PDA

View Full Version : jakich chlopcow lubia laski

Kto$
03-02-2010, 21:19
a wiec jak w temacie xd bo ja widze ze lubia lysych dresow xd w dodatku jak jebie od niego potem to az piszcza...a moze dlatego ze ci normalni nie maja na tyle jaj zeby zagadac.. he

Mikiel Król Sedesów, ej!
03-02-2010, 21:26
hatbojów spalonych innym słońcem z żelem na głowie w obcisłych ubrankach rzucających sucharami na lewo i prawo, takich z zadatkami na geja

^Deduś.
03-02-2010, 21:27
Nie ma jednego ustalonego typu facetów, którzy się podobają... czasami dziewczyny kręcą faceci w okularach, czasami łysole, czasami goście z długimi włosami, a innym razem technozjeby z gelem na włosach (: warto dbać o swój ryj i o to jak się ubierasz/ zachowujesz = powodzenie, pa : )

Teos
Czemu sądzisz że łysych i śmierdzących ? :D . Hmm ja nie wiem jakich lubą bo nie jestem dziewczyną każda ma inny gust ja mam swoja miłość i ona akurat wybrała mnie a nie jestem dresem i nie śmierdzę potem :D

Pogromca Tarina
Głupi temat. Jedna kocha dresa, druga kocha jakiegoś kujona w garniturze. Oczywiście mam na myśli długie związki ; p

To tak samo jakbyś spytał, czy wolą umięśnionych byczków czy chudzielców, każda ma inny gust

!!sQaua!!
03-02-2010, 21:45
http://www.proprofs.com/quiz-school/upload/yuiupload/1895195213.jpg
Ja myślę, że takich :<

Ok. teraz na serio.
CZemu wszyscy oburzacie się tak, że dziewczyny lubia chłopaków, którzy mają włosy postawione na żel itp? One poprostu chcą, żeby o siebie dbali. Po takim chłopaku odrazu widać, że jest czysty, schludny. Ja na miejscu dziewczyn też bym wybierał tych 'zjaranych hajtowców' niż chłopczyków, którzy z rana nie potrafią sięgnąć po grzebień i się normalnie uczesać, tylko idzie do szkoły z włosami, które stoją w każdym kierunku...

Mówicie, że dla nich nie liczy się osobowość, ale czy dla was liczy się coś poza fajną twarzą, krągłą dupcią i dużymi cyckami? Nie? Dla was liczy się osobowość? Ciekawe czy zagadalibyście do najbrzydszej dziewczyny jaka jest na świecie, wiedząc, że jest bardzo miła, fajnie się z nią gada itp.

Ja też mam flow, Maatini
03-02-2010, 21:45
Lubią hatbojów mordę z jaraną na solarium włosy na żel. I żeby był starszy od niej.

Pontius
03-02-2010, 21:55
Lubią hatbojów mordę z jaraną na solarium włosy na żel. I żeby był starszy od niej.

Dokladnie tak jak mowisz, zjarana morda na murzyna wloski na zel ladna twarz i masz kazda laske ...

Μejger
03-02-2010, 21:57
dziewczynki lubią hatbojów spalonych fioletowym słońcem w zimie, z włosami na gumę / żel i kolczykiem w wardze / uchu / brwi. Osobowość się nie liczy, aby miał haj i wyglądał jak ona.

Loki
03-02-2010, 22:11
Zależy jakie dziewczyny i jaki że tak powiem ,,przedział wiekowy "

Joogi
03-02-2010, 22:15
#Up
Pewnie chodzi o 13-16 latki xd

#Topic
Takich lalusiów, opaleni, kolczyk w uchu(nawet prawym), modniuśkie ubrania itp. Ważne jeszcze żeby był wygadany, miał humor, potrafił nakręcić laskę. ;[

Sempacz__
03-02-2010, 22:17
galerianka na kazdego poleci jak chcesz miec laske i masz z tym problem to se ja kup proste

