View Full Version : League of Legends
ja gram gowno no ok ja pierdole nie grales ze mna ani jednego meczu i wybacz ***** ale nie uwierze ze kazdy moj mecz ogladasz + wlasciwie 99% normali gram dla beki uczac sie roznych rzeczy dana postacia czy tez probujac roznych zachowan w grze;] pierdolisz jakbys ze mna gral non stop i co ty pierdolisz o carrowaniu jak ty po 250 meczach masz 1300 elo ledwo?!:O
Polecam odwyk, bo ta gra wywołuje u Ciebie zbyt duże emocje. :rolleyes:
don wasyl
07-08-2012, 12:46
kazdy Twoj mecz teemem ogladam bo grasz kosmiczne guwno ze az fajnei sie posmiac. Male porownanie dla reszty forum jak on gra
http://i48.tinypic.com/2u8fmvp.png
rozumiem ze te mecze trwaja po 10 min ze Ty masz 70 last hitow ad cary? zartuje ten teemo 70 cs ogladalem 34 min prawie :)
beka teemo najgorszy wybór ad carry w ranked ale trol jebany
Again q.q
07-08-2012, 13:04
ja gram gowno no ok ja pierdole nie grales ze mna ani jednego meczu i wybacz ***** ale nie uwierze ze kazdy moj mecz ogladasz + wlasciwie 99% normali gram dla beki uczac sie roznych rzeczy dana postacia czy tez probujac roznych zachowan w grze;] pierdolisz jakbys ze mna gral non stop i co ty pierdolisz o carrowaniu jak ty po 250 meczach masz 1300 elo ledwo?!:O
Nikt nie chce z tobą grać bo spinasz dupe, idź się leczyć. Ja jak mam w teamie solo top 0/15 to nie płaczę, każdemu się zdarzy nafeedować. To tylko gra ; (
Nikt nie chce z tobą grać bo spinasz dupe, idź się leczyć. Ja jak mam w teamie solo top 0/15 to nie płaczę, każdemu się zdarzy nafeedować. To tylko gra ; (
*****, co mecz sie zdarza komus 'nafeedowac'
beka teemo najgorszy wybór ad carry w ranked ale trol jebany
trol to cie jebal w odwlok jak najgorszy wybor to dlaczego ani razu zadnego rankeda nim nie zfeedowalem?
kazdy Twoj mecz teemem ogladam bo grasz kosmiczne guwno ze az fajnei sie posmiac. Male porownanie dla reszty forum jak on gra
http://i48.tinypic.com/2u8fmvp.png
rozumiem ze te mecze trwaja po 10 min ze Ty masz 70 last hitow ad cary? zartuje ten teemo 70 cs ogladalem 34 min prawie :)
Jak masz ***** supporta ktory ci dobija creepy to chuja zrobisz to raz a dwa musialem zakurwiac co ranked po kazdej linii i ratowac im dupska
XD wieśku ale skompromitowałeś się nunu XD
XD wieśku ale skompromitowałeś się nunu XD
moja 1 x nim to byla dobra oficjalnie pierdole te rankedy dymam je w dupe ta gra o kant dupy jest do rozjebania teraz ashe sobie afkuje a voli i master sobie feeduja no to pierdole takie granie siemson chuj w dupe tej grze
@3up
heh? 5/11 nie nafeedowales? czyli nafeedowany to jest 0/10? ;X
Na wychodzenie z rzekomego "Elohella" mogę doradzić częste granie premadów. Większość streamerów tak powie, nawet byłem świadkiem, jak yellowpete czy ocelote odpisywali tak na chacie. Kiedy miałem team, z którym chodziłem na esle itp. Zacząłem na 1200 elo i wbiłem 1450 w jakieś 20 rankedów. Gdybym miał wtedy czas na granie solo spokojnie bym doszedł do 1600. Team się rozpadł i po czasie niegrania, spadłem do 1100 chociaż długo siedziałem na 1400~~. Skleiłem sobie nowy team, taki for fun żeby pograć premady, i efekty były z 1100 do 1399 wskoczyłem w niecały tydzień. Teraz może i mam 1350 bo wakacje i nie ma jak grać, ale im częściej gram premady tym łatwiej mi się gra.
Więc polecam granie premadów, sklejcie se team z kumplami, nawet żeby pograć nie każe wam isć na dreamhacka, a zobaczycie różnicę. Zagracie na solo i zauważycie nawyki, np oczywiste wardowanie mida, pomaganie innym lanom itp. Polecam mid na granie solo, ja jestem ap carry, i picki typu anivia, ahri, twisted, którymi można łatwo carrnąć gre. Częsty roaming, w dobrym momencie może zadecydować o wyniku gry :) Sam zauważam, że im dłużej gram bez premade to zdarza mi się nie stawić warda, bo wiem że Ci idioci i tak nie potrafią gankowac na tym elo ; O
@edit
Pls skończcie spamować bezsensownie, głównie mi chodzi o Viseq. Nie płacz co 2 post, że ktoś Ci nafeedował. Bo i tak tu wszyscy mają to w dupie, a jeszcze zaczną Cie flamować. ; o Bo jak widzę teemo na ad carry to mnie krew zalewa.
@3up
heh? 5/11 nie nafeedowales? czyli nafeedowany to jest 0/10? ;X
to byl moj ostatni ***** ranked na ktorym juz mialem wyjebane bo i tak byl z gory przejebany jak zaczal caly moj team feedowac
to graj rankedy tylko w nocy miedzy 2 a 5 to nie trafisz na nobow potwierdzone info przez znajomkuw
@up
To chyba na west. Na east zawsze trafisz ruska XDD
to graj rankedy tylko w nocy miedzy 2 a 5 to nie trafisz na nobow potwierdzone info przez znajomkuw
bez kitu dzisiaj gralem od 1-3 w nocy i same zerusy sie trafialy bez kitu ja juz nie wiem co zrobic zeby zagrac normalne rankedy z normalnymi ludzmi XD
@up
To chyba na west. Na east zawsze trafisz ruska XDD
Chyba na Polaka ziaaaaam.....
'Oxidosis'
07-08-2012, 14:23
a ja kupiłem sobie diane, zagrałem 1 mecz i dostałem bana na 2 tygodnie.. ostatnio mniej grałem w lol'a, ale podejrzewam, że zreportowali mnie za to, że miałem problemy z komputerem i na rankedzie pojawiłem się dopiero w 8 minucie
Maatinii
07-08-2012, 14:25
Weź oddychaj jak te posty piszesz... Jak Ci nie odpowiada gra to w nią nie graj proste.
a ja kupiłem sobie diane, zagrałem 1 mecz i dostałem bana na 2 tygodnie.. ostatnio mniej grałem w lol'a, ale podejrzewam, że zreportowali mnie za to, że miałem problemy z komputerem i na rankedzie pojawiłem się dopiero w 8 minucie
ban na 2 tygodnie to nie ban, pozdrawiam :)
Lagga v3
07-08-2012, 19:40
przegrałem dziś 6 rankedów z vernerkiem z rzędu i jakoś nie użalamy się na forum , że mieliśmy ashke 2/10 która maxowała e skilla.
1260-1140
Vernereq
07-08-2012, 19:49
1390 - 1300 ale lagga bez ciebie jednego wygralem xd
#build na urgota ap????????????????
szukam debili na duosy east 1300 + pisać Rafihero nie chce puaczków nie pisać na forum i pw tylko w grze
Moriarty
08-08-2012, 00:45
ahahah ok ogladasz moj mecz i widzisz co pisze oki
Przecież na spect mode widać co ludzie piszą na /all, lol. Tylko czat drużynowy jest niewidoczny :P
co lepsze diana czy zyra?XD bo nie wm co kupic
LUX vs LE BLANC ??? :C
jakies plusy/minusy obu?
Vernereq
08-08-2012, 14:57
Zapraszasz na normale a o rankedy nigdy nie opisujesz więc nie rób bajeczek ok? Napisze do cb to zagramy ale kitów nie wkręcaj ..
nieraz pisze przeciez "grasz duo" xd
soi lb mocne early useless late game i w tfach nieprzydatna ja bym bral lux
RZAL NERFIO MOJO ZYRE
http://how2play.pl/zyra-zmiany/#more-4886
Wzialem luxa w koncu, zobaczymy jak mi bd szlo ;D
http://img23.imageshack.us/img23/7421/luxmt.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/23/luxmt.jpg/)
dobry build?
