PDA

View Full Version : Fragi i manasy

Adasik
11-02-2010, 23:34
A więc tak: Wpadłem na pomysł aby:

1. Frag trwał 6h ewentualnie 8h, bo jak każdy wie, że bez fraga jak bez ręki..
2. Z potworków leciały sporadycznie manasy mianowicie np. z co 50 Queena (lub innego potworka) MegaManas z 10x użyciami :)

Darujcie sobie komentarze typu "kiedyś były 2 fragi po 24h i się grało. Nie pasuje tam to zagłosujcie na "Nie" i tyle.
Co do tych manasów chodzi o to, aby można było pohuncić nieco więcej gdyż 15 użyć manasa to zawsze coś :)

Sturnusek
12-02-2010, 00:02
A więc tak: Wpadłem na pomysł aby:

1. Frag trwał 6h ewentualnie 8h, bo jak każdy wie, że bez fraga jak bez ręki..
2. Z potworków leciały sporadycznie manasy mianowicie np. z co 50 Queena (lub innego potworka) MegaManas z 10x użyciami :)

Darujcie sobie komentarze typu "kiedyś były 2 fragi po 24h i się grało. Nie pasuje tam to zagłosujcie na "Nie" i tyle.
Co do tych manasów chodzi o to, aby można było pohuncić nieco więcej gdyż 15 użyć manasa to zawsze coś :)
Co do fragow, to agree.
ale manasy? =o kup se z 5gbp przed expem i po problemie.

Wassup
12-02-2010, 00:19
To idź graj na mazurku.
Fragi co 6h? Wtedy to byłby chaos i anarchia co chwile na fraga ktoś by padał. Bardzo podniecające ubić mniejszy lvl od swojego.
NIE

@Duff
Faktycznie w chuj.
Co z tego że ty kogoś ubijesz, jak piesek znowu przyleci albo zawoła jakiegoś swojego kumpla co ma większy lvl i naexpileś.
Po prostu debile powinni mieć chociaż trochę kultury i wiedzieć że jak ktoś sobie zajął to żeby mu się nie wpieprzać jak ostatni cham.

Duff
12-02-2010, 00:50
To idź graj na mazurku.
Fragi co 6h? Wtedy to byłby chaos i anarchia co chwile na fraga ktoś by padał. Bardzo podniecające ubić mniejszy lvl od swojego.
NIE

To idz graj na non pvp :)
Na serwie jest w hu* duzych leveli. Trzeba jakos walczyc o respy.
Co do propozycji z manasami to nie wiem co o tym myslec :<

Adasik
12-02-2010, 07:40
To idź graj na mazurku.
NIE

Zgadzam się z Romkiem, że jak boisz się PKować to idź na serwer non pvp, bo ja sobie nie wyobrażam gry bez fragów... Co do chaosu i anarchii to zakładając, że będę miał 1 fraga wolnego (przy teraźniejszym czasie 12h znikania fraga) to rzeczywiście będzie chaos jak zmarnuje 2 (przy systemie 6h znikania fraga)

Knight Lukas
12-02-2010, 07:54
Ta co do fragów się zgadzam ale i tak pewnie będzie brakowało :D, a te manasy po 10 użyć hmm jak zmniejszyli lota to manasy mogą spadać.
Ale i tak te nooby czy padną 2 czy 5 razy to i tak przyjdą ;/

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
12-02-2010, 11:17

Ani dluzej nie posiedziesz, ani ci to nie pomoże. Zbędne. 10x to ile? 1/2 - 1 quenn? Jak już to 250x ale lecące masakrycznie rzadko

Wolly
12-02-2010, 15:14
Zgadzam się co do fragów, ale manasy to marny pomysł. Tak jak ktoś wspomniał, kup sobie więcej manasów przed expieniem.

Karpek
12-02-2010, 17:35
Żadna propozycja mi się nie podoba...
A z tymi manasami to jest niepotrzebne, najlepiej kupić sobie kilka gbp mmax i po problemie :x

Joogi
12-02-2010, 17:40
Co do 1, to jestem za 8h, 6 to za mało jak na server, gdzie możesz solo rozwalić gracza. Jeśli byłoby to 8.0 +, to bym się zgodził nawet na 4h xD

Co do 2, to po co manaski? Lepiej cc'ki zbierać i kupić potem manasy. Nie opłacalne, przynajmniej jak dla mnie :)

handlarz_narkotykow
12-02-2010, 17:42
jestem za 1 opcją 2 jest idiotyczna :eek: przyda się więcej fragów, jak grałem to zawsze mi brakowało...

Adasik
13-02-2010, 16:02
Proszę o wypowiedź większej ilości graczy i Administracji. :)
Głosujcie.

Senshi
13-02-2010, 16:37
Jestem za 1 propozycja
Co do 2 to troche przesada:)
Lepiej zrobic nowy manas po 350 uzyc xDD

Marcelllo
13-02-2010, 16:39
Co najwyżej pierwsza. Druga bez sensu bo byś siedział na respie dopóki byś nie zebrał całego capa loota...

Ale frag nie mniej niż 6h bo tak by była za duża masakra :d

Venarek
13-02-2010, 20:00
Żadna propozycja mi się nie podoba..

Te manasy to bezsens..jak juz napisali wyzej trzeba kupic pare GBP, idąc expic

A co do fragow tez jestem na nie, bo by bylo za duzo zamieszania...

Zarexoholik?
13-02-2010, 20:34
Jestem za 1 i 2 propozycją. Manas z monstera to trafny pomysł, a o fragach nie muszę pisać, bo jak dotąd to jest chujowo. Xd

N-series
13-02-2010, 20:48
Fragi ok 6h , ale manasy x10 ? no bez jaj kup sobie 2x gbp i na noc masz całą , nie masz czasu do npc podlecieć już bo na quuen expisz cały czas? po co to

Dark Devorious
13-02-2010, 23:37
Pomysl z fragiem juz byl i jestem jak najbardziej za ta propozycja. Co do manasow - nisko poziomowi gracze skarza sie na brak funduszy na fluidy , lepiej dodac je do slabych potworow :D Tak zeby wypadaly co 200 zabity potwor.
Jestem jak narazie za pierwsza propozycja.