Mówicie, że dla nich nie liczy się osobowość, ale czy dla was liczy się coś poza fajną twarzą, krągłą dupcią i dużymi cyckami? Nie? Dla was liczy się osobowość? Ciekawe czy zagadalibyście do najbrzydszej dziewczyny jaka jest na świecie, wiedząc, że jest bardzo miła, fajnie się z nią gada itp.
to inaczej kolego wyglada w praktyce, co podejdziesz do jakiegos paszteta ........... SIEMA MALA LUBISZ SSAC GIBANA?????????????
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD wiesz jaka siara

a moze dlatego ze ci normalni nie maja na tyle jaj zeby zagadac.. he
nikt nie jest normalny kazdy jest jebniety na swoj sposob

polecam sposob aka major

ile ty masz lat?;/ kurw.a ;/ xddd
podchodze mowie
elo .ku.rwa co tam?Xd ona odpowiada i daje jej czas by mogla sie wyzalic potem umawiam sie na kawke biore nr i ............<sex>

!!sQaua!!
03-02-2010, 22:25
SIEMA MALA LUBISZ SSAC GIBANA?

Myślę, że lepiej by brzmiało 'Siema, czy pomymlasz dżojstika?'

Trikol <3
03-02-2010, 22:25
Ja tylko powiem tyle,ze nie kumam takich lasek co wybieraja chlopcuff , ktorzy wygladaja jakby mieli kilo tapety na ryju obcisle ubranka itd.

Megereess Onwed
03-02-2010, 22:30
dziewczyny nie lubia chlopakow only kobiety :D
less rzadza ;d
@topic
noo kazda ma swoj styl i ideal :D

Arcano
03-02-2010, 22:51
hatbojów spalonych innym słońcem z żelem na głowie w obcisłych ubrankach rzucających sucharami na lewo i prawo, takich z zadatkami na geja

Dokładnie tak. Dla laski 'chłopak' to pedałek ze sweterkiem i włoskami na żelu.

Daaron
03-02-2010, 23:16
A czy to ma coś wspólnego z kubkami?

uo

@Topic
Myślę, że takich, którzy płacą za kino i za piwo.

Bezczelnie dołożę, że słuchają dennej muzyki na cały głośnik Sony Ericssona K300i ;d.

Senshi
03-02-2010, 23:24
zal kolejny temat...
1.miejsce na randke
2.o czym rozmawiac
3.teraz jakich lubia
Załóżcie nowy temat jakie pozycje lubia dziewczyny itp. (...)
@topic
Nie ma chlopaka za ktorym kazda laska by latała, wiec kazda lubi co innego...

Teos
03-02-2010, 23:42
Dokładnie Senshi . Napinacie się w tym temacie strasznie a prawda taka że sami pewnie latacie tak odstawieni . Ja chodzę w sweterkach , jeansach , chodziłem na solarium i co ? ; / . A solarium tylko z tego powodu iż nie lubię oglądać swojej mordy bladej w zimę :D . I powiem wam że właśnie to nie one ale my lecimy na te opalony i z bajerami . Przed wejściem w związek ze swoją dziewczyną wcale nie hmm jak to nazwać nie piękniłem się dla niej miałem to gdzieś i w dodatku pokazałem się jej na samym początku od tego gorszej strony ale zaakceptowała mnie . Nie stety ale my nie mamy aż takiego wpływu na to :) . To zależy od ich gustu a te co lecą na takich opalonych i ładnie ubranych nazwę krótko GALERIANKI :)

Hjubert
04-02-2010, 11:46
Kazda dziewczyna jest inna. Teraz jest sporo materialistek, wiec na takie, to szkoda slow i czasu ;x Mnie np. takie kilo tapety na twarzy, co mysla, ze sa zajee... piekne nie kreca ;x Nie za bardzo takie lubie.

