Zaloguj się

View Full Version : Problem CS Steam 1.6

G_R_U_L_I_X
08-02-2010, 20:43
Witajcie.

Otóż szukałem odpowiedzi na moje nużące pytanie na stronie tej (www.google.pl) , ale nie uzyskałem odpowiedzi. Więc daje tutaj moje pytanie, a tak myślę, że jakiś "good uszytkownik" ma odpowiedź na to pytanie.

Przejdźmy do konkretów:

Kupiłem steam bratowi i mu serwerów nie szuka, ale w ulubionych serwery są jak się doda. Mam viste i żadne zgodności xp i uruchom poprzez administratora nie działa. Ma ktoś rozwiązanie?

Fragmakers
08-02-2010, 21:57
Chodzi Ci o to, że nie szuka serwerów, jak bierzesz zakładkę servers w Steamie?

Hmm po pierwsze to wejdź w options i zmień Language(język) na Polski.
A kolejna rzecz to sprawdź czy na pewno zarejestrowałeś Steama, możesz to zrobić biorąc zakładkę Games/Gry i u dołu powyżej aktywnych ikonek masz Activate the prodcut albo Aktywuj produkt w Steam.

Jeżeli to nie pomoże, to jak szukasz serwerów, może po prostu masz zakładkę przełożoną na ulubione, Lan, albo Friends?

Jak szukasz serwerów musisz przełączyć zakładę Internet, potem nie wpisuj najlepiej na początku nazwy mapy, nie zaznaczaj żadnych z 3 opcji (serwer pusty, ma graczy, bez hasła) i kliknij Wyszukaj. Jeżeli to nie pomoże pisz. Jak coś źle zrozumiałem to przepraszam ;]

A i tak ogólnie to mówi się/pisze bratu? :D

Dark Devorious
10-02-2010, 20:30
Macie internet radiowke? moze to smiesznie zabrzmi ale gdy mialem radiowke(wolno dzialal) nie wyszukiwalo mi serverow w internet