View Full Version : Frag Time
Proponuję aby zrobić czas fraga 2h zamiast 12h ale trzeba być zalogowanym.
Co wy na to?Proszę o wypowiedź kogoś z ekipy i graczy.
Jest sonda*.
Jestem na nie. Co za dużo to nie zdrowo...
Chcesz pk to odpalasz na kimś innym i ten z kim chcesz walczyć wbija yellow Wyobraź sobie jakby tak było ile Torus by dziennie ludzi ubijał :d Przecież to byłaby rzeź Można by dać, że fragi znikają po 10h ale nie po 2!!!
Połowa osób boi sie wbic yellow skulla .. więc pozdro.
Wujaszek
08-02-2010, 21:25
Jestem jak najbardziej za, można by wprowadzić twoją propozycję lub poprostu dać 5 fragów xd
P.S Sonda jak już ;p
HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa
Chyba cie pogieło koleś.
Jest dobrze i jestem na nie!
Elite Filutek
08-02-2010, 21:26
Myślę , że byłby to dobry pomysł . Ale dla h-lvli którzy siedzą 12h na dobe to było by za duże urozmaicenie. Zaznaczyłem tak
Jestem na nie, bo i tak jest dobrze i nie trzeba nic zmieniać.
Ilość fragów jest dobra i ja nie jestem za zmianą. Zmienienie czasu też jest dla mnie złym pomysłem, po prostu jest już okej.
wszystko jest w najlepszym porządku więc po co to zmieniac????
Chyba ty.
Mniejsze lvle nie miały by już gdzie expić... Wiadomo czemu...
Z 6h to jeszcze zrozumiem. :)
Fragow jest za malo ale bez przesady. Proponowalbym 6 fragow.
pomozplz
08-02-2010, 22:29
co juz zamalo lvl wbiles to cwany chcesz byc? wypad jak Ci nie pasi po to jest zeby kazdy gracz mial chwile odsapki bye nie bede sie rozpisywal kazdy bedzie wiedzal ocb
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
09-02-2010, 11:14
DObry pomysł, ale i tak nie pomoże w walce z idiotami o respa. PRzyjdzie większy lvl i cie wezmie na 2 hity :<
Nie wiem czy to dobry pomysł. Dla takich no-lifow, co po 15h dzienni siedzą, to by było za duże urozmaicenie. Już lepiej zmniejszyc czas fraga do 10h.
Marcelllo
09-02-2010, 15:03
Jestem na nie. Co za dużo to nie zdrowo...
Chcesz pk to odpalasz na kimś innym i ten z kim chcesz walczyć wbija yellow ;) Wyobraź sobie jakby tak było ile Torus by dziennie ludzi ubijał :d Przecież to byłaby rzeź :D Można by dać, że fragi znikają po 10h ale nie po 2!!!
Action16
09-02-2010, 17:59
Ja bym proponowal zeby za 5 fragiem byl rs a nie za 4 dac normalne 4 fragi i juz xde
N-series
09-02-2010, 20:15
to przesada desperaci by zostawiali w nocy na anty kicku , lepiej co 6h frag i za 5 rs
Jestem na nie... Takie maniaki co po 15h siedza na dzien mieliby od ch**a fragow... ale z fragami cos powinni zrobic
Orlen Ochrona
09-02-2010, 20:42
Popatrz na karela po 15-20 h -.- dziennie wiec mial by caly czas czyste konto. Nie.
Legend Shooter
10-02-2010, 12:44
12 h to odpowiedni czas inie powinno byc zmian .
Angu$ XD
10-02-2010, 13:48
Nie. Jest dobrze teraz, jakby frag znikał po 2h by była teksańska masakra:DDD
Co za dużo to nie zdrowo ; p
Jestem na tak, moim zdaniem bardzo dobry pomysl czasami brakuje mi fragow/
Jestem na NIE. Teraz jest w jak najlepszym porządku.;)
Niech zostanie tak jak jest, jest dobrze..
Jestem na TAK, ponieważ Ci <~ co grają przez większą ilość dnia:mad: nie nudzili by się tak bardzo a to zawsze coś :)
Bambucha Rook
10-02-2010, 21:52
moim zdaniem ten pomysl nie jest za dobry ale posiada tez zalety wiencej mniejszy Lvl by sie pekowalo albo jak ktos ci zajmnie respa to za 2h jest twoj jak nie masz fraga ale na Apo zrobilaby sie rzez i mozna by bylo zwiekszy do 4h a nie do 2h
K\/!N$T0R
11-02-2010, 17:42
Jestem na nie ja niemam xxx kcc zeby mnie ubijali sory wolder :D
Dark Devorious
11-02-2010, 19:42
Jestem na tak , ale 2h to troche przesada :P Wydaje mi sie , ze w zupelnosci wystarczy 5 godzin. Zmniejszylo by to kase na serwerze , poniewaz czesciej bedzie mozna pekowac : D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.