View Full Version : Irytuj?ca muzyka...
Ok... To czy w wszym otoczeniu ktoś puszcza doprowadzającą was do szału muzykę...
Nie chodzi mi już okonkretne tytuły bo lepiej nie znać tandetnych wykonawców, ale może być gatunek:
- muzyka klubowa ( dla mnie muzyka klubowa to blues i jazz lae nieważne...)
- polish hip-hop ( że też dobry Pan Bóg nie zaliczył to do grzechów)
- no i techno i inne jego wynaturzenia....
I do tego mam zepsute słuchawki :(
Dla mnie hip-hop jest kozacki i zajebisty
Ale takie np . techno tak mnie wkurza ... !
Darcie się metali w piosence, jakiś heavy metal XD
Jeszcze nie lubię takich niektórych popowych, chłopczyk odwalony na dziewczynkę i śpiewa prawie dziewczęcym głosem, tego nie lubię xD
#Vivek
dzięki, poprawiłem, widać, że się na tym nie znam xd
Sempacz__
10-02-2010, 14:29
Ok... To czy w wszym otoczeniu ktoś puszcza doprowadzającą was do szału muzykę...
Nie chodzi mi już okonkretne tytuły bo lepiej nie znać tandetnych wykonawców, ale może być gatunek:
- muzyka klubowa ( dla mnie muzyka klubowa to blues i jazz lae nieważne...)
- polish hip-hop ( że też dobry Pan Bóg nie zaliczył to do grzechów)
- no i techno i inne jego wynaturzenia....
I do tego mam zepsute słuchawki :(
nie wiem co masz do blues...................lol albo techno przeciez techno to nie tylko bum bum bum bum tylko remixy piosenek - kiedys inne bylo techno teraz jest inne
@topic
jazz CHUJOWE
Jeszcze nie lubię takich niektórych popowych, chłopczyk odwalony na dziewczynkę i śpiewa prawie dziewczęcym głosem, tego nie lubię xD
ja tez
i nie lubie feel
Mikiel Król Sedesów, ej!
10-02-2010, 14:32
nie lubię techno, zjadaczy kotów drzących ryje oraz sezonowych 'gwiazdeczek' sztucznych jak cycki Dody
co do hip-hopu polskiego, 'jak możesz oceniać coś czego nie rozumiesz'?
Nie lubię tych odmian klubowych!
[2]
Ja nie trawie "Dywanów", Technozjebów (czyt. pedałów żelikow ciebie tez sie to tyczy Pedo Bear Drah czy jak ci tam :)) i rockmanów...
wku*wa mnie metal [i każda jego odmiana -,-] i gwiazdeczki typu doda, cerekwicka co wyją, że szklanki sie trzaskają ; (
@joogi
Heavy metal nie hard, bo hard to jest rock xD
@topic
Kiedyś nie tolerowałem innej muzyki niż metal. Teraz słucham dalej metalu, mam złe zdanie o hiphopie. Ale potrafię stwierdzić, że kogoś ta muzyka podnieca xD
Jakbym miał wymieniać:
-Hiphop
-Gwiazdy disneya(i dziewczynki z podstawówki z plecakami z Hanną Montaną(<3))
Techno
Hip Hop
Ogólnie też nie lubię muzyki o jebaniu, napierdalaniu jakimś, o nieszczęśliwej miłości etc..
Wracam z kolega z budy to puszcza na glos muzyke w "new telefonie" tani zagraniczny rap... albo inni chodza u mnie po osiedlu i polskiego rapa taniego puszczaja...
Dziewczyny na lejach pop...
*Tanuki*
10-02-2010, 15:43
co do hip-hopu polskiego, 'jak możesz oceniać coś czego nie rozumiesz'? [2]
nie lubie żelików. ;d
Krulowiec
10-02-2010, 15:55
Nie lubie popu.
Czasem strasznie Mnie to irytuje gdy ktos słucha piosenki, ktora jest naprawde załosna ale wole sie nie odzywac.
