View Full Version : Soran miastem walk
Jak wszyscy wiemy, piękne otoczone murami miasto Soran stoi puste i bezużyteczne.
Proponuję przerobić nieco te okolice.
Stoiska z Npc przesunąć do depo lub zmniejszyć ich powierzchnię.
A cały "rynek"- centrum miasteczka przerobić na coś w stylu wielką arenę pvp,
o nieograniczonej ilości graczy.
W chwili obecnej areny pvp, np. w city czy ev działają tak, że nie potrzeba wyłączać trybu bezpieczeństwa, aby kogoś atakować.
W tej arenie, jaką byłby Soran, trzeba by było, wyłączać, ów tryb, aby uniknąć bicia wszystkich wkoło.
Pośmiertnie, byli byśmy przenoszeni do świątyni na Soranie, aby nie tracić amuletów. Drogą ewakuacyjną byłoby opuszczenie miasta statkiem, lub przejście poza jego mury.
Plusy:
-Soran byłby częściej odwiedzany.
-Czegoś takiego jeszcze na serwerze nie było.
Minusy:
- nie wszystkim może się to podobać.
Przedyskutujmy tą propozycję wspólnie jako gracze, wypowiedzi członków ekipy też są mile widziane. Razem możemy wymyślić coś naprawdę fajnego!
#Vivek
Nom, też fajna propozycja z tymi misjami :D
.!Z@rk!.
04-02-2010, 13:21
Jestem ZA, bardzo fajna propozycja. Soran stało by się miastem bardziej atrakcyjnym.
Nowa arena PvP, Mmmm <3
Bardzo fajny pomysł, zrobić na soran arene pvp, umieszczoną w mieście, oznaczona tylko np. kafelkami i tabliczką. Dodać kilka poziomów. Jakieś nędzne potworki typu hero.
Można by zrobić z soran wiekie miesto walk i najazdów. Można by poszaleś dodać jakieś misje np. wejdz na arene i zabij 50 gości nie wychodząć z niej, i np losowa nagroda od klapek w dół do golden helmeta.
Jestem na TAK ! Nowa arena pvp zawsze się sprzyda xD
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
04-02-2010, 13:45
Dobre nawet, tylko że z ograniczeniem lvlowym. Bez tego to by tam latał cały serv ( 70% to 15 lvle?)
Ogólnie nie głupie, ale kompletnie nieprzemyślane... Po 1 miasto jest tak małe, że 5 osób się na nim zaora, a ma być limitu ;] Po 2 jak wyobrażacie sobie pojedynki? Siedzi tam 3 1500lvl, wpada 15 lvl=ded itd? Mówicie zrobić ograniczenie lvlowe ale pod kogo, pod h lvli czy low lvli? Trochę bezsens...
Belfus Adri
04-02-2010, 14:05
Dobra propozycja, przydalo by sie nowe miejsce do walk ^^
Dark Devorious
04-02-2010, 14:07
Można by poszaleś dodać jakieś misje np. wejdz na arene i zabij 50 gości nie wychodząć z niej, i np losowa nagroda od klapek w dół do golden helmeta.
Od klapek ? Troche przesadziles :D Mogli by zrobic tak , ale najlepszą nagrodą moglby byc np. crystal arrow. Do samej propozycji - jestem na tak. Przydaloby sie cos takiego !
handlarz_narkotykow
04-02-2010, 14:38
jest też arena na ev i co walczy tam ktoś ? prawie nigdy... chociaż jest to też miasto facc a soran to już pacc to tym bardziej nikt by tam nie zaglądał a praca poszłaby na marne
MorgiBack
04-02-2010, 14:53
jest też arena na ev i co walczy tam ktoś ? prawie nigdy... chociaż jest to też miasto facc a soran to już pacc to tym bardziej nikt by tam nie zaglądał a praca poszłaby na marne
@up
Na ev jest pvp ?
Od kiedy ? Przecież przenieśli ją do Cod..
@topic
A pomysł bardzo mi się podoba. Jest to miasto, które jest odwiedzane tylko na statku poprzez hi->soran->hi->cyc aby dojść do Soni.
Przede wszystkim miasto tylko do napadów moim zdaniem :)
Gdzie honor ma większe znaczenie niż życie...
Jestem na tak!!! Tam nikt nie chodzi... Jedynie na volcano i jak ktos sie na sky zgubi:)
Pomysł dziwny, niepotrzebny, skomplikowany niestety moim zdaniem pomysł wydaje sie być zbędnym, jest to nie potrzebne, sor mogłoby być przebudowane ale napewno nie pod kontem wielkiej areny pvp.