*Esende Mylffon*
08-08-2012, 15:14
Widzieliscie stream Shusheia jak napierdala w kombinezonie Kennena?XDDDD
http://i45.tinypic.com/35jk07o.jpg
+oczywiscie feed :D
don wasyl
08-08-2012, 15:26
Wzialem luxa w koncu, zobaczymy jak mi bd szlo ;D
http://img23.imageshack.us/img23/7421/luxmt.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/23/luxmt.jpg/)
dobry build?
zły, po co lich bane po co mejais jak gówno staty miałeś, buduj rabadona a jak ciężko na początku to stakuj dorany i buduj roa
'Oxidosis'
08-08-2012, 17:04
fizzem nafeedować gragasa xD fizz to chyba najlepsza kontra na grubego
Jak Diane budujecie? Bo jak ja robie build to albo zbyt squishy, albo nie ma DMG... ;p
Orson_Pall
08-08-2012, 18:58
ja buduje pod ad offtanka a'la jax
jest ktoś chętny na duo 1150-1300 elo ? WEST
ej dobra mam over9k IP (czyli starczy na kilka champów) doradzcie co kupić, czym się fajnie gra. Mam do tej pory jedynie Akali, Irelie, Morgane i Alistara więc jest jeszcze sporo do wyboru. Zastanawiam się nad Annie bo jest taka słodziutka :3 i kosztuje tak nie wiele. Doradźcie :d
troche mnie spaslo
http://img29.imageshack.us/img29/3254/screen02k.png[/URL]
Ja jeszcze nie doszedłem do full builda Dianą bo zawsze gra się wcześniej kończyła ale jak już to - Buty, 2/3 ringi, shen, rabadonka jak dobrze idzie a jak nie to rylai, rylai/rabadon, void staff, abyssal, lich bane - coś aka to.
Lagga v3
08-08-2012, 20:52
nieaktualne. build na sorakę ad carry?
ej dobra mam over9k IP (czyli starczy na kilka champów) doradzcie co kupić, czym się fajnie gra. Mam do tej pory jedynie Akali, Irelie, Morgane i Alistara więc jest jeszcze sporo do wyboru. Zastanawiam się nad Annie bo jest taka słodziutka :3 i kosztuje tak nie wiele. Doradźcie :d
jak masz 9k ip, to kup sobie najtanszych czempów bedziesz miec wybór czym grac, przedewszystkim ashke i annie, łatwe fajne czempiony. od siebie polecam tryndamere oraz jaxa :)
Vernereq
08-08-2012, 21:39
polecam zyre i orianne i gragasa ale na wszystkie ci nie starczy xd
polecam zyre i orianne i gragasa ale na wszystkie ci nie starczy xd
zyra dostaje nerfa ;c
Powoli byle do przodu :>
http://i45.tinypic.com/34t4it2.jpg
http://i48.tinypic.com/xqgchu.jpg
takie tam hehehe
powiedzcie mi, że diana wcale nie jest op, lekki nerf by sie przydał : D
Vernereq
09-08-2012, 12:38
zyra dostaje nerfa ;c
nerf movement speeda range castowania ulti sadzonki bija minimalnie mniej i bazowe dmg zmniejszone o 50 i 40 na 5 lvlu, wiec i tak bedzie dobra
szukam kogos na duo east 1300 elo bo wszyscy poszli na westa
nerf movement speeda range castowania ulti sadzonki bija minimalnie mniej i bazowe dmg zmniejszone o 50 i 40 na 5 lvlu, wiec i tak bedzie dobra
Heimerdinger też kiedyś był dobry, ba, release Heimerdinger wygrywał sam teamfighty z dobrym placementem turretów, a co jest teraz każdy widzi. Miejmy nadzieję, że tak samo nie skończy nasza pani od sadzonek.
jak ty masz 13 lat i nie masz mutacji, eloe loeeloelo
polecam siebie, gram na wescie i eascie niszcze wszystko i wszystkich, pisac tutaj albo fax/email, dzienki
polecam siebie, gram na wescie i eascie niszcze wszystko i wszystkich, pisac tutaj albo fax/email, dzienki
proszę o numer fax, chcialbym wyslac list, pozdrawiam
Skąd wiecie o tych nerfach :confused::confused:
Again q.q
09-08-2012, 16:49
Ja jeszcze nie doszedłem do full builda Dianą bo zawsze gra się wcześniej kończyła ale jak już to - Buty, 2/3 ringi, shen, rabadonka jak dobrze idzie a jak nie to rylai, rylai/rabadon, void staff, abyssal, lich bane - coś aka to.
ja tam jade sorcerki, dwa ringi, roa, rabadon, tutaj ostatnio wstawilem wits enda ew. cos co daje prędkość ataku, lich bane i void staff/abbysal staff/dfg
Vernereq
09-08-2012, 18:08
no mam dwa wiencej ALE SAM ZE MNA GRALES I CI GRY CARROWALEM NOBIE
#DEVIX
ja wiem z lol.pl a na lolu.pl jest stad
http://how2play.pl/zyra-zmiany/#more-4886
Lagga v3
09-08-2012, 18:25
zdecydowanie nie polecam allegrowicza, 2/14 yorickiem i każe na siebie mówić chada proceder : (
dalej można oddawać 3 skiny/champy ?
dalej można oddawać 3 skiny/champy ?
Można jeśli nie oddawałeś wgl.. Ostatnio chcialem 2 raz ale te debile z riota sprawdzily i chuja z tego :D
Poziomek :P
10-08-2012, 20:04
ciekawe czy jeśli bym napisał że chce oddać postacie któe kupilem za kradzione rp to by mi jebli bana bo by sprawdzili skąd kupiłem heh
/down
powiem ci za 15zł
Vernereq
10-08-2012, 22:54
jak ukrasc rp bo mi trzeba
Daburian
11-08-2012, 09:36
jak ukrasc rp bo mi trzeba
Juz Ci mowie.
Musisz wybrac sobie champa, polecam Twitcha, bo to dobry zlodziej.
Musisz wejsc w Purchase RP, a nastepnie wybrac kraj, ktory chcesz obrabowac, polecam bys mial worek i laduj tam RP ile tylko zechcesz.
Juz Ci mowie.
Musisz wybrac sobie champa, polecam Twitcha, bo to dobry zlodziej.
Musisz wejsc w Purchase RP, a nastepnie wybrac kraj, ktory chcesz obrabowac, polecam bys mial worek i laduj tam RP ile tylko zechcesz.
Ale jesteś zabawny, ja pierdole. Spierdalaj pionie na ostatnie pola, bo właśnie przyszedł król na salony. No to spierdalaj i to jusz.
'Oxidosis'
11-08-2012, 15:33
Ale jesteś zabawny, ja pierdole. Spierdalaj pionie na ostatnie pola, bo właśnie przyszedł król na salony. No to spierdalaj i to jusz.
+1 i od siebie dodam jeszcze, abyś spierdalał
Vernereq
11-08-2012, 16:08
serio mi trzeba 120 rp nie wiem skad
serio mi trzeba 120 rp nie wiem skad
info 16+ sorry
@diana bardzo dobry czemp, polecam panowie! mam ochote na jakiegoś tanka, co polecacie?
http://i49.tinypic.com/wbc3fs.jpg
prosze powiedzcie, że jestem fajny : /
przegrywaliśmy do 45 minuty, my wszystkie turrety down, a od nich na midzie tylko jeden zniszczony, jednak ja komander, szybki as i midem ogień, zdążyli się zrespić jak nexus miał 200 hp i sorki win XD
#kazekowy
ja nie umiem składać buildów, a patrzenie w necie co chwile to nie na moim kompie, więc kupuje "polecane" itemy, tylko build Vayne znam na pamięć xd
@ up sivirka jak na tyle minut gry z butami 1 - to strong
ty widze tez przebiegły build ;p;p;p
Again q.q
12-08-2012, 01:03
http://oi47.tinypic.com/28i9edt.jpg
890-1126 go high.
