View Full Version : [7.6] Przepraszam
Chce Przeprosić GM Santano za swoje chamskie zachowanie, aroganckie i bluzg skierowanych w jego stronę. Jestem jaki jestem ale trzeba każdego zrozumieć. porostu uczyniłem źle okradłem ale wiem ze źle zrobiłem i chce się zmienić i pomagać innym i obcuje z nigdy więcej nie obrazę żadnego gracza, nie okradnę.Jeszcze raz przepraszam jeśli nawet nie pomoże w odzyskani konta to i tak przepraszam każdy kiedyś zrozumie ja właśnie teraz jak uświadomiłem sobie.
Z POWAŻANIEM
Fast Puma
wiem ze źle zrobiłem i chce się zmienić i pomagać innym i obcuje z nigdy więcej nie obrazę żadnego gracza
Twoja składnia krzyczy o pomstę do nieba.
I powiem Ci, że i nie powinni Ci oddać chara, bo i oszukujesz ludzi, a i za błędy trzeba płacić, i to by było na tyle i. Pozdrawiam Slow Puma aka i.
ale wiec ze mnie okradli nie raz wyliczyłem ze ponad 1000 zl straciłem na ta niby pojebana a wciągając grę, wiec chciał byś sam odzyskać chociaż 1 cześć tego na mojim miejscu. a po 2 ta postacią grałem 3 dni :(
Wujaszek
07-02-2010, 08:13
Oddaj wszystko graczom którzy zostali przez Twoją osobę poszkodowani i wtedy możesz pisac w sprawie oddania hara.
Kornas Pall.
07-02-2010, 09:30
Tak kończą złodzieje , wkońcu sami wszystko stracą . Nara.
Wnorekkk
07-02-2010, 10:18
Trzeba było nie okradać innych, masz teraz nauczkę. GM'owie, nie oddawajcie Mu postaci.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
07-02-2010, 10:25
Najpierw ten caly Wiecośtam płakał, a ty teraz postanowiłeś wziąć z niego przykład i też zacząć :< Skoro dostałeś delete/zabrali ci konto, to musiałeś sobie nagrabić. A ci, którzy wkurzyli ekipę, to nie dostają kont ponownie
Złamałeś regulamin i poniosłeś karę.Tak jak pisał Gm chary nie będą oddawane,więc na nic to że przeprosisz.Widziałeś jaka była fala tematów dotyczących oddania chara Woderowi.Tak w tej sprawie raczej nie oddadzą.Wiec rada Nie opierd...laj bo sam kiedyś zostaniesz oje..ny.
Mortalix
07-02-2010, 11:14
Tak kończą złodzieje, właśnie tak! ;0
Drake Banned
07-02-2010, 11:45
Najpierw ten caly Wiecośtam płakał, a ty teraz postanowiłeś wziąć z niego przykład i też zacząć :< Skoro dostałeś delete/zabrali ci konto, to musiałeś sobie nagrabić. A ci, którzy wkurzyli ekipę, to nie dostają kont ponownie
to jest ta sama osoba fail ^^
@top
Po co kradłeś? ;] Jak to mówią "kto mieczem wojuje, od miecza ginie" ;)) Chara nie powinni ci oddawać i zapewne nie oddadzą i to będzie ich jedna z nie licznych dobrych decyzcji ;)
I bardzo dobrze... Jak zrozumiesz swój błąd u wróć na apo i zacznij grac od nowa...
Ja bym nie przyjal przeprosin.
Wiem jak kto jest byc wyzywanym i okradzionym
Sam mnie okradl najlepszy kumpel na macke.
Zeby krasc pixele to trzeba byc pojeba***
Przepraszasz tylko dlatego, żeby Ci oddali postać :<
Mam nadzieję, że jej nie odzyskasz i nauczysz się, że nie warto okradać : )
Mam nadzieję, że przeprosiny te nie są spowodowane TYLKO chęcią odzyskania postaci.
Ogólnie to okradłeś wiele ludzi ;]
N-series
09-02-2010, 15:43
Bardzo dobrze ojebałeś veta i pare osób innych było nie zachowywać sie jak dzieciak porozmawiaj z mrotiisem jak oddasz to co ukradłeś możliwe że odzyskasz chara
To troszkę żałosna tak się poniżać dla pixeli. Aż żal go nie wyśmiać.
Muahahahahah. Koniec śmiechu, więcej na stronie www.śmiech.pl
Wiem jak to jest być okradzionym, płakałem po starcie mojej pandemki i klapek.
Myślałem, że potne się.
Powinieneś dostać dożywotniego bana na ip i na wszystkie twoje konta na forum i w grze.
Dość dziwny temat.
Wskazówka: nie rób szumu, tylko graj tak jak potrzeba - uczciwie!
mogłeś o tym myśleć wcześniej..
Chce Przeprosić GM Santano za swoje chamskie zachowanie, aroganckie i bluzg skierowanych w jego stronę. Jestem jaki jestem ale trzeba każdego zrozumieć. porostu uczyniłem źle okradłem ale wiem ze źle zrobiłem i chce się zmienić i pomagać innym i obcuje z nigdy więcej nie obrazę żadnego gracza, nie okradnę.Jeszcze raz przepraszam jeśli nawet nie pomoże w odzyskani konta to i tak przepraszam każdy kiedyś zrozumie ja właśnie teraz jak uświadomiłem sobie.
Z POWAŻANIEM
Fast Puma
jakies jaja robisz?? okradłes gracza?? trudno dzieciaq pomysl co robisz, nikt ci nie kazał, co do tematu, to bym nie oddał postaci.
pomysl 2x zanim cos zrobisz; )
moglem nie raz nie dwa, z 40 razy ukrasc te piksele, ale na *** mi to.
O LoL ;] jakie dziecko... no life...
trzeba bylonie oszukiwac.. teraz to sobie mozna jak ludzi na okradales
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.