Zaloguj się

View Full Version : O.S.T.R vs nieznany freestylowiec

Brain
09-02-2010, 21:06
Pewnie większość widziało. Chłopak freestyluje i OSTR oczywiście go miażdży xd.
http://www.youtube.com/watch?v=K4dXE8HU07k&feature=related

Ofc chodziło o fun a nie jakieś spinanie. Spodobał mi się tekst znasz się na freestylu jak ślepy na brajlu xd.

Jaros Jaroz Jaro
09-02-2010, 21:20
Niemożliwe że ostry na sucho jedzie na free tak szybko i z jakimś sensem.
Te free nagrywa w domu. Lubie ostrego ale takie jest moje zdanie.

@down
A ty jesteś bratem ostrego i wiesz lepiej co on robi.
Mikiel nie poniżaj się,sam gówno wiesz.

Mikiel Król Sedesów, ej!
09-02-2010, 21:50
Niemożliwe że ostry na sucho jedzie na free tak szybko i z jakimś sensem.
Te free nagrywa w domu. Lubie ostrego ale takie jest moje zdanie.

AHAHHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHA HHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHA HAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAH AHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHA HHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHAHHA HHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHAHHA

Poległem, pewnie nagrywa to i jeszcze puszcza na głośnikach hahahahahahahha beka z ciebie typie, pierwszy raz słyszę taką głupotę.

^topic
Kiedyś widziałem, dobre xd

^Deduś.
09-02-2010, 22:39
OSTRy ma najlepsze free w Polsce bo nagrywa w domu hahahahahahahahha
hahahahahaha
hahahahahahahahaha

@top
Pojechał typa aż mi się go żal zrobiło trochę.

@down
już zrobiłem to 2 x, jeszcze jakiś problem, mały?

Wolly
09-02-2010, 23:11
Ten free był dla zwały, O.S.T.R'y nie walczy, ma trochę inny freestyle, niż pozostali Battle'rzy. Tak, czy inaczej nawinął konkretnie. :)

Co do 'Jarosa' - O.S.T.R'y pisze freestyle w domu, uczy się go na pamięć, zgrywa, a potem jedzie z playbacku! <ironia>

Jaros Jaroz Jaro
10-02-2010, 00:07
Nie chodziło mi dokładnie o nagrywanie ale o to że tekst napisał i wyćwiczył się go mniej więcej na pamięć. Trudne to? ostry to nie bóg,on też używa kartki papieru i długopisu czy wordpada(jak niektórzy).

@down tett.

Mi tego nie tłumacz,tłumacz to mikielowi który myśli że ostry to wszechmogący i na żywca skleja tekst.

Τettmeier
10-02-2010, 08:20
Nie chodziło mi dokładnie o nagrywanie ale o to że tekst napisał i wyćwiczył się go mniej więcej na pamięć. Trudne to? ostry to nie bóg,on też używa kartki papieru i długopisu czy wordpada(jak niektórzy).

no wiadomo że sobie wszystko pisze ;] on nie może tak fristajlowac, to jest niemożliwe!! bierze kartke i dlugopis przygotowywuje sobie wszystko i dopiero.

@topic
Zjadł go, jak to mistrz. Dostali w dupę hejterzy! :D

Krsix
10-02-2010, 12:07
'o.s.t.r. nigdy nie przegra'

Zmiażdżył kolesia i tyle ;)

Kornas Pall.
10-02-2010, 16:42
Gz za chęci dla tego kolesia ;D OSTR i tak wymiata w freestyle ^^

Krulowiec
10-02-2010, 17:07
Bez kitu pocisnoł Mu rowno.
Wiadomo, ze było to tylko 4fun ale texty nawet spoko były. ; P

West Side Ryder
11-02-2010, 02:36
Wydaje mi sie ze ten 'nieznany freestylowiec' to Solar, w sumie podobny głos.
No super pojechał go , a wy wyzej jestescie zajebisci
POspinajcie sie jaki to OSTRy nie jest zajebisty na Wolno...
zamiast potrenowac , bo z tego co mi sie wydaje, polowa z was nie jest lepsza od tego Nieznanego;]
pzdr

Carlos
11-02-2010, 04:25
Chcialbym zobaczyc ostrego w duecie z Gosią Andrzejewicz, albo Moniką Brodką. Moglby z tego powstac na prawde dobry kawalek!
@top: fajny frystajl super

*Esende Mylffon*
12-02-2010, 10:41
Ciekawe co, by sie stalo jakby wyskoczyl na free z moja panią od matmy XD Ona mowi szybciej niz mysli Xd!
Bez kitu, ja nie wiem jak on tak nawija, 1000 mysli na sekunde, najlepsze free na swiecie.;d Nie moge sie nasluchac ;D
Jeszcze 2 lata temu nienawidzilem Ostrego, jakos mi nie pasil, nawet na koncert nie poszedlem jak byl u mnie w miescie, ale teraz sie nim jaram przez Mikiela <3 XD

O.S.T.R. Freestyle Konin, troche lipna jakosc..
http://www.youtube.com/watch?v=_b7018GbYmI&NR=1

Sempacz__
12-02-2010, 12:41
zjadl go hah

Daaron
12-02-2010, 14:01
AHAHHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHA HHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHA HAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAH AHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHA HHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHAHHA HHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHAHHA

Poległem, pewnie nagrywa to i jeszcze puszcza na głośnikach hahahahahahahha beka z ciebie typie, pierwszy raz słyszę taką głupotę.

^topic
Kiedyś widziałem, dobre xd

Kurde nie chciałbym być na miejscu kogoś kto przy Tobie mówi "OSTR jest głupi".

@Topic
Nie wiem o czym oni rozmawiają, za szybko i zbyt słaba jakość wiem tylko że ten łysy gadał szybciej ;d.

Google
12-02-2010, 15:13
Przecież tego chłopaka nie można nazwać Freestyle'owcem,
szacunek do Niego, że wyszedł na tą scenę przed taką publicznością,
publika zachowała się cywilizowanie, nie wygwizdali go, Ostry się świetnie zachował.