Zaloguj się

View Full Version : [Wywiad]Sarumar

Nemezis
24-04-2007, 18:59
<Zapalić lampy !!>

Stać! jesteście otoczeni. Gadać jak na spowiedzi gdzie mieszkacie i ile macie lat!

Lat mam 16 a Mieszkam w malej miejscowości Kraśnik w okolicach lublina.

Hmmm... Skoro tak musze was wypytać o kilka rzeczy. Jesteście gotowi?

Trochę sie boje ale sadze ze dam rade;p

Chcę wiedzieć jak zapoznaliście sie z ta gra i jak wogóle
trafiliście na apo?

Sprawa jest dość ciekawa na Rl Tibi Gralem aż 2 tygodnie potem 2 lata przerwa wogóle nie podobało mi sie to aż wkońcu kolega mnie wciągnął mówi ze samemu mu nudno no i zaczęło sie . . .

Musze wiedzieć jaki macie lvl, mlvl

To wejdź w wyszukaj na stronce Armii xD

Nie sprawiajcie problemów bo na Sybir wyślę

Z każdym dniem przybywa ale teraz malo bo szkoła i juz nie mam zapału ;D lvl aktualnie 761 mlvl 125

Ile dziennie czasu spędzacie przed komputerem? Tak średnio.

Oj Dużo zachowam to dla siebie ale często komp chodzi ja siedzę i Shielda trenuje ;p

hmm.. Dlaczego wybraliście akurat maga?

nie mailem pojęcia jak sie gra w Tibie a kolega powiedział ze jest najłatwiej ;/ ale teraz żałuje

Czyli wolelibyście knighta?

jasne . . .

Który z terenów jest waszym ulubionym i gdzie najwięcej czasu przebywacie?

Volcano Island jeśli expie to tylko tam i to pozna nocą

Nie trudno dostrzec ani usłyszeć, ze był update. Co wam sie podoba a co nie bardzo?

Quest jest nowy ale nie wykonam wiec nie podoba mi sie to ;p potwory są nowe które może zabić tylko Knight mowie ten najmocniejsze a na innych sie nie da expic ;D jest teraz urozmaicenie to dobrze ale . . .

Jesteście jednym z najlepszych graczy na serverze. Ile potrzebowaliście czasu aby to osiągnąć?

Moja przygoda z Apo trwa 4. miesiąc . . .

Daliście sie kiedykolwiek shackowac na RL tibii albo na APO?

nie to by zakończyło moja przygodę z Tibia

Wobec tego gdzie expicie na takim lvlu?

Na Kingach ale to juz powoli zaczyna nie mieć sensu myślałem ze update przyniesie jakieś dobre expowiska np 2 jakieś potworki po 250 000 expa albo po 2 flubki na repsie np to by było coś . .

Robicie czasami za uhera czy głównie expicie samemu?

Teraz zacznę to robić Kiedyś tez ale to ze 3 dni może Neka uhalem ale to za nudne ;p

Próbowaliście chociaż robic quest na Pandemonium armor?

Probowałem i zamierzam je wykonać na dniach mam plan który nie powinnien zawieść

Obgryzacie paznokcie? :>

nie ;>

Hmm... skoro tak wszysko wiem chyba mogę was puścić spowrotem do domu. Bywajcie!

Miło Było ;D

*Love*
24-04-2007, 19:06
Ładny wywiad. Fajnie, że formie "Zatrzymania na posterunku". Kilku rzeczy się dowiedziałem. NP. Kolejny sork żałuje, że wybrał tą prof zamiast Knighta...
Daje 8/10

Noski
24-04-2007, 20:42
no wywiad z sarumarem bardzo ciekawy,ale on tajemniczy jest:D hehe
troszke krotki ale bardzo fajny:D

POzdro

Qlers
25-04-2007, 10:17
Wywiad zarąbisty. Inny niż inne:;)
Cieakawy, (ciekawie sformułowane pytania)
Dość długi

GRATZ:D

Met Zaken
25-04-2007, 11:54
Wywiad super...Rozni sie od innych...Taki inny klimat...Bardzo mi sie podoba...Wiecej takich prosze...

Jamniczek
25-04-2007, 13:23
Bardzo fajny wywiad i pytania:) Oby wiecej takich...

catek
25-04-2007, 13:40
kolejny dobry wywiad, nie znam raczej tego gracza, ale to pewnie high lvl, można się trochę o nim dowiedzieć. Gratz Nemezis, oceniam 9/10 (tylko dlatego, ze wywiady *Love* są troszkę ciekawsze) :)

Drah Master
28-04-2007, 00:54
Wywiad bez sensu .
Prawie niczego z niego się nie dowiedziałem .
i w ogóle za cały o kształt daje 3/10 :) .

Raiden
05-05-2007, 23:05
Dobry klimacik :D
mmmm.... 9/10