View Full Version : Scoop
Czy nie uważacie, że ten oto człowiek za bardzo bierze wszystko do siebie?
Wczoraj napisałem temat o Game-Chacie, wypowiedział się w nim i już oczywiście musiał zamknąć. Chyba mamy prawo dalej kontynuować dyskusje na ten temat, nie sądzicie? Śledząc tak forum zamyka on praktycznie wszystkie tematy które przeczyta, nie zwracając uwagi na użytkowników.
Ten przeczyta i też zamknie zapewne.
Co o tym wszystkim sądzicie?
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
06-02-2010, 11:28
Ten przeczyta i też zamknie zapewne.
*usunie
#topic
Sztywny, bo sztywny, ale jednak coś tam dla tego forum robi... Właściwie to masz racje, jest za sztywny i mógłby czasem przymknąć oko
oskarżenie bez podstaw
Przecież każdy wie kto to jest :s
HasziBaszi
06-02-2010, 11:52
Hmm, znowu oskarżenie bez podstaw? Jego zadaniem jest zamykać tematy i ogólnie moderować forum, jeśli tylko stwierdzi że temat nie ma sensu i może tylko powodować spam użytkowników to zamyka - i bardzo dobrze. Nie rozumiem tylko jednego, czemu chcesz kogoś obgadywać nie mając na niego dowodów, napisałeś temat a nie umieściłeś żadnych linków itp. z potwierdzeniem tego co napisałeś. To jak mamy podjąć dyskusję na ten temat?
I możesz mi wyjaśnić co znaczy to:
nie zwracając uwagi na użytkowników.
nie zwraca uwagi? W jakim sensie?
Hmm, znowu oskarżenie bez podstaw? Jego zadaniem jest zamykać tematy i ogólnie moderować forum, jeśli tylko stwierdzi że temat nie ma sensu i może tylko powodować spam użytkowników to zamyka - i bardzo dobrze. Nie rozumiem tylko jednego, czemu chcesz kogoś obgadywać nie mając na niego dowodów, napisałeś temat a nie umieściłeś żadnych linków itp. z potwierdzeniem tego co napisałeś. To jak mamy podjąć dyskusję na ten temat?
I możesz mi wyjaśnić co znaczy to:
nie zwraca uwagi? W jakim sensie?
Chodzi o to, że może gdyby dyskusja toczyła się dalej, ktoś wniósł by coś ciekawego do tematu.
#topic
Tak, czy inaczej jeśli temat nie wymagał dalszego 'egzystowania' to nie było sensu 'trzymać' go dalej.
Pampalini
06-02-2010, 11:58
Nie wiem po co jest ten temat.. jeżeli ktoś z administracji zobaczy że temat jest niepotrzebny może go zamknąć, scoop widzi dużo tematów które trzeba zamknąć/usunąć i dobrze robi, przynajmniej nie ma nabijania postów. Po za tym napisałeś w złym dziale skargi na moderatorów itp zgłasza się w skargi i odwołania.
^up
Dobra to usuń, zamknij, nie obchodzi mnie to. Ja poprostu chciałbym zwrócić uwagę co on robi. Po części dobrze, lecz z drugiej strony móglby wrzucić trochę na luz. Tyle ode mnie.
Gdy przymykam oko piszecie, że na forum jest syf i nikt się tym nie zajmuje, gdy ogarniam tematy/posty piszecie, że jestem rygorystyczny itp. Ale uważam, że temat w którym jest wszystko wyjaśnione powinien zostać zamknięty i tak właśnie zrobiłem z tamtym tematem o Game-Chat na 7.6.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.