View Full Version : Magic Axe jako pierwsi! ;)
Po około 2 dniach spędzonych na rozwikłaniu questa, wykonaliśmy go jako pierwsi. I tutaj należą się wielkie podziękowanie Grześkowi za pomoc w quest'cie.
Aaaa i jeszcze jedno, nie pytajcie mnie co było do zabicia w romie powiem tylko że można tam wejść we 2 osoby. Mam nadzieje że tak szybko nie pojawi się poradnik jak przejść labirynt : ))
http://i45.tinypic.com/fc6ty0.jpg
http://i50.tinypic.com/1ij514.jpg
ps. Jeżeli dostane konkretną ofertę może sprzedam ten oto przedmiot. : )
Gratuluję. ;D ; D ;D ;D ; D ;D
Teraz mi go sprzedaj za 100kcc ;D
Gz dla Was ;D
Zbigniew Wodecki
08-02-2010, 21:42
No wielkie gratulacje, ile ma atak, i def, i czy trudny quest?
No pozdro;)
Gratuluje;d
ps. Moge dac 100kcc za tego axe;)
Gratulacje ; D Ile ma Ataku i def etc xd?
Jankulowski
08-02-2010, 21:46
Wielkie GRATKI!!! Jakie zastosowanie ma ten Magic Axe ?? takie cos jak Magic Mace??
No gz chlopaki, teraz ja cos bede probowal :)
Elite Pitek
08-02-2010, 21:51
gz chlopcy ;*
nie poczekaliscie na mnie ;] :rolleyes:
ale i tak juz nie gram xD :D
Wielkie gratulacje rozwiązania zagadki i zdobycia axe :) . Udzielcie coś więcej informacji o nim ile ataku , defa ? :D . Jeszcze raz Gz .
@KaZeK Dzięki :)
No wielkie gratulacje, ile ma atak, i def, i czy trudny quest?
Gratulacje ; D Ile ma Ataku i def etc xd?
Wielkie gratulacje rozwiązania zagadki i zdobycia axe :) . Udzielcie coś więcej informacji o nim ile ataku , defa ? :D . Jeszcze raz Gz .
http://www.iv.pl/images/52g73ko3zfcpwlw1z0q.jpg
Belfus Adri
08-02-2010, 21:56
No 62 ataku to juz cos, a wali na 1-2 sqm czy ile i czy ma jakies inne własciwosci ??;d
Old-Don Ja
08-02-2010, 21:59
Dark Gz;)
Teraz ja zrobię misje i ciskamy na Master;)
Pozdro i jeszcze raz Gz:P
Poza tym kiedy jak grałem Don Ja to blokałem Apo (miałeś 1.4klvl:D) Teraz znów bd blokać XD
Skryper.!
08-02-2010, 21:59
no wow tylko czy to sprawiedliwe ze niektorzy wiedzieli ze 3 tygodnie wczesniej ze bedzie w quescie cos z motylkami?:)
HEH gz wykonanego questu teraz opłaca się być Knightem :D
*Tanuki*
08-02-2010, 22:22
ej, Ty chyba grasz na telewizorze 42' XD, ja niewiem jak Ty się uhasz. : o
gratuluje axe'a.
nie myślałem że ktoś odważy się / będzie zdolny do wykonania tego questa w tak krótkim czasie od jego wprowadzenia. Dlatego wielkie gratulacje. :)
pomozplz
08-02-2010, 22:31
nono gratulacje tylko czekałem na ssa na forum gz :)
N-series
08-02-2010, 22:56
widze ze ful RENKA , btw apo i glacek slabo xddddddd mam nadzieje ze jutr zrobie
Typowy quest na "poziom" APO, do rozwiązania w 1 dzień...
Topic:
Gz
N-series
08-02-2010, 23:09
@up to go zrób w 1 dzien , ja jeszcze nawet motyli nie mam ;s
Kapitan Alkohol.
08-02-2010, 23:15
Topic:
Gz
To wykonaj. Ja się nad tym od soboty głowie i dopiero dziś mogę iść, tylko nie mam z kim bo te 2 elementy na ss mnie w ch**a zrobiły :mad:
#top
Gz, nie byłem 1, ale wykonam questa jako 2 XD!
N-series
08-02-2010, 23:31
@Up daj mi pink xddd i jutro robimy jako 2 XD!
To wykonaj. Ja się nad tym od soboty głowie i dopiero dziś mogę iść, tylko nie mam z kim bo te 2 elementy na ss mnie w ch**a zrobiły :mad:
#top
Gz, nie byłem 1, ale wykonam questa jako 2 XD!
