Zaloguj się

View Full Version : Praca administracji servera

Zbuj
08-02-2010, 12:37
Witam.
Praca Game masterów mnie troszkę zastanawia , miałem buga na postaci ,napisałem raport dotyczący błędu na mapię, po 10 sec. pojawił się dexoti. Jakiś czas później biłem się z 1,2k ms'em manasującym się ,piszącym oraz suwającym mnie w każdą stronę... Napisałem raport ,lecz nikt nie raczył go nawet przeczytać, pomyślałem dobra pewnie nikogo nie ma... Lecz popatrzyłem na staty banów widziałem ,że jest dexoti nie raczył nawet napisać ,że go sprawdzi ,mogę sie założyć ,że jeśli napisałbym o bugu dostał bym odpowiedz w mniej niż 30 sec. Rozumie ,że macie dużo pracy ,ale jestem tym mocno ***** poirytowany
jeśli widzicie knighta z botem ban - Ms/ed/rp auto manas i nic ***** nie robicie.
Jak mam dać radę wyuhać się przy sytuacji gdy ktoś mną rusza w każda stronę ?
Manasuje się przy tym i bije czarem... To jest ***** śmieszne.

Juxxifi
08-02-2010, 13:03
Manasuje się przy tym i bije czarem... To jest ***** śmieszne.

AHA.

Widzisz w tym jakiś problem? :|

Karpek
08-02-2010, 13:20
W sumie masz troche racji, bo ja też już kilka razy pisałem raporty na botterów, a Dexoti nic nie robił, nawet nie raczył odpowiedzieć na raport czy ta osoba rzeczywiście ma bota =/

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
08-02-2010, 13:21
Nastepnym razem pisz o bugu, wtedy gm przyjdzie i zobaczy tego bota i go zbanuje.

i jeszcze załapie się o bana za oszustwo ;o xD

Cel uświęca środki

Kigam
08-02-2010, 13:26
Nastepnym razem pisz o bugu, wtedy gm przyjdzie i zobaczy tego bota i go zbanuje.

A Gm się wtedy nie wkurzy i nie zbanuje go za oszustwo? :)

@topic.
Może ja mam pecha(albo szczęście?), ale nie spotkałem jeszcze gracza używającego bota.

Marik
08-02-2010, 13:26

i jeszcze załapie się o bana za oszustwo ;o xD

każdy pracuje jak chce .. nic z tym nie zrobisz takimi tematami ..;/

Gohan
08-02-2010, 13:47
Może gm miał inne zajęcie, a po 2 nie zawsze odpisują, tylko sprawdzają.
Najwyżej postanowił nie dawać mu bana.
Co do pracy Tygrysa to nic nie mam.
Jako 1 chyba teraz coś robi, w przeciwieństwie do Santano, który się ....... dziwnie zachowuje.

Tygrys
08-02-2010, 13:50
No i po co ten temat? Może akurat Dexoti był zajęty czymś innym, może akurat sprawdzał kogoś innego lub robił coś innego? Myślisz, że jesteś jedyną osobą na otsie? Że tylko Ty masz problemy? A to, że przyszedł od razu do buga, to akurat może i miał czas, nie pomyślałeś o tym? Zawsze będzie wam coś nie pasować i od teraz przy najmniej ja, nie zamierzam się wam więcej tłumaczyć, jest to już nudne i męczące. Dostał unbana? Miałem swoje powody. Oddaliśmy mu lvl? Mieliśmy swoje powody! itd...

Temat zamykam i każdy kolejny taki także. Baj peace etc.