PDA

View Full Version : [7.6] Przepraszam

Graland
07-02-2010, 02:11
Chce Przeprosić GM Santano za swoje chamskie zachowanie, aroganckie i bluzg skierowanych w jego stronę. Jestem jaki jestem ale trzeba każdego zrozumieć. porostu uczyniłem źle okradłem ale wiem ze źle zrobiłem i chce się zmienić i pomagać innym i obcuje z nigdy więcej nie obrazę żadnego gracza, nie okradnę.Jeszcze raz przepraszam jeśli nawet nie pomoże w odzyskani konta to i tak przepraszam każdy kiedyś zrozumie ja właśnie teraz jak uświadomiłem sobie.

Z POWAŻANIEM
Fast Puma

Eklerq
07-02-2010, 02:46
wiem ze źle zrobiłem i chce się zmienić i pomagać innym i obcuje z nigdy więcej nie obrazę żadnego gracza

Twoja składnia krzyczy o pomstę do nieba.

I powiem Ci, że i nie powinni Ci oddać chara, bo i oszukujesz ludzi, a i za błędy trzeba płacić, i to by było na tyle i. Pozdrawiam Slow Puma aka i.

Graland
07-02-2010, 03:06
ale wiec ze mnie okradli nie raz wyliczyłem ze ponad 1000 zl straciłem na ta niby pojebana a wciągając grę, wiec chciał byś sam odzyskać chociaż 1 cześć tego na mojim miejscu. a po 2 ta postacią grałem 3 dni :(

Wujaszek
07-02-2010, 08:13
Oddaj wszystko graczom którzy zostali przez Twoją osobę poszkodowani i wtedy możesz pisac w sprawie oddania hara.

Kornas Pall.
07-02-2010, 09:30
Tak kończą złodzieje , wkońcu sami wszystko stracą . Nara.

Wnorekkk
07-02-2010, 10:18
Trzeba było nie okradać innych, masz teraz nauczkę. GM'owie, nie oddawajcie Mu postaci.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
07-02-2010, 10:25
Najpierw ten caly Wiecośtam płakał, a ty teraz postanowiłeś wziąć z niego przykład i też zacząć :< Skoro dostałeś delete/zabrali ci konto, to musiałeś sobie nagrabić. A ci, którzy wkurzyli ekipę, to nie dostają kont ponownie

Kavosd
07-02-2010, 10:49
Złamałeś regulamin i poniosłeś karę.Tak jak pisał Gm chary nie będą oddawane,więc na nic to że przeprosisz.Widziałeś jaka była fala tematów dotyczących oddania chara Woderowi.Tak w tej sprawie raczej nie oddadzą.Wiec rada Nie opierd...laj bo sam kiedyś zostaniesz oje..ny.

Mortalix
07-02-2010, 11:14
Tak kończą złodzieje, właśnie tak! ;0

Drake Banned
07-02-2010, 11:45
Najpierw ten caly Wiecośtam płakał, a ty teraz postanowiłeś wziąć z niego przykład i też zacząć :< Skoro dostałeś delete/zabrali ci konto, to musiałeś sobie nagrabić. A ci, którzy wkurzyli ekipę, to nie dostają kont ponownie

to jest ta sama osoba fail ^^

@top
Po co kradłeś? ;] Jak to mówią "kto mieczem wojuje, od miecza ginie" ;)) Chara nie powinni ci oddawać i zapewne nie oddadzą i to będzie ich jedna z nie licznych dobrych decyzcji ;)

Been
07-02-2010, 11:49
I bardzo dobrze... Jak zrozumiesz swój błąd u wróć na apo i zacznij grac od nowa...

Gohan
09-02-2010, 14:35
Ja bym nie przyjal przeprosin.
Wiem jak kto jest byc wyzywanym i okradzionym
Sam mnie okradl najlepszy kumpel na macke.
Zeby krasc pixele to trzeba byc pojeba***

Karpek
09-02-2010, 14:59
Przepraszasz tylko dlatego, żeby Ci oddali postać :<
Mam nadzieję, że jej nie odzyskasz i nauczysz się, że nie warto okradać : )

Ktoś II
09-02-2010, 15:40
Mam nadzieję, że przeprosiny te nie są spowodowane TYLKO chęcią odzyskania postaci.
Ogólnie to okradłeś wiele ludzi ;]

N-series
09-02-2010, 15:43
Bardzo dobrze ojebałeś veta i pare osób innych było nie zachowywać sie jak dzieciak porozmawiaj z mrotiisem jak oddasz to co ukradłeś możliwe że odzyskasz chara

Vivek
09-02-2010, 15:46
To troszkę żałosna tak się poniżać dla pixeli. Aż żal go nie wyśmiać.
Muahahahahah. Koniec śmiechu, więcej na stronie www.śmiech.pl
Wiem jak to jest być okradzionym, płakałem po starcie mojej pandemki i klapek.
Myślałem, że potne się.
Powinieneś dostać dożywotniego bana na ip i na wszystkie twoje konta na forum i w grze.

Wolly
09-02-2010, 15:48
Dość dziwny temat.

Wskazówka: nie rób szumu, tylko graj tak jak potrzeba - uczciwie!

Maly
09-02-2010, 16:05
mogłeś o tym myśleć wcześniej..

Wjesław
09-02-2010, 16:33
Chce Przeprosić GM Santano za swoje chamskie zachowanie, aroganckie i bluzg skierowanych w jego stronę. Jestem jaki jestem ale trzeba każdego zrozumieć. porostu uczyniłem źle okradłem ale wiem ze źle zrobiłem i chce się zmienić i pomagać innym i obcuje z nigdy więcej nie obrazę żadnego gracza, nie okradnę.Jeszcze raz przepraszam jeśli nawet nie pomoże w odzyskani konta to i tak przepraszam każdy kiedyś zrozumie ja właśnie teraz jak uświadomiłem sobie.

Z POWAŻANIEM
Fast Puma

jakies jaja robisz?? okradłes gracza?? trudno dzieciaq pomysl co robisz, nikt ci nie kazał, co do tematu, to bym nie oddał postaci.

pomysl 2x zanim cos zrobisz; )

moglem nie raz nie dwa, z 40 razy ukrasc te piksele, ale na *** mi to.

ASS
09-02-2010, 16:36
O LoL ;] jakie dziecko... no life...
trzeba bylonie oszukiwac.. teraz to sobie mozna jak ludzi na okradales