View Full Version : G bolt or S set
Belfus Adri
04-02-2010, 17:15
Elo, mam pytanko jaki z tych itemów bardzij przyda sie 400 rp do expa s set czy g bolt ??
N-series
04-02-2010, 17:32
s set bolt potem , arm sie liczy
@down expiłem mam 400rp i leonidaasa mialem noska i piaskuna
#Up
Expiłeś kiedyś takim rp? ;[
#Topic
Polecam golden bolta, bardzo przyda się do expienia, szybciej uwalasz msy, czy na czym tam expisz, do tego 9sqm, a eq to może być nawet m set, bo jak z bolta bijesz i max erexy, to prawie nie dostajesz hitów ;f Ja kiedyś też się zastanawiałem, bolt, czy set, kupiłem bolta i się cieszyłem, dużo szybciej lvl wchodzi, a set to na 800~, chyba że wcześniej będziesz miał tyle kasy.
Wujaszek
04-02-2010, 18:31
Jak mniewam masz pandemke i klapy więc radze kupic golden bolta, odrazu lepiej się expi a s set to tylko 3% do magi.
Marcelllo
04-02-2010, 18:31
Joogi - chyba Ty nie grałeś takim rp... Póki co lepiej walić z c arrowa (więcej) ale masz 1sqm tylko... A s set to nie dość, że walisz więcej o 6% co niby wydaje się mało ale się przydaje i 10% mniej obrywasz...
Wujaszek - 6% do magii :d
Póki co set, poźniej kup bolta...
Joogi - chyba Ty nie grałeś takim rp... Póki co lepiej walić z c arrowa (więcej) ale masz 1sqm tylko... A s set to nie dość, że walisz więcej o 6% co niby wydaje się mało ale się przydaje i 10% mniej obrywasz...
Wujaszek - 6% do magii :d
Póki co set, poźniej kup bolta...
Nie grałem? Hahaha wbiłem 1300 lvl , do tego pełno 300 lvli, i sam wiem, że z g boltem na ms od 200 lvl rp można już expić na cod ms... Poza tym jakie 6%, on ma pewnie m turban, to mu da tylko 3%, to jakieś 200 jest... a z boltem będzie miał o 50% szybciej lvl. A z crystal arrow zawalisz czasem 100, czasm 2k, czasem 1k, więc pjonteczka ;[
Polecam g bolta bardziej Ci się przyda i zobaczysz że dobrze postąpiłeś.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.