Ciekawe skad wiedziales juz jakies 3 tyg wczesniej ze motylki beda potrzebne...nie kumam tego ze takie pizdy jak Darkrose i Krystianek zawsze wiedza o Quescie 3 tyg wczesniej...Najlepiej napisac odrazu na forum jak bedzie quest wygladal i co bedzie potrzebne a nie ze jedni wiedza a drudzy nie...Dziekuje to na tyle a ty Mysticuwa Koksuwa i Banderas dalej lizcie dupska administracji :)
Ciekawe skad wiedziales juz jakies 3 tyg wczesniej ze motylki beda potrzebne...nie kumam tego ze takie pizdy jak Darkrose i Krystianek zawsze wiedza o Quescie 3 tyg wczesniej...Najlepiej napisac odrazu na forum jak bedzie quest wygladal i co bedzie potrzebne a nie ze jedni wiedza a drudzy nie...Dziekuje to na tyle a ty Mysticuwa Koksuwa i Banderas dalej lizcie dupska administracji :)
Oni myślą, nie tak jak ty karle intelektualny. Maja rozum, a nie piłeczkę do ping ponga, która obija się o ściany czaszki. Wiesz, jak by za głupotę można było robić prąd, to ty byś pewnie zasilił jakieś wielkie miasto.
Topic!
Gratuluję, ale tylko Darkrose, bo ten drugi to...
No to teraz na kolana przed oblicze pana i dawać itemy.:cool:
Gratulacje.
p.s
Cena wywoławcza?
Nikt nie wiedział o motylkach wcześniej. Po prostu siedzieli na devil atomie i im poleciał różowy, a to zawsze jakaś ozdoba do domku. xd
@topic
Gz Dark. :c
Belfus Adri
09-02-2010, 09:28
Topic:
Gz
A na rl myslisz ze w ile czasu questy robia ??1-2 dni ;f
Tak, gnijcie dalej w tym syfie. (:
@top
Gratuluje wam tylko tego, że wykonaliście jako 1 ekipa.
Mam też nadzieje, że żadne spoile na 4um nie pójdą. ;>
GzzGzz axa moze i pierwsza ale glupia nie do uwierzenia ekipa :D Zamiast pohuncic tam 1 czy 2 dni i miec 4093824932483028 kcc :d
Action16
09-02-2010, 11:22
boże ludzie ogarnijcie się niech wiedza wczesniej zazdroscisz?
Skryper.!
09-02-2010, 11:31
Nikt nie wiedział o motylkach wcześniej. Po prostu siedzieli na devil atomie i im poleciał różowy, a to zawsze jakaś ozdoba do domku. xd
@topic
Gz Dark. :c
tylko szkoda ze kŁystian komus sie chwalil ze motylki bda na quescie potrzebne. Skad to wiedzial ze akurat motylki a nie jakies kwiatki co? I czy to sprawiedliwe?
Czyli nie gz.
Oni myślą, nie tak jak ty karle intelektualny. Maja rozum, a nie piłeczkę do ping ponga, która obija się o ściany czaszki. Wiesz, jak by za głupotę można było robić prąd, to ty byś pewnie zasilił jakieś wielkie miasto.
Topic!
Gratuluję, ale tylko Darkrose, bo ten drugi to...
Juz nie udawaj madrego, kłyste trabil juz od 3 tyg ze motylki beda potrzebne...jezeli nie jedziesz na cave bocie to w takim razie nie masz zycia, wiec ktos kto poswieca caly swoj czas na gre moze mi cos w ogole mowic??
http://skust.info/ogolny/
I wszystko jasne :(
Ty pamietasz jeszcze Mitiska jak wygladaja ludzie?? Czy widzisz ich juz tylko 2D? To ze udajesz ze teraz nie kejwisz to tak samo jak udawales ze na Abruzzi wbiles 13 mlevel bez bota na 300 lvlu :(
Juz nie udawaj madrego...jezeli nie jedziesz na cave bocie to w takim razie nie masz zycia, wiec ktos kto poswieca caly swoj czas na gre moze mi cos w ogole mowic??
http://skust.info/ogolny/
I wszystko jasne :(
Ty pamietasz jeszcze Mitiska jak wygladaja ludzie?? Czy widzisz ich juz tylko 2D? To ze udajesz ze teraz nie kejwisz to tak samo jak udawales ze na Abruzzi wbiles 13 mlevel bez bota na 300 lvlu :(
yyy, melko.