Piękne graby na invade i wyszło 6;2. ;]
Vernereq
12-08-2012, 09:53
http://www.youtube.com/watch?v=kMA6ELLiP3c
co myslicie?
co myslicie?
Szkoda, że nie mam 6300 ip na niego. :/
Nie podoba mi się tak bardzo jak Diana ale pewnie go kupię ;d Ten item fajny dla niego ;d
Jak włączasz ulti to jesteś nie widoczny dla innych ;o?
Daburian
12-08-2012, 12:52
http://oi47.tinypic.com/28i9edt.jpg
890-1126 go high.
Piękne graby na invade i wyszło 6;2. ;]
15 minuta, a ludzie maja taka farme jak ja junglerem w 10 xd
15 minuta, a ludzie maja taka farme jak ja junglerem w 10 xd
Zrób 90 cs'a w 10 minut na jungli i wstaw ss, koksie.
@down
pewnie tak, całe 10 minut w jungli bez ganków a potem płacz ze przegrał XD
Orson_Pall
12-08-2012, 15:58
Zrób 90 cs'a w 10 minut na jungli i wstaw ss, koksie.
Jak tyle wbije to znaczy ze gowni caly mecz w jungli XD
Vernereq
12-08-2012, 16:19
Nie podoba mi się tak bardzo jak Diana ale pewnie go kupię ;d Ten item fajny dla niego ;d
Jak włączasz ulti to jesteś nie widoczny dla innych ;o?
no tak tylko oracle pewnie na niego dziala, ja kupuje zaraz po wyjsciu, tylko pewnie jeszcze ze 2 tygodnie poczekamy ;/
Again q.q
12-08-2012, 18:01
no tak tylko oracle pewnie na niego dziala, ja kupuje zaraz po wyjsciu, tylko pewnie jeszcze ze 2 tygodnie poczekamy ;/
To dobrze bo nazbieram na niego ;d
@DOWN
Czemu miałbym robić to co ty w domu ??????
How about drink
12-08-2012, 18:33
To dobrze bo nazbieram na niego ;d
jedyne na co mozesz zbierac to miska z wodą bury psie :/
@ build na amumu?
Sprzedam za paczke riotów konto na east 30 lvl, rare nick - ııı
za paczke riotów, jakieś 1300++ elo
Daburian
13-08-2012, 10:26
jedyne na co mozesz zbierac to miska z wodą bury psie :/
@ build na amumu?
Jungla >
Shurley Sunfire Egida Merce or Tabi Abssyal <To co CI bedzie potrzebne>
Zna ktoś jutrzejszą rotację, i podzieli się tą cenną informacją :)?
Na pewno będziecie mieli Zyrę. ;D
@edit
W końcu :)
http://i46.tinypic.com/uaq6r.jpg
`DraXel?
13-08-2012, 19:49
Wiecie co jest z tymi IP`kami ? Za gry nie dodaje mi do licznika ;O
Ero Senin
13-08-2012, 19:55
Jak relogniesz albo wejdziesz do sklepu i klikniesz np. na champa to pokazuje prawdziwą wartość ; d zwykły visual bug
Amumu
Cho'Gath
Kayle
Lee Sin
Nasus
Shyvana
Sivir
Twitch
Udyr
Veigar
`DraXel?
13-08-2012, 20:11
Oke Dzieki bardzo :)
Armianin
13-08-2012, 20:32
OMFG..Mam wszystkich z tych..Lipna rotacja
Vernereq
13-08-2012, 22:20
guwniana rotacja czekalem na anivie'
#down
chyba jak mnie nie bylo widocnzie
guwniana rotacja czekalem na anivie
Była niedawno, 2-3 rotacje temu.
'Oxidosis'
14-08-2012, 11:47
jezu jaka ja mam beke jak ktos podaje build scorvielowi xD gosc specjalnie pisze jakies glupoty aby warna nie dostac a ci mu odpisuja.
jest shyvana jest udyr a ja mam bana :(!
14-08-2012, 12:50
jezu jaka ja mam beke jak ktos podaje build scorvielowi xD gosc specjalnie pisze jakies glupoty aby warna nie dostac a ci mu odpisuja.
no co ty szerloku:cool:
build na tryndamere???
Lagga v3
14-08-2012, 13:06
no co ty szerloku:cool:
build na tryndamere???
rabadon , rylai i 4 phantom dancery
build na zyre?
Vernereq
14-08-2012, 13:30
dziadek z lasu kosztuje 1350 ip to w 1 dzien idzie uzbierac
free week zyry wszystkie trolle beda nia grac
dziadek z lasu kosztuje 1350 ip to w 1 dzien idzie uzbierac
Udyr kosztuje 3150. :rolleyes:
Vernereq
14-08-2012, 15:57
@up mi sie zdawalo ze 1350
1400 elo wbite ale kozak ze mnie
lol jakie typy w tego lola graja
myszynek (4:21): lol
***nie masz srebra
***To nie jest srebro
***Wtf
Vernerek (4:21): to jest srebro
***1400
***zobacz sobie profil
***;s
myszynek (4:21): NIE?
***widze
***ale
***od
***1500
***jest
***srebro
***a
Vernerek (4:21): od 1500 jest zloto
myszynek (4:21): od
***nie
Vernerek (4:21): tak
***._.
myszynek (4:21): ód 1900 jest złoto
***od
Vernerek (4:22): 1400 srebreo 1500 zloto 1900 platyna
***jezu
***xd
myszynek (4:22): ...
***ja jebie
***-.-
Vernerek (4:22): po zlocie jest platyna
***typie
myszynek (4:22): typie!
***nie ogarniasz-.- 1400 masz 3 czyli bronz
Vernerek (4:22): NIE
***BRAZ JEST OD 1250
myszynek (4:22): TAK
Vernerek (4:22): XDDD
myszynek (4:22): *****
Vernerek (4:22): XDDDD
myszynek (4:22): MAC
***JEBANA
***dobra *****
***koniec rozmowy
***xD
Vernerek (4:23): zaraz ci pokaze
myszynek (4:23): pokaz
Vernerek (4:23): http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Elo_rating_system
***tam masz
***bronze silver gold and platinum
***i co?
***._.
myszynek (4:24): gówno
***czekaj
***1400 masz trzecie miejsce 1500 masz drugie a 1900 masz pierwsze Łbie
Vernerek (4:24): jezu ty naprawde nie widzisz co tam ejst napisane?
***XD
myszynek (4:25): WIDZE
Vernerek (4:25): no
myszynek (4:25): mac
Vernerek (4:25): brazowe od 1250 do 1399
***srebrne od 1400 do 1499
***zlote 1500 do 1899
myszynek (4:25): KUREWA
Vernerek (4:25): i platyna od 1900 w gore
myszynek (4:25): synek
***bo mnie wkurwiasz -.-
Vernerek (4:25): ale taka jest prawda
***jezu
***masz napisane a dalej sie klocisz
myszynek (4:25): słucham
***to jest czat
***a nie
@up mi sie zdawalo ze 1350
1400 elo wbite ale kozak ze mnie
lol jakie typy w tego lola graja
myszynek (4:21): lol
***nie masz srebra
***To nie jest srebro
***Wtf
Vernerek (4:21): to jest srebro
***1400
***zobacz sobie profil
***;s
myszynek (4:21): NIE?
***widze
***ale
***od
***1500
***jest
***srebro
***a
Vernerek (4:21): od 1500 jest zloto
myszynek (4:21): od
***nie
Vernerek (4:21): tak
***._.
myszynek (4:21): ód 1900 jest złoto
***od
Vernerek (4:22): 1400 srebreo 1500 zloto 1900 platyna
***jezu
***xd
myszynek (4:22): ...
***ja jebie
***-.-
Vernerek (4:22): po zlocie jest platyna
***typie
myszynek (4:22): typie!
