PDA

View Full Version : Loot - Kingi / MS.

Asman
11-02-2010, 18:38
Witam , chciałbym serdecznie pozdrowić ekipe serweru za co? Za to że tylko potrafia obniżać loot. Jak i dla low lvl jak i dla h.lvl... :|

Mam 430 lvl - Expie na MS/king...

Wbiłem 10 lvl'i poprzednim razem (przed wprowadzeniem lootu 10% wyższy)

5 lvl na king - 180 cc loot'u...
5 lvl na MS'ach - 200 cc loot'u...

Co oznacza że na 10 lvl'i wyloociłem 380cc co nie jest zadowalające:| Jak na h.lvl potrafia zarobić 500-1500cc w 1-1,5h....

Niby jest 10% podwyższony loot... I co z tego? :| Na 5 lvl wyloocilem tylko - 2 G.helmet i 5 rzeczy z msów warte 20cc... GZ!

@Down

Aż taki to nie , sądzę że tak jak żeby kiedyś z MS lootało to ok... bo z kingow to by na dzien 10-20kcc sie wyniosilo . XD Jak w jedną noc na pustym resp potrafilem 500 ek wyloocic do 8-10kcc;d

I prosze o jedno... Prosze o komentarze osób które na prawde to odczuwają i takie 400/800 lvl... ;|

CHOLERA JASNA! Jak to jest pewne ze 430 lvl moze pasc nawet na MS'ach jak zluruje sobie 4-8... Więc co!? Jak ma odrabiać za SL'e , Manasy i kupic nowe eq? :| Do tego wliczajmy PK'erów i jak ujebiesz jedna osobe to cala gildia idzie...

Czyli policzmy - Wbijasz 5 poziomow i masz NP : 2 deady od MS'a i 1 od Gracza + 1 bp manasow... 300+150 = 450cc... A na 5 poziomow zarobisz okolo 400cc. :|

#Merol# HAHAH , czyli tak... Mam sobie wyczarować z kapelusza kilka kcc (oraz eq żeby jakoś potrafić grać / żeby łatwiej się grało) + Na manasy + SL... Dlatego że Kingi to słabe potwory? Dziwne że na COD latają 800-900 lvl własnie na kingach dziwne nie? I to jest słaby potwór? To tak jakby dla 250 EK na RL Demon to słabiutki potwór... :| NA wardach i Um'ach? Zanim tam zaczne expic to APO upadnie... (okolo 800 lvl) co oznacza ze czeka mnie jeszcze 400 lvl strat? I potem musze to nadrobic zauważ to... Co oznacza ze musialbym zarobic około 150kcc żeby nadrobic straty. GZ!

HpX3
11-02-2010, 18:40
No wlasnie daliscie wiekszy loot a i tak nie odczuwam większej różnicy w "traconej" kasie.
Najlepiej zebyscie dali takiego loota jaki był kiedyś

Senshi
11-02-2010, 18:49
Za duzo kasy na serwerze i zmniejszaja jej ilosc...np.:
-loot FW, MS Kingi
-misje
-broszka z apo kolega z 35+ zabil i 0 lootu broszka leci raz na tydzien o ile nie rzadziej;/

Powinni przywrocic bo nie ma z czego siana zbierac

Pablosikk
11-02-2010, 18:54
Masz racje ten loot to jest żenada... Sam zaczne expić na ms ale troche pytam kolegów i mówią że loot jest poprostu żałosny ze na sle nie zwraca się i za manasy ...

Angu$ XD
11-02-2010, 19:20
Za dużo kasy na servie więc obniżają loot, co ich to obchodzi, że lov lvle nie mają tej kasy ważne ze h lvle stać na wszystko i jest ok :)
Hehe o kingach wole nie mówić bo na ms widać jeszcze ten loot. Ale kingi...Żenada..

SaSa?
11-02-2010, 19:47
ja na 100 lvli z msow 400-500 mialem 7kcc +
Śmiech na sali no i co ich to ma obchodzić kto ma ile kasy na serwie jedni mają mniej drudzy więcej dlaczego mają karać tych co tej kasy nie mają?Widze ,że ten serwer jest tak popierdolony ,że szkoda gadać.A i jak robicie update to zróbcie coś dla każdego bo jak na razie to żadnego questa dla niskopoziomowych graczy nie było tylko coś dla 1k.
Do administracji mam gdzieś waszą opinie robicie chujnie z tego serwera.

@edit

@up
Kingi to już poezja niby polepszyli ten lot a i tak gorzej leci może wam się liczby pomyliły ?

@edit
żałosne z lota z 66 lvli od 500-566 mam tylko :
Suma: 65 sc 82cc.
u soni

Merol
11-02-2010, 21:20
Zrozumcie ludzie wkońcu to, że to są słabe potworki (biorąc ogólnie lvle na apo), musicie niestety wytrzymać taką "męczarnie", ale przyjdzie czas kiedy będziecie na umach mieć nadmiar lootu, to zobaczycie ile będziecie na lvl wynosić.
Póżniej Wardy, tam jest z górki loot + exp.

