View Full Version : Bezsensowne posty.
Po cholere piszecie posty w tych tematach typu: No bug. Tygrys powinien naprawic; Powinno sie naprawic; Nooo jaki bug;
Jak chcecie takie cos napisac to tego nie piszcie bo i tak nie wnosicie nic do tematu...
Pozdrawiam
WaszkaG:)
Sea Ranger
09-02-2010, 20:23
Taa jest ! Na stos !
Szczerze mówiąc nie wiem po co ludzie w takich tematach piszą, ale ponad połowa tego forum taka jest.
@Kigam - Tu chodzi o posty które ludzie piszą w takich tematach a nie o same tematy.
@Mc Maciek - Jestem za.
ktos wkleje foto "buga" a inni pisza komentarz czy to jest bug czy moze kolesiowi sie pomylilo:O, ale wnerwia jak ktos 3x po kims powtarza:O
@edit
To o to się rozchodzi. :)
Macie rację, tak jest w prawie każdym temacie zgłaszającym jakiś bug.
Widzę, że nazwa tematu w pełni pasuje do Twojego posta, tylko małe sprostowanie, to ten temat jest bezsensu. Jeśli ktoś się nie wypowiada prawidłowo, to zostaje nagradzany - proste.
Mc Maciek
09-02-2010, 20:32
Zawsze można ten dział zrobić na takiej samej zasadzie, jak jest Powitania/Pożegnania (tzn. wyłączyć możliwość odpowiadania na tematy) :P
Widzę, że temat w pełni pasuje do Twojego posta, tylko małe sprostowanie, to ten temat jest bezsensu. Jeśli ktoś się nie wypowiada prawidłowo, to zostaje nagradzany - proste.
ej ziomus to wlasnie ty taks ie wypowiadasz bezsensownie jak kiedys quiet zeby nabic 1k postow. moda nie dostaniesz lamusie
@Topic
hehe
MaDaFAkA8903 (2 dni temu) Wyświetl Ukryj
+1
Oznaczono jako spam
Odpowiedz | Spam
O.S.T.R. zrobi zajebistego bita nawet przy pomocy kamienia i kawałka drewna
Memphisss
09-02-2010, 20:59
ej ziomus to wlasnie ty taks ie wypowiadasz bezsensownie jak kiedys quiet zeby nabic 1k postow. moda nie dostaniesz lamusie
z tego co widze to Ty starasz sie o posade moda xD albo mi sie tak wydaje
jesli tak nie jest to po chuj ten temat?
od zwracania nam uwagi sa wyznaczone osoby wiec japa ;]
z tego co widze to Ty starasz sie o posade moda xD albo mi sie tak wydaje
jesli tak nie jest to po chuj ten temat?
od zwracania nam uwagi sa wyznaczone osoby wiec japa ;]
On się stara o moda? No gdyby się starał nie miał by zbanowanych pozostałych 37 kont _/.
@Topic
Ta wkurzają takie posty. Albo x temat z "pomocy chelp plizzzzzzz nie mogem siem zalogowac na serfer pisze ze juz jestem "! Albo tak samo w wywiadach
ej ziomus to wlasnie ty taks ie wypowiadasz bezsensownie jak kiedys quiet zeby nabic 1k postow.
Trochę w tym prawdy jest, ale nie dokońca. Zależy czy nabijałem posta czy chciałem sie wypowiedzieć.
@top: można by zrobić to co mówi Maciek, albo można by zgłaszać bugi w dziale zgłoszenia, choć wtedy nie bedzie pewności czy ktoś już buga nie zgłosił.
Zawsze można ten dział zrobić na takiej samej zasadzie, jak jest Powitania/Pożegnania (tzn. wyłączyć możliwość odpowiadania na tematy) :P
Jestem za :P
@topic
Masz rację wnerwiające są te same powtarzające się komentarze które są niepotrzebne =/
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
10-02-2010, 08:21
A ja mam wrażenie że musisz zmienić tryb egzystowania na bardziej 'apowski' Tutaj sie pisze po to zeby wbijać posty, a nie żeby pomagać biednym userom.
#topic
Jestem na nie. Dopóki posty są zgodne z regulaminem forum, wszystko powinno być tak jak jest
Powiedz mi, ale co na to poradzić? Na każdym forum znajdą się takie osoby, które będą nabijać posty takimi przykładami jak podałeś.
Mnie osobiście najbardziej denerwuje coś tego typu:
"To samo co up" itp.
Powinni dawać za to ostrzeżenia,warny.
Też dobrze, ale chyba lepiej będzie solidnie wziąć się za warnowanie :), szybciej zniechęca i uczy dyscypliny.
Wujaszek
10-02-2010, 10:28
Macie racje jak dla mnie całkiem można by wyłączyc system postów, chociaż niektórzy pewnie by nie chcieli ;p
Zarexoholik?
10-02-2010, 14:11
Tylko po to żeby nabić tego jednego posta. Jeśli ktoś nie ma totalnie nic do roboty to wchodzi w każdy, nawet ten najdurniejszy temat i wypisuje tam bzdury, byle by licznik postów 'rósł'.
Jestem za tym, żeby pousuwać, wszystkie te głupie tematy, by im posty poznikały. ;o
Tak masz racje, a wiesz co moim zdaniem jest bezsensowne jak te posty ?!
Ten temat. I osobiscie niechal bym aby to wylaczyli !
Racja,tematy bug'ów do Działu z bugami a nie krytykowanie że to czy tamto nie zostało naprawione...
Oni pracują nad wszystkim ale trzeba być cierpliwym:)
po za tym za nabijanie postów powinny być warn'y ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.