Zaloguj się

View Full Version : Ogólnie o broni

Kreweta
11-02-2010, 00:41
Tak mi przez myśl przeszło że narzekaliście że magic mace słabe i fujj i w ogóle to zrobili magic axe które jest na razie najlepszą bronią (najwięcej atk) to może kiedyś kiedyś zrobią także dla magicznych (może ultimate weapon) a potem dla palla ?? co wy o ty sądzicie?

Wujaszek
11-02-2010, 07:04
Co do magic axe to niewiem czy wali się więcej, myślę, że powinni ustabilizować hity u knighta. Ultimate Waeapons pewnie jest dla ed/ms ale niewiadomo(chyba) jakie są z tego obrażenie. A co do pallków to mają dobrego g bolta.

Drake Banned
12-02-2010, 11:01
nie wiem czy wiesz ale knight jest najsłabszą profesją na apo, próbują ją balansować żeby jakoś wyrównać a ty chcesz jeszcze jakies dla palka i dla maga nowe itemy, dobrze ze tego ultimate weapon nie ma nikt jeszcze bo pewnie taki edzio bedzie napier**** nieziemskie hity w ludzi a co dopiero w moby

#edit
to miało być śmieszne? nie wyszło ci ;]

(mowie o debilu na dole)

Saylor
12-02-2010, 12:16
nie wiem czy wiesz ale knight jest najsłabszą profesją na apo, próbują ją balansować żeby jakoś wyrównać a ty chcesz jeszcze jakies dla palka i dla maga nowe itemy, dobrze ze tego ultimate weapon nie ma nikt jeszcze bo pewnie taki edzio bedzie napier**** nieziemskie hity w ludzi a co dopiero w moby

Aha.

Najsłabsza to jest twoja głowa.

@zobaczymy jak zrobią.