View Full Version : Co s?dzicie o uptade?
Ja jestem zdania, że owe 'uptade' było jak najbardziej trafne i konkretne. Quest połączony z misjami był strzałem w dziesiątkę.
Po za tym, 'resp' Master Atoma ( do wejścia potrzebny Burning Hearth) - również okej.
Jakie jest Wasze zdanie?
Byl tak glupi i nietrafny jak Twoje wszystkie posty ktore widze w praktycznie kazdym temacie. odejdź od kompa w końcu.
Byl tak glupi i nietrafny jak Twoje wszystkie posty ktore widze w praktycznie kazdym temacie. odejdź od kompa w końcu.
100% Signed.
Topic!
Cóż, ten nowy potwór, jeżeli chodzi o exp. i loot, jest żałosny. Fajnie zrobiona jest miejscówka z tymi potworami, ale nie warto tam chodzić. Nowy Quest tylko dla dużych leveli - aha. Powiększenie mad dogów, ok. Szkoda, że nie zrobili nowych respów kingów, orshabaali, monster skeletonów. Podsumowując, update był średni, innymi słowy, nie wart uwagi.
Down@
Respów kingów, orshy i msów jest tyle ze co nie przechodze przez jakis to pusty, wiec nie narzekajcie...
Ty chyba grasz na innym OTS.
[Tygrys] O jakiego Ci potwora konkretnie chodzi? Bo powstało ich 3?
[Eklerq] Chodzi mi o mesh, bo ten inne to raczej dla 1111+.
100% Signed.
Topic!
Cóż, ten nowy potwór, jeżeli chodzi o exp. i loot, jest żałosny. Fajnie zrobiona jest miejscówka z tymi potworami, ale nie warto tam chodzić. Nowy Quest tylko dla dużych leveli - aha. Powiększenie mad dogów, ok. Szkoda, że nie zrobili nowych respów kingów, orshabaali, monster skeletonów. Podsumowując, update był średni, innymi słowy, nie wart uwagi.
Wam sie nigdy nie dogodzi... Questow dla low jest duzo, zreszta po co robic questy dla low lvli skoro jesli maja grac to zaraz beda mieli wieksze lvle i sobie zrobia te kolejne questy, bez sensu jest robic cos nowego do czego nie potrzeba sie postarac troche, a ten nowy jest jest dosc skomplikowany i oto w tym chodzi, moim zdaniem bardzo fajnie, rs, motylki, lawa, misje. Super
Respów kingów, orshy i msów jest tyle ze co nie przechodze przez jakis to pusty, wiec nie narzekajcie...
Nigdy Wam nic nie pasuje...
Mam takie pytanko, jeżeli do wejścia na Master Atoma potrzebny Burning Heart, to jaki z niego jest loot?
G_R_U_L_I_X
10-02-2010, 07:52
Quest jest chyba od 1111lv no i dobrze. Bardzo dużo było robione w tym queście i to, że szybko zrobili questa nie znaczy, że quest był łatwy, tylko dobzi gracze zaczeli go robić.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
10-02-2010, 08:18
A już myślałem ze wejscie na tamtego respa to jest taki hop siup, a tu prosze...bh 0o. Ogólnie to fajnie ze dodali tą exane pox na rook.
Uptade mi się ogólnie podoba, podoba mi się jedna z misji w quescie na Magic Axe w której trzeba wbić RS'a xd.
misje troszke skomplikowane sa...tanio zrobili z motylkami...potworki jak narazie odkryre "Mash/Mesh"(nie wiem jak sie pisze) quest fajny duzo monster gdzie solo na 1111 da rade:) dobrze ze w 2 sie go robi a nie w ekipach (bloker)
Nagroda tania-moglaby byc jakas inna zeby kazda profa mogla jej uzyc
i nie ma Ultimate Weapon:O
Sedes, król mikelów
10-02-2010, 14:00
Bardzo fajny, naprawde ,
Moim zdaniem to bardzo dobrze ze zrobili cos z tym APO, fajny quest niedlugo moze go wykonam . + dla ekipy
Skryper.!
10-02-2010, 14:09
Quest jest chyba od 1111lv no i dobrze. Bardzo dużo było robione w tym queście i to, że szybko zrobili questa nie znaczy, że quest był łatwy, tylko dobzi gracze zaczeli go robić.
ktorzy troszke wczesniej wiedzieli ze trzeba motylki do questu zebrac wiec? Pomysl trafny, tylko nie powinien nikt nikomu o niczym powiedziec;o
Zarexoholik?
10-02-2010, 14:14
Motylki, które respią się na mapce - fail.
Powinny być od tego questy, ale update nie jest zły. :)
Ciekawe pomysły, ciekawe tereny.
Marcelllo
10-02-2010, 14:17
Wszystko jest OK prócz trzeciego motyla -.- Tam ludzie teraz będą się bogacić bo będą się logować ciągle i zabierać i sprzedawać -.- Powinno być to jakoś inaczej zrobione, żeby wszyscy mieli równe szanse...
Podobno już nie grasz,
Update do bani, jak zawsze.
Od pory tego konkursu nic fajnego na apo nie ma.
@up
dokładnie, na motylka powinien być quest, a nie na mapie się respi, taki sarumar już wie gdzie się respi i lipa jest. Najlepiej zrobić questy na nie.
ps.
Wszystko dla hight lvl oczywiście było.
Nigdy Wam nic nie pasuje...
Jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził.
Moje zdanie jest podobne jak autora tematu.
Może cena za wejście na master atoma trochę za wysoka, ale wszystko inne jest ok.
Quest jak najbardziej przemyślany.
Krulowiec
10-02-2010, 15:48
Quest jest trafiony, na potworach jeszcze nie byłem.
A co do tego Master Atoma , to zawsze trzeba placic bh? czy tylko raz?
Ogolnie update oceniam na 70 %
N-series
10-02-2010, 16:22
Kijowy up mogli dać legi , motylki fail zwłaszcza brązowy powinien lecieć np. z mastera a nie respi się i 20 osób na auto relogu tam jest , obecnie zaczynam labirynt potem edytne ;p
Jak dla mnie Uptade jest na 5- ^^
Trzeba przyznać, że ekipa wymyslila kilka ciekawych misji. Jednak wedlug mnie te motylki, a szegolnie brązowy to nie wypał..zeby respil sie jeden co restart serwera.. i wszyscy sie o niego ubiegaja.. wlasnie za to jest ten 'minus' .
Ogolnie up w porządku.
Mialem nadzieje ze dojdzie wiecej nowych terenow. Quest jest moim zdaniem jest perfekcyjnie dokonany i ciekawy :) Ogólnie update oceniam na 8/10
K\/!N$T0R
10-02-2010, 21:35
Rzeczy dobre w tym uptade to quest na magic axe i nowe respy mad dogow:D co to potworow mesh to resp duzy wasko i exp slaby na 500+ lvu. Powinien byc dodany resp orszow w stylu tych na cod bo na ank sie nierespia a orb praktycznie nonstop zajety.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.