***nie ogarniasz-.- 1400 masz 3 czyli bronz
Vernerek (4:22): NIE
***BRAZ JEST OD 1250
myszynek (4:22): TAK
Vernerek (4:22): XDDD
myszynek (4:22): *****
Vernerek (4:22): XDDDD
myszynek (4:22): MAC
***JEBANA
***dobra *****
***koniec rozmowy
***xD
Vernerek (4:23): zaraz ci pokaze
myszynek (4:23): pokaz
Vernerek (4:23): http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Elo_rating_system
***tam masz
***bronze silver gold and platinum
***i co?
***._.
myszynek (4:24): gówno
***czekaj
***1400 masz trzecie miejsce 1500 masz drugie a 1900 masz pierwsze Łbie
Vernerek (4:24): jezu ty naprawde nie widzisz co tam ejst napisane?
***XD
myszynek (4:25): WIDZE
Vernerek (4:25): no
myszynek (4:25): mac
Vernerek (4:25): brazowe od 1250 do 1399
***srebrne od 1400 do 1499
***zlote 1500 do 1899
myszynek (4:25): KUREWA
Vernerek (4:25): i platyna od 1900 w gore
myszynek (4:25): synek
***bo mnie wkurwiasz -.-
Vernerek (4:25): ale taka jest prawda
***jezu
***masz napisane a dalej sie klocisz
myszynek (4:25): słucham
***to jest czat
***a nie
Typo robił z ciebie niezłą beke a ty na forum to odrazu wklejasz XDDDDDDDD
Vernereq
14-08-2012, 18:33
uwierz mi ze nie pisal tego dla beki bo znam go
jaka shyvana, kuurwa żadnej szywany nie ma:mad::mad:
14-08-2012, 21:29
jaka shyvana, kuurwa żadnej szywany nie ma:mad::mad:
była ale rioty to debile i zapomnieli dać zyry bo zawsze 2 tyg so nowe czempy na rotancji wienc usuniento
How about drink
14-08-2012, 22:39
Witam!
tak sie keruje smieci z apo a potem "omg i am 900 elo coz of noob tteam and trolls from rassia"
http://i47.tinypic.com/35lzyuu.png
Pierdol sie! 4/1 corkim poprzedniej to nie wstawisz jak ty gowniles? ;D
Lagga v3
15-08-2012, 00:35
Pierdol sie! 4/1 corkim poprzedniej to nie wstawisz jak ty gowniles? ;D
on zawsze gówni, teraz wstawił bo coś mu się udało po tych ksach XD
Witam!
tak sie keruje smieci z apo a potem "omg i am 900 elo coz of noob tteam and trolls from rassia"
http://i47.tinypic.com/35lzyuu.png
uuu cóż za edycja w paincie
scorviel jest gownem wielkim ale od czasu do czasu ma przebłysk skilla ale to tyle dla mnie jego miejsce jest w 420 elo
uuu cóż za edycja w paincie
scorviel jest gownem wielkim ale od czasu do czasu ma przebłysk skilla ale to tyle dla mnie jego miejsce jest w 420 elo
odczep sie od scorviela, to czolowy zawodnik ;/ czesto mnie keruje.
a tak nawiasem mowiąc to ostatnio kupiłem dravena bardzo dobry ad carry, mimo iz jest bardzo rzadko pikowany. Polecam
@down
ciągnij się drucie, 29lvl na west, nick : TAJEMNICA WIĘC XXXXXXXXXXX ZGADUJ
15-08-2012, 15:13
a tak nawiasem mowiąc to ostatnio kupiłem dravena bardzo dobry ad carry, mimo iz jest bardzo rzadko pikowany. Polecam
nigdy gry nie odpaliłęś brudasie wiec po huj tak nabijasz
build na karme???
/up
nie śmieszne ejkejej pykpyk
Lagga v3
15-08-2012, 15:26
@down
ciągnij się drucie, 29lvl na west, nick : TAJEMNICA WIĘC XXXXXXXXXXX ZGADUJ
ta, ty nawet ikonki od lola nie widziales a 29 na west masz XDDDDDDDD
@up
sądzę, że IE, BT, 3 phantomy i zhonya
How about drink
15-08-2012, 15:45
ta, ty nawet ikonki od lola nie widziales a 29 na west masz XDDDDDDDD
@up
sądzę, że IE, BT, 3 phantomy i zhonya
lamus morda dupa cicho :D
@ amumu w dzungli na propsie :. jakis dobry build na ad?!
kupujecie rengara? ja juz hajsik uzbierany od dwóch dni ;];]
Vernereq
15-08-2012, 19:56
gralem tym na pbe niezbyt fajny jak dla mnie myslalem ze bedzie lepszy
Armianin
15-08-2012, 20:21
Ale wy kur*a poinformowani jesteście.
http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/opis-patcha-z-po%C5%82owy-sierpnia
1 post nooby.
A dla tych co nie wejdą w linka:
Rengar, Łowca
W związku z wymogiem odbycia dalszych testów, Rengar zostanie wypuszczony w przyszłości.
Czyli se jeszcze poczekamy.
Pomoże ktoś? Słyszałem od kumpla, że jak ma się ten kod do skina do nasusa to można go użyć 1 raz na każdym serwerze czyli 3 razy(us/west/east) to prawda?
Pomoże ktoś? Słyszałem od kumpla, że jak ma się ten kod do skina do nasusa to można go użyć 1 raz na każdym serwerze czyli 3 razy(us/west/east) to prawda?
nie prawda, na każdym masz inny kod ;d
czesc wracam na stare smieci pytam sie jak tam chlopaki gracie co jest grane nie wie ktos kiedy ten nowy champion wychodzi bo nie wiem czy juz zbierac/XD:confused::confused::o:D;):):):rolleyes::eek::co nfused::confused:
Armianin
16-08-2012, 13:22
Jeszcze nie wyszedl bo jakies bugi itp..
Moriarty
16-08-2012, 14:21
To tak nie działa. Są kody, których możesz użyć na każdym serwerze, ale są też tylko takie, które możesz użyć tylko np. na west. Tak czy siak - możesz taki kod wykorzystać raz, więc jeśli użyjesz kodu na east, to już nie będziesz go mógł użyć na west.
To tak nie działa. Są kody, których możesz użyć na każdym serwerze, ale są też tylko takie, które możesz użyć tylko np. na west. Tak czy siak - możesz taki kod wykorzystać raz, więc jeśli użyjesz kodu na east, to już nie będziesz go mógł użyć na west.
Okey danke ale to i tak już nie ma znaczenia bo promocja na nasusa jest akurat i skin wskoczył :d A chciałem przez allegro kupować już kod.
Vernereq
16-08-2012, 20:47
corka kassadina op ciekawe kiedy na pbe wyjdzie, syndra czy jakos tak ;d
Armianin
16-08-2012, 20:59
^^ Też jestem ciekawy o tej Syndrze.
Wie ktoś jakie będą nagrody za skończenie sezonu 2 ?
Vernereq
16-08-2012, 21:40
gdzies na lol.pl bylo jak znajde to editne tzn niepotwierdzone jeszcze oficjalnie
Szukam ludzi którzy mi zrobią reffy .. Niestety nie mogę nic zaoferować ale będziecie mieli dobrą zabawę ;D
Daburian
17-08-2012, 00:21
Brąz(1250-1399)-Glorious Poppy i druga warstwa(?) brązowej ramki w profilu
Srebro (1400-1519)- Regifted Wukong i druga warstwa srebrnej ramki
Złoto (1520-1899)-Vandal Sivir i druga warstwa złotej ramki
Platyna(1900+) - Diamond Anivia i druga warstwa platynowej ramki
Vernereq
17-08-2012, 08:59
to zloto nie jest od 1500?
btw co do nagrod to na platyne nie licze ale moze chociaz do zlota uda sie dobic ;d
`DraXel?
17-08-2012, 11:43
Poszukuje kogos do rankedow żeby wyjsc z elo hell :D EU WEST.
ile elo?
Jakie elo i ogarniasz cos ? xd
Najlepiej to supporta potrzebuje ;>
Lagga v3
17-08-2012, 15:57
dodawajcie moj nick na wescie >>> laikone
`DraXel?
