Nemezis
24-04-2007, 18:59
<Zapalić lampy !!>
Stać! jesteście otoczeni. Gadać jak na spowiedzi gdzie mieszkacie i ile macie lat!
Lat mam 16 a Mieszkam w malej miejscowości Kraśnik w okolicach lublina.
Hmmm... Skoro tak musze was wypytać o kilka rzeczy. Jesteście gotowi?
Trochę sie boje ale sadze ze dam rade;p
Chcę wiedzieć jak zapoznaliście sie z ta gra i jak wogóle
trafiliście na apo?
Sprawa jest dość ciekawa na Rl Tibi Gralem aż 2 tygodnie potem 2 lata przerwa wogóle nie podobało mi sie to aż wkońcu kolega mnie wciągnął mówi ze samemu mu nudno no i zaczęło sie . . .
Musze wiedzieć jaki macie lvl, mlvl
To wejdź w wyszukaj na stronce Armii xD
Nie sprawiajcie problemów bo na Sybir wyślę
Z każdym dniem przybywa ale teraz malo bo szkoła i juz nie mam zapału ;D lvl aktualnie 761 mlvl 125
Ile dziennie czasu spędzacie przed komputerem? Tak średnio.
Oj Dużo zachowam to dla siebie ale często komp chodzi ja siedzę i Shielda trenuje ;p
hmm.. Dlaczego wybraliście akurat maga?
nie mailem pojęcia jak sie gra w Tibie a kolega powiedział ze jest najłatwiej ;/ ale teraz żałuje
Czyli wolelibyście knighta?
jasne . . .
Który z terenów jest waszym ulubionym i gdzie najwięcej czasu przebywacie?
Volcano Island jeśli expie to tylko tam i to pozna nocą
Nie trudno dostrzec ani usłyszeć, ze był update. Co wam sie podoba a co nie bardzo?
Quest jest nowy ale nie wykonam wiec nie podoba mi sie to ;p potwory są nowe które może zabić tylko Knight mowie ten najmocniejsze a na innych sie nie da expic ;D jest teraz urozmaicenie to dobrze ale . . .
Jesteście jednym z najlepszych graczy na serverze. Ile potrzebowaliście czasu aby to osiągnąć?
Moja przygoda z Apo trwa 4. miesiąc . . .
Daliście sie kiedykolwiek shackowac na RL tibii albo na APO?
nie to by zakończyło moja przygodę z Tibia
Wobec tego gdzie expicie na takim lvlu?
Na Kingach ale to juz powoli zaczyna nie mieć sensu myślałem ze update przyniesie jakieś dobre expowiska np 2 jakieś potworki po 250 000 expa albo po 2 flubki na repsie np to by było coś . .
Robicie czasami za uhera czy głównie expicie samemu?
Teraz zacznę to robić Kiedyś tez ale to ze 3 dni może Neka uhalem ale to za nudne ;p
Próbowaliście chociaż robic quest na Pandemonium armor?
Probowałem i zamierzam je wykonać na dniach mam plan który nie powinnien zawieść
Obgryzacie paznokcie? :>
nie ;>
Hmm... skoro tak wszysko wiem chyba mogę was puścić spowrotem do domu. Bywajcie!
Miło Było ;D
Stać! jesteście otoczeni. Gadać jak na spowiedzi gdzie mieszkacie i ile macie lat!
Lat mam 16 a Mieszkam w malej miejscowości Kraśnik w okolicach lublina.
Hmmm... Skoro tak musze was wypytać o kilka rzeczy. Jesteście gotowi?
Trochę sie boje ale sadze ze dam rade;p
Chcę wiedzieć jak zapoznaliście sie z ta gra i jak wogóle
trafiliście na apo?
Sprawa jest dość ciekawa na Rl Tibi Gralem aż 2 tygodnie potem 2 lata przerwa wogóle nie podobało mi sie to aż wkońcu kolega mnie wciągnął mówi ze samemu mu nudno no i zaczęło sie . . .
Musze wiedzieć jaki macie lvl, mlvl
To wejdź w wyszukaj na stronce Armii xD
Nie sprawiajcie problemów bo na Sybir wyślę
Z każdym dniem przybywa ale teraz malo bo szkoła i juz nie mam zapału ;D lvl aktualnie 761 mlvl 125
Ile dziennie czasu spędzacie przed komputerem? Tak średnio.
Oj Dużo zachowam to dla siebie ale często komp chodzi ja siedzę i Shielda trenuje ;p
hmm.. Dlaczego wybraliście akurat maga?
nie mailem pojęcia jak sie gra w Tibie a kolega powiedział ze jest najłatwiej ;/ ale teraz żałuje
Czyli wolelibyście knighta?
jasne . . .
Który z terenów jest waszym ulubionym i gdzie najwięcej czasu przebywacie?
Volcano Island jeśli expie to tylko tam i to pozna nocą
Nie trudno dostrzec ani usłyszeć, ze był update. Co wam sie podoba a co nie bardzo?
Quest jest nowy ale nie wykonam wiec nie podoba mi sie to ;p potwory są nowe które może zabić tylko Knight mowie ten najmocniejsze a na innych sie nie da expic ;D jest teraz urozmaicenie to dobrze ale . . .
Jesteście jednym z najlepszych graczy na serverze. Ile potrzebowaliście czasu aby to osiągnąć?
Moja przygoda z Apo trwa 4. miesiąc . . .
Daliście sie kiedykolwiek shackowac na RL tibii albo na APO?
nie to by zakończyło moja przygodę z Tibia
Wobec tego gdzie expicie na takim lvlu?
Na Kingach ale to juz powoli zaczyna nie mieć sensu myślałem ze update przyniesie jakieś dobre expowiska np 2 jakieś potworki po 250 000 expa albo po 2 flubki na repsie np to by było coś . .
Robicie czasami za uhera czy głównie expicie samemu?
Teraz zacznę to robić Kiedyś tez ale to ze 3 dni może Neka uhalem ale to za nudne ;p
Próbowaliście chociaż robic quest na Pandemonium armor?
Probowałem i zamierzam je wykonać na dniach mam plan który nie powinnien zawieść
Obgryzacie paznokcie? :>
nie ;>
Hmm... skoro tak wszysko wiem chyba mogę was puścić spowrotem do domu. Bywajcie!
Miło Było ;D