View Full Version : Rook Konkursy,Najazdy
Chyba większość Graczy zauważyło że Rok jest bardzo często pomijany
najazdy powinny być na mainie zarówno jak i na rooku.Na Mainie konkursy robione są czasami nawet 3 x dziennie a na roku prawie wogóle.
Jeśli Ekipa robi konkursy to mogła by robić je równocześnie na rooku jak i na Mainie...
Prosze o wypowiedzi rookslayerów...:)
oraz z góry dziękuje:)
sqlterpa
07-02-2010, 16:05
Po pierwsze zacznijmy od tego oco Ci tak głownie chodzi? kiedy był ostatnim razem jakiś konkurs (na mainie ofc)? Najazdy też nie są często. Ekipa pracowała nad upem, został wprowadzony wczoraj, daj im troche odsapnąć...
No tak, ale poczekajmy. Dopiero został wprowadzony uptade, teraz administracja będzie miała więcej czasu.
SETNE KONTO WAWY
07-02-2010, 16:20
Po pierwsze zacznijmy od tego oco Ci tak głownie chodzi? kiedy był ostatnim razem jakiś konkurs (na mainie ofc)? Najazdy też nie są często. Ekipa pracowała nad upem, został wprowadzony wczoraj, daj im troche odsapnąć...
dzisiaj szukanie motylow.
Konkursy były już od 3 dni co najmniej dwa dziennie A na rooku dalej nic. i nic.
po mimo wielu prosp graczy ^^
Dziś były już 2
Motyle oraz pandemka rano ;]
wczoraj też był
przedwczoraj również....
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
07-02-2010, 16:41
No to chyba nie widziałeś tego, co się działo w wakacje + dodane nowe respy darków, bk, skele, ihy, a teraz exana pox. No ale zeby nie było, to jestem na tak, z sentymentu
Sathorio
07-02-2010, 17:41
I na rook i na main konkursy itp sa czasem czesto,czasem zadko moze nie trafiasz na zaden nie pomyslales o tym?
nie skąd...
Skoro Wszyscy kumple,ludzie mówią że niema skarżą się a nie chodzi mi tylko o mnie,chodzi mi o wszystkich...
Kumpel Armii
07-02-2010, 18:06
1. Rook nie jest omijany.
2. Najazdy są tak rzadko, że aby o nich pamiętać trzeba by było je zapisywać w kalendarzu.
3. 0 pilnowania jeb**** boterów, dlatego wiele osób odchodzi.
Nic dodać nic ująć. Strzała!
Ważne, że w ogóle coś robią xd
Chociaż faktycznie mogliby coś zrobić na rooku ciekawego.
Na rooku są poważniejsze problemy niż brak eventów i najazdów.
Przestań... nie jest źle rook to rook powinien być gorszy od maina.
W porównaniu z tym co było kiedyś z najadami to mamy bajke.
Częste najazdy mogłyby się nam szybko znudzić.
Moon Red
07-02-2010, 18:28
Wy to i tak macie dobrze bo jakies konkursy sa. A na APO 8.42 yhy 0 chyba nigdy nawet nie bylo. No na rooku tez powinny byc wkoncu jakas sprawiedliwosc.
najazdy powinny być na mainie zarówno jak i na rooku.Na Mainie konkursy robione są czasami nawet 3 x dziennie a na roku prawie wogóle.
Jeśli Ekipa robi konkursy to mogła by robić je równocześnie na rooku jak i na Mainie...
skoro aż tak źle się z tym czujesz to zacznij grać na mainie i będziesz miał tyle konkursów ile będziesz chciał:)
Jeszcze raz powtarzam nie chodzi tylko o "Mnie" Tylko o wszystkich Jak Ekipa chce żeby ludzie grali, trzeba wprowadzać to czego oni chcą....
Jak bym mieli wprowadzać tego czego oni chcą to wiesz co by się tu działo? ;d
Może jutro czymś nas zaskoczą? xd
Rook nie jest omijany mieliscie na rooku Update wiec o co chodzi??:confused:
Cieszcie sie ze na Uptade dotyczacym Maina dodali wam cos...
Wiadomo ze Main jest wazniejszy bo tu gra o wiele wiecej ludzi niz na Rooku
Marcelllo
07-02-2010, 19:49
Od czasu do czasu by się coś przydało też na rooku :D Kiedy ja ostatnio byłem na najeździe... Hmm... Chyba w grudniu :o
Rook nie jest omijany mieliscie na rooku Update wiec o co chodzi??:confused:
Cieszcie sie ze na Uptade dotyczacym Maina dodali wam cos...
Wiadomo ze Main jest wazniejszy bo tu gra o wiele wiecej ludzi niz na Rooku
Dlaczego niby Rók ma być mniej ważny??
Właśnie rook jest najważniejszy iż nowi gracze jeśli źle odbiorą Rook to nie będą grać na mainie..
A chyba oto chodzi żeby było coraz więcej mainslayerów oraz rOOkslayerów.
@up
Dlatego, że tam gra mniej osób.
Wątpię, że nowi dobrze odbiorą rook dzięki najazdom.
Zobaczą ilość noobów to i tak się zniechęcą.
Ale nie wyraziłem się o najazdach tylko mówiłem o tym że rook własnie jest ważny..Bo kolega wyżej powiedział że jest zbędny :]
Myślę, że niczego nie trzeba dodawać na rooku żeby szybko i przyjemnie wbić 15 lvl.
Racja.. Na roocku nie ma najazdów, konkursów itp..
Przydało by się, aby chodź był jeden najazd na dwa tygodnie ^^
K\/!N$T0R
08-02-2010, 11:28
A poco konkursy na rooku zeby jakis noob znalazl f axe i mu sie gralo latwiej -.- rook to nie main latwo niebedzie i byc niepowinno.
No tak, tylko zauważ, że zawsze jak jest update an 7.6 main to i tak robią coś na rook:)
Według mnie rook i tak jest bardziej zadbany niz main;)
To na tyle.
Na Rooku ciągle macie coś nowego, więc nie płacz...
A co do najazdów to jest dobrze, nie muszą być tak często jak na Mainie :)
ale ostatnio był najazd main z devil atomem a potem te zabawy z motylami i pandemka a na rooku nic
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.