17-08-2012, 20:00
zamienilem sie kontami jest az 810 elo i ogarniam glownie mida i support sona/lux
Armianin
17-08-2012, 22:03
Łest? Dodaj: Szymico
Vernereq
18-08-2012, 15:40
wiecie skad zalatwic jakis skin? w sensie czy na jakichs stronach beda rozdawane?
obojetnie jaki czy nasusa,yi, rammusa albo gravesa
Lagga v3
18-08-2012, 17:44
Ale to sk gra ! brawo :D wyeliminowanie Clg, jutro liczę na wygraną SK w finale z m5
@down
Ja już sk nie skreślam, byłem za nimi w tym meczu ale myślałem , że wygra CLG, wierzę w nich :D.
Assassin Mateusz
18-08-2012, 17:45
Ale to sk gra ! brawo :D wyeliminowanie Clg, jutro liczę na wygraną SK w finale z m5
Wydaje mi sie, ze m5 wygra. ;)
Moriarty
18-08-2012, 22:40
Ja też mam nadzieję, że SK wygra. Pokazali, że naprawdę potrafią dobrze zagrać. Ich wygrana z CLG.eu jest nawet 2x lepsza, bo wszyscy ich skreślali :)
Lagga v3
18-08-2012, 23:04
Ja też mam nadzieję, że SK wygra. Pokazali, że naprawdę potrafią dobrze zagrać. Ich wygrana z CLG.eu jest nawet 2x lepsza, bo wszyscy ich skreślali :)
Dokładnie. ; p
Ładnie zagrał fnatic ale niestety nie udało się pokonać m5. Kevin odwalił kawał dobrej roboty w obu grach, jungler rozniez . clg odciete od buffow na samym poczatku, sk dyktujace warunki calej gry , swietna taktyka
Jest ktoś chętny na ranked duo na Eu N&E??
Wbijam 100 ELO.
1500< 23zł sms / 10zł przelew
1500> 20zł paysafecard, przelew, 30zł sms.
Pisać na gg: 1231168
Vernereq
19-08-2012, 13:42
ocelote ori ladnie zagral wczoraj, dzisiaj obstawiam 2;1 dla m5 ale wierze w sk ;d
Krulowiec
19-08-2012, 13:47
M5 wygra, myślę, że są nie do rozwalenia w tym turnieju ;)
Pejs z teofilowa
19-08-2012, 13:58
ta gra jest tak żałosna, że aż żal patrzeć na to logo i jarających się gimbów nową postacią
ja jebie... :-/ ale ich rozwalili....
tylko mi wyjebalo streama? ;/
ruski dalej niepokonane ;/;/
.Animal.
19-08-2012, 15:47
I bardzo dobrze rosyjska siła !!
M5 too stronk.. Niestety :/
Vernereq
19-08-2012, 15:50
udyr wygral gre kkthxbye
Nie wiem czemu nie zbanowali tego zjebanego udyra w drugiej grze....
Assassin Mateusz
19-08-2012, 15:53
Better nerf M5 ;)
'Oxidosis'
19-08-2012, 15:58
hah no nie oszukujmy się, aktualnie M5, lekka przepaść i dopiero CLG, TSM i reszta... m5 grają jak roboty, w czasie tf'a siedzą cicho, każdy wie co ma robić..
Lagga v3
19-08-2012, 16:16
hah no nie oszukujmy się, aktualnie M5, lekka przepaść i dopiero CLG, TSM i reszta... m5 grają jak roboty, w czasie tf'a siedzą cicho, każdy wie co ma robić..
bo wiedzą , że:
http://iv.pl/images/82326814570164332019.jpg (http://iv.pl/)
25k dla CLG, 30 dla SK i 40 dla m5. ciekaw jestem czy w ameryce ktoś zatrzyma m5; p
szkoda sk, słabo grali dziś
'Oxidosis'
19-08-2012, 16:43
no w ameryce jest tsm, ale też ostatnio od m5 po dupsku dostali i to nieźle.
Vernereq
19-08-2012, 16:48
moge gdzies obejrzec go4lola?
Krulowiec
19-08-2012, 17:32
Wiadome było, że M5 wygra. Trzeba się słuchać krula.
Armianin
20-08-2012, 08:29
Kto zagra rankedy na wescie ?
Krulowiec
21-08-2012, 10:17
Może mi ktoś napisać czy Shaco jest jeszcze użyteczną postacią?
Może mi ktoś napisać czy Shaco jest jeszcze użyteczną postacią?
Tak samo jak zawsze czyli na początku dobrze ganguję ale w late gamie już jest duuuużo gorzej ;/
Jakieś porady jak Brandem wygrać mid z Lux(z charami które mają wiekszy range od nas). Peace.
Jakieś porady jak Brandem wygrać mid z Lux(z charami które mają wiekszy range od nas). Peace.
kupić buty jako 1 item, unikać ataków i starać się tak podejść, aby wyjebać combo
Again q.q
21-08-2012, 19:14
Only last hitować i unikać ataków, kiedy przeciwnik wysra się z many podejść i wyjebać combo
Vernereq
21-08-2012, 20:22
anivia, lux, gragas czy kog maw? Bardziej nastawialbym sie na ap kog mawa niz ad i nie wiem kogo kupic :/
GRAGAS OP <3333
Przed chwila kerrowałem nim gre z misska (4vs5)
https://www.youtube.com/watch?v=JQAg1OkKn8w&feature=player_embedded
Haha o cuuuuuurwa, rozjebało mnie to, made my night XD
Niezle ;D
kupilem Ezreala dzisiaj i jestem pozytywnie zaskoczony :-)
kto mi powie kiedy będzie nerf diany, bo to jest nie możliwe, że taka pizda jak ja grając pierwszy raz tym champem wbija quadre ............
Moriarty
22-08-2012, 21:14
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1026653&postcount=23
Zapraszam do spróbowania DotY. W sumie LoL jest dużo łatwiejszy :P Nudzi mnie LoL + i tak nie mam konta, to sobie posiedzę i pogram trochę w DotE i zobaczę jak to wygląda.
http://img337.imageshack.us/img337/649/screen02xl.png (http://imageshack.us/photo/my-images/337/screen02xl.png/)
hue hue
drugi dzien Eza ;d
Mam pytanie-klient PBE patchuje się i sciąga tyle co zwykły od początku?;P Czy pobiera jakieś dane ze zwykłego klienta i jest to szybsze?
*****!
Gram rankeda i co 1 minute mi wyskakuje "Attempting to reconnect" a neta mam caly czas polaczonego i cos czuje, ze mnie zreportuja i dostane bana, a nie jest to moja wina... :-/
Da rade gdzies maila wyslac czy cos??
@edit
na szczescie przeciwnicy dali surra i jakos sie udalo mi wyblagac zeby nie reportowali ale boje sie, ze przy nastepnym bedzie tak samo i juz moze nie byc tak pieknie!
*****!
Gram rankeda i co 1 minute mi wyskakuje "Attempting to reconnect" a neta mam caly czas polaczonego i cos czuje, ze mnie zreportuja i dostane bana, a nie jest to moja wina... :-/
@edit
na szczescie przeciwnicy dali surra i jakos sie udalo mi wyblagac zeby nie reportowali ale boje sie, ze przy nastepnym bedzie tak samo i juz moze nie byc tak pieknie!
Miej wyjebane, za 9 raportów nie trafisz do trybunału wiec nie przejmuj sie ;d
*****!
@edit
przykre, napisz do bravo girl
#co sadzicie o rengarze?
Armianin
23-08-2012, 22:50
Słaby, guffno i tyle starczy
Vernereq
23-08-2012, 22:58
rengar so useless czekaj juz lepiej na syndre
przykre, napisz do bravo girl
#co sadzicie o rengarze?
Tak samo słaby jak Ty wiec pasuje do Ciebie.
#top
Ez CZY KOG?!
@up
gralem jednym i drugim u kumpla po pare meczy i powiem, ze jak dla mnie Ez lepszy, bo mi sie gra Kogiem nie podoba po prostu.
Again q.q
24-08-2012, 02:24
rengar so useless czekaj juz lepiej na syndre
Czemu słaby ? :) I na jakiej pozycji ? :)
Dzisiaj na solo wyjebałem shena, riven, gp i li syna.
