View Full Version : Eurotrip
misiek rambo
11-02-2010, 19:04
Pewnie na tym forum są osoby które oglądały film Eurotrip . Chciałbym poznać wasze opinie na temat tego filmu.Mi się bardzo podobał :d jest dużo śmiesznych scen. jakie sceny wam najbardziej wpadły w oko . powstał w 2004roku Najbardziej mi się podobała scena jak ten chłop do pociągu wszedł i zaczoł obmacywać każdego :D:
xxXTibiomanxxX
11-02-2010, 19:34
Plaża Nudystów : d i VanderseXXxx xd Staryy film ale dobry ^^ Prawie w kazdym temacie gdy ktos sie pyta o fajne filmy jest : d
Sempacz__
13-02-2010, 23:34
zajesbite XDDDDDDDDDDDD bialy dym wybrano papieza a tamten typ wyszedl hahah
dawno juz ogladalem
Ten film to moim zdaniem klasyka komedii!
Najlepsze sceny: Jak brat leszczył Scota, jak byli na placu Św. Piotra, gdy Scoty przyjechał do domu ukochanej, a jej brat udawał Hitlera. xD
Ogladalem rok temu, chyba musze sobie sciagnac, bo film zajebisty XD mnie osobiscie rozje*ala scena w domu ojca Miki, konkretnie ten maly Hitler XD!!! film konkret ; d polecam
Ridz_Forester
14-02-2010, 10:53
Oglądałem ten film dosyć dawno.Świetna Komedia pamietam dobre było jak w posiągu był taki typ chyba to był włoch, jak wjeżdzali w tunel sie rozbierał :D
Miskuzi! XD hahaha :D
Film jest mega :D Tamten myslal, ze ta Mike jest chlopem :D Akcja z wyborem papieza tez byla niezla ;DD Ogolem film smieszny ;d
misiek rambo
14-02-2010, 12:31
fajny kawłek był z vandersex :d co kuper poszedl :d i flugengehaimen;d plazda nudystow tez dobra albo co sioera z bratem sie lizala:d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.