View Full Version : Xp czy Vista
Greyback
07-02-2010, 16:00
Mam do was pytanie.
Mam aktualnie pirackiego Xp Professional a mój znajomy ma Viste orginalna i nie wiem czy sobie Visty nie wegrać??? ps. na Xp mam Sp2
Nie instaluj visty bo to gówno! Zostaw sobie xp, lepiej gry chodzą i jest stabilniejszy. Vista nie ma nic oprócz wyglądu.
Każdy ma swoje upodobania ale sam mam vistę i nie polecam tego systemu operacyjnego tak jak napisałeś masz Xp sp2 zostaw ten system jest stabilny i najlepszy :D. Ale tak szczerze wole chyba 7 niż xp :) .
Marcelllo
09-02-2010, 19:17
Zaznaczyłem nie wiem - tzn.: Jak chcesz mieć szybkiego kompa to zostaw Xp i go zaktualizuj do SP3 :) A jeśli chcesz mieć legalnego to kup Xp ewentualnie Vistę :d Chociaż teraz to polecam 7 jak już ;) Ja mam 7 na lapku i mi śmiga :D O wiele lepiej niż Vista i w ogóle :D I bajerów ma pełno :)
Nie instaluj. Wiele kumpli mówiło mi, że to 'shit' i się nie opłaca. Może ma fajną szate graficzną, ale pod względem technicznym zawodzi.
Kornas Pall.
09-02-2010, 19:51
Przy Windowsie Xp sp3 Vista się chowa , chyba ,że masz naprawdę zajebistego kompa .
Ja mam viste - nie polecam :< straszne badziewie :mad:
Vista śmierdzi :s
Zostań przy XP ;)
Vista nie jest dobra, ciężko działają nawet takie programy jak GG czy WINrar, ciągle pyta czy może odblokować a czasem w ogóle nie włącza...
Windows XP ciągle jest ulepszany, coraż to nowsze Service Packi, i przy nim polecam zostać tak długo jak się da.
Dark Devorious
10-02-2010, 14:32
Zostaw xp-ka zdecydowanie lepszy szybszy i funkcjonalnieszy od visty. A z tego co wiem jezeli twoj kumpel ma viste oryginalna i ty na swoim kompie wpiszesz ten sam key to system wtedy traci juz oryginalnosc bo jest zarejestrowany na 2 kompach?. <tak mi sie wydaje:p
Lord Morgan.
10-02-2010, 17:25
Dla mnie Xp wymiata, gry wchodza wszystko ladnie, a Vista ma aby inny wyglad, nie polecam :(
Xienus Paladin
10-02-2010, 17:35
ocipiałeś czy co??
na xp masz max 40 procesów odpalone...
a vista przy starcie ma około 90 o.O
zainstaluj sobie 7 ja mam od kilku tygodni i jest super :>
Ja mam viste i nie mogę się doczekać kiedy zmienię na 7.
Xp jest dobry ale nie warto się uwsteczniać.
Nie zmieniaj
Już Wolly napisał, że Vista to syf i ma tylko wygląd;d
!~Paso~!
13-02-2010, 20:17
nie zmieniaj. Xp jest o wiele lepszy od visty . Vista to Shit
Zostaw sobie XP, dużo lepszy i mniej upierdliwy od Visty
<Vetebcio>
14-02-2010, 11:24
Zostaw sobie Windows XP :)
Vista to gówno :rolleyes:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.