Chlopak musi umiec o siebie zadbac, byc czysty, w miare sie ubierac itp. Mysle, ze wtedy dziewczyna predzej zwroci na niego uwage, niz by np. chodzil nieogolony itp.

Czesto sie zdarza, ze albo takie grube bambaryły, albo jakies szpetne maja fajne charaktery, ale nie zawsze tak bywa xd A te tapeciary mysla, ze sa piekne i moga miec kazdego ;x
Nie lubie takich "co to nie ja" grr

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
04-02-2010, 11:49
Ja ostatnio złapałem full owned. Startowałem do jednej, ale powiedziała że w ogóle nie lubi facetów :< Najwyżej koleżeńsko

N-series
04-02-2010, 13:08
Macie troche racji , xd solar ,siłka , żel , no i fajne ciuchy .Ale wy jak patrzycie na dziewczyny : > pupa i góra no i twarz ;s i pare innych czynników

Fresh
04-02-2010, 13:14
np. u mnie w miescie dziewczyny lubia hudzielcow koniecznie z dlugimi wlosami, full cap, rurki, koszuilka w kratke, buty z DC.

Vivek
04-02-2010, 13:24
Ogólnie myśle, że niema do końca ustalonego wzoru.
Ale myśle, że dziewczyny lubią wysokich, takich co coś osiągneli, z długimi włosami(ale nie dredami, włosy muszą być czyste i wyczesane(ach te babki xD), ciuchy są mniej ważne(ale jednak)
Najlepiej dżinsy(xD), skromna koszulka(jp nie przejdzie xD), dziewczyny kochają szerokie buty typu:
http://www.olimpolsztyn.pl/allegro/olimpout/nike/nike_311534147_a.JPG
Czyli, lubią skromnych chłopców, bez żadnych udziwnień typu łańcuch na szyi.
Bez żadnych kolczyków. Ale szalonych XD!

Lewy
04-02-2010, 22:46
Nażelowanych pajaców po solarce, którzy lansują się w centrach handlowych.Podnieconych przymierzaniem ciuchów 2 godziny, których pewnie nie kupią no taki szpan musi być

Szkoda że 90% dziewczyn to typowe pustaki

I tyle w temacie :)

Jaros Jaroz Jaro
04-02-2010, 23:11

Za dużo słonecznego patrolu oglądałeś.do spalonych się nie zgodze. Ale z sucharami trafiłeś plejboju

Chamskich, i takich co je olewają. Z moich obserwacji to ostatnio zauważyłem że bardzo podobają się "panowe" na wysokim poziomie intelektualnym (tzw. kujony) aAAAAaaA

.Spajki.
04-02-2010, 23:20
np. u mnie w miescie dziewczyny lubia hudzielcow koniecznie z dlugimi wlosami, full cap, rurki, koszuilka w kratke, buty z DC.
Podobne gusta mają dziewczyny z bielsko-białej :<.
PS W mojej mieścinie lubią grubych, noszących cały czas tę samą koszulkę, bramkarzy.
A w poprzedniej skate-emo tzn. buty DC ew. Adio, włosy przykrywające chociaż 1 oko (tylko czarne!), czapka NY oczywiście wykrzywiona o 90 stopni, rureczki a`la gej, i oczywiście obcisła bluza.

BauwaneK
05-02-2010, 10:24
http://www.youtube.com/watch?v=c04sbRUY0Wk&feature=related

Tutaj macie odpowiedź :D

Quki18
05-02-2010, 13:22
Jak ma dużo tapety itp to mówimy ,że jest sztuczna.
Jak nie ma tapety itp to mówimy ,że jest brzydka.

Dziewczyna każda musi zobaczyć po chłopcu ,że jest zawsze uczesany mieć poczucie humoru itp.

Każda dziewczyna ma inny gust ;p tak jak i my chłopcy.

Ciap
05-02-2010, 13:50
jak mają dużo pięniędzy! Xd

Red Rubblaz
05-02-2010, 14:37
1). Musisz mieć dużą pałę.
2). Dobrze się ruchać.

