Zaloguj się

View Full Version : Bezsensowne posty.

WaszkaG
09-02-2010, 20:19
Po cholere piszecie posty w tych tematach typu: No bug. Tygrys powinien naprawic; Powinno sie naprawic; Nooo jaki bug;
Jak chcecie takie cos napisac to tego nie piszcie bo i tak nie wnosicie nic do tematu...
Pozdrawiam
WaszkaG:)

Sea Ranger
09-02-2010, 20:23
Taa jest ! Na stos !

Szczerze mówiąc nie wiem po co ludzie w takich tematach piszą, ale ponad połowa tego forum taka jest.
@Kigam - Tu chodzi o posty które ludzie piszą w takich tematach a nie o same tematy.
@Mc Maciek - Jestem za.

Senshi
09-02-2010, 20:26
ktos wkleje foto "buga" a inni pisza komentarz czy to jest bug czy moze kolesiowi sie pomylilo:O, ale wnerwia jak ktos 3x po kims powtarza:O

Kigam
09-02-2010, 20:27
@edit

To o to się rozchodzi. :)
Macie rację, tak jest w prawie każdym temacie zgłaszającym jakiś bug.

Wolly
09-02-2010, 20:28
Widzę, że nazwa tematu w pełni pasuje do Twojego posta, tylko małe sprostowanie, to ten temat jest bezsensu. Jeśli ktoś się nie wypowiada prawidłowo, to zostaje nagradzany - proste.

Mc Maciek
09-02-2010, 20:32
Zawsze można ten dział zrobić na takiej samej zasadzie, jak jest Powitania/Pożegnania (tzn. wyłączyć możliwość odpowiadania na tematy) :P

WaszkaG
09-02-2010, 20:49
Widzę, że temat w pełni pasuje do Twojego posta, tylko małe sprostowanie, to ten temat jest bezsensu. Jeśli ktoś się nie wypowiada prawidłowo, to zostaje nagradzany - proste.

ej ziomus to wlasnie ty taks ie wypowiadasz bezsensownie jak kiedys quiet zeby nabic 1k postow. moda nie dostaniesz lamusie

@Topic
hehe

MaDaFAkA8903 (2 dni temu) Wyświetl Ukryj
+1
Oznaczono jako spam
Odpowiedz | Spam
O.S.T.R. zrobi zajebistego bita nawet przy pomocy kamienia i kawałka drewna

Memphisss
09-02-2010, 20:59
ej ziomus to wlasnie ty taks ie wypowiadasz bezsensownie jak kiedys quiet zeby nabic 1k postow. moda nie dostaniesz lamusie

z tego co widze to Ty starasz sie o posade moda xD albo mi sie tak wydaje
jesli tak nie jest to po chuj ten temat?
od zwracania nam uwagi sa wyznaczone osoby wiec japa ;]

Brain
09-02-2010, 21:12
z tego co widze to Ty starasz sie o posade moda xD albo mi sie tak wydaje
jesli tak nie jest to po chuj ten temat?
od zwracania nam uwagi sa wyznaczone osoby wiec japa ;]

On się stara o moda? No gdyby się starał nie miał by zbanowanych pozostałych 37 kont _/.

@Topic
Ta wkurzają takie posty. Albo x temat z "pomocy chelp plizzzzzzz nie mogem siem zalogowac na serfer pisze ze juz jestem "! Albo tak samo w wywiadach

Eiyael
09-02-2010, 21:45
ej ziomus to wlasnie ty taks ie wypowiadasz bezsensownie jak kiedys quiet zeby nabic 1k postow.

Trochę w tym prawdy jest, ale nie dokońca. Zależy czy nabijałem posta czy chciałem sie wypowiedzieć.

@top: można by zrobić to co mówi Maciek, albo można by zgłaszać bugi w dziale zgłoszenia, choć wtedy nie bedzie pewności czy ktoś już buga nie zgłosił.

Karpek
09-02-2010, 22:41
Zawsze można ten dział zrobić na takiej samej zasadzie, jak jest Powitania/Pożegnania (tzn. wyłączyć możliwość odpowiadania na tematy) :P

Jestem za :P

@topic
Masz rację wnerwiające są te same powtarzające się komentarze które są niepotrzebne =/

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
10-02-2010, 08:21
A ja mam wrażenie że musisz zmienić tryb egzystowania na bardziej 'apowski' Tutaj sie pisze po to zeby wbijać posty, a nie żeby pomagać biednym userom.
#topic
Jestem na nie. Dopóki posty są zgodne z regulaminem forum, wszystko powinno być tak jak jest

Osecik
10-02-2010, 09:26
Powiedz mi, ale co na to poradzić? Na każdym forum znajdą się takie osoby, które będą nabijać posty takimi przykładami jak podałeś.
Mnie osobiście najbardziej denerwuje coś tego typu:
"To samo co up" itp.
Powinni dawać za to ostrzeżenia,warny.

Daaron
10-02-2010, 10:01

Też dobrze, ale chyba lepiej będzie solidnie wziąć się za warnowanie :), szybciej zniechęca i uczy dyscypliny.

Wujaszek
10-02-2010, 10:28
Macie racje jak dla mnie całkiem można by wyłączyc system postów, chociaż niektórzy pewnie by nie chcieli ;p

Zarexoholik?
10-02-2010, 14:11
Tylko po to żeby nabić tego jednego posta. Jeśli ktoś nie ma totalnie nic do roboty to wchodzi w każdy, nawet ten najdurniejszy temat i wypisuje tam bzdury, byle by licznik postów 'rósł'.

Jestem za tym, żeby pousuwać, wszystkie te głupie tematy, by im posty poznikały. ;o

.Storm.
10-02-2010, 14:18
Tak masz racje, a wiesz co moim zdaniem jest bezsensowne jak te posty ?!
Ten temat. I osobiscie niechal bym aby to wylaczyli !

Koteq
10-02-2010, 14:20
Racja,tematy bug'ów do Działu z bugami a nie krytykowanie że to czy tamto nie zostało naprawione...
Oni pracują nad wszystkim ale trzeba być cierpliwym:)
po za tym za nabijanie postów powinny być warn'y ;]