View Full Version : Rook
Goku Mastah
12-02-2010, 16:52
Siema mam propozycje aby dodac cos takiego jak Temple pacc na rooku.
1. Byloby blizej do trainerow jak cie wywali.
2. Szybciej mozna dojsc do expowisk na paccu.
Znajdowaloby sie to np. kolo obiego, albo polaczyc z kolesiem gdzie mozna zostac na rook na zawsze
Jeśli chodzi oto to nie. bo jak będą expowiska na wierzchu to nooby będą sie Wpier**** więc lepiej żeby expowiska zostały ukryte a co do trinerów to tak.
Ale ogulnie jestem na nie bo trinery są mniej ważne niż miły exp.
Chyba że by zrobili duża bramke levelowa
Jestem na nie...
Nie można wszystkiego ułatwiać : o
Jeśli chodzi oto to nie. bo jak będą expowiska na wierzchu to nooby będą sie Wpier**** więc lepiej żeby expowiska zostały ukryte a co do trinerów to tak.
Ale ogulnie jestem na nie bo trinery są mniej ważne niż miły exp.
Chyba że by zrobili duża bramke levelowa
powiedz mi co ma temple do wpierdalania sie na respy? 'ogulnie' to kup slownik
@topic
Jestem za
Już i tak na rooku moim zdaniem jest za łatwo.
Lepiej nie.
Nie róbmy z rooka jakieś dwu etapowego miejsca. Jestem na nie, ze względu na to, że szybciej będzie można dostać się na expowiska - oczywiście zależy gdzie owe temple będzie położone.
Jak dla mnie jedno temple w zupełności wystarczy. Jak dotąd nikt się nie skarżył na odległość między świątynią,a dp pacc/trainami. Po drodze można podziwiać widoki. xD
jestem na nie.
piona
3rd Dimension
13-02-2010, 10:47
NIE. Dlaczego? - Rookgard, to wyspa z której korzystają zarówno pacc, jak i facc (tak jak np. Capital City), więc mogą i korzystać z jednego temple :)
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
13-02-2010, 11:59
Właściwie to rook dzieli sie na 2 miasta. Na faccu jest pare bk, darki, halberd, ghosty. A na paccu wieksze ilosci darkow, bk, nowe skele, ihy, serpent, dle, trainy. Jestem za. I tak to juz w tej chwili jest podzielone
Marcelllo
13-02-2010, 14:09
Pisałem już kiedyś taką propozycję ale nie weszła w życie.
Oczywiście jestem na tak.
I jest tego kilka zalet:
- Mniejszy tłok po crashu/przy evencie w temple facc :)
- Dla niskopoziomowych postaci bliżej na respawn :)
W końcu to konto premium a dodanie 2 pomników zmieniających temple trwa jakieś 5 minut max :( A przydatne by to było :)
Dark Devorious
13-02-2010, 23:49
Dla wiekszosci rookslayerow nie zrobilo by to wiekszej roznicy. Lepiej zrobic depo , przy npc Zinab ( sprzedaje ihy ) - chodzenie po owe runy lecznice jest troche uciazliwe. Gdyby zostalo umieszczone tam depo , mozna by bylo kupic o okolo 45bp wiecej. Choc mimo to jestem na TAK :D
Zodika Rook
14-02-2010, 09:53
Jestem na tak zawsze jest to jakieś udogodnienie;)
Bastek10
14-02-2010, 09:55
Jestem na NIE dlatego ze na rooku zawsze było tylko jedno Temple dla wszystkich i lepiej żeby tak zostało.
Jestem na Tak. Wszystko się przyda :)
Τettmeier
14-02-2010, 17:13
Dla mnie dobre. 100% racji z tym, że bliżej do trainerów, nie trzeba zapieprzać. Oczywiście do zrobienia. Tak!
Knight Lukas
14-02-2010, 17:16
Nie! To może zrobić nowe miasta rook?
Rook to rook jedna świątynia w zupełności wystarcza!!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.