View Full Version : Outfit
Belfus Adri
11-02-2010, 22:00
Witam, ostatnimi czasy ekipa walczy z nadmiarem kcc na servie, robi questy wymagajace wielu kcc, obniza loot z potworkow itp...
Moja propozycja polega na tym zeby zrobic nowe outfity tylko hero czy necromancer cena ich to np od 5 do 30 kcc (to zalezy od ekipy) w sumie jak ktos sie chce wyrózniac to niech zaplaci!
Co wy na to ??
Angu$ XD
11-02-2010, 22:08
Po 1 nie podoba mi się pomysł
Po 2 zły dział. Temat powinien być w propozycjach;p
Wydaję mi się, że najlepszym wyjściem było by powiększenie ceny dwarfa/nimfy. Dam na tak, bo jest to coś na podobnej zasadzie.
Pozdrawiam
Propozycja nie jest zła, chociaż wymaga dopracowania jak każda, przenoszę do działu propozycje. :)
Nimfa/dwarf i tak już się chyba znudził. Coraz mniej wiary w tym lata.
Myślę, że te outfity nie wywołają zbyt dużego zainteresowania.
@edit.
Scoop, masz Gje Ema? :)
Zainteresowanie będzie oczywiście na samym początku. Potem już wszystko ucichnie. Tak, czy inaczej, warto to wprowadzić.
Chyba już była taka propozycja.
Co do wyglądu hero, to chyba odpada, bo Outfit Gm, Tutora?
CO do Necro to się zgodze;)
do nimfy i dwarfa przydalby sie jeszcze jakis nowy outfit
Necro i hero moze sie ED zmienic w kazdej chwili:)
Podoba mi sie pomysl, ale wymaga dopracowania
to mozna inaczej zrobic usuniecie czaru utevo res ina i do kupna outy queena nekro dworcow itd.
Propozycja dobra tylko właśnie outfity powinny być tańsze wtedy ludzie częściej by je zmieniali.
Zgadzam się, że przydałyby się nowe outfity, bo zawsze byłoby to urozmaicenie serwera :) aczkolwiek stan kcc się nie zmniejszy, bo jest coraz więcej high leveli. :D
Knight Lukas
12-02-2010, 08:10
Dobry pomysł ale raczej to będzie za dużo roboty dla adminów.
A co to dych kcc to i tak będzie ich dużo i nic na to nie poradzą.
Wujaszek
12-02-2010, 08:11
Wydaję mi się, że najlepszym wyjściem było by powiększenie ceny dwarfa/nimfy. Dam na tak, bo jest to coś na podobnej zasadzie.
Pozdrawiam
Coś Ty nimfa/dwarf już się ludziom znudziła, teraz rzadko kto kupuje i jeśli by zwiększyć cenę to nikt by nie kupował. A co do nowego addonu to można by zrobić necro/princess/hero ale wtedy dało by się zmieniać kolory ów addonów?
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
12-02-2010, 11:13
A ja na to jak na lato
#topic
Dobre, ale słabe. Chyba ze te outfity będą poprzerabiane np. necro trzyma laske w prawej dłoni, czy hero ma za pasem miecz. Co wy sie tak uwzieliscie na zmniejszanie kasy na servie?
A bedziesz robił te laski ?
Czy ja ci wyglądam na członka Ekipy Servera? Nie lubie robić lasek :\
Sir Tom'ek
12-02-2010, 11:17
A ja na to jak na lato
#topic
Dobre, ale słabe. Chyba ze te outfity będą poprzerabiane np. necro trzyma laske w prawej dłoni, czy hero ma za pasem miecz. Co wy sie tak uwzieliscie na zmniejszanie kasy na servie?
A bedziesz robił te laski i miecze ?
Jestem na tak ;)
mi się twoja propozycja podoba :) Można te outfity wprowadzić al trzeba by było wykonać quest u Doctora ;p
3rd Dimension
12-02-2010, 11:38
Wg. mnie niefajny pomysł, zaznaczyłem NIE.
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Jestem na tak. Prawda wielu osobom znudziły się pospolite dwarf i nimfa, dlatego też zmieniają outfity na chłopaka lub dziewczyny. Powinno to wejść w życie :D
Jestem na tak, przydały by się jakieś nowe outfity :P
Tak.. przydałoby się takie coś;) i by mogli zrobić jakis bd drogi outfit (przykładowo za 100kcc), od razu by sie mniej kasy zrobiło :D
Dark Devorious
14-02-2010, 00:00
Jestem na tak , ale jezeli cena dobila by do 30kcc to raczej nikt by tego nie kupil :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.