PDA

View Full Version : Posta?

Vivek
10-02-2010, 14:32
Ten temat wydał mi się niewart napisania tematu, ale się poświecę xD
Wile osób zakładając konto na apo robi nowy email, bo dużo osób grających tu kiedyś robi nowe konta. Tak stało się ze mną, znudzony siedzeniem na forum postanowiłem zająć się czymś twórczym i pochłaniającym czas. Stworzyłem konto na APO, i jak to można było przewidzieć gra mi się znudziła po krótkim czasie. Zrobiłem krótką przerwę, podczas której nie raz czyściłem pulpit. Jako, iż mój brat jest maniakiem "czystości" pulpitu, usunął mi plik .txt z zapisanymi passami. Nie przejąłem się tym, ale po krótkim czasie chciałem sobie pograć.
I tu pojawił się problem, hasło znam na pamięć, ale reszta danych mi uciekła.
Pierwsze co zrobiłem to poprzez opcje "Odzyskaj Konto" wysłałem passy na email. Sprawdziłem wszystkie emaile i nie pamiętam na jaki email założyłem konto. Rozmawiałem o tym z Tygrysem i Mc Mackiem. Nie mają możliwości sprawdzenia maila. A Mortiis pewnie jest zajęty i nie odpisuje na maile.

I chciałbym poznać waszą opinie.
Czy emaile do postaci powinny być jawne?
Czy Mortiis w takich sytuacjach powinien podawać email?

Chciałbym dodać, że jestem świadomy tego, że ten temat jest noobski. Nie chcecie nie piszcie. A.. I jeszcze jedno nie zależy mi(tak bardzo) na oddaniu postaci. Chce tylko znać waszą opinie.

@Senshi
Jakbym znał emial.. Wszystko tam jest.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
10-02-2010, 14:34
znudzony siedzeniem na forum postanowiłem zająć się czymś twórczym i pochłaniającym czas. Stworzyłem konto na APO
Na forum jest lepsza integracja z ludźmi. Tak btw, to od kiedy gra w tibie jest 'twórcza'?
#topic
Uważam, że maile powinny być jawne, a userzy przy tworzeniu kont powinni sie wykuć na pamięć wszystkich danych dotyczących acc (nazwa, hasło, rk, mail, data)

Wolly
10-02-2010, 14:37
To jest taka dziwna sytuacja. Z jednej strony, takie ujawnanie e-maili może pomóc, ale z drugiej może zaszkodzić.

Ja jestem za: Pilnowaniem swoich passów!

Senshi
10-02-2010, 14:44
jak zakladasz postac na e mailu to acc haslo r key powinien byc na e mailu
nie zapisuj na kompie tylko kartka jakas czy cos:)

Marcelllo
10-02-2010, 14:52
Najlepiej zapisać sobie all w kilku miejscach :D Ja mam np. na kilku kartkach rk, tak żeby mi się nie zgubiły (bo już 1x mi się zgubił rk ale go znalazłem :D)

Pass się szybko zapamiętuje :) Więc lepiej niech nie ujawniają maili bo może ktoś akurat trafi hasło do maila i masz po koncie :)

Tal
10-02-2010, 15:09
Jesteś graczem i Twoim obowiązkiem jest wiedzieć na jakim e-mailu masz założone konto. E-mail nie powinien być jawny. Na następny raz passy zapamiętaj.

piona.

Ktoś II
10-02-2010, 23:43
Mialem dokladnie taka sama sytuacje :P

Napisalem grzecznie e-mail do Mortiisa, podajac jakie haslo mialem na 100%, nie pamietalem e-maila i numerkow. Pokazalem wszystkie ssy jakie robilem postaci, do ktorych dostep mialem tylko ja. Mortiis odpisal na e-maila i oczywiscie pomogl.

Carlos
11-02-2010, 04:19
Jak zapomnialem maila kiedys to napisalem do mortiisa ;o sprawdzil adres na jakim jest postac i mi go wyslal, wiec wystarczy do niego napisac i raczej nie bedzie problemu.

Lord Morgan.
11-02-2010, 09:49
Jak sie nie myle kiedys na stronie bylo napisane na jaki e-mail jest postac zalozona, wtedy bierzesz przypomnij haslo masz pytanie odpowiadasz trafiasz i juz masz kcc+eq+zrookowanie chra -.-
Jestem na Nie.
Poniewaz to jest twoj obowiazek zeby passy pamietac.
Ja mam chyba z 4-5 postaci i do kazdej pamietam passy.
To na tyle Jestem na NIE.:cool:

Vivek
11-02-2010, 16:03
Mortiis odpisał i podał email. xD