Człowiek, a co ma cave - bot, do tego co napisałem?
Jestem - no life -
Gram 25/8
Nie wiem jak wyglądają ludzie.
Widzę wszystko w 2d.
Jeżeli chodzi o Abruzzi.
Abruzzi to nie moja postać, ja tylko screeny z niej wystawiałem na 4um, a ową postacią grał mój rl. znajomy :) Więc morda w dupę, żryj kupę.
A na rl myslisz ze w ile czasu questy robia ??1-2 dni ;f
Pieprznij się w łeb... RL to nie APO gdzie "super trudny" quest rozwiązuje dzień po opublikowaniu newsa, wliczając w to przeciek informacji o queście. Skąd? Tak się składa, że każdy news znajduje się duże wcześniej w dziale Ekipa... proste.
W ogóle ostatnim ustawionym "eventem" pokazali jaki poziom reprezentują.
P.S Nie szczekać psiny
down:
Łaskawie ci wytłumaczę, chodzi mi o wczorajszy event. Do wygrania 3 motylki (wartość 100kcc+). Cały serwer zaangażowany, podpowiedzi itd. I co? Okazało się, że motylki można zdobyć jedynie na rooku mając jeden z najwyższych lvli. I kto nagle się zalogował... Wiceps-Vojska... plx więcej takich eventów pod 1 osobę ;]
W ogóle ostatnim ustawionym "eventem" pokazali jaki poziom reprezentują.
Może byś łaskawie wyjaśnił, o jaki event Ci chodzi?
Santano
Pewnie o ten z wicepsem (Vojska)
Topic
Gz zią ten axe wyglada jak gowno
White Nygas
09-02-2010, 16:35
Hahaha Uszol Two wykonał Magic axa ;D
~Top
Nie gz Cave Boty
Ukłon.
Gratuluje, a co do poradnika- mam nadzieje, ze jakiś noobek nie będzie chciał być fajny i nie zrobi poradnika.
Szacun też dla Dyrekcji naszego serwera :)
Jeden z lepszych questów :>
Przynajmniej nie ma jednego potworka do zabicia jak w przypadki c arrow, s arm etc.
Scix aka Tyrek
09-02-2010, 18:34
HAHAHA MOWILEM Z TO BEDZIE WYGLĄD WAR AXE...
@TOPIC
gz :))
Też mówiłem bratu, że będzie miało wygląd War Axe. ;)
Gratki, co było do zabicia? Ale Tygrys zal taki labirynt... Za dużo drogi chyba nie? :D
Też mówiłem bratu, że będzie miało wygląd War Axe. ;)
Gratki, co było do zabicia? Ale Tygrys zal taki labirynt... Za dużo drogi chyba nie? :D
A ja uważam inaczej właśnie bardzo dobrze że dał taki labirynt, bynajmniej quseta PUKI CO nie przejdzie się w 1h. : )
Violento Denim
09-02-2010, 20:44
Gz chłopaki aby tak dalej :)
Legend Shooter
10-02-2010, 11:38
gz ;]
Zarobicie sobie na tym magic axe jak sprzedacie ;p
#Leus# <3
10-02-2010, 15:29
Gratulacje no to grubo ;d
...:KoMBoj:...
10-02-2010, 17:58
Gz dla was :)
Komboj 1-...?
Sir Magiczny
10-02-2010, 18:41
no ładnie GZ ciekawe ile to warte ;]
Ty jesteś pojebany czy tylko udajesz? Jak można się domyślić co ma na myśli Mortiis? Chodzi o te motylki ;) Można ale WIEDZIEĆ, a żeby WIEDZIEĆ trzeba od kogoś to usłyszeć, czyli wątpię, że nikt im nie powiedział skoro zrobili go tak wcześnie-.-
@topic
Byłoby gz gdyby nie to że wiedzieliście wcześniej..
Dziecko, naucz się czytać ze zrozumieniem. Wiem, że w podstawówce tego jeszcze nie przerabialiście, ale spokojnie, kiedyś się nauczysz.
Jak można się domyślić co ma na myśli Mortiis?
Powiedz mi, gdzie ja napisałem coś takiego?
Pisałem, że myślą w senie innym, nie zrozumiałym dla takich bez mózgowców jakim jesteś ty.
Myślą - mają kontakty - wiedzą wszystko przed tobą.
Jeszcze raz wam powtarzam nikt nie powiedział mi że bd potrzebne motylki. A teraz proszę modka o zamknięcie tematu bo powstała jedna wielka napinka i bluzgi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.