View Full Version : Fragi i manasy
A więc tak: Wpadłem na pomysł aby:
1. Frag trwał 6h ewentualnie 8h, bo jak każdy wie, że bez fraga jak bez ręki..
2. Z potworków leciały sporadycznie manasy mianowicie np. z co 50 Queena (lub innego potworka) MegaManas z 10x użyciami :)
Darujcie sobie komentarze typu "kiedyś były 2 fragi po 24h i się grało. Nie pasuje tam to zagłosujcie na "Nie" i tyle.
Co do tych manasów chodzi o to, aby można było pohuncić nieco więcej gdyż 15 użyć manasa to zawsze coś :)
Sturnusek
12-02-2010, 00:02
A więc tak: Wpadłem na pomysł aby:
1. Frag trwał 6h ewentualnie 8h, bo jak każdy wie, że bez fraga jak bez ręki..
2. Z potworków leciały sporadycznie manasy mianowicie np. z co 50 Queena (lub innego potworka) MegaManas z 10x użyciami :)
Darujcie sobie komentarze typu "kiedyś były 2 fragi po 24h i się grało. Nie pasuje tam to zagłosujcie na "Nie" i tyle.
Co do tych manasów chodzi o to, aby można było pohuncić nieco więcej gdyż 15 użyć manasa to zawsze coś :)
Co do fragow, to agree.
ale manasy? =o kup se z 5gbp przed expem i po problemie.
To idź graj na mazurku.
Fragi co 6h? Wtedy to byłby chaos i anarchia co chwile na fraga ktoś by padał. Bardzo podniecające ubić mniejszy lvl od swojego.
NIE
@Duff
Faktycznie w chuj.
Co z tego że ty kogoś ubijesz, jak piesek znowu przyleci albo zawoła jakiegoś swojego kumpla co ma większy lvl i naexpileś.
Po prostu debile powinni mieć chociaż trochę kultury i wiedzieć że jak ktoś sobie zajął to żeby mu się nie wpieprzać jak ostatni cham.
To idź graj na mazurku.
Fragi co 6h? Wtedy to byłby chaos i anarchia co chwile na fraga ktoś by padał. Bardzo podniecające ubić mniejszy lvl od swojego.
NIE
To idz graj na non pvp :)
Na serwie jest w hu* duzych leveli. Trzeba jakos walczyc o respy.
Co do propozycji z manasami to nie wiem co o tym myslec :<
To idź graj na mazurku.
NIE
Zgadzam się z Romkiem, że jak boisz się PKować to idź na serwer non pvp, bo ja sobie nie wyobrażam gry bez fragów... Co do chaosu i anarchii to zakładając, że będę miał 1 fraga wolnego (przy teraźniejszym czasie 12h znikania fraga) to rzeczywiście będzie chaos jak zmarnuje 2 (przy systemie 6h znikania fraga)
Knight Lukas
12-02-2010, 07:54
Ta co do fragów się zgadzam ale i tak pewnie będzie brakowało :D, a te manasy po 10 użyć hmm jak zmniejszyli lota to manasy mogą spadać.
Ale i tak te nooby czy padną 2 czy 5 razy to i tak przyjdą ;/
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
12-02-2010, 11:17
Ani dluzej nie posiedziesz, ani ci to nie pomoże. Zbędne. 10x to ile? 1/2 - 1 quenn? Jak już to 250x ale lecące masakrycznie rzadko
Zgadzam się co do fragów, ale manasy to marny pomysł. Tak jak ktoś wspomniał, kup sobie więcej manasów przed expieniem.
Żadna propozycja mi się nie podoba...
A z tymi manasami to jest niepotrzebne, najlepiej kupić sobie kilka gbp mmax i po problemie :x
Co do 1, to jestem za 8h, 6 to za mało jak na server, gdzie możesz solo rozwalić gracza. Jeśli byłoby to 8.0 +, to bym się zgodził nawet na 4h xD
Co do 2, to po co manaski? Lepiej cc'ki zbierać i kupić potem manasy. Nie opłacalne, przynajmniej jak dla mnie :)
handlarz_narkotykow
12-02-2010, 17:42
jestem za 1 opcją 2 jest idiotyczna :eek: przyda się więcej fragów, jak grałem to zawsze mi brakowało...
Proszę o wypowiedź większej ilości graczy i Administracji. :)
Głosujcie.
Jestem za 1 propozycja
Co do 2 to troche przesada:)
Lepiej zrobic nowy manas po 350 uzyc xDD
Marcelllo
13-02-2010, 16:39
Co najwyżej pierwsza. Druga bez sensu bo byś siedział na respie dopóki byś nie zebrał całego capa loota...
Ale frag nie mniej niż 6h bo tak by była za duża masakra :d
Żadna propozycja mi się nie podoba..
Te manasy to bezsens..jak juz napisali wyzej trzeba kupic pare GBP, idąc expic
A co do fragow tez jestem na nie, bo by bylo za duzo zamieszania...
Zarexoholik?
13-02-2010, 20:34
Jestem za 1 i 2 propozycją. Manas z monstera to trafny pomysł, a o fragach nie muszę pisać, bo jak dotąd to jest chujowo. Xd
N-series
13-02-2010, 20:48
Fragi ok 6h , ale manasy x10 ? no bez jaj kup sobie 2x gbp i na noc masz całą , nie masz czasu do npc podlecieć już bo na quuen expisz cały czas? po co to
Dark Devorious
13-02-2010, 23:37
Pomysl z fragiem juz byl i jestem jak najbardziej za ta propozycja. Co do manasow - nisko poziomowi gracze skarza sie na brak funduszy na fluidy , lepiej dodac je do slabych potworow :D Tak zeby wypadaly co 200 zabity potwor.
Jestem jak narazie za pierwsza propozycja.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.