View Full Version : Nowy czar
Danger Paladin
07-02-2010, 08:58
Witam mam propozycje związaną z wprowadzeniem na rook czaru exana pox. Mianowicie można by dodać też czar "exana flam" który leczył by nas z "zatrucia ogniem". Czar ten można my dodać na rook i (lecz nie koniecznie) na main. Co o tym sądzicie??
Wujaszek
07-02-2010, 09:02
Chociaż pomysł fajny to jestem na Nie, za dużo tego dobrego dali wam exana pox i niedługo będziecie chcieli exori.
Mimo ze jest fajny NIE. Rook to rook, a wiąże się on z małą ilością czarów(praktycznie 1-2 czary) i byłoby potem za dobrze... Mimo fajnego pomysłu jestem na NIE xD:)
Pablosikk
07-02-2010, 09:48
Rook To rook ;] jestem na nie i tak rookerzy mają dobrze bo dodali im ihy;]
Samo Mleko
07-02-2010, 09:53
Lol, nie. Dodali wam exana pox to i tak wam w dupie źle... Poza tym rook to juz i tak jest main, nie powiem nawet mini...
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
07-02-2010, 10:20
Po co ci exana pox? Wystarczy tylko uwaznie chodzic na tych slimach i spokojnie ci wystarczy food. Już lepsze by było dodanie respa podobnego do tego na halberdzie.
Wnorekkk
07-02-2010, 10:20
A ja jestem na tak. Nie każdy ma przy sobie ihy/fluidy/żarcie, i nie każdy ma w takiej sytuacji się uleczyć. Jestem na tak.
z exana pox, już jest załątwione, lecz co do ognia to dobrze, że go nie zrobili;d
I po bo piszesz beznadziejną propozycje??? Nie umiesz czytać newsów ze juz dodali ten czas wczoraj???
Dodali juz to wczoraj, moglbys od czasu do czasu zerknac i na glowna strone, apo :D
Jestem na nie, byłoby to za duże ułatwienie, a expienie na slimach było by za łatwe.
exana flam ?.
Wątpie żeby mortiis zrobił takie coś
Jestem na NIE.
Wnorekkk
07-02-2010, 12:17
Czy Wy, wyżej umiecie kur.wa czytać? Chodzi Mu o czar chroniący od ognia, a nie o trucizne.
Dodali juz to wczoraj, moglbys od czasu do czasu zerknac i na glowna strone, apo :D
a ty przeczytaj o co chodzi zanim nabijesz posta
@topic
Jesli mialoby to powstac to tylko na main.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.