Ale jak to jej pokazać? To jest dylemat. Zrób nowy temat 'Jak pokazać lasce, że jestem dobry w łużku i mam fajny drucik'. Albo poszukaj poradnika na youtube.

Chyba, że masz kase to omijasz te punkty i dajesz jej hajs, gadasz jakie chcesz usługi.

Curly
05-02-2010, 17:32

Tak jak u mnie. To już chyba jakaś epidemia ?
@edit
Rurki obowiązkowo opuszczone na pól dupy.

Alvaros
05-02-2010, 17:43

To się zgadza, jestem w stanie nawet podać przykład takiej osoby z tego forum, nie chce jej obrazić chce po prostu pokazać przykład. Użytkownik Google. Mam nadzieje, że nie weźmie tego do serca, wg. mnie bardzo trafny przykład.

@Topic
To też jest zależne od dziewczyny, zwykle takie gadatliwe, ciągle klnące i z makijażem najpiękniejsze, lecą na takich opalonych, wyfryzowanych i pedalskich chłoptasi. Swój ciągnie do swojego.

Wujaszek
05-02-2010, 18:49
Szczerze gówno mnie to obchodzi ponieważ wolę chlopców.
Załóż dres i każda będzie twoja.

Wolly
05-02-2010, 19:00
Pytanie jest dziwne i ciężko na to odpowiedzieć. Gdybyś określił, jakie dziewczyny, byłoby łatwiej.

Dość trafne.

Zarexoholik?
05-02-2010, 19:34
Ja tylko powiem tyle,ze nie kumam takich lasek co wybieraja chlopcuff , ktorzy wygladaja jakby mieli kilo tapety na ryju obcisle ubranka itd.

Sam sobie ciśniesz tyle, że zamiast tapety na ryju masz taśmę klejącą? :O !

#Topic

One lubią takich, którzy zrobią z siebie showman'ów. Muszą być w centrum zainteresowania, noszą rurki i mają na ręcach/szyji jakiś pierdolony naszyjniczek lub jakieś pierdolone korale. :O !

Tylko, że to są emo skejci, którzy ze swoimi laskami chodzą bocznymi uliczkami, żeby nie dostać w papę.

Beoski
06-02-2010, 18:28
"takie ciacha z czymś ze skejta ...ajć..." tak twierdzi moja koleżanka. Może to komuś pomoże.

Smród
06-02-2010, 18:33
Laski lubią golonych strzyżonych.!

'Oxidosis'
06-02-2010, 18:34
z tego co rozmawiałem z laskami to wiem że bardzo lubią chłopaków którzy mają kolczyka we brwi :D w sumie sam nie wiem dlaczego.. no i wiadomo trzeba być przystojnym, a w jaki sposób to nie napisze bo i tak swojego wyglądu nie zmienisz ;] no i wiadomo, lubią jak dbasz o siebie etc.. a z tym zelem itp to racja że właśnie dziewczyny na takich leca ale nie na wszystkich, niektore wola takich normalnych i naturalnych jednak niestety sporadycznie.

Rembik
10-02-2010, 00:07
Musisz być pewny siebie, wygadany, mieć styl i bajere i możesz mieć naprawdę każdą, z podrywaniem to jak z nauką np. na łyżwach im częściej tym lepiej i szybciej. :)

Ktoś II
10-02-2010, 00:57
Wydaje mi się, że dziewczyny teraz szukają facetów metroseksualnych.
Z drugiej strony, większość dziewczyn/kobiet to materialistki - lecą na kasę i w tym wypadku wygląd nie gra znaczącej roli.

Angu$ XD
10-02-2010, 13:19
No ja na takich nie lece, ale ok xD
Dla mnie najważniejszy jest charakter,a nie wygląd; P. Bo możesz być zajebiście przystojny, ale głupi jak but. ^^

Ważne jaki kto jest, a nie czy ma kase czy inne pierdoły.