View Full Version : Interesuj?ca sprawa.
Witam Was!
Temat został założony z powodu nagłego "odbanowania" gracza o nicku -> Lord Pih
A więc moje pytanie dotyczy czemu został "odbanowany"? Skoro dostał 2 bany za Dzielenie Konta.
1 ban
[08/02/2010 14:47] Dexoti -> Lord Pih was banished because of Dzielenie konta.
2 ban dwa dni później
[10/02/2010 10:07] Dexoti -> Lord Pih was banished because of Dzielenie konta.
Oba bany od tego samego GM'a Dexotiego.
A więc dołączam screeny z wyjaśnieniem ich.
1 ss pokazuje, że 8.02.2010 o godzinie 14:47 został Lord Pih zbanowany przez GM'a Dexoti'ego za Dzielenie Konta
http://i50.tinypic.com/1znsw0x.jpg
2 ss pokazuje, że 10.02.2010 o godzinie 10:07 Lord Pih po raz drugi został zbanowany za Dzielenie Konta. Ban 2 dni po poprzednim.
http://i48.tinypic.com/2crud00.jpg
3 ss pokazuje, owe 2 bany na dobrze nam znanej stronie "skust.info"
http://i48.tinypic.com/11t09yd.jpg
4 i ostatni ss pokazuje iż Lord Pih nie jest wcale zbanowany. Logował się 10.02.2012. O czym świadczy "Death List'a" i "Ostatnie logowanie i wylogowanie" I przypominam logował 10-02-2012 około godziny 15 a bana dostał tego dnia o 10:07. Co jest grane? ;P
http://i48.tinypic.com/i40eup.jpg
Zapraszam do wypowiadania się w tej i tylko tej sprawie.
I proszę głównie o wypowiedzenie się GM'ów i GOD'ów
Pozdrawiam
@Edit
Quiet skoro dostał najpierw bana + ubana, i później znowu bana to czemu go nie ma? ;p
@Edit2
Morgan nie płacze stwierdzam fakty. Błąd? Czyżby?
ss od *****
http://i50.tinypic.com/111hwsj.jpg
No i po co ten temat? Może akurat Dexoti był zajęty czymś innym, może akurat sprawdzał kogoś innego lub robił coś innego? Myślisz, że jesteś jedyną osobą na otsie? Że tylko Ty masz problemy? A to, że przyszedł od razu do buga, to akurat może i miał czas, nie pomyślałeś o tym? Zawsze będzie wam coś nie pasować i od teraz przy najmniej ja, nie zamierzam się wam więcej tłumaczyć, jest to już nudne i męczące. Dostał unbana? Miałem swoje powody. Oddaliśmy mu lvl? Mieliśmy swoje powody! itd...
Temat zamykam i każdy kolejny taki także. Baj peace etc.
Co tu jeszcze dodawać, może po prostu udowodnił swoją nie winność, co za tym idzie ban był nie słuszny. Czynników może być wiele.
._.Kwasny._.
10-02-2010, 16:39
Nie chce juz wyzywac tutaj Dexotiego bo zaraz znowu bedzie sie napinal przez neta, Pih zostal odbanowany bo jeden z ownerow Piha to rl Mortiisa, Dexoti nie ogar jakich malo az mi go zal.
@Edit
Wolly, tylko o to chodzi ze ten je*any pies sharuje a dostaje unbany ;]
Quiet v 2.0
10-02-2010, 16:39
Co tu jeszcze dodawać, może po prostu udowodnił swoją nie winność, co za tym idzie ban był nie słuszny. Czynników może być wiele.
Albo Dexoti się pomylił i zrobił unban + nowy ban. Było już kilka takich sytuacji.
N-series
10-02-2010, 16:48
Mysa z krk , a lesiu z przemyśla , chyba to wyjaśnia czemu ;s
Precision
10-02-2010, 17:00
Nigdy chyba nie będzie sprawiedliwie. Proponuje zamknąć ten temat po wypowiedzi jakiegoś GM/tut.
Lord Morgan.
10-02-2010, 17:20
Nie lubie Pih"a ale trudno, dostal unbana mial moze dowody na to lub ban byl nie sluszyny "pomylil sie".