Jestem za, Soran by się stało miastem częściej odwiedzanym:D:D:D
Nie. Od pvp-island jest na Cod.
Jeśli ci się nie podoba, to włącz pk i leć a nie.
Konkretny pomysł, dzięki temu ów miasto byłoby częściej odwiedzane i na pewno wyszło by to na dobre. Co do samej propozycji, to można ją jeszcze udoskonalić, ale nie jest źle.
Pako Kimg
04-02-2010, 18:45
Bardzo dobry pomysł !!
Przydała by się nowa arena :)
Jestem oczywiście na tak!
Soran było by c00l wtedy :D
Konkretny pomysł, dzięki temu ów miasto byłoby częściej odwiedzane i na pewno wyszło by to na dobre. Co do samej propozycji, to można ją jeszcze udoskonalić, ale nie jest źle.
No właśnie, jak każdy człowiek, nie wymyślę wszystkiego sam :)
Każdy ma jakieś ułomności.
Poczekajmy, aż Mistrzowie Gry się wypowiedzą :D
Kornas Pall.
04-02-2010, 18:54
Tak to jest fajny pomysł , ale jest jedeno mi się nie podoba , mianowicie ... stanie jakiś h lvl i będzie wybijał lov ;<
Alvaster
04-02-2010, 19:31
Jestem za. Trochę przemiany temu miastu nie zaszkodzi a wręcz przeciwnie miasto było by częściej odwiedzane.
3rd Dimension
04-02-2010, 20:28
Fajny pomysł : ) coś a'la enfo city xd. Ale nie wiem, czy się wprowadzi w życie. Jednak ja jestem na TAK
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Z tym "bezpieczeństwem bicia" raczej wątpię aby dało się w ogóle coś takiego zrobić, ponieważ całe pvp trzeba by było wtedy zmieniać - tak sądzę, nie znam się na silniku itp ots'a;] Ale zapewne Mortiis by się ze mną zgodził. Czyli raczej coś takiego nie jest do zrobienia, przy najmniej w kliencie 7.6
Co do jakiejkolwiek przemiany miasta Soran, to się zgadzam. I być może Soran zostanie zmodyfikowane i nie tylko ;) Ale nie wiem jeszcze czy uda mi się to zrobić w tym upie.
Nie mniej jednak sama propozycja co do "miasta walk" nie jest taka zła, tylko musiałaby raczej na czym innym polegać;]
Z tym "bezpieczeństwem bicia" raczej wątpię aby dało się w ogóle coś takiego zrobić, ponieważ całe pvp trzeba by było wtedy zmieniać - tak sądzę, nie znam się na silniku itp ots'a;] Ale zapewne Mortiis by się ze mną zgodził. Czyli raczej coś takiego nie jest do zrobienia, przy najmniej w kliencie 7.6
Co do jakiejkolwiek przemiany miasta Soran, to się zgadzam. I być może Soran zostanie zmodyfikowane i nie tylko ;) Ale nie wiem jeszcze czy uda mi się to zrobić w tym upie.
Nie mniej jednak sama propozycja co do "miasta walk" nie jest taka zła, tylko musiałaby raczej na czym innym polegać;]
Może nie całe pvp, przecież teraz na arenie nie trzeba wyłączać trybu bezpieczeństwa, a kiedyś było to konieczne, aby zaatakować kogoś na arenie.
Co do propozycji, może wydawać się nieco kosmiczna, ale chodzi tu o jakąkolwiek przemianę miasta :)
Tak- soran potrzebuje przemiany
Fajnie, jak by dodali coś nowego ;)
Może miasto te, nie było aż tak zapomniane.
Sathorio
05-02-2010, 19:44
Soran hmmm co to za miasto? zadne, tego miastem nie mozna nazwac bo nikt tam nie chodzi jedynie plynie sie stamtad na "cyc" wiec tak-soran potrzebuje pomocy ale jak beda sie tak pierd***c z tymi updatami to moze za 2 lata cos sie tam zmieni(o ile bedzie jeszcze ots)
Według mnie coś by się przydało dodać na Soran żeby gracze tam wbijali, bo jak dla mnie, to miasto jest ładne, a szkoda że nie ma tam graczy ;/
Oczywiście dobra propozycja.
Dobrze, że Tygrys coś zrobi;))
Na Soran nic nie ma praktycznie;d
Propozycja jest bdb :)
W mieście Soran nic nie ma, kompletnie nic ( moze są jakieś stragany, ale kto z nich korzysta? )
Oby te miasto zostało chodź w jakimś stopniu zmienione.
jejku poprostu zroibć na Soran wielką arene np te 400sqm że każdy kiedy chce może wyjjść i wejść i tyle :P i każy na każdego ;D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.