśleć, a póki co to wymyśliłeś tylko tyle, że prawie nikt za tobą nie przepada. Mogę się założyc, że jeżeli nie dostaniesz admina Twoja gra jak i pomoc na forum się skończy. Po co się pytasz kiedy serwer będzie online, jeżeli potem narzekasz, że same "czity" grają? mało masz innych serwerów?

@ed2
To przystopuj trochę, nie wiem idź poexpić, bo co za dużo to niezdrowo, a jak widzisz stałeś się tylko pośmiewiskiem :D

@ed3
Chęć pomocy- lizanie dupy to też co innego, musisz dostrzec różnice, bo to duuuuża różnica.

@ed4
No tak, oni nie mieli styczności z cs'em, a moim zdaniem wybiorą ludzi, którzy na forum są już jakiś czas, znają atmosferę jaka panuje przy pracy z takimi graczami (czyt. tibijczycy), a nie pierwszego lepszego typa, który na siłę próbuje udzielać wszystkim pomocy i rad.

deeL `
04-02-2010, 23:31
@Dedus
Wypowiadam się bo rzeczywiście chce pomóc [ zresztą już o tym pisałem ], a że na cs'ie się znam i już trochę w niego gram to dlaczego nie mogę wypowiadać się w tematach jego dotyczących....
Zauważ, że w tibię gram mniej [ na ots'ie już w ogóle ] i jedyne co mnie tu przyciągnęło to właśnie serwer CS.
Jeżeli uważacie to jako lizanie dupy to jest wasza sprawa. Nie mnie jest to oceniać....
Jak ktoś już to powiedział "taki mam styl egzystowania"....
Przekonamy się po wyborze. Mi na adminie o tyle nie zależy co pomóc w rozkręceniu ( a raczej w usunięciu cziterów )
Już nie na jednym serwerze nie miałem admina grałem/udzielałem się na forum i często kręciłem dema na oszustów ( na tym serwie już 2 nakręciłem bo )

I tu stary spaliłeś sprawę ;/

@edit
Wydaje mi się, że temat powinien zostać zamknięty. Dochodzi w nim powoli do niezłej spiny, a miał on na celu głównie poinformowanie graczy o stanie serwera .

DonieX <3
05-02-2010, 08:47
Serwer off, to serwer off, temat powinien być zamknięty, bo Kristo udaje tutaj niewiadomo kogo.
Kristo, pomóc chcesz ? Tutaj w chuy osób zna się lepiej od Ciebie uwierz mi. Co jak co, spoko rozumiem Cie, ale myślisz, że Mortiis czy ktoś inny wziąłby radę od osoby, której nie znają? Czy coś? Oni raczej wolą zrobić coś samego.
Więc już nie powtarzaj, jak ty się tutaj znasz i w ogóle. Bo jedyne co jest do zrobienia w serwerze to kopiuj/wklej. Tak się właśnie bawi z pluginami, bo wątpie,aby Mortiisy/Tygrysy czy kij wie kto jeszcze bawił się w robienie własnych skryptów/pluginow.
To na tyle kk thx bb.

Kristo.
05-02-2010, 08:55
Nikogo tutaj nie udaje. Jeżeli ty robił byś coś 4 lata moim zdaniem też byś się na tym znał.
Staż w cs'ie mam długi więc to mówi samo za siebie. I ja nigdzie nie napisałem, że jestem jakimś panem cs'a i wcale nie myślę, że znam się najlepiej. Serwer stoi lecz amx jest niedopracowany.
Ps. Nigdzie nie napisałem, że ja chciałbym zrobić amx od podstaw... Napisałem, że mogę pomóc przy pracach nad nim...
Temat rzeczywiście można zamknąć bo do niczego dobrego nie prowadzi.
To tyle w tym temacie

@Doniex
Byłeś na serwie chociaż raz?
Od początku serwa był inny amx...
Dzisiaj pluginy nie zbyt działają i nie są dopracowane *czyt. standardowe

DonieX <3
05-02-2010, 10:03
Też gram ok. 4 lata, oczywiście z przerwami. Hym, amx niedopracowany? Yyy, poczytaj co to ok ? Bo nikt Ci tutaj nie będzie robił nic od podstaw. Amx instalujesz i jest. Server stoi. Więc co w tym trudnego ? Znaleść odpowiednie pluginy/skrypty i powklejać? ;ddd

Crayon
05-02-2010, 10:23
Serwer stoi lecz amx jest niedopracowany.

Wczoraj dostaliśmy(ja i Mejger) zgodę od Nixona na stworzenie własnej paczki pluginów na server. Mały rekonesans terenu i ukulaliśmy całkiem ciekawy plugin pack, który moim zdaniem jest lepszy od aktualnego AMXa Servera. Jeśli spodoba się Najwyższym - będzie na serverze. Więc Kristo, przestań się tak przejmować serverem, bo jest w dobrych rękach.

Laluś
05-02-2010, 16:24
Wczoraj dostaliśmy(ja i Mejger) zgodę od Nixona na stworzenie własnej paczki pluginów na server. Mały rekonesans terenu i ukulaliśmy całkiem ciekawy plugin pack, który moim zdaniem jest lepszy od aktualnego AMXa Servera. Jeśli spodoba się Najwyższym - będzie na serverze. Więc Kristo, przestań się tak przejmować serverem, bo jest w dobrych rękach.

Krajon na prezydenta!

Μejger
05-02-2010, 16:31
Krajon na prezydenta!

no chyba ja.

Kristo.
05-02-2010, 16:35
Będą te przenosiny na inny serwer? Pingi po 200 ;/

Wbij jakiś admin bo cheater jest

@Down

Akurat ostatnie zadnie napisałem przy okazji....

Laluś
06-02-2010, 13:56
Będą te przenosiny na inny serwer? Pingi po 200 ;/

Wbij jakiś admin bo cheater jest

Też myślę, że jakiś admin odświeża co 10 sekund ten temat i czeka, aż go ktoś wezwie do 'czitera'.

Kristo.
08-02-2010, 15:29
Ediiiiiiiiiitttt

do usunięcia

Kristo.
09-02-2010, 15:25
Odświeżam, aby więcej osób zobaczyło : [ admini nie odświeżają to może ja coś napisze ]

Nowe ip : cs.toproste.pl
Głos został poprawiony. Ogólnie mniejsze pingi.
Do naprawy:
Pierwszą ważną rzeczą jest votowanie mapy - są voty lecz i tak leci sobie mapa losowo.
Plugin powinien zostać naprawiony lub dodany mapcycle?
Moim zdaniem ip można by dodać do "njusa" z update z dnia 6 lutego, aby więcej osób widziało.

Edit :
Dajcie alltalk OFF
+ dodajcie /me /hp

@Down
I płacze z tego powodu? :O Ja napisałem co jest do poprawy a nie żeby mi adma dali więc o co ci chodzi :O

Mikiel Król Sedesów, ej!
09-02-2010, 16:29
Odświeżam, aby więcej osób zobaczyło : [ admini nie odświeżają to może ja coś napisze ]

Nowe ip : cs.toproste.pl
Głos został poprawiony. Ogólnie mniejsze pingi.
Do naprawy:
Pierwszą ważną rzeczą jest votowanie mapy - są voty lecz i tak leci sobie mapa losowo.
Plugin powinien zostać naprawiony lub dodany mapcycle?
Moim zdaniem ip można by dodać do "njusa" z update z dnia 6 lutego, aby więcej osób widziało.

Edit :
Dajcie alltalk OFF
+ dodajcie /me /hp

i tak nie dostałeś adma xddddddddddddd

^topic
Fajnie, ale nie gram.