Zaloguj się

View Full Version : Irytuj?ca muzyka...

Seerj
10-02-2010, 14:13
Ok... To czy w wszym otoczeniu ktoś puszcza doprowadzającą was do szału muzykę...
Nie chodzi mi już okonkretne tytuły bo lepiej nie znać tandetnych wykonawców, ale może być gatunek:

- muzyka klubowa ( dla mnie muzyka klubowa to blues i jazz lae nieważne...)
- polish hip-hop ( że też dobry Pan Bóg nie zaliczył to do grzechów)
- no i techno i inne jego wynaturzenia....

I do tego mam zepsute słuchawki :(

.Storm.
10-02-2010, 14:15
Dla mnie hip-hop jest kozacki i zajebisty
Ale takie np . techno tak mnie wkurza ... !

Joogi
10-02-2010, 14:18
Darcie się metali w piosence, jakiś heavy metal XD
Jeszcze nie lubię takich niektórych popowych, chłopczyk odwalony na dziewczynkę i śpiewa prawie dziewczęcym głosem, tego nie lubię xD

#Vivek
dzięki, poprawiłem, widać, że się na tym nie znam xd

Sempacz__
10-02-2010, 14:29
Ok... To czy w wszym otoczeniu ktoś puszcza doprowadzającą was do szału muzykę...
Nie chodzi mi już okonkretne tytuły bo lepiej nie znać tandetnych wykonawców, ale może być gatunek:

- muzyka klubowa ( dla mnie muzyka klubowa to blues i jazz lae nieważne...)
- polish hip-hop ( że też dobry Pan Bóg nie zaliczył to do grzechów)
- no i techno i inne jego wynaturzenia....

I do tego mam zepsute słuchawki :(
nie wiem co masz do blues...................lol albo techno przeciez techno to nie tylko bum bum bum bum tylko remixy piosenek - kiedys inne bylo techno teraz jest inne

@topic
jazz CHUJOWE

Jeszcze nie lubię takich niektórych popowych, chłopczyk odwalony na dziewczynkę i śpiewa prawie dziewczęcym głosem, tego nie lubię xD
ja tez
i nie lubie feel

Mikiel Król Sedesów, ej!
10-02-2010, 14:32
nie lubię techno, zjadaczy kotów drzących ryje oraz sezonowych 'gwiazdeczek' sztucznych jak cycki Dody
co do hip-hopu polskiego, 'jak możesz oceniać coś czego nie rozumiesz'?

Wolly
10-02-2010, 14:43
Nie lubię tych odmian klubowych!

[2]

Kowalu$
10-02-2010, 14:46
Ja nie trawie "Dywanów", Technozjebów (czyt. pedałów żelikow ciebie tez sie to tyczy Pedo Bear Drah czy jak ci tam :)) i rockmanów...

Arcano
10-02-2010, 14:53
wku*wa mnie metal [i każda jego odmiana -,-] i gwiazdeczki typu doda, cerekwicka co wyją, że szklanki sie trzaskają ; (

Vivek
10-02-2010, 14:57
@joogi
Heavy metal nie hard, bo hard to jest rock xD
@topic
Kiedyś nie tolerowałem innej muzyki niż metal. Teraz słucham dalej metalu, mam złe zdanie o hiphopie. Ale potrafię stwierdzić, że kogoś ta muzyka podnieca xD
Jakbym miał wymieniać:
-Hiphop
-Gwiazdy disneya(i dziewczynki z podstawówki z plecakami z Hanną Montaną(<3))

Led
10-02-2010, 15:06
Techno
Hip Hop

Ogólnie też nie lubię muzyki o jebaniu, napierdalaniu jakimś, o nieszczęśliwej miłości etc..

Senshi
10-02-2010, 15:08
Wracam z kolega z budy to puszcza na glos muzyke w "new telefonie" tani zagraniczny rap... albo inni chodza u mnie po osiedlu i polskiego rapa taniego puszczaja...
Dziewczyny na lejach pop...

*Tanuki*
10-02-2010, 15:43
co do hip-hopu polskiego, 'jak możesz oceniać coś czego nie rozumiesz'? [2]
nie lubie żelików. ;d

Krulowiec
10-02-2010, 15:55
Nie lubie popu.
Czasem strasznie Mnie to irytuje gdy ktos słucha piosenki, ktora jest naprawde załosna ale wole sie nie odzywac.

