View Full Version : Adamek vs. Jason Estrada
Ancarius
05-02-2010, 15:18
Witam, jak wyobrażacie sobie jutrzejszy pojedynek Tomasza Adamka.
Ja uważam, że nie będzie to taka łatwa walka jak z A. Gołotą , lecz sądzę iż wygra. Strzelam - 7 runda lub wygrana na punkty.
Wygrana Adamka zadecyduję o dalszej karierze w wadze ciężkiej. Gdy przegra, nie będzie miał w niej co szukać. Wygrana pociągnie za sobą piękny scenariusz kariery, gdyż jak wygra, to w kwietniu zmierzy się z kolejnym bokserem i, gdy znowu wygra stoczy do walki o pas, który obecnie należy do Braci Kliczko!
Mikiel Król Sedesów, ej!
05-02-2010, 15:45
Chyba Jason Estrada :( Moim zdaniem wygra Adamek, ale to jest tylko opinia patriotyczna, ponieważ nigdy nie widziałem jak walczy Estrada :(
Johny Johny ..xd Dżejson Estrada! ;f
Stawiam na Adamka, chociaż może mieć problemy :x.
Τettmeier
05-02-2010, 16:39
Chyba Jason Estrada :( Moim zdaniem wygra Adamek, ale to jest tylko opinia patriotyczna, ponieważ nigdy nie widziałem jak walczy Estrada :(
Wczoraj akurat oglądałem walkę Estrady z niejakim Alexandrem "Sasha" Povetkinem, i powiem że dość ciekawie. 'Big Six' przegrał na punkty, chociaż ani razu nie leżał. Mimo, że dostawał niezłe baty - trzymał się i oddawał.
Według mnie Adamkowi może w tej walce pomóc kondycja lepsza od Amerykanina. Jeśli na spokojnie przetrzyma początkowe rundy, potem może pokazać na co go stać (tak jak śpiewa Kupicha! :D).
Trzeba będzie się wyspać, bo co jak co ale do 3 to nie będzie mi się chciało czekać. Ale Kostecki ma walczyć to tez się obejrzy. ;d
Tomek do boju!!
Wujaszek
05-02-2010, 18:33
Jason Estrada, już kilkakrotnie obiło mi się to nazwisko o uszy, niewidziałem jego walk ale myślę, że Tomek sobie poradzi ! Czekam na walke ;p
P.S Oprócz Tomka i cygana kto będzie jeszcze walczył z Polaków?
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
06-02-2010, 11:52
Adamek wygra, bo się zepnie po kase.
Wygra Adamek. Dla mnie to taki bokser z ambicjami.
Lord Morgan.
06-02-2010, 13:47
Wygra Adamek to jest najlepszy Bokser Polski, robi to co lubi i kocha..
ADAMEK WINER
Chyba każdy polak będzie stawiał na swojego rodaka. Ja również. Adamek wygra ;>
A ja własnie myśle, że wygra Jason Estrada.
xD Lukki xD
06-02-2010, 20:13
Wygra Adamek, ale nie będzie to łatwa walka. Estrada od kąd walczy w zawodowym ringu nigdy jeszcze nie leżał na deskach.
Kornas Pall.
06-02-2010, 20:16
Adamek wygra ! Nie może być inaczej xd
Bylem bardzo zaskoczony postawa tego niepozornego amerykanskiego grubasa, jak pare razy walnal adamkowi 'cepa' to az tomcia zamroczylo. xd
Nie podobalo mi sie tylko jego cwaniactwo i podnoszenie reki po zakonczeniu kazdej rundy w gescie 'zwyciestwa'? No ale coz, kazda prowokacja jest dobra.
Krotko mowiac walka wyrownana i bardzo ciekawa, Adamek wygral zasluzenie.
Dark Devorious
07-02-2010, 06:57
Tak jak myslalem,Adamek nie ma szans w wadze ciezkiej,walka wiala nuda, w walce z kliczko adamek padl by w max 4 rundy
Τettmeier
07-02-2010, 09:15
Nie podobalo mi sie tylko jego cwaniactwo i podnoszenie reki po zakonczeniu kazdej rundy w gescie 'zwyciestwa'
podbijam xd mnie też wkurzał ;-D
Co do pojedynku to dla mnie jednak trochę wiało nudą ;-P Nikt nie leżał na deskach, mało czystych ciosów.. Ale co najważniejsze przewaga Polaka i w końcu wygrana - tego się trzymajmy. Czas na Arreolę!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.