Wolly
11-02-2010, 22:17
Loot z tych potworów został poprawiony. Może i racja, że nie jest za świetny, ale nie oszukujmy się, nie jest to ciężko 'przeciwnik'.

Cristiano
11-02-2010, 22:44
Zgadzam sie do co do wypowiedzi Asmana..Przed "Powiekszeniem Loota" potrafilem zebrac w ciagu 20 lvl 5-7kcc..Teraz Items tak rzadko leca ze zrezygnowalem expic na Kingach bo nie wyrabiam sie z kasa..A na Eq jakbym mial zbierac z kingow to moze na 900 by mi sie udalo i w to watpie...Po Prostu Ekipa Apo Jaja sobie z nas Robi....

Eklerq
11-02-2010, 22:46
Za dużo kasy na servie więc obniżają loot, co ich to obchodzi, że lov lvle nie mają tej kasy ważne ze h lvle stać na wszystko i jest ok :)
Hehe o kingach wole nie mówić bo na ms widać jeszcze ten loot. Ale kingi...Żenada..

100% Signed.
Napisałeś/aś prawdę, na APO jest polityka level'a, im większy level tym lepiej się gra, a administracja nie interesuje się nowymi graczami, później się dziwią, że mało osób gra. Pozdro 600...

Mlaku
11-02-2010, 22:53
Uwazam ze loot z kingow jest dosc slaby ale nie najgorszy ;] Jak sie bije po 2 kingi to wiadomo ze loot nie bedzie za dobry, potrzeba jedynie cierpliwosci a na pewno sie cos wyloci ^^ A na MS nie expie wiec nie wiem czy loot z nich jest slaby ;D

Neffexik
11-02-2010, 23:08
Nooo zalezy dla kogo ja osobiscie 700+ pallem nawet kingow nie otwieram bo szkoda czasu..
ale jezeli dalej tak bedzie z np fw bedzie lecialo to co wczesniej z demonow ;<

Tal
11-02-2010, 23:18
Jak dla mnie loot jest zdecydowanie za mały. Na ten moment można śmiało powiedzieć, że z kingów w ogóle nic nie leci, a z ms'ów (kiedyś najlepszych potworów do loota) zrobiły się zwykłe kiepskie monsery. : |
Jak ekipa chce zmniejszyć ilość kasy na serverze to niech się weźmie za h lv.
Dziś 308-312lv wyciągnąłem na ms'ach 150~cc. -.-

Poza tym loot powinien być wysoki gdyż właśnie wysokiego loota chce większość graczy (pewnie tak jest). Chyba nie chodzi tu o utrudnianie rozpoczęcia gry nowym tylko o zebranie jak największej ilości ludzi! Server stoi wystarczająco długo by 1klvle miały chaty całe w scarabach, nic się z tym nie powinno robić.

piona.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
12-02-2010, 11:30
Powinny być przedziały lvlowe w loocie np dajmy na to jest jakaś skala tego loota w tej chwili. No to ja to widze tak :
1-300 - 200%
300 - 600 - 140%
600- 900 - 100%
900 - 1500 - 70%
1500 - ? - 50%
Ofc wyłączając rook

Wujaszek
12-02-2010, 12:39
Zgadzam się z Tobą w 100%. Pamiętam jak 2.5 roku temu miałem 500 ed i expiłem na kingach/ms. Wtedy można było ładnie zarobić do 500 lvla zarobiłem ponad 50kcc. Teraz loot to porażka z co 15 msa leci jakiś demon shield/t hammer co jest gówno warte a z kingów najczęściej jakis gh i to tez rzadko..
Azbest twoja propozycja jest dobra ale i tak to nie przejdzie :|

Eryel v0.2
12-02-2010, 13:35
Wszyscy macie racje.
Też expie na kingach/ms'ach i ten loot to jest po prostu jedno wielkie dno.
Wbijając 3 lvl'e może lootne jakiś g helmet, czasem g axe, rzadko dsl, i śmieci typu mms, mpa = /
To jest po prostu żenada.
Grając tutaj 2 lata temu, pamiętam expiąc na kingach, loot był wtedy normalny na te 3 lvl'e wynosiłem ok. 1-2k cc a teraz? Może marne 300 cc.
Czyli ci co grali wcześniej, i mogli kase uzbierać to mają lepiej?
Jak na początku stawiając ots'a ustawiłeś loot np. x3 to taki powinien już być, nic nie powinieneś zmieniać. Tak samo jak teraz byś zmienił expa z 5 na 10, to to samo. Jak coś się ustala na początku, to tak powinno być do końca, bo nowi mają gorzej.

Peace.