View Full Version : Pomoc w POH boss questach...
Siema Siema!!
chcuialebym prosic o pomoc i informacje w questach z bossami czy sa trudne tzn te ponizej behemota i demon a dwarfuw itp o opisanie drogi moze albo pomoc w grze chodzi o droge ,zaprowadzenie nie wyczyszczenie zaznaczam sam sprunuje potrzebuje tylko pomocy w odnalewzieniu drogi muj nik w grze: Liebiolixus:D
Diway Druid
05-07-2007, 15:50
Czesc moge ci wyczyscic wszystkie questy nam poh oprucz na demon boos quest jakby cos to nick : Diway Druid ale jest problem mam bana do 8 lipca (niedzieli) ale tak to moge pomuc za darmola
Dwarf Boss- Występują tam Dwarfy, Dwarfy Soldiery, Dwarfy Guardy i Geomancery. Najgorzej jest z Geomancerami, bo na mniejszym poziomie jak Cię przybloczą Guardy może być nieciekawie. Jeśli jesteś Knightem weź shootera :)
Stone Golem Boss- Banał. Same stone golemy do pokonania :)
Minotaur Boss- Minosy, Mino Guardy, Archery i Minotaur Mage. Lepiej wziąć shootera(na te Archery i Mage... mogą uciekać i wejdziesz w jescze większy resp mino )
Z resztą postąpisz podobnie. Jakaś rasa ma jakiegoś potworka walczącego na odległość- shooter. W przypadku Beho też przyda się się shooter bo potem jest pełno Elder Beholderów :)
Pozdrawiam .
dzieki za odpowiedzi ale nie powiedziales nic o boossach tych np grorlam golemuw czy sa trudne>>??
ja posuiadM 126 LVL jak by ktos chcciale wieeziec:P
jak pow2iedzialem nie cche czysciciela tylko informacje o drodze ale jak ktos mocno chce to moze :D
do tej niedzieli w lipcu to troche ine chce mi si4 czekac ale jak nie znajde drogi to napisze:) i dzieki za dotychcczasowa pomoc:):)
Hmm.. wg. mnie stone golemy to najlatwiejsze z bosow a grolam jest bardzo łatwy (moj kolega ubil go 40 drutem :D )
Jesli chcesz wiedziec wiecej napisz w grze na nick: Master Tibii napewno pomoge :)
grorlamto byltylko przyklad bossa bo kolega we wczesniejszym poscie powiedzial tylko o tych naJLEPSZYCH MONTERACH W RASIE A MI CHODZI LO O BOSSUW I DALEM PRZYKLAD:::d NAPISZE;]
Neither xD
05-07-2007, 19:55
grorlamto byltylko przyklad bossa bo kolega we wczesniejszym poscie powiedzial tylko o tych naJLEPSZYCH MONTERACH W RASIE A MI CHODZI LO O BOSSUW I DALEM PRZYKLAD:::d NAPISZE;]
Żal mi CIę. Pisz wyrazniej, bo usiłuje zrozumieć, co tu napisałeś,
Bosem Demona jest ORsz,
Bosem Behomota jest belhior,
Jak chcesz, to napisz w grze, wyczyszcze Ci za free :)
Diway Druid
05-07-2007, 22:01
Booboo to ja ci moge pomuc jakby co to tearz pisz na brata hara nick :Konan Adek a w pon. ci pomoge (wyczyszcze) wszystkie questy na poh
dziekuje za wszystko temat zakonczoony wykonalem wszystkie oprucz demoin boss:):D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.