Τettmeier
10-02-2010, 16:25
Mnie irytuje coś w stylu Gutrota :/ Takie true METALE to już jest przesada xd albo te Gorgorothy :( Ja to nie mogę wytrzymać przy takim czymś :s

Precision
10-02-2010, 16:36
Nie lubie metalu, moge uszanować każdego ale poprostu nienawidze tego. Sam słucham Rap/Techno.

Emo
10-02-2010, 18:06
nie lubię techno, zjadaczy kotów drzących ryje oraz sezonowych 'gwiazdeczek' sztucznych jak cycki Dody
Ty też oceniasz stereotypowo to, czego nie rozumiesz:)

Darcie się metali w piosence, jakiś heavy metal XD
W heavy akurat się nikt nie drze.

Ogólnie nie trawie jak ktoś chodzi z komóreczką i puszcza sobie jakieś piosenki. Chodzi głównie o te "umcy, umcy" i jakiś elo ziomków.

^Deduś.
10-02-2010, 19:42
Ostatnio siedzę w autobusie, a za mną siedzi taki mały brudas gdzieś z 11 lat i puszcza na głos Peje z telefonu, do kumpla obok powiedziałem tak głośno "powiedz, żeby to wyłączył bo mu ten telefon rozpierdole" i o dziwo sam wyłączył : >>>>
Tak to lubię prawie wszystko oprócz takiego darcia mordy jak ten Hanibal czy jak on sie wabi... nawet rock taki jak Papa roach, Rage Against the Mache etc. lubię.

Hjubert
10-02-2010, 19:45
Metal/Heavy metal, jak drą japy, nie czaje tego...... Rzygać się chce jak tego słucham wrr... A tak, to wszystko ujdzie. Osobiście słucham każdego rodzaju oprócz w/w ;o

Brain
10-02-2010, 20:08
Polski POP .

Piko
10-02-2010, 20:35
O gustach się nie dyskutuje.......

Krsix
10-02-2010, 20:35
Nie znoszę polskiego PoP'u i techno i wszelkich jego odmian -.-

Jaros Jaroz Jaro
10-02-2010, 20:42
biesiadne disco polo. Lubie nie które kawałki disco polo(ale tylko te z "czymś" ) xd Denerwuje mnie jak ktoś puszcza te wiejskie kawałki.

Albo jak ktoś puszcza rocka z jakiegoś starego fona w którym rownie dobrze moglby trzymać narzędzia.

Bondi
10-02-2010, 20:48
Nie rozumiem Was, dlaczego tak wszyscy nie lubią tego metalu : q
Co do samego tematu:

Reggae
Techno
Hip-Hop w stylu Firmy

Wyróżniłem z tej listy Reggae, bo ten gatunek mnie niesamowicie denerwuje i irytuje : d

Trikol <3
10-02-2010, 21:42
Szczegolnie nie lubie ,gdy biega dziecko z telefonem , a tam leci Firma , Hemp Gru albo Rychu Peja , Tede grube zwierze i inne tego typu scierwa.

Google
10-02-2010, 21:54
#Topic
Pop, Techno, Gospel, Metal, Blues, Punk, Jazz, Emo.

Nie rozumiem Was, dlaczego tak wszyscy nie lubią tego metalu : qd

http://img688.imageshack.us/img688/2161/1265725769bythorgod.jpg

Ja nie trawie "Dywanów", Technozjebów (czyt. pedałów żelikow ciebie tez sie to tyczy Pedo Bear Drah czy jak ci tam :)) i rockmanów...

Tylko z tym, że ja społeczniaku nie słucham Techno oraz nie ulegam wpływom otoczenia kultury hip-hopowej, nie ubieram się na szeroko tylko dlatego, że wypada bo przecież słucham rapu.
A jeżeli chodzi o rap czy to polski czy zagraniczny to zaginam cię na jego temat pod każdym względem, przy tobie niżu intelektualny jestem jak Druh Sławek przy Grupie Operacyjnej,
i ściągnij ten emblemat Tedego bo wstyd mu przynosisz pionku, nie jesteś tego godzien! poza tym szkoda, że nie miałbyś odwagi powiedzieć mi w prosto w twarz, że jestem pedałkiem.

Nie płacz pedałku

Propsujesz się szczeniaku z drugiego konta? pięć.

Wujaszek
11-02-2010, 11:52
Nie trawie polskiego popu i gówna typu Fell, co do metalu to ujdzie ale bez przesady ; |