View Full Version : O.S.T.R vs nieznany freestylowiec
Pewnie większość widziało. Chłopak freestyluje i OSTR oczywiście go miażdży xd.
http://www.youtube.com/watch?v=K4dXE8HU07k&feature=related
Ofc chodziło o fun a nie jakieś spinanie. Spodobał mi się tekst znasz się na freestylu jak ślepy na brajlu xd.
Jaros Jaroz Jaro
09-02-2010, 21:20
Niemożliwe że ostry na sucho jedzie na free tak szybko i z jakimś sensem.
Te free nagrywa w domu. Lubie ostrego ale takie jest moje zdanie.
@down
A ty jesteś bratem ostrego i wiesz lepiej co on robi.
Mikiel nie poniżaj się,sam gówno wiesz.
Mikiel Król Sedesów, ej!
09-02-2010, 21:50
Niemożliwe że ostry na sucho jedzie na free tak szybko i z jakimś sensem.
Te free nagrywa w domu. Lubie ostrego ale takie jest moje zdanie.
AHAHHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHA HHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHA HAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAH AHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHA HHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHAHHA HHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHAHHA
Poległem, pewnie nagrywa to i jeszcze puszcza na głośnikach hahahahahahahha beka z ciebie typie, pierwszy raz słyszę taką głupotę.
^topic
Kiedyś widziałem, dobre xd
OSTRy ma najlepsze free w Polsce bo nagrywa w domu hahahahahahahahha
hahahahahaha
hahahahahahahahaha
@top
Pojechał typa aż mi się go żal zrobiło trochę.
@down
już zrobiłem to 2 x, jeszcze jakiś problem, mały?
Ten free był dla zwały, O.S.T.R'y nie walczy, ma trochę inny freestyle, niż pozostali Battle'rzy. Tak, czy inaczej nawinął konkretnie. :)
Co do 'Jarosa' - O.S.T.R'y pisze freestyle w domu, uczy się go na pamięć, zgrywa, a potem jedzie z playbacku! <ironia>
Jaros Jaroz Jaro
10-02-2010, 00:07
Nie chodziło mi dokładnie o nagrywanie ale o to że tekst napisał i wyćwiczył się go mniej więcej na pamięć. Trudne to? ostry to nie bóg,on też używa kartki papieru i długopisu czy wordpada(jak niektórzy).
@down tett.
Mi tego nie tłumacz,tłumacz to mikielowi który myśli że ostry to wszechmogący i na żywca skleja tekst.
Τettmeier
10-02-2010, 08:20
Nie chodziło mi dokładnie o nagrywanie ale o to że tekst napisał i wyćwiczył się go mniej więcej na pamięć. Trudne to? ostry to nie bóg,on też używa kartki papieru i długopisu czy wordpada(jak niektórzy).
no wiadomo że sobie wszystko pisze ;] on nie może tak fristajlowac, to jest niemożliwe!! bierze kartke i dlugopis przygotowywuje sobie wszystko i dopiero.
@topic
Zjadł go, jak to mistrz. Dostali w dupę hejterzy! :D
'o.s.t.r. nigdy nie przegra'
Zmiażdżył kolesia i tyle ;)
Kornas Pall.
10-02-2010, 16:42
Gz za chęci dla tego kolesia ;D OSTR i tak wymiata w freestyle ^^
Krulowiec
10-02-2010, 17:07
Bez kitu pocisnoł Mu rowno.
Wiadomo, ze było to tylko 4fun ale texty nawet spoko były. ; P
West Side Ryder
11-02-2010, 02:36
Wydaje mi sie ze ten 'nieznany freestylowiec' to Solar, w sumie podobny głos.
No super pojechał go , a wy wyzej jestescie zajebisci
POspinajcie sie jaki to OSTRy nie jest zajebisty na Wolno...
zamiast potrenowac , bo z tego co mi sie wydaje, polowa z was nie jest lepsza od tego Nieznanego;]
pzdr
Chcialbym zobaczyc ostrego w duecie z Gosią Andrzejewicz, albo Moniką Brodką. Moglby z tego powstac na prawde dobry kawalek!
@top: fajny frystajl super
*Esende Mylffon*
12-02-2010, 10:41
Ciekawe co, by sie stalo jakby wyskoczyl na free z moja panią od matmy XD Ona mowi szybciej niz mysli Xd!
Bez kitu, ja nie wiem jak on tak nawija, 1000 mysli na sekunde, najlepsze free na swiecie.;d Nie moge sie nasluchac ;D
Jeszcze 2 lata temu nienawidzilem Ostrego, jakos mi nie pasil, nawet na koncert nie poszedlem jak byl u mnie w miescie, ale teraz sie nim jaram przez Mikiela <3 XD
O.S.T.R. Freestyle Konin, troche lipna jakosc..
http://www.youtube.com/watch?v=_b7018GbYmI&NR=1
Sempacz__
12-02-2010, 12:41
zjadl go hah
AHAHHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHA HHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHA HAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAH AHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHA HHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHAHHA HHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHAHHA
Poległem, pewnie nagrywa to i jeszcze puszcza na głośnikach hahahahahahahha beka z ciebie typie, pierwszy raz słyszę taką głupotę.
^topic
Kiedyś widziałem, dobre xd
Kurde nie chciałbym być na miejscu kogoś kto przy Tobie mówi "OSTR jest głupi".
@Topic
Nie wiem o czym oni rozmawiają, za szybko i zbyt słaba jakość wiem tylko że ten łysy gadał szybciej ;d.
Przecież tego chłopaka nie można nazwać Freestyle'owcem,
szacunek do Niego, że wyszedł na tą scenę przed taką publicznością,
publika zachowała się cywilizowanie, nie wygwizdali go, Ostry się świetnie zachował.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.