Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Dodanie nowej opcji za po?rednictwem zewn?trznego komunikatora.

Teos
09-02-2010, 09:06
Witam wszystkich czytających ten temat :) .

Mój pomysł polega na tym aby dodać swój identyfikator, aby pozostali użytkownicy forum mogli przesłać Ci informacje za pośrednictwem zewnętrznego komunikatora. Mamy 5 opcji jakimi są :
Numer ICQ ,
AIM ,
MSN ,
Yahoo ,
Skype Name .
Chciałbym aby została dodana opcja podania swojego numeru gadu-gadu pomysł może być zupełnie zbędny zależy jak to kto odbierze oczywiście swój numer podawały by osoby które by tego chciały . Była by to szybsza opcja skontaktowania się z użytkownikiem forum w np ważnej sprawie dla przykładu : Zaoferowałem pomoc jednemu z użytkowników pomoc w skonfigurowaniu sieci bezprzewodowej lecz ciężko mi się z nim skontaktować nie posiada Skype ani żadnej z wyżej wymienionych opcji skontaktowania się . A ta opcja która nie zajęła by dużo pracy bardzo by mi pomogła ponieważ szybciej bym mógł złapać takiego użytkownika na gadu-gadu . Moim pytaniem jest co wy sądzicie na temat tego pomysłu ? .

I drugie pytanie do Administracji . Czy mój pomysł mógłby ulec realizacji po zebraniu większej ilości głosów popierającej mój pomysł . Do tematu dołączam ankietę .

@ Dziękuje za dodanie ankiety .

Mc Maciek
09-02-2010, 09:12
Nie widzę ankiety... I zły dział... Ale już to poprawię...

Pomysł dobry, łatwy do zrealizowania. Być może wejdzie w życie.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
09-02-2010, 09:51
Może i łatwy, ale chyba nr gg sie wyswietla, chyba ze sie myle...
#edit
Faktycznie nie ma gg :O Pol polski tego uzywa a ci tego nie wstawili xd

Kigam
09-02-2010, 10:26
Mnie dziwi dlaczego jeszcze tego nie ma.
Większość internautów używa tego komunikatora.
Jestem na tak.

Tal
09-02-2010, 13:58
Dobry pomysł. Wprowadzenie czegoś takiego na pewno nie zajmie dużo czasu, a może wielu osobom pomóc w kontakcie. Jednak nie mogę oprzeć się wrażeniu, że i tak mało osób wpisze swój nr gg.
ofc zgadzam się z autorem.

piona.

.Storm.
09-02-2010, 14:01
Oczywiscie jestem na tak, ale malo osob tutaj poda swoje gg , a wiesz czemu? bo bardzo latwo jest haknac taka osobe :D

Marcelllo
09-02-2010, 15:01
Jestem na tak. Jest to przydatne w wielu sprawach, gdyż nie zawsze forumowicze oglądają wszystkie tematy w których się wypowiedzieli, a chcieli by zobaczyć odpowiedź innych. Na przykład dział Handel - jest tam pełno ofert których autorzy nie odwiedzają :)

Wolly
09-02-2010, 15:44
Pomysł fajny, ułatwia komunikacje między użytkownikami, a to ważne.

Gohan
09-02-2010, 15:54
Bardzo dobry pomysł
Jestem na tak

Diduus
09-02-2010, 16:38
Nie mam zdania ;D Róbcie co chcecie,nie interesuje mnie to zbyt.

Teos
09-02-2010, 21:58
Ciesze się że macie taką opinię na temat mojego pomysłu teraz tylko pozostaje pytanie czy Administracja zaakceptuje coś takiego :) .

Rzes
10-02-2010, 00:49
POmysl dobry ale i tak pewnie nie bedzie zrealizowany ; / .