PDA

View Full Version : Adamek vs. Jason Estrada

Ancarius
05-02-2010, 15:18
Witam, jak wyobrażacie sobie jutrzejszy pojedynek Tomasza Adamka.
Ja uważam, że nie będzie to taka łatwa walka jak z A. Gołotą , lecz sądzę iż wygra. Strzelam - 7 runda lub wygrana na punkty.

Wygrana Adamka zadecyduję o dalszej karierze w wadze ciężkiej. Gdy przegra, nie będzie miał w niej co szukać. Wygrana pociągnie za sobą piękny scenariusz kariery, gdyż jak wygra, to w kwietniu zmierzy się z kolejnym bokserem i, gdy znowu wygra stoczy do walki o pas, który obecnie należy do Braci Kliczko!

Mikiel Król Sedesów, ej!
05-02-2010, 15:45
Chyba Jason Estrada :( Moim zdaniem wygra Adamek, ale to jest tylko opinia patriotyczna, ponieważ nigdy nie widziałem jak walczy Estrada :(

Carlos
05-02-2010, 15:58
Johny Johny ..xd Dżejson Estrada! ;f
Stawiam na Adamka, chociaż może mieć problemy :x.

Τettmeier
05-02-2010, 16:39
Chyba Jason Estrada :( Moim zdaniem wygra Adamek, ale to jest tylko opinia patriotyczna, ponieważ nigdy nie widziałem jak walczy Estrada :(

Wczoraj akurat oglądałem walkę Estrady z niejakim Alexandrem "Sasha" Povetkinem, i powiem że dość ciekawie. 'Big Six' przegrał na punkty, chociaż ani razu nie leżał. Mimo, że dostawał niezłe baty - trzymał się i oddawał.
Według mnie Adamkowi może w tej walce pomóc kondycja lepsza od Amerykanina. Jeśli na spokojnie przetrzyma początkowe rundy, potem może pokazać na co go stać (tak jak śpiewa Kupicha! :D).
Trzeba będzie się wyspać, bo co jak co ale do 3 to nie będzie mi się chciało czekać. Ale Kostecki ma walczyć to tez się obejrzy. ;d
Tomek do boju!!

Wujaszek
05-02-2010, 18:33
Jason Estrada, już kilkakrotnie obiło mi się to nazwisko o uszy, niewidziałem jego walk ale myślę, że Tomek sobie poradzi ! Czekam na walke ;p
P.S Oprócz Tomka i cygana kto będzie jeszcze walczył z Polaków?

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
06-02-2010, 11:52
Adamek wygra, bo się zepnie po kase.

Wolly
06-02-2010, 12:19
Wygra Adamek. Dla mnie to taki bokser z ambicjami.

Lord Morgan.
06-02-2010, 13:47
Wygra Adamek to jest najlepszy Bokser Polski, robi to co lubi i kocha..
ADAMEK WINER

Goatee
06-02-2010, 14:53
Chyba każdy polak będzie stawiał na swojego rodaka. Ja również. Adamek wygra ;>

Piko
06-02-2010, 14:55
A ja własnie myśle, że wygra Jason Estrada.

xD Lukki xD
06-02-2010, 20:13
Wygra Adamek, ale nie będzie to łatwa walka. Estrada od kąd walczy w zawodowym ringu nigdy jeszcze nie leżał na deskach.

Kornas Pall.
06-02-2010, 20:16
Adamek wygra ! Nie może być inaczej xd

Carlos
07-02-2010, 05:07
Bylem bardzo zaskoczony postawa tego niepozornego amerykanskiego grubasa, jak pare razy walnal adamkowi 'cepa' to az tomcia zamroczylo. xd
Nie podobalo mi sie tylko jego cwaniactwo i podnoszenie reki po zakonczeniu kazdej rundy w gescie 'zwyciestwa'? No ale coz, kazda prowokacja jest dobra.
Krotko mowiac walka wyrownana i bardzo ciekawa, Adamek wygral zasluzenie.

Dark Devorious
07-02-2010, 06:57
Tak jak myslalem,Adamek nie ma szans w wadze ciezkiej,walka wiala nuda, w walce z kliczko adamek padl by w max 4 rundy

Τettmeier
07-02-2010, 09:15
Nie podobalo mi sie tylko jego cwaniactwo i podnoszenie reki po zakonczeniu kazdej rundy w gescie 'zwyciestwa'
podbijam xd mnie też wkurzał ;-D

Co do pojedynku to dla mnie jednak trochę wiało nudą ;-P Nikt nie leżał na deskach, mało czystych ciosów.. Ale co najważniejsze przewaga Polaka i w końcu wygrana - tego się trzymajmy. Czas na Arreolę!