Sam sie przekonalem ze Gm sie myli robie ss na 1400 lvl a Tygrys wziol mnie na gore sky, po czym przeprosil mnie i ze to byla pomylka, wiec Dexoti tez sie moze pomylil ? a Ty juz placzesz.:cool:
Skryper.!
10-02-2010, 17:45
Nie lubie Pih"a ale trudno, dostal unbana mial moze dowody na to lub ban byl nie sluszyny "pomylil sie".
Sam sie przekonalem ze Gm sie myli robie ss na 1400 lvl a Tygrys wziol mnie na gore sky, po czym przeprosil mnie i ze to byla pomylka, wiec Dexoti tez sie moze pomylil ? a Ty juz placzesz.:cool:
Jak mozna sie pomylic w sprawdzeniu ip? Chyba kazdy chodzil do szkoly i uczyl sie matematyki i odroznia liczby nie? Nie musicie podlizywac sie administracji- na modka lub tutora watpie abyscie mieli szanse. Moze ktos wytlumaczylby to?
Krulowiec
10-02-2010, 17:46
Dla Mnie jest to smieszne, jest shar wiem z pewnych zródeł.
Osoba, ktora posiada rk do Piha nie ma neta wiec gra nia ktos inny.(lub wiecej osob)
Nie rozumiem unbana.
Tu się liczy kto kogo zna a nie sprawiedliwość, nie bądźcie naiwni. Tak samo jest ze wszystkim na tym śmierdzącym APO. Eventy ustawiane, questy to samo. Tygrys też wielki informatyk... Jedyne co potrafi to tworzyć mapki po 7.6, 8.x+ już go przerasta. Co więcej, od samego początku APO sprzedawał kasę na allegro żeby dorobić, tak gm sprzedawał kasę na własnym serwie... śmiech na sali.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
10-02-2010, 17:59
na modka lub tutora watpie abyscie mieli szanse.
I tak kiedys bede adminem
#topic
Może się pomylił bo user nickiem Lord Pih miał zmienne ip, lub był w podroży
Marcelllo
10-02-2010, 18:04
@Azbest - ale nie dawałby mu 2x bana...
Ja właśnie nie wiem co się ostatnio tutaj za sajgon dzieje :/ I to nie jest pierwszy dziwny unban :d
Ja wiem pih dobrze obciąga!
Pih powinien dostac bana ale teraz na 60 dni za kazde share
Teraz ludzie beda sharowac postacie i bocic bo jak GM "Dexoti" nie przestrzega regulaminu dla Game Masterow to nie wiem co teraz bd robic
taka jest sprawiedliwosc na tym serwerze... Nic na to nie poradzisz...
zmiencie to bo pozniej kazdy zdziwiony ze apo traci graczy...
Pretensje do graczy o lamanie regulaminu a sami go nie przestrzegacie...
Juz 2 GM... dobrze ze ktos jest czysty Santano i Tygrys...
Dziwna sprawa. Może Dexoti się wypowie i nam to wszystko wyjaśni? :P
czubass 1349
10-02-2010, 19:18
moglo byc tak
1 ban za dzielenie
2 ban za dzilenie lecz moglbyc dluzszy/krotszy
odbanowanie nie mam pojecia
Memphisss
10-02-2010, 19:31
dziwna sprawa ;/
skoro to jakis rl mortiss'a to pewnie bylo tak
dexoti go zbanowal koles dal znac dla mortiss'a mortiss go odbanowal
potem dexoti go widzial wiec zbanowal a mortis odbanowal i powiedzial mu zeby wiecej go nie banowal xD
glupie i zawile jak cale apo
Po pierwsze nie wasz interes kogo banuje lub kogo odbanowuje.
Zawsze mogę się pomylić więc chyba mam prawo zdjąć bana którego sam przyznałem?
Jeżeli nie macie o czymś pojęcia jak było to przestańcie pisać bajki wyssane z palca bo wprowadzacie tylko ludzi w błąd.
Lord Pih napisał z prośbą o zdjęcie bana ponieważ jest od kilku dni nowym ownerem postaci i zostało to sprawdzone w logach.
Tyle na ten temat.
Dziękuję, do widzenia.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.