Troll dmg z q + heal na w co pomaga ci wystac na linii + klatka na e. Po 6 lecisz gankowac mida/bota to ci wpadnie kilka fragow + jak uzyjesz na slepo ulta to mozesz znalezc kogos na low hp w dzungli. Przy lekkim buildzie w tf mozesz uzyc ulta i od tylu zgwalcic ich ad carry co jest proste : )
tf + ie = 1,7k z q na ferocity
but rengar usueless
Mozesz go kupic, zanim Syndra wyjdzie to na nia nazbierasz;]
Vernereq
24-08-2012, 09:17
Czemu słaby ? :) I na jakiej pozycji ? :)
Dzisiaj na solo wyjebałem shena, riven, gp i li syna.
Troll dmg z q + heal na w co pomaga ci wystac na linii + klatka na e. Po 6 lecisz gankowac mida/bota to ci wpadnie kilka fragow + jak uzyjesz na slepo ulta to mozesz znalezc kogos na low hp w dzungli. Przy lekkim buildzie w tf mozesz uzyc ulta i od tylu zgwalcic ich ad carry co jest proste : )
tf + ie = 1,7k z q na ferocity
but rengar usueless
Mozesz go kupic, zanim Syndra wyjdzie to na nia nazbierasz;]
watpie bo niezbyt mi idzie zbieranie ip a co do rengara no nie wiem po prostu mi sie nie podoba i te(ci?) rengar(z)y(?) z ktorymi gralem na rankedach tylko feedowali, widocznie nie trafilem na dobrego rengara ;c
Armianin
24-08-2012, 09:33
^ No dokładnie. Wczoraj jak graliśmy rankeda jakiś rengar solo top 2/10 :confused: Kiedyś sam grałem solo to ciągle jakieś 5/10, nawet w przeciwnym teamie. Mi się on poprostu nie podoba. Chociaż te ulti mnie czasem denerwuje.
1,7k z Q? Tia.. a jak ma sie ulti to mozna 2x ataku uzyc, tak?? bo gralem tylko raz nim u kumpla i wydaje mi sie, ze jak ma sie naladowanie 5/5 i ulti to mozna 2x uderzyc pod rzad z tego samego spella czyli 2x q =3.4k? czyli all ap/ad carry masz na 2 hity, troche bajki :C
@down
no chyba, ze tak ;p
Again q.q
24-08-2012, 12:56
1,7k z Q? Tia.. a jak ma sie ulti to mozna 2x ataku uzyc, tak?? bo gralem tylko raz nim u kumpla i wydaje mi sie, ze jak ma sie naladowanie 5/5 i ulti to mozna 2x uderzyc pod rzad z tego samego spella czyli 2x q =3.4k? czyli all ap/ad carry masz na 2 hity, troche bajki :C
1.7k crit na ferocity.
Normalnie z q bije xxx (+ moje ad), a na ferocity zadaje xxx (+ moje ad) + 150% mojego dmg
Jak raz uzyje q to uderze np. 400, wtedy mam ferocity 5/5 i uderze jeszcze raz to siada krytyk 1,1k-1,8k = to razem np. siadzie 2k.
Zrobie potem ss i wam wstawie :) Nie buduje go 2x pd ie, ie ;x
2 rankedy premade:
http://iv.pl/images/45815645106345564977.png (http://iv.pl/)
Co tu dużo powiedzieć.. Dobra farma, 700 Q ( renekton dawał mi free farme ). Czas teamfight'a wyglądał tak, że wpadałem w 5 focus corkiego a reszta teamu robiła swoje..
http://iv.pl/images/40813523783599723288.png (http://iv.pl/)
Penta weszła, 2 ace'y pod rząd ale mój kolega ( jax ) jest takim idiotą, że zamiast być w teamfight'cie to sobie wraty robił i przegraliśmy ..
Quadra Ahri w 9 minucie ranked :{
http://i47.tinypic.com/ir6j3n.jpg
Nowe elo
http://i48.tinypic.com/303brr9.jpg
rozjebaliśmy z Oxim parę rankedów ;d
'Oxidosis'
24-08-2012, 22:57
No, jutro też możemy coś popykać, bo mam aktualnie elo takie jak Ty :p a razem łatwiej, i przyjemniej!
Anivia.... Kupilem i troche lipa :C Jakies porady, bo ciezka jest i nie idzie ;x
Orson_Pall
25-08-2012, 00:22
farm farm farm farm masz 6 pros o blue farm farm farm r+e/q+e/ ignite frag. Czekaj na ganki masz od zajebania cc nie ma prawa Wam nikt uciec. Bierz zjawy przeciwnika jak masz blue 'w' rozjasnia mgle wojny, tyle ; d
Miał ktoś kiedyś tak? :<
http://i45.tinypic.com/mkfwxg.jpg
Czy może być przez to, że avast dzis mi sie nie chciał też zaktualizować czy coś?
Jakieś porady plox.
Vernereq
25-08-2012, 11:09
jaki build na anivke? w sensie czy mam skladac kielich czy roa czy jedno i drugie bo tego nei wiem
jaki build na anivke? w sensie czy mam skladac kielich czy roa czy jedno i drugie bo tego nei wiem
Sorcerki, kielich, rod, rabbadon, void staff/abyssal, zhonya. Ja zwykle tak składam.
Kovalchuk
26-08-2012, 17:59
Siema, mam do Was takie pytanie. Ostatni kolega mi mówił, że da się zrobić tak, że postacie które rzucają czary tj. np. Ryze, Brand, Lux mogą wystrzelić wszystkie czary na jednym combo, mówił mi że ma to na shifcie, ja czegoś takiego nie mam, mógłby mi ktoś bliżej wytłumaczyć o co chodzi, jeśli to wgl prawda, pozdrawiam ;)
26-08-2012, 18:38
który pan ma nick szymico bo odkryłem że jego przyjebaństwo nie ma granic :p:)
LoL jest bardzo fajna grą (czasami jak się znudzi exp w tibi to się wchodzi popykać)
Ale i tak wolę tibie!
Siema, mam do Was takie pytanie. Ostatni kolega mi mówił, że da się zrobić tak, że postacie które rzucają czary tj. np. Ryze, Brand, Lux mogą wystrzelić wszystkie czary na jednym combo, mówił mi że ma to na shifcie, ja czegoś takiego nie mam, mógłby mi ktoś bliżej wytłumaczyć o co chodzi, jeśli to wgl prawda, pozdrawiam ;)
Z tego co mi jest wiadomo jest tlyko mozliwosc usuniecia elementy "namierzania"
ja np mam tak ustawione, ze jak mam myszke gdzies na ekranie i nacisne np. q to mi spell elci tam gdzie myszka
Kovalchuk
26-08-2012, 21:44
Aha, a jak sobie coś takiego zrobić ?
Vernereq
26-08-2012, 22:18
w ustawieniach sterowania masz smartcast spell 1 i tam masz shift +q,w,e,r poustawiaj sobie tam q w e r bez shifta, po polsku to chyba inteligentne uzycie czy jakos tak
Options>KEy binding i ustawiasz pod spelle tylko Q W E zamiast domyslne shift +q itd.. ja sobie R zostawilem normalnie z namierzaniem, zeby nie zwastowac przypadkiem.
@up..
nie odswiezylem strony przed napisaniem.. ;c
Vernereq
27-08-2012, 19:52
zna ktos rotacje na jutro?
27-08-2012, 19:54
ahri, graves, katarina, kennen, leona, malphyte, master, taric, teemo, voliber
rotacja na jutro:
Ahri, Graves, Katarina, Kennen, Leona, Malphite, Master, Taric, Teemo, Volibear
chcecie rotacje na jutro? Ahri, Graves, Katarina, Kennen, Leona, Malphite, Master, Taric, Teemo, Volibear :)
27-08-2012, 20:30
może powtórze jeśli ktoś nie zauważył to rotacja na jutro
żeby nie było już głupich pytan powtórze swój ostatni post dotyczący rotacji (w celu uniknięcia spamu w temacie)
Ktos tam u góry chciał rotacje na jutro.
Prosz bardzo :
27-08-2012, 20:35
Ktos tam u góry chciał rotacje na jutro.
Prosz bardzo :
bardzo nie śmieszne post zostaje zreportretowany dzienkuje dowidzenia prosze tak nie robić
Orson_Pall
27-08-2012, 21:22
ma ktos rotacje na jutro??
ma ktos rotacje na jutro??
