Zaloguj się

View Full Version : Czy wywalic Viida z pozycji admina?

Slash
10-02-2010, 15:57
Czy wywalic go z pozycji admina?

Dobra a wiec za co....

Dostalem chyba 5 banow na ktorych conajmiej 3 nie mial dowodow... a jezeli miales dowody to o nie poprosze :>

Crayon
10-02-2010, 16:02
Miałeś Wh, normalnie Cię zbanował, a Ty wchodzisz pod innym nickiem i dziwisz się, czemu Cię znowu banuje. No nie przesadzajmy. To nie forum i nowy nick nie równa się danie nowej szansy.

Mikiel Król Sedesów, ej!
10-02-2010, 16:02
tak wywalić go, nie spełnia on standardów, ma 13 lat i piszczy, jest tępy oraz nie umie grać! nie nadaje się

Μejger
10-02-2010, 16:07
Miałeś Wh, normalnie Cię zbanował, a Ty wchodzisz pod innym nickiem i dziwisz się, czemu Cię znowu banuje. No nie przesadzajmy. To nie forum i nowy nick nie równa się danie nowej szansy.

Te słowa muszę potwierdzić obaj wiemy, że miałeś WH - co więcej, nawet nie próbowałeś tego ukryć. Bany były słuszne, nie moja wina, że zmieniasz IP jak rękawiczki.

⊕ Cineczeq ⊕
10-02-2010, 16:09
Zdecydowanie nie.

Rzulf
10-02-2010, 16:13
Za co wywalić ? Nie podałeś nic, co przekonywało by do tego, żeby usunąć mu tą pozycję... Przydały by się jakieś konkrety... Dlaczego tego chcesz? Jeśli przekroczył jakieś granice to screen na dowód tego zajscia... A nie sam temat z ankietą... Bezsensowne.

Nie.

Vojska
10-02-2010, 16:14
Jestem na nie.. Cineq to proMastah counterstrika i on najlepiej wie.

Wolly
10-02-2010, 16:15
Widzę, że zaczyna się. Zbanował Cię w dodatku słusznie i dlatego ma być wyrzucony?
Chyba dobrze, że wykonuje swoje obowiązki należycie!

Viid'
10-02-2010, 16:19
Twój text na servie po pierwszym banie 'Viid jeszcze raz mnie zbanujesz to Ci wpierdolę' ma się równać z tym tematem?
Dostałeś bana jednego za wh, potem wbijałeś znowu, nicki obrażające mnie + ewidentne wh, więc co się dziwić, że dostałeś kolejne bany?

#slash
Mam duże doświadczenie do takich jak Ty, nie tylko ja uważałem, że masz wh/esp dlatego postanowiłem wejść na speca.
- Chyba znudziło Ci się zmieniać ip, bo już nie wbijasz nickami obrażającymi mnie ; |

@ Nie mam zamiaru z Tobą więcej pisać na ten temat. Każdy z servera, który był na nim w czasie akcji potwierdzi Twoją gre na wspomagaczach, zostawmy obrazę mnie, za same wh nie dostaniesz unbana.
kthxbye

Slash
10-02-2010, 16:20
To poprosze o dowody na moje wszystkie bany :>

mialem nick 'Smierdzoncy Liid'
A ty masz ksywe 'viid'
Liid tez mogl kiedys grac na servie nieprawdaz ?
a dales mi za obraze admina...

@Up wbij na serva to sobie zobaczysz

na chuj mi unban sam sobie dalem unbana...

Kristo.
10-02-2010, 16:26
Nick ludząco podobny do admina - to jest już dziwne.
Moim zdaniem Slash powinien się rozpędzić i walnąć głową w ściane :)
Przecież wszystkie bany były słuszne...
Zamknijcie ten temat

Zezikan
10-02-2010, 16:33
Glupi jestes, gdbyś grał bez czitów byś nie dostał prosta sprawa....

Viidi is cool :P

Dark Devorious
10-02-2010, 16:36
Boże i zaczyna sie. Dzieci neo czituja wchodza i mowia ze nie ma na nich dowodow.Co to mortisa proponuje mu zeby wgral plugin na screeny<gdy admin podejrzewa u kogos wh robi mu screeny daje perma i oskarzony wrzuca do 2h screeny na forum> proponuje rowniez plugin na ban neo <nie nie na zakresy> by neo nie moglo juz wchodzic po banie

Rzulf
10-02-2010, 16:49
@up.

Mam nadzieje, że Santano dziś będzie na steam`ie to pogadam z nim o pewnych pluginach, które na pewno będą przydatne i mam nadzieję, że zostaną wprowadzone... ;)
Teraz potrzeba już tylko czasu, żeby ogarnąć ten serwer... Po woli, jedno po drugim i wszystko będzie szło ;)

@Topic.

Dostalem chyba 5 banow na ktorych conajmiej 3 nie mial dowodow... a jezeli miales dowody to o nie poprosze :>

Czyli wnioskuje, że na dwa miał dowody, skoro sam Ty to potwierdziłeś... ;) Więc bany jak najbardziej słuszne. Myślę, że można to zmaknąć bo nie potrzebny spam będzie tylko

Scoop
10-02-2010, 17:08
Viid zostaje nadal na stanowisku administratora, banował słusznie.

Nie ma takiego grania, dziękuje dobranoc.

[Mc Maciek] ...koniec imprezy!