Τettmeier
10-02-2010, 16:25
Mnie irytuje coś w stylu Gutrota :/ Takie true METALE to już jest przesada xd albo te Gorgorothy :( Ja to nie mogę wytrzymać przy takim czymś :s
Precision
10-02-2010, 16:36
Nie lubie metalu, moge uszanować każdego ale poprostu nienawidze tego. Sam słucham Rap/Techno.
nie lubię techno, zjadaczy kotów drzących ryje oraz sezonowych 'gwiazdeczek' sztucznych jak cycki Dody
Ty też oceniasz stereotypowo to, czego nie rozumiesz:)
Darcie się metali w piosence, jakiś heavy metal XD
W heavy akurat się nikt nie drze.
Ogólnie nie trawie jak ktoś chodzi z komóreczką i puszcza sobie jakieś piosenki. Chodzi głównie o te "umcy, umcy" i jakiś elo ziomków.
Ostatnio siedzę w autobusie, a za mną siedzi taki mały brudas gdzieś z 11 lat i puszcza na głos Peje z telefonu, do kumpla obok powiedziałem tak głośno "powiedz, żeby to wyłączył bo mu ten telefon rozpierdole" i o dziwo sam wyłączył : >>>>
Tak to lubię prawie wszystko oprócz takiego darcia mordy jak ten Hanibal czy jak on sie wabi... nawet rock taki jak Papa roach, Rage Against the Mache etc. lubię.
Metal/Heavy metal, jak drą japy, nie czaje tego...... Rzygać się chce jak tego słucham wrr... A tak, to wszystko ujdzie. Osobiście słucham każdego rodzaju oprócz w/w ;o
O gustach się nie dyskutuje.......
Nie znoszę polskiego PoP'u i techno i wszelkich jego odmian -.-
Jaros Jaroz Jaro
10-02-2010, 20:42
biesiadne disco polo. Lubie nie które kawałki disco polo(ale tylko te z "czymś" ) xd Denerwuje mnie jak ktoś puszcza te wiejskie kawałki.
Albo jak ktoś puszcza rocka z jakiegoś starego fona w którym rownie dobrze moglby trzymać narzędzia.
Nie rozumiem Was, dlaczego tak wszyscy nie lubią tego metalu : q
Co do samego tematu:
Reggae
Techno
Hip-Hop w stylu Firmy
Wyróżniłem z tej listy Reggae, bo ten gatunek mnie niesamowicie denerwuje i irytuje : d
Trikol <3
10-02-2010, 21:42
Szczegolnie nie lubie ,gdy biega dziecko z telefonem , a tam leci Firma , Hemp Gru albo Rychu Peja , Tede grube zwierze i inne tego typu scierwa.
#Topic
Pop, Techno, Gospel, Metal, Blues, Punk, Jazz, Emo.
Nie rozumiem Was, dlaczego tak wszyscy nie lubią tego metalu : qd
http://img688.imageshack.us/img688/2161/1265725769bythorgod.jpg
Ja nie trawie "Dywanów", Technozjebów (czyt. pedałów żelikow ciebie tez sie to tyczy Pedo Bear Drah czy jak ci tam :)) i rockmanów...
Tylko z tym, że ja społeczniaku nie słucham Techno oraz nie ulegam wpływom otoczenia kultury hip-hopowej, nie ubieram się na szeroko tylko dlatego, że wypada bo przecież słucham rapu.
A jeżeli chodzi o rap czy to polski czy zagraniczny to zaginam cię na jego temat pod każdym względem, przy tobie niżu intelektualny jestem jak Druh Sławek przy Grupie Operacyjnej,
i ściągnij ten emblemat Tedego bo wstyd mu przynosisz pionku, nie jesteś tego godzien! poza tym szkoda, że nie miałbyś odwagi powiedzieć mi w prosto w twarz, że jestem pedałkiem.
Nie płacz pedałku
Propsujesz się szczeniaku z drugiego konta? pięć.
Wujaszek
11-02-2010, 11:52
Nie trawie polskiego popu i gówna typu Fell, co do metalu to ujdzie ale bez przesady ; |
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.