To prawda że jutro w rotacji będzie: Ahri, Graves, Katarina, Kennen, Leona, Malphite, Master, Taric, Teemo, Volibear?
Proszę o szybką odpowiedź.
27-08-2012, 22:27
To prawda że jutro w rotacji będzie: Ahri, Graves, Katarina, Kennen, Leona, Malphite, Master, Taric, Teemo, Volibear?
mylisz się, jutro w rotacji bedzie
Volibear, Teemo, Taric, Master Yi, Malphite, Leona, Kennen, Katarina, Graves, Ahri
Kovalchuk
27-08-2012, 23:39
Dzieki za pomoc chlopaki ;P
Dzieki za pomoc chlopaki ;P
Nie wiem za co dziękujesz, ale masz jeszcze rotację na jutro:
Orson_Pall
28-08-2012, 00:03
Volibear, Teemo, Taric, Master Yi, Malphite, Leona, Kennen, Katarina, Graves, Ahri są jutro na rotacji
żeby rozwiać wszelkie wątpliwości podam jutrzejszą rotację:
Volibear, Teemo, Taric, Master Yi, Malphite, Leona, Kennen, Katarina, Graves, Ahri
co dzisiaj za rotacja jest widzieliscie?
@up
Pomimo, ze dopiero jutro mam unbana postarałem się i doszukałem się DZISIEJSZEJ! rotacji:
Ahri, Graves, Katarina, Kennen, Leona, Malphite, Master Yi, Taric, Teemo, Volibear
Pomimo, ze dopiero jutro mam unbana postarałem się i doszukałem się DZISIEJSZEJ! rotacji:
Ahri, Graves, Katarina, Kennen, Leona, Malphite, Master Yi, Taric, Teemo, Volibear
o dzieki a jaka dzis rotacja wie ktos?
Rotacja na dziś:
Natomiast jutro będzie:
Lagga v3
28-08-2012, 12:57
Nikt nie wspominał o rotacji na dziś więc:
jutro będzie dla odmiany :
zaś pojutrze będzie szaleństwo:
Vernereq
28-08-2012, 13:02
co maksowac na ahri w czy q i jakby ktos chcial to rotacja na dzis to Ahri, Graves, Katarina, Kennen, Leona, Malphite, Master Yi, Taric, Teemo, Volibear
co maksowac na ahri w czy q
Zależy od przeciwnika i tego czy potrafisz dobrze z Q trafić. Jeśli Ci łatwo ucieka/nie trafiasz, to maksuj W.
PS
W końcu dobra rotacja. Jest czym grać.
Dobrze przeczytałem? Od dzisiaj nowa rotacja a w niej
Ahri, Graves, Katarina, Kennen, Leona, Malphite, Master Yi, Taric, Teemo, Volibear ?
Czy jednak Graves, Ahri, Katarina, Kennen, Leona, Malphite, Master Yi, Taric, Volibear, Teemo
28-08-2012, 14:28
to już bardzo nie śmieszne żal;/
Szkoda że Kartiusza nie ma w rotacji.
Ten tego Ziggs opłaca się, pro ivul elo postać?. Pis joł
średnia, fajny dymejcz nawet, ale 6k bym teraz na niego nie wydał
Trzeba noobów carrować ;[
http://i47.tinypic.com/1z39mad.jpg
z 1349 na 1250 w 3 dni :<<<
place w ziemniakach i bigosie jak wybicie mi sie z 800 elo XDDDDDDDDDDDDDDDD
Vernereq
28-08-2012, 22:28
devix po co ci dfg na orianne toc to nie potrzebne
Jakis kozak LB?? Jak dobre combo z niej wykrzesac??
chwilowo bije na "kurwe" Q R W E, dobra kolejnosc?
Orson_Pall
28-08-2012, 23:54
pokeujesz z qrw, jak masz tylko q i r udezyc to lepiej w kolejnosci r+q, niz q+r, wszystko ;d 100% frag to e+q+r+w+ignite
Ero Senin
29-08-2012, 00:41
W>DFG>Q>R i ew. E>ignite?>Q : d
Jakis kozak LB?? Jak dobre combo z niej wykrzesac??
chwilowo bije na "kurwe" Q R W E, dobra kolejnosc?
Najlepsze combo w early to Q>W.. potem Q>R>E>W i bb typo ;P
LB Combo jest łatwe ... W - DFG - E - Q - R a jak gościa złapiesz bez podskoku to E - DFG - Q - R - W
Ja tam preferuje na LB Q - W a potem Q<R<E<W, niewiem jak wy.
League of Legends v1.0.0.146
Akali
Mark of the Assassin
Fixed: Now correctly grants the Energy return when the target is killed by the magic damage from her passive
Alistar
General
Base Movement Speed reduced to 300 from 305
Headbutt
Cast range reduced to 600 from 650
Corki
Hextech Shrapnel Shells
No longer benefits from critical strikes
Valkyrie
Cooldown increased to 26/23/20/17/14 seconds from 20/18/16/14/12
Missile Barrage
Charge time for missiles increased to 12 seconds from 10
Diana
General
Base Health Regen reduced to 7 from 10
Updated model and splash art for Dark Valkyrie Diana
Crescent Strike
Damage reduced to 70/110/150/190/230 from 80/125/170/215/260
Ability Power ratio reduced to 0.7 from 0.8
Pale Cascade
Damage per orb reduced to 20/34/48/62/76 from 20/36/52/68/84
Lunar Rush
Cooldown increased to 25/20/15 seconds from 20/16/12
Evelynn
Shadow Walk
Detection radius reduced to 700 from 750
Hate Spike
Mana cost reduced to 14/18/22/26/30 from 19/23/27/31/35
Dark Frenzy
While active, Evelynn now ignores unit collision
Cooldown reduced to 15 seconds from 20
Ravage
Cast range increased to 225 from 185
Agony's Embrace
Cooldown reduced to 120/90/60 seconds from 120/100/80
Ezreal
Mystic Shot
Mana cost reduced to 28/31/34/37/40 from 30/35/40/45/50
Essence Flux
Damage reduced to 70/115/160/205/250 from 80/130/180/230/280
Ability Power ratio increased to 0.8 from 0.6
Width reduced to 80 from 120
Gragas
Body Slam
Charge speed reduced to 900 from 1050
Mana cost increased to 75 from 50
Explosive Cask
Cooldown increased to 100/90/80 seconds from 90/75/60
Graves
General
Base Attack Speed reduced to 0.625 from 0.638
Quickdraw
Attack Speed reduced to 30/40/50/60/70% from 40/50/60/70/80%
Jarvan IV
Demacian Standard
When targeting a location outside of Demacian Standard’s range, Demacian Standard will now be cast at its maximum range in the direction of the targeted location
Karthus
Wall of Pain
No longer reduces Armor
Magic Resist reduction adjusted to 15% instead of flat 15/20/25/30/35
Katarina
Voracity
Cooldown reduction on kill or assist increased to 15 seconds from 10 seconds
Bouncing Blade
Base damage increased to 60/95/130/165/200 from 50/85/120/155/190
Ability Power Ratio decreased to 0.45 from 0.5
Mark detonation Ability Power ratio reduced to 0.15 from 0.2
Sinister Steel
Ability Power Ratio decreased to 0.25 from 0.3
Shunpo
Damage increased to 60/85/110/135/160 from 40/70/100/130/160
Cooldown reduced to 12/10.5/9/7.5/6 from 14/12/10/8/6
Fixed: Tooltip now states the correct Damage Reduction amount (15%, not 20%)
Mordekaiser
Increased the size of his model
Nunu
Ice Blast
Slow duration reduced to 3 seconds from 4
Rengar
Unseen Predator
Now leaps directly on top of the target instead of slightly behind them
Bola Strike
Fixed: Bola Strike will no longer fail to cast
Shen
Shadow Dash
Cooldown increased to 16/14/12/10/8 seconds from 10/9.5/9/8.5/8
Teemo
Toxic Shot
Fixed: Poison damage now works correctly at higher Attack Speeds
Twitch
Expunge
Base damage increased to 40/50/60/70/80 from 20/35/50/65/80
Mana cost reduced to 50/60/70/80/90 from 70/75/80/85/90
Spray and Pray
Reduced cast frame to make his attacks more responsive
Warwick
Fixed: Warwick's passive now has a buff icon, and will work properly on consecutive hits
Items
Abyssal Scepter
Aura range reduced to 600 from 1000
The following items will now display a targeting indicator to show whether you are placing a ward inside of a bush: Wriggle's Lantern, Vision Ward, and Sight Ward
The following items will now display their cooldown on the item itself, rather than with a buff: Maw of Malmortius, Hexdrinker, Banshee's Veil, Guardian Angel, Sheen, Lichbane, Trinity Force, Tear of the Goddess, Archangel's Staff, and Manamune
Fixed: Wards no longer list that they have 20 Attack Damage
Ktoś w granicach 1500 elo chętny do pożyczenia konta w celu podbicia ELO? Wymagane podstawowe runy (marki i quinty AD, seale armor, glyphy mres) oraz kilka top lane champów - Olaf, Irelia, jakieś Dariusy. Kontakt pw :p
@edit
http://img820.imageshack.us/img820/5039/123ysrx.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/820/123ysrx.jpg/)
Tak się prezentuje moje konto, więc raczej prawdopodobieństwo podbicia jest dosyć wysokie, a chce po prostu z kolegą duo pograć :p
Ktoś w granicach 1500 elo chętny do pożyczenia konta w celu podbicia ELO? Wymagane podstawowe runy (marki i quinty AD, seale armor, glyphy mres) oraz kilka top lane champów - Olaf, Irelia, jakieś Dariusy. Kontakt pw :p
@edit
http://img820.imageshack.us/img820/5039/123ysrx.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/820/123ysrx.jpg/)
Tak się prezentuje moje konto, więc raczej prawdopodobieństwo podbicia jest dosyć wysokie, a chce po prostu z kolegą duo pograć :p
~1370 może być? Wszystko mam wymagane :D
Ero Senin
30-08-2012, 15:35
http://www.youtube.com/watch?v=f7VisHtDQkU
omg epicki filmik xD
Armianin
30-08-2012, 17:01
XDDD
Veto, moge Ci dać 1200 elo XD.!
HEHEHE
http://i49.tinypic.com/2v17yv6.png
HEHEHE
Armianin
30-08-2012, 19:47
Kładra nie penta, ni ma sie czym jarać XD
Armianin zamknij jape bo nie jesteś śmieszny.
build na akali??
30-08-2012, 19:51
Kładra nie penta, ni ma sie czym jarać XD
zara ci pente w rodzinie zrobie skurwisynu kulą do kręgli łep rozczaskam
się lepiej w tym temacie już nie odzywaj parówo bo nie pożyjesz
/topick
build na ashe mana regen? pytanie do mikiela
ale napiąłeś dzieciaczku wyżej .huh. strach się bać :(((
30-08-2012, 20:29
taki obsraniec jak ty od dzieciaków mnie wyzywać nie będzie :/ mógłbym być twoim ojcem ale jak widze co wyszło tym miernotom których nazywasz rodzicami to wolałbym wychowywać dziecko z zespołem downa
/topick
nadal czekam na mikiela i build ashe mana regen dzienkuje
Armianin
30-08-2012, 20:29
Taa, sie napiął ! XD
PS.
To ja Szymico z mistrzów
POZDRAWIAM !
On raczej nie napina, kiedyś go wyzywałem i wysłał mi rybke bez łba w kartoniku.
Ero Senin
30-08-2012, 21:37
On raczej nie napina, kiedyś go wyzywałem i wysłał mi rybke bez łba w kartoniku.
sushi w ramach przeprosin?
Surowe kary cielesne ma w domu jak takie puste głupoty pisze. Dobrze,że takie dzieci jak on dokurwiaja dopalacze i umierają pod sklepem. R.I.P
http://img705.imageshack.us/img705/7883/25320341.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/705/25320341.jpg/)
*****.. musialem :X
http://img705.imageshack.us/img705/7883/25320341.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/705/25320341.jpg/)
*****.. musialem :X
no i co to ma bycz? xD
http://i49.tinypic.com/2rfaruw.jpg
Oczywiście zaraz się dowiem, że takie gry się da wycarrować... Teemo i Jayce piszą, że idą bot'a - ok. Już jakoś to przełknąłem, może wiedzą co robią. Teemo startuje z doran's ringiem (BEZ WARDÓW!) i płacze w 3 minucie, że Amumu nie zgankował, a Jax przyszedł i stracili fb. <facepalm>
31-08-2012, 17:11
Oczywiście zaraz się dowiem, że takie gry się da wycarrować... Teemo i Jayce piszą, że idą bot'a - ok. Już jakoś to przełknąłem, może wiedzą co robią. Teemo startuje z doran's ringiem (BEZ WARDÓW!) i płacze w 3 minucie, że Amumu nie zgankował, a Jax przyszedł i stracili fb. <facepalm>
przecież takie gry da sie wycarrować, czemu płaczesz? staraj sie bardziej :c
trzeba być naprawde żałosnym żeby takiej gry nie wycarrować...
TEN MATCHMAKING CHYBA DOSTAŁ UDARU MÓZGU.
http://i45.tinypic.com/28gxkwx.jpg
Najpierw teemo pod ap - spoko, nie ma ad carry.
Blitz 0 winów, Teemo 0 winów, Ww 2, Talon 4 - spooooooko.
Jakbym grał ad to ***** bym to sam wygrał, żal.
Moriarty
31-08-2012, 17:39
https://www.facebook.com/reignofelendix < Like Elendix, one of the best supports in Poland! Polub Elendixa, jednego z najlepszych polskich supportow!
Promujemy Elendixa :X Ogólnie jutro o 16 gramy kwalifikacje do IEM China. Pierwszy mecz vs. team Shusheia - IWantCookie. Ciekaw jestem jak nam pójdzie. W sumie jest looser bracket, więc mamy duże szanse na zakwalifikowanie się na ten IEM.
no ciekawe w jakiej formie siusiek xD
Vernereq
31-08-2012, 19:53
https://www.facebook.com/reignofelendix < Like Elendix, one of the best supports in Poland! Polub Elendixa, jednego z najlepszych polskich supportow!
Promujemy Elendixa :X Ogólnie jutro o 16 gramy kwalifikacje do IEM China. Pierwszy mecz vs. team Shusheia - IWantCookie. Ciekaw jestem jak nam pójdzie. W sumie jest looser bracket, więc mamy duże szanse na zakwalifikowanie się na ten IEM.
gdzie bedzie mozna obejrzec
Brodacz znowu nowy team? XD
Z takim mysleniem daleko nie zajdzie, co miesiac nowy team.
http://i46.tinypic.com/34j4qw1.png
Carrowanie rankedów ezem :D
Moriarty
31-08-2012, 20:25
gdzie bedzie mozna obejrzec
Pewnie na cybersport.pl będzie stream.
Brodacz znowu nowy team? XD
Z takim mysleniem daleko nie zajdzie, co miesiac nowy team.
Nie nowy. Po prostu zrezygnowaliśmy z europejskiego teamu. Gramy już tylko całkowicie polskim składem. Ogólnie niedługo możemy być członkami bardzo dużej organizacji, dzisiaj będę gadał na temat szczegółów z ich szefem :)
Armianin
31-08-2012, 20:27
http://i46.tinypic.com/34j4qw1.png
Carrowanie rankedów ezem :D
Chyba tylko w tym meczu xD.. Ogólnie masz nim 2 win 6 lose 25% wygranych.
A ja 26 win 8 lose 76.5% wygranych na nim xd Tylko w creepach mnie pobijasz o 10-15.
Chyba tylko w tym meczu xD.. Ogólnie masz nim 2 win 6 lose 25% wygranych.
A ja 26 win 8 lose 76.5% wygranych na nim xd Tylko w creepach mnie pobijasz o 10-15.
Tylko zauważ że wiecej killi niż dedów ale ty się kazdego gowna przypierdolisz jak reszta kidów ;x Jesteś cwany można 1 vs 1 ezem jak chcesz chyba że się boisz, hę?
Armianin
31-08-2012, 20:46
Sorry, jestem na weście ;